professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.855
- Πόντοι
- 11.096
Τά επιφωνήματα τής ήταν όλα τά λεφτάτο χασαμε το κωλαρακι μαν δυστυχως
ыа ыа ыа ......
Τά επιφωνήματα τής ήταν όλα τά λεφτάτο χασαμε το κωλαρακι μαν δυστυχως
Davai Davai ( δώσε - δώσε)για να ξαναθυμηθουμε λιγο
Αυτή την κωλοτρυπίδα την έχω γαμήσει αρκετές φορές απ’ τις καλύτερες που έχω γαμήσει ever! Η καλύτερη φάση Όταν μία μέρα μου είχε φέρει ένα δονητή στο δωμάτιο και μου ζήτησε να τη γαμήσω και από τις δύο τρύπες ταυτόχρονα ο δονητή στον κώλο τέρμα και το καυλί μου να σκίζει την μουνάρα της αχ τι μου κάνατε τώρα! Τι μου θυμίσατε ρε αλήτεςDavai Davai ( δώσε - δώσε)
σχεδόν πάντα πάνε μετά τις 2 το μεσημέριΠήγα ο δύσμοιρος να δω το ντούο Ελένη/Νάντια στο Συγγρού 108. Στις 12:30 παρούσα μόνο η λατίνα Αλεξια με πολιτικά ρούχα. Οι άλλες δύο θα αργούσαν κι έφυγα. Το πρόγραμμα ΓΤΠ.
Αγαπητέ φίλε, έχεις πάρει; Ποια να προτιμήσω από τις δύο; Από τις φωτό και οι δυο είναι στις προτιμήσεις μου.σχεδόν πάντα πάνε μετά τις 2 το μεσημέρι
εμφάνιση Νάντια -τι κωλαρα Θεέ μου...-,στα του αγώνα Ελένη δαγκωτό !!!!!Αγαπητέ φίλε, έχεις πάρει; Ποια να προτιμήσω από τις δύο; Από τις φωτό και οι δυο είναι στις προτιμήσεις μου.
Συγνώμη αλλά τι εννοείς what's up?Στείλε τους μετά τις 10 το πρωί what's up να σε ενημερώσουν.
Συγνώμη αλλά τι εννοείς what's up?
Μου απάντησαν ότι δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από μασαζΣτείλε τους μετά τις 10 το πρωί what's up να σε ενημερώσουν.
Εδώ μόνο γαμαςΚανενα καλο μασαζ με φραπε προς Νοτια υπαρχει ;
Κανενα καλο μασαζ με φραπε προς Νοτια υπαρχει ;
Πες την εμπειρία σου εδώ ρε φίλε. Δεν χρειάζεται να περιμένεις κάτι. Μια γνώμη θα γραψειςΠέρασμα από sweet escape , όταν θα γίνω κανονικό μέλος θα γράψω αξιολόγηση της εμπειρίας μου
Ο λόγος που δεν το έκανα είναι ότι λόγω των κανόνων του σάιτ , δεν ήξερα αν δημοσιευτεί ή το βλέπω εγώ και διαχειριστής μόνο . Πάντως ευχαριστώ, θα την γράψω την εμπειρία με Ντιάνα από sweet escape σε λίγοΠες την εμπειρία σου εδώ ρε φίλε. Δεν χρειάζεται να περιμένεις κάτι. Μια γνώμη θα γραψεις
Με ποιά;Πέρασμα από sweet escape , όταν θα γίνω κανονικό μέλος θα γράψω αξιολόγηση της εμπειρίας μου
Diana αρκετά ποιοτική εμπειρία από πλευρά εμφάνιση της και υπηρεσιώνΜε ποιά;