Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιουλ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Περασμα απο Νεα Σμύρνη σήμερα, Τζενη και αλλες δυο. VFM η Τζενη η Milfαρα της διπλανης πόρτας κυριολεκτικα!!! Φοβερη στο πρόγραμμα και στο μασαζ !!! 60/μιση ωρα

• Like
Αντιδράσεις: flynow

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Περασμα απο Νεα Σμύρνη σήμερα, Τζενη και αλλες δυο. VFM η Τζενη η Milfαρα της διπλανης πόρτας κυριολεκτικα!!! Φοβερη στο πρόγραμμα και στο μασαζ !!! 60/μιση ωρα
Σε ποιό μαγαζί-μασάζ δουλεύει η Τζένη?

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Καλησπέρα.Περασμα πρόσφατα από Σουλίου,συνάντηση με Ελένη για 1 ώρα.Τιμιοτατο μασαζακι που δε το περίμενα κ body to body καυλωτικο.Επειτα το πολύ ένα λεπτό..φραπεδακι - καλαμάκι κ πέρασμα σκούφου για σεξακι στα 4..Ωραίο σωματακι, ωραίο προσωπάκι για τα γούστα μου κ καθαρή.Μια αξιοπρεπή συνάντηση για 80 γιούρια..
Ηλικία κοπέλας? Στη 1 ώρα/ 2 εκτονώσεις?

Man696969

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
256
Πόντοι
20

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
661
Πόντοι
81
Mαλιστα 80 ευρώ για 1 πήδημα σε μια ωρα .......καθόλου VFM το κατάστημα
Φίλε μου είναι 80€ με ένα πήδημα κ μασάζ το οποίο ήταν τιμιοτατο.Εξαρταται πως το βλέπει κανείς.Εγω οκ το έκανα μία φορά, αλλά δεν το ξανακάνω.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Φίλε μου είναι 80€ με ένα πήδημα κ μασάζ το οποίο ήταν τιμιοτατο.Εξαρταται πως το βλέπει κανείς.Εγω οκ το έκανα μία φορά, αλλά δεν το ξανακάνω.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για να μην πατήσω ποτέ εκεί......

stavros3229

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος που έχει πάει η Έλενα που ήταν στο Μπάνκανα;;;

stebaba

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
11
Like
457
Πόντοι
291
Καλησπέρα,

Ποια ξεχωρίζετε σε όσο γίνεται νεαρή κοπέλα , όχι λατινα με τίμιες υπηρεσίες;

Είμαι ανάμεσα σε Ίνα Σοφια Αουρορα και Μελίσσα ή κάποια άλλη ;

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Η αληθεια ειναι οτι έχει πολύ ωραίο κορμί και κωλαρα η Ελένη , και ωραίο πρόσωπο επίσης , είχα γράψει κι εγώ εδώ στο νήμα την εμπειρία μου μαζί της περυσι κάπου τον Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά, καλή είναι και κάνει και πολυ δυνατή τσιμπουκα , αλλά να σκάσεις 80αρι και να μην ρίξεις 2 μανικια στο 45λεπτο το θεωρώ Mega φάουλ στο ίδρυμα και σε όσα λαδομαγαζα ακολουθούν την εν λογο πολιτική
Πεστα Χρυσόστομε!!!! Υπάρχουν πολλοι αγαπουληδες κ χαλάνε την πιάτσα δυστυχώς!!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Η αληθεια ειναι οτι έχει πολύ ωραίο κορμί και κωλαρα η Ελένη , και ωραίο πρόσωπο επίσης , είχα γράψει κι εγώ εδώ στο νήμα την εμπειρία μου μαζί της περυσι κάπου τον Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά, καλή είναι και κάνει και πολυ δυνατή τσιμπουκα , αλλά να σκάσεις 80αρι και να μην ρίξεις 2 μανικια στο 45λεπτο το θεωρώ Mega φάουλ στο ίδρυμα και σε όσα λαδομαγαζα ακολουθούν την εν λογο πολιτική
σωστος
+1 απο μενα.

hronos

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

γνωρίζει κάποιος αν στο χώρο που ήταν το silver spa, λειτουργεί άλλο μασαζ?

thanks

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Ποια μαγαζιά έχουν απομείνει με δύο φορές στα 80/45';
Ήδη κάποια μαγαζιά "το χανε κόψει το σπορ" εδώ και αρκετό καιρό.
Το τελευταίο δίμηνο έγιναν αναπροσαρμογές και από κάποια που είχαν απομείνει στα παλιά συστήματα
Και τελικά σήμερα πρέπει να έχουν μείνει πάρα πολύ λίγα με 80/1ω και 2φ

Στο μεταξύ εάν τσεκάρεις τα 50/30' θα διαπιστώσεις ότι είναι πολύ φτωχές οι υπηρεσίες που παρέχονται. Αποστειρωμένες. Στην καλύτερη περίπτωση ευγενικές μασέζ αλλά μπαίνεις και βγαίνεις αέρα πατέρα όσον φορά την ουσία. Κατάσταση "πρόφαση" είναι. Σε κάποια γίνεται παιχνίδι με τα +20. Αλλά τι να το κάνεις, αφού πάει στα 70/30' στην καλύτερη περίπτωση.

Σε άλλο μήνυμα θα γράψω για τα 60/30'.

Με ενδιαφέρει η πραγματική αποτίμηση, το τι μένει "στο τέλος της ημέρας".

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Αυτή η Ελένη έχει δουλέψει και σε κανένα άλλο μαγαζί; ή μόνο εκεί;

Δουλεύει εκεί κάποια άλλη λαδοκορη γνωστή από αλλά μαγαζιά μήπως;

Βασικά δεν τις ξέρω τις κοπέλες εκεί . Θα δοκιμάσω να πάω μήπως βγαλω άκρη και μου ανοίξουν. Νομίζω είναι δύσκολο.

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Πεστα Χρυσόστομε!!!! Υπάρχουν πολλοι αγαπουληδες κ χαλάνε την πιάτσα δυστυχώς!!
Σε αυτό έχεις δίκιο. Δηλαδή διαβάζοντας κριτικές με τις λεπτομέρειες τους στο κυρίως σώμα αλλά και στα παρελκόμενα, καθώς και σχόλια τα νήματα, πολλές φορές είναι όλο φάνερο ότι υπάρχει απέραντη πιρφορίαση.

Man696969

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
256
Πόντοι
20
Ποια μαγαζιά έχουν απομείνει με δύο φορές στα 80/45';
Ήδη κάποια μαγαζιά "το χανε κόψει το σπορ" εδώ και αρκετό καιρό.
Το τελευταίο δίμηνο έγιναν αναπροσαρμογές και από κάποια που είχαν απομείνει στα παλιά συστήματα
Και τελικά σήμερα πρέπει να έχουν μείνει πάρα πολύ λίγα με 80/1ω και 2φ

Στο μεταξύ εάν τσεκάρεις τα 50/30' θα διαπιστώσεις ότι είναι πολύ φτωχές οι υπηρεσίες που παρέχονται. Αποστειρωμένες. Στην καλύτερη περίπτωση ευγενικές μασέζ αλλά μπαίνεις και βγαίνεις αέρα πατέρα όσον φορά την ουσία. Κατάσταση "πρόφαση" είναι. Σε κάποια γίνεται παιχνίδι με τα +20. Αλλά τι να το κάνεις, αφού πάει στα 70/30' στην καλύτερη περίπτωση.

Σε άλλο μήνυμα θα γράψω για τα 60/30'.

Με ενδιαφέρει η πραγματική αποτίμηση, το τι μένει "στο τέλος της ημέρας".
Λιγα τα 60/30 80/60 αλλα υπαρχουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom