Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (8 μέλη και 34 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
676
Πόντοι
81
σημερινό πέρασμα από Εξάρχεια. Είχε πολύ ωραίο καιρό και αφού πέρασα από Μάρνης και Στουρνάρη κατέληξα στη Σόλωνος για Καφέ..και είπα αφού είμαι εδω δίπλα δεν πάω και μια Σουλίου???? Παίρνω τηλ. μου ανοίγουν απευθείας και ανεβαίνω πάνω.....χτυπάω κουδούνι και μου ανοίγει η Μαρία η πενταγιώτισσα με την Ούμα θέρμαν. Το ρόστερ συμπλήρωνε η Εύα η ελληνίδα και λάτρης κατοικιδίων, ο ζινεντιν ζιντάν και η ούρσουλα άντρες. Μου έδωσαν χυμό ανανα με passion fruit και τελικά επειδή ήθελα ενα καλό επαγγελματικό μασάζ πήρα τον ζιζού που ξέρει από αυτά και πέρασα ζάχαρη. Ποικιλόμορφο ρόστερ με ποικιλία επιλογών.
Όταν γράφεις κεφατος δυσκολεύομαι να σε αναγνωρίσω...(Καλοπροαίρετα το γράφω εννοείται)

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392
σημερινό πέρασμα από Εξάρχεια. Είχε πολύ ωραίο καιρό και αφού πέρασα από Μάρνης και Στουρνάρη κατέληξα στη Σόλωνος για Καφέ..και είπα αφού είμαι εδω δίπλα δεν πάω και μια Σουλίου???? Παίρνω τηλ. μου ανοίγουν απευθείας και ανεβαίνω πάνω.....χτυπάω κουδούνι και μου ανοίγει η Μαρία η πενταγιώτισσα με την Ούμα θέρμαν. Το ρόστερ συμπλήρωνε η Εύα η ελληνίδα και λάτρης κατοικιδίων, ο ζινεντιν ζιντάν και η ούρσουλα άντρες. Μου έδωσαν χυμό ανανα με passion fruit και τελικά επειδή ήθελα ενα καλό επαγγελματικό μασάζ πήρα τον ζιζού που ξέρει από αυτά και πέρασα ζάχαρη. Ποικιλόμορφο ρόστερ με ποικιλία επιλογών.
Χάχαχα παίχτη ποια είναι η ούμα θερμάν και ποια η Ούρσουλα Αντρές?
Το Κατερινάκι?

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.724
Πόντοι
446
Έχει περάσει κανείς από Σινώπης τελευταία;;;
Δουλεύει κανονικά;;

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
Από σήμερα στις 12.00 παίζει κανονικά αλλά μόνο με ραντεβού!
Τελικά δουλευει η Ιουλία σήμερα ή όχι ?? Ρωτάω γιατί η Ουρσουλα είπε του αλλουνού ότι γυρνάει μετά του ΑΓιαννιου .....ρωτάμε μπας και βγάλουμε άκρη και φαμε κανα κουλούρι πριν το Χριστούγεννο

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Τελικά δουλευει η Ιουλία σήμερα ή όχι ?? Ρωτάω γιατί η Ουρσουλα είπε του αλλουνού ότι γυρνάει μετά του ΑΓιαννιου .....ρωτάμε μπας και βγάλουμε άκρη και φαμε κανα κουλούρι πριν το Χριστούγεννο
Στο άλλο σάιτ έτσι λένε κι επίσης στο τηλ έτσι μου είπαν!

Ξάδερφος

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
124
Πόντοι
0
Ένα μασάτζιδικο 3ης Σεπτεμβρίου 59 αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ακόμα;; θυμάμαι από το πρώτα που πήγα όταν κατεβαίνα Αθήνα, είχε και μια ξανθιά στην υποδοχή δεν θυμάμαι όνομα αλλά ήταν όμως... αυτή δεν πέρναγε, και κανα δύο ουκρανες μοντέλα ήταν είχα περάσει με αυτές.

• Like
Αντιδράσεις: tribal

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom