xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
Αρτεμακι?? Artemis massagio εννοείς?Άσε τις αποδείξεις για την εφορία και κλείσε ραντεβού με το ΑρτεμάκΙ έξω να δεις χαρά στα σκέλια σου
Αρτεμακι?? Artemis massagio εννοείς?Άσε τις αποδείξεις για την εφορία και κλείσε ραντεβού με το ΑρτεμάκΙ έξω να δεις χαρά στα σκέλια σου
για το σουλίου ειναι η συζήτηση, τι δουλεια εχει το massagio που ειναι στα ΔΕΝ;Αρτεμακι?? Artemis massagio εννοείς?
βρες κάνα αλλοΚαλησπέρα, έχει επισκεφτεί κανείς το oiseau libre στην λενορμαν? έχει κάποια μηνύματα στο θέμα αυτό ποιό πίσω αλλά είναι από το 2020 και 2021.. Επίσης επειδή πρώτη φορά θα πάω γενικά τι πάιζει σε τετοια μασατζίδικα? εάν τα βρείς με την κοπέλα παίζει και γαμήσι?
Συμφωνώ απολύτως. Για μένα είναι μια καλή επιλογή κι ένας λόγος για να πηγαίνω στο μαγαζί αφού Μόνικα και Άννα σπάνια είναι ελεύθερες.Δεν είναι η τυπισα που θα σε βαλει κάτω να σε ξεζουμίσει και να το διασκεδάσει....νομίζω το εγραψα με κάποιο τροπο, ΑΛΛΑ,
οσο σε γνωρίζει τόσο ανοίγεται. Όσοι είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν δυο τρεις φορές θα βλέπουν διαφορα κάθε φορα. Το γιατί να το κάνουν αφορά και το κομμάτι του μασαζ γιατί και εκεί θα παίρνουν αλλα πάνω απο ολα είναι το προσωπικό γούστο. Προσωπικα εκανα αυτη την επιλογή αντί να επενδύσω τρεις φορές σε παιχνίδι ρουλέτα στο Σ40 ή στο Λαγουμιτζή ή σε αλλα που δεν έχω αρκετη γνώση.
Νομίζω σε κανένα.Σε ποιο μασατζιδικο έχει μαύρες;
Μαλάκια... Έπρεπε να είχεΝομίζω σε κανένα.
Γράψε λάθος φίλε μουγια το σουλίου ειναι η συζήτηση, τι δουλεια εχει το massagio που ειναι στα ΔΕΝ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βρες κάνα αλλο
Αοριστίες και γενικόλογα. Αυτό δεν είναι κριτική. Γράψε μας αναλυτική και σωστή κριτική από το ραντεβού σου, είτε εδώ, είτε στη σελίδα κριτικών του μαγαζιού.περασμα με νανσι απο νιρβανα
η κοπελα ειναι τοπ αξιζει να την δοκιμασετε με τα 1000 σασ την προτεινω ανεπιφυλακτα
Ε πες μας και ποια είναι η βυζαρου!βρεθηκα αθηνα και ειπα να περασω απο το μαγαζι της σουλιου 4,εχοντας παρει καποιες πληροφοριες απο δω μεσα,χωρις να ρωταω καθε μερα πως ,τι,ποια?να πω οτι τρομαξα να το βρω,δεν ειχα και το τηλεφωνο τους,το ειχα ξεχασει.με τα πολλα και με κωλοφαρδια,καταφερα και μου ανοιξαν.με υποδεχτηκε μια κυρια,προφανως η κατερινα,συστασεις και παρελαση δυο κορασιδων μονο,μιας και αλλες ηταν δωματιο μου ειπε.αφου κανονισα να περασω μετα μια ωρανα τις δω ολες,ετσι και εγινε.ειδα τεσσερα κοριτσια.τα δυο και την μαρια και βικτωρια.ρωτησα για ευα και μου ειπαν δεν ηταν εκει.ηθελα να περασω με την μαρια μιας και ξηγηθηκα για μασαζ και περαιτερω.μου ειπε δεν εχει περιθωριο για μια ωρα και μου προτεινε διπλο με την βικτωρια εξ αλβανιας.δεχτηκα το μισαωρο με τις δυο τους.εμφανισιακα ειναι κοπελες καθημερινες,οχι μοντελα,με σχετικα ωραια σωματα και προσωπακια.η μια με μικρα βυζακια και η αλλη με μεγαλα μασταρια και ρωγες.ωραια αντιθεση.με το που μπηκαν μεσα,πλακωθηκαμε στο χαμουρεμα,φιλια και δαχτιλιασματα.εγινε ωραιο ροντεο η φαση.τις γαμισα και τις δυο και εχυσα στα βυζια τους.μετα με ξαπλωσαν και μου εκαναν μασαζ,τεσσερα χερια παρα πολυ χαλαρωτικο και με σωστες πιεσεις.συμπερασματικα,εκανα ενα πολυ καλο μασαζ και ενα τιμιο σεξακι που το απολαυσα στο επαρκο,με δυο κοριτσια πολυ τιμια,που δεν τα ηξερα,εμφανισιακα ανω του μεσου ορου,που κυκλοφορει στα μαγαζια μασαζ. συνολικα απο την ωρα που μπηκα μεσα εως που εφευγα εκατσα 40 λεπτα ,με κοστος 120 ευρω.το μαγαζι οπως και οι κοπελες του προτεινονται απο μενα,διοτι και ο χωρος ειναι πολυ καλος και καθαρος με ολα τα σχετικα και οι υπηρεσιες ειναι τιμιες,οι οποιες παρεχονται απο καθημερινες ωραιες κοπελιτσες.θα ξαναπερασω για προγραμα μιας ωρας με δυο κοπελες.
ρε θα με μουρλανεις?η βικτωρια εχει βυζουνες,δεν το καταλαβες?Ε πες μας και ποια είναι η βυζαρου!
Γιατι, ποιος το καταλαβε;ρε θα με μουρλανεις?η βικτωρια εχει βυζουνες,δεν το καταλαβες?
τις πηγαινα με την σειρα αδερφε.αναφερθηκα στην μαρια και μετα βικτωρια.μικρα η μια βυζουνες η αλλη.καλες ειναι και οι δυο.αμα θες ορμα αν βρεθεις προς τα εκει.Γιατι, ποιος το καταλαβε;
Ναι φιλε μου σε πειραζω! Θα παω ! Αλλα μια μια. Δεν μπορω και τις δυο. Αλλα θελω να ξαναδω και την Ευα. Εχω να τη δω απ τη Δαφνη. Αξεχαστη η Ευα!τις πηγαινα με την σειρα αδερφε.αναφερθηκα στην μαρια και μετα βικτωρια.μικρα η μια βυζουνες η αλλη.καλες ειναι και οι δυο.αμα θες ορμα αν βρεθεις προς τα εκει.
εγω ρε δεν την θυμαμαι απο την δαφνη.και δεν την ειδα ουτε εκει μεσα.θελω να την γαμισω και εγω.την αλλη βολτα.Ναι φιλε μου σε πειραζω! Θα παω ! Αλλα μια μια. Δεν μπορω και τις δυο. Αλλα θελω να ξαναδω και την Ευα. Εχω να τη δω απ τη Δαφνη. Αξεχαστη η Ευα!
Στο Εθ. Μακαριου νομιζω ητανε η κανω λαθος!εγω ρε δεν την θυμαμαι απο την δαφνη.και δεν την ειδα ουτε εκει μεσα.θελω να την γαμισω και εγω.την αλλη βολτα.
Αν θυμάμαι καλά, ήσουν φαν της Χριστιναρας που ενώ δεν γέμιζε το μάτι στο σαλοναρισμα, ήταν υπερόπλο στο δωμάτιοεγω ρε δεν την θυμαμαι απο την δαφνη.και δεν την ειδα ουτε εκει μεσα.θελω να την γαμισω και εγω.την αλλη βολτα.