Διαγραμμένο μέλος 246924
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Περασμα απο Νεα Σμύρνη σήμερα, Τζενη και αλλες δυο. VFM η Τζενη η Milfαρα της διπλανης πόρτας κυριολεκτικα!!! Φοβερη στο πρόγραμμα και στο μασαζ !!! 60/μιση ωρα
Σε ποιό μαγαζί-μασάζ δουλεύει η Τζένη?Περασμα απο Νεα Σμύρνη σήμερα, Τζενη και αλλες δυο. VFM η Τζενη η Milfαρα της διπλανης πόρτας κυριολεκτικα!!! Φοβερη στο πρόγραμμα και στο μασαζ !!! 60/μιση ωρα
Ηλικία κοπέλας? Στη 1 ώρα/ 2 εκτονώσεις?Καλησπέρα.Περασμα πρόσφατα από Σουλίου,συνάντηση με Ελένη για 1 ώρα.Τιμιοτατο μασαζακι που δε το περίμενα κ body to body καυλωτικο.Επειτα το πολύ ένα λεπτό..φραπεδακι - καλαμάκι κ πέρασμα σκούφου για σεξακι στα 4..Ωραίο σωματακι, ωραίο προσωπάκι για τα γούστα μου κ καθαρή.Μια αξιοπρεπή συνάντηση για 80 γιούρια..
1 εκτόνωση κάτω από 30 ή κοντά τουλάχιστονΗλικία κοπέλας? Στη 1 ώρα/ 2 εκτονώσεις?
δεν εκσνα ωρα οταν πηγα αλλα νομιζω ναι και το body to body εκπληξη ομορφη,,, συμμετοχη εκαιρετικη 60 μισαωρο και αν ηθελα ωρα ηταν 80 δεν αλλαξανΗλικία κοπέλας? Στη 1 ώρα/ 2 εκτονώσεις?
Mαλιστα 80 ευρώ για 1 πήδημα σε μια ωρα .......καθόλου VFM το κατάστημα1 εκτόνωση κάτω από 30 ή κοντά τουλάχιστον
Φίλε μου είναι 80€ με ένα πήδημα κ μασάζ το οποίο ήταν τιμιοτατο.Εξαρταται πως το βλέπει κανείς.Εγω οκ το έκανα μία φορά, αλλά δεν το ξανακάνω.Mαλιστα 80 ευρώ για 1 πήδημα σε μια ωρα .......καθόλου VFM το κατάστημα
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για να μην πατήσω ποτέ εκεί......Φίλε μου είναι 80€ με ένα πήδημα κ μασάζ το οποίο ήταν τιμιοτατο.Εξαρταται πως το βλέπει κανείς.Εγω οκ το έκανα μία φορά, αλλά δεν το ξανακάνω.
Ποια είναι η Κατερίνα;Απ’ ό,τι κατάλαβα στην Σουλίου διακριτικά και Επιλεγμένα μπαίνει και το Κατερινάκι
H υποδοχήΠοια είναι η Κατερίνα;
Δεν θα μάθουμε ποτέ αν μπαίνει δλδ!H υποδοχή
Πεστα Χρυσόστομε!!!! Υπάρχουν πολλοι αγαπουληδες κ χαλάνε την πιάτσα δυστυχώς!!Η αληθεια ειναι οτι έχει πολύ ωραίο κορμί και κωλαρα η Ελένη , και ωραίο πρόσωπο επίσης , είχα γράψει κι εγώ εδώ στο νήμα την εμπειρία μου μαζί της περυσι κάπου τον Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά, καλή είναι και κάνει και πολυ δυνατή τσιμπουκα , αλλά να σκάσεις 80αρι και να μην ρίξεις 2 μανικια στο 45λεπτο το θεωρώ Mega φάουλ στο ίδρυμα και σε όσα λαδομαγαζα ακολουθούν την εν λογο πολιτική
σωστοςΗ αληθεια ειναι οτι έχει πολύ ωραίο κορμί και κωλαρα η Ελένη , και ωραίο πρόσωπο επίσης , είχα γράψει κι εγώ εδώ στο νήμα την εμπειρία μου μαζί της περυσι κάπου τον Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά, καλή είναι και κάνει και πολυ δυνατή τσιμπουκα , αλλά να σκάσεις 80αρι και να μην ρίξεις 2 μανικια στο 45λεπτο το θεωρώ Mega φάουλ στο ίδρυμα και σε όσα λαδομαγαζα ακολουθούν την εν λογο πολιτική
Αυτή η Ελένη έχει δουλέψει και σε κανένα άλλο μαγαζί; ή μόνο εκεί;Η αληθεια ειναι οτι έχει πολύ ωραίο κορμί και κωλαρα η Ελένη , και ωραίο πρόσωπο επίσης , είχα γράψει κι εγώ εδώ στο νήμα την εμπειρία μου μαζί της περυσι κάπου τον Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά, καλή είναι και κάνει και πολυ δυνατή τσιμπουκα , αλλά να σκάσεις 80αρι και να μην ρίξεις 2 μανικια στο 45λεπτο το θεωρώ Mega φάουλ στο ίδρυμα και σε όσα λαδομαγαζα ακολουθούν την εν λογο πολιτική
Σε αυτό έχεις δίκιο. Δηλαδή διαβάζοντας κριτικές με τις λεπτομέρειες τους στο κυρίως σώμα αλλά και στα παρελκόμενα, καθώς και σχόλια τα νήματα, πολλές φορές είναι όλο φάνερο ότι υπάρχει απέραντη πιρφορίαση.Πεστα Χρυσόστομε!!!! Υπάρχουν πολλοι αγαπουληδες κ χαλάνε την πιάτσα δυστυχώς!!
Λιγα τα 60/30 80/60 αλλα υπαρχουνΠοια μαγαζιά έχουν απομείνει με δύο φορές στα 80/45';
Ήδη κάποια μαγαζιά "το χανε κόψει το σπορ" εδώ και αρκετό καιρό.
Το τελευταίο δίμηνο έγιναν αναπροσαρμογές και από κάποια που είχαν απομείνει στα παλιά συστήματα
Και τελικά σήμερα πρέπει να έχουν μείνει πάρα πολύ λίγα με 80/1ω και 2φ
Στο μεταξύ εάν τσεκάρεις τα 50/30' θα διαπιστώσεις ότι είναι πολύ φτωχές οι υπηρεσίες που παρέχονται. Αποστειρωμένες. Στην καλύτερη περίπτωση ευγενικές μασέζ αλλά μπαίνεις και βγαίνεις αέρα πατέρα όσον φορά την ουσία. Κατάσταση "πρόφαση" είναι. Σε κάποια γίνεται παιχνίδι με τα +20. Αλλά τι να το κάνεις, αφού πάει στα 70/30' στην καλύτερη περίπτωση.
Σε άλλο μήνυμα θα γράψω για τα 60/30'.
Με ενδιαφέρει η πραγματική αποτίμηση, το τι μένει "στο τέλος της ημέρας".