Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.031
Πόντοι
361
Μάλλον την έχει ξανακάνει την στροφή αυτή στην καριέρας της: είχαμε συνευρεθεί στο Ε.Μακαρίου πριν 1 χρόνο, αν θυμάμαι καλά(για μικρό διάστημα έμεινε εκεί) .
Σοβαρά ήταν στην Άννα τέτοιο τεμάχιο κ δεν είχε γραφτεί κάτι....

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.031
Πόντοι
361
η γνωστή παλιά Ζιζέλ... χρόνια στο κουρμπέτι... όχι η Ζιζέλ από Σ108 ή Κ30 και Κ60...
large-97e7bc6d7026e3b2b4862bd5eb2f89f4.png
Εγώ πάλι γιατί την βρίσκω ωραία; Είναι αυτή χάλια στο πρόσωπο που έγραψε ο lastmoican? Εκτός αν είναι από την λίθινη εποχή....

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.936
Πόντοι
6.946

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Ηταν για πολυ καιρό ότι καλυτερο εχει βγει στα στουντιο ποτε! Ρωσίδα εντυπωσιακή με πλήρες ρεπερτόριο πλην κολου. Έχω χρονια να τη δω....αλλα αποκλείεται να τα κλάψεις....
Να συμπληρώσω πως δεν είχε ούτε μια άσχημη κριτική..

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Μάλλον την έχει ξανακάνει την στροφή αυτή στην καριέρας της: είχαμε συνευρεθεί στο Ε.Μακαρίου πριν 1 χρόνο, αν θυμάμαι καλά(για μικρό διάστημα έμεινε εκεί) .
Τήν έχει κάνει τήν γύρα τής γενικά το μόνο σίγουρο.
Συναγωνιστής μέ πληροφορίσε ότι σχετικά πρόσφατα έκανε καί ένα πέρασμα από βόρειο Ελλάδα αλλά δέν ταίριαξε καί επέστρεψε.
Θά δείξει....

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.286
Πόντοι
2.257
ευχαριστω φιλε μου
παιδια νεα κοπελα στο νιρβανα κασια νμζ την λενε δοκιμασε κανεισ περασε να μασ πει?
Kαλησπέρα φίλε. Την συγκεκριμένη κοπέλα την πρωτογνώρισα στο αλήστου μνήμης Δροσοπούλου 97 περίπου το 2007-2008 αν δεν απατώμαι. Ήταν εντυπωσιακή. Ώς προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μπορώ να πώ οτι οι στροφές που ανέβαζε ήταν ιδιαίτερα υψηλές. Νομίζω τότε δούλευε ως Αγγελική. Προσοχή, δεν αναφέρομαι στο Δροσοπούλου 95, αλλά στο διπλανό γιατί νομίζω και εκεί υπήρχε μία Αγγελική. Τελευταία φορά εμφανίστηκε όπως λένε οι συνάδελφοι ως cg με ιδιαίτερα υψηλές (κατά την ταπεινή μου γνώμη) τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Άν το πρόγραμμα που θα επιλέξεις (ασφαλώς έχεις κάθε δικαίωμα να επιλέξεις ό,τι θέλεις, δεν παριστάνω το λογιστή σε ξένη τσέπη) δεν ξεπερνά τα 80 - 100 ευρώ αξίζει να περάσεις. Ωστόσο, για το θέμα μασάζ, επίτρεψέ μου να διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. Για το κυρίως πιάτο, θα ήμουν απόλυτα θετικός. Ελπίζω να βοήθησα.

dimitris_7

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2022
Like
67
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου
Θα πάω να τηβ δοκιμάσω είναι επιπέδου νανσυ περίπου κοπέλα ;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
παιδιά η γυρολόγος ζιζέλ που έχει περάσει σχεδόν από ότι αλυσίδα στούντιο υπάρχει......και την τελευταία επταετία ενδεικτικά από κασσάνδρας 6, θεσσαλίας 136 κλπ κλπ....πλέον δεν είναι για να επενδύεις......δυστυχώς είναι η αλήθεια......φάτσα πλέον εντελώς απωθητική για τα δικά μου γούστα βέβαια, το κορμί της αν είναι όπως το θυμάμαι είναι άντε γειά....τώρα για υπηρεσίες τα τελευταία έτη ήταν αρκετά τυπικές.....παλιά όπως έγραψε ένας "συνάδελφος" λειτουργούσε σε υψηλές στροφές τον κινητήρα.....

dimitris_7

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2022
Like
67
Πόντοι
0
Παιδιά Τζανή από princess αξίζει ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τζενη ;

spiros s

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2021
Like
41
Πόντοι
0
Πέρασμα σήμερα απο Στουρνάρη 29 όλα τα ΚΑΠΗ μαζεμένα η μια χειρότερη απο την άλλη....κανένα μασατζικο με κάτω των 40 ηλικιακά υπάρχει? Ολα έχουν γεμίσει mlf η εμένα μου φαίνεται ρε παίδες

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Πιστεύω περίπου 45..
Είναι περισσότερο αλλα προσέχει και γυμνάζεται. Οι υπηρεσιες της ανεξαρτήτως γούστου (pse, great κλπ.) ηταν πάντα κορυφαίες και ποτε δεν έπαιξε με το ρολόι. Εξ αιτίας αυτού μπορει να πας και να περιμένεις αν δεν είναι ελεύθερη.....
Επισης η τυπισα εχει μεγάλη τρέλα με την καθαριότητα, το μαγαζι είναι ....φαρμακείο....

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.629
Πόντοι
2.846
παιδιά η γυρολόγος ζιζέλ που έχει περάσει σχεδόν από ότι αλυσίδα στούντιο υπάρχει......και την τελευταία επταετία ενδεικτικά από κασσάνδρας 6, θεσσαλίας 136 κλπ κλπ....πλέον δεν είναι για να επενδύεις......δυστυχώς είναι η αλήθεια......φάτσα πλέον εντελώς απωθητική για τα δικά μου γούστα βέβαια, το κορμί της αν είναι όπως το θυμάμαι είναι άντε γειά....τώρα για υπηρεσίες τα τελευταία έτη ήταν αρκετά τυπικές.....παλιά όπως έγραψε ένας "συνάδελφος" λειτουργούσε σε υψηλές στροφές τον κινητήρα.....

Δυστυχώς ο χρόνος είναι ανίκητος

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Πέρασμα σήμερα απο Στουρνάρη 29 όλα τα ΚΑΠΗ μαζεμένα η μια χειρότερη απο την άλλη....κανένα μασατζικο με κάτω των 40 ηλικιακά υπάρχει? Ολα έχουν γεμίσει mlf η εμένα μου φαίνεται ρε παίδες
Εκεί έχουν να κάνουν ανανέωση στο ροστερ από την εποχή του Νώε.... μόνο η Αννα κ μια Μαρία είναι οι μικρές εκεί μέσα... κάτω από 40 πέρασε στο λελας θα βρεις καλά κομμάτια ....

spiros s

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2021
Like
41
Πόντοι
0
Εκεί έχουν να κάνουν ανανέωση στο ροστερ από την εποχή του Νώε.... μόνο η Αννα κ μια Μαρία είναι οι μικρές εκεί μέσα... κάτω από 40 πέρασε στο λελας θα βρεις καλά κομμάτια ....
Ευχαριστώ φιλαράκι ...θα κάνω μια βόλτα έχουμε ρίξει τόσο διάβασμα για ένα γ.....ση .... εξετάσεις κανονικά....

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Ρε μάγκες η Άντζελα από Φραντζή 2 έχει πάρει κανεις να μας πει εντυπώσεις; Είδα βυζαρες στην φωτο!

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Να προσθεσω την Ιζαμπέλα, πιστεύω ότι και η Βερονικα είναι κάτω απο 40. Καμμία δυο στο όριο (Παολα, Μελινα κλπ.). Βέβαια το ζητούμενο είναι αρκετα η εμφανιση και προπαντως τι λέει στον καθένα.....Χτες όταν έβγαινα απο την Άννα έπεσα πάνω στη Μονικα που μου έσκασε ένα τεραστιο χαμόγελο και ειμουνα έτοιμος να ξαναμπώ....και αυτη σιγουρα δεν είναι μικρή, ούτε κάν 40......

Vuzolagnos9

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Κριτικές
45
Like
1.912
Πόντοι
2.390
Ρε μάγκες η Άντζελα από Φραντζή 2 έχει πάρει κανεις να μας πει εντυπώσεις; Είδα βυζαρες στην φωτο!
Σκληρές πλαστικές βυζαρες. Τίμια οχι κάτι τρομερό. Πολύ παρλα στο δωμάτιο. Δεν μου έχει ξανατυχει τόση ομιλιτικοτητα

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Σκληρές πλαστικές βυζαρες. Τίμια οχι κάτι τρομερό. Πολύ παρλα στο δωμάτιο. Δεν μου έχει ξανατυχει τόση ομιλιτικοτητα
Χμμμ ευχαριστώ φίλος! Σκέφτομαι αυτές τις μέρες να επισκεφτώ κάποια με βυζαρες κυρίως μασαζ για να έχω άνεση χρόνου αλλά να περάσω καλά !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom