ρε συναδελφοι,πριν καμποση ωρα πετυχα ενα νεο θεμα.νομιζω στα μασαζ η στα call girls.δεν προλαβα να διαβασω γιατι κατι εγινε με το σαιτ και μου εβγαζε ερορ.τι εγινε?που ειναι?ποια ειναι η κοπελα η οι κοπελες ,γιατι ειδα δυο ονοματα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
massage musses
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2018
- Like
- 2.294
[size=24pt]Καλημέρα σήμερα Τετάρτη και στο χώρο μας λειτουργουν δυο νέοι χώροι με πολυ αισθησιασμο και πανέμορφο ντεκορ για τη δική σας απόλαυση που θα σας προσφέρουν οι εξής δεσποινιδες:
Αντριάνα - Δώρα - Ειρήνη - Εύα - Βικτώρια και Εμμανουελα .
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6978091034 [/size]
Αντριάνα - Δώρα - Ειρήνη - Εύα - Βικτώρια και Εμμανουελα .
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6978091034 [/size]
Συνημμένα
ρε συναδελφοι,πριν καμποση ωρα πετυχα ενα νεο θεμα.νομιζω στα μασαζ η στα call girls.δεν προλαβα να διαβασω γιατι κατι εγινε με το σαιτ και μου εβγαζε ερορ.τι εγινε?που ειναι?ποια ειναι η κοπελα η οι κοπελες ,γιατι ειδα δυο ονοματα.
Αυτό λες;
ναι φιλε,σημερα το ειδα.τι ειναι τουτες εδω?μασαζ με δικο τους χωρο η πανε ξενοδοχειο?
Το massage musses το εχει ξεφτιλησει μιλαμε, καθε μερα μας εχει σπασει τα αρχιδια με διαφημισεις σε αυτο το ποστ ενω εχει δικο της νημα. Προτεινω σε καθε τετοιο διαφημηστικο ποστ που κανει να γραφουμε στο δικο τους νημα διαφημιση για ανεξαρτητες μασερ η για αλλο ιδρυμα , μεχρι να βαλουν μυαλο ...
massage musses
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2018
- Like
- 2.294
Καλημέρα έχω γράψει και ποιο πάνω υπάρχει administrator που μπορεί να κάνεις το παράπονο σου αν είμαι λάθος θα μου στείλει μήνυμα η θα με πάρει τηλέφωνο γιατί εμείς δε κρυβόμαστε πίσω από ένα nickname γιατί εσείς και εμείς φιλοξενουμαστε σε αυτό το σαιτ .Και δεύτερο μη δίνεις λάθος συμβουλές στο κόσμο γιατί όταν κάνεις διαφήμιση στο φορουμ μας υπάρχουν κυρώσεις και μάλιστα σοβαρές. Και αν είσαι αυτός Πού πήρε τηλέφωνο και μίλησε άσχημα στα κορίτσια που εργάζονται να πάρεις τηλέφωνο κάποια ώρα που θα είμαι εγώ η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού να το συζητήσουμε και αν θέλεις να γνωριστούμε δε σε φοβάμαι επειδή πήρες τηλέφωνο και απειλής. ΑΝ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΔΕ ΕΧΩ ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΑΝ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΩ. Καλημέρα και πάλιΤο massage musses το εχει ξεφτιλησει μιλαμε, καθε μερα μας εχει σπασει τα αρχιδια με διαφημισεις σε αυτο το ποστ ενω εχει δικο της νημα. Προτεινω σε καθε τετοιο διαφημηστικο ποστ που κανει να γραφουμε στο δικο τους νημα διαφημιση για ανεξαρτητες μασερ η για αλλο ιδρυμα , μεχρι να βαλουν μυαλο ...
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
δώσε κανα free fuck κ θα πω οτι πήρα εγωΚαλημέρα έχω γράψει και ποιο πάνω υπάρχει administrator που μπορεί να κάνεις το παράπονο σου αν είμαι λάθος θα μου στείλει μήνυμα η θα με πάρει τηλέφωνο γιατί εμείς δε κρυβόμαστε πίσω από ένα nickname γιατί εσείς και εμείς φιλοξενουμαστε σε αυτό το σαιτ .Και δεύτερο μη δίνεις λάθος συμβουλές στο κόσμο γιατί όταν κάνεις διαφήμιση στο φορουμ μας υπάρχουν κυρώσεις και μάλιστα σοβαρές. Και αν είσαι αυτός Πού πήρε τηλέφωνο και μίλησε άσχημα στα κορίτσια που εργάζονται να πάρεις τηλέφωνο κάποια ώρα που θα είμαι εγώ η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού να το συζητήσουμε και αν θέλεις να γνωριστούμε δε σε φοβάμαι επειδή πήρες τηλέφωνο και απειλής. ΑΝ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΔΕ ΕΧΩ ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΑΝ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΩ. Καλημέρα και πάλι
massage musses
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2018
- Like
- 2.294
Για να ρίξουμε λίγο τους τόνους γιατί δε μας αρέσει ούτε σε εμάς. Εχθές το ποστ με τη διαφήμιση για Το μαγαζι μας ανεβηκε από λάθος. Ζητάμε συγνωμη για το χθεσινό ποστ σε όλους σας .Εκτός φυσικά αυτό που πήρε τηλέφωνο και μίλησε τέλειος άσχημα σε κοπέλα Πού είναι απλή υπάλληλος και με αυτό το τρόπο έδειξε ότι είναι άνδρας. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙδώσε κανα free fuck κ θα πω οτι πήρα εγω
Καλημέρα έχω γράψει και ποιο πάνω υπάρχει administrator που μπορεί να κάνεις το παράπονο σου αν είμαι λάθος θα μου στείλει μήνυμα η θα με πάρει τηλέφωνο γιατί εμείς δε κρυβόμαστε πίσω από ένα nickname γιατί εσείς και εμείς φιλοξενουμαστε σε αυτό το σαιτ .Και δεύτερο μη δίνεις λάθος συμβουλές στο κόσμο γιατί όταν κάνεις διαφήμιση στο φορουμ μας υπάρχουν κυρώσεις και μάλιστα σοβαρές. Και αν είσαι αυτός Πού πήρε τηλέφωνο και μίλησε άσχημα στα κορίτσια που εργάζονται να πάρεις τηλέφωνο κάποια ώρα που θα είμαι εγώ η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού να το συζητήσουμε και αν θέλεις να γνωριστούμε δε σε φοβάμαι επειδή πήρες τηλέφωνο και απειλής. ΑΝ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΔΕ ΕΧΩ ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΑΝ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΩ. Καλημέρα και πάλι
1)Πρώτον είσαι λάθος
2)δεν μπορεί να σου στείλει μήνυμα MOD γιατί πληρώνεται από σένα σαν μαγαζί
3)το ποιος κρύβεται πίσω από ονόματά μην το ψάχνεις..................................
4)Φιλοξενία οχι δεν θα το έλεγα έτσι πληρώνεις που είσαι εδώ μέσα ενώ εμείς όχι
5)κυρώσεις υπάρχουν μόνο για μας που γράφουν εδώ ενώ εσύ σαν (μαγαζί) είστε εν λευκώ
6)βέβαια οι απειλές είναι καταδικαστέα αλλά δεν κατηγορουμε κάποιον χωρίς αποδείξεις
7)εσείς πουλάτε ένα προϊόν οκ δώστε χώρο στους άλλους για να γράψουμε για αυτό που πουλάτε και για αυτό που προσφέρετε βέβαια με ανταμοιβή
8)το να διαφημίζεται ή μάλλον να βομβαρδίζεται με διαφημίσεις για το α β γ και δ δεν σημαίνει ότι έχετε πάντα δίκιο δώστε χωρο σε άλλους να ανασάνουν και λίγο
Καλημέρα και πάλι
Καλημέρα έχω γράψει και ποιο πάνω υπάρχει administrator που μπορεί να κάνεις το παράπονο σου αν είμαι λάθος θα μου στείλει μήνυμα η θα με πάρει τηλέφωνο γιατί εμείς δε κρυβόμαστε πίσω από ένα nickname γιατί εσείς και εμείς φιλοξενουμαστε σε αυτό το σαιτ .Και δεύτερο μη δίνεις λάθος συμβουλές στο κόσμο γιατί όταν κάνεις διαφήμιση στο φορουμ μας υπάρχουν κυρώσεις και μάλιστα σοβαρές. Και αν είσαι αυτός Πού πήρε τηλέφωνο και μίλησε άσχημα στα κορίτσια που εργάζονται να πάρεις τηλέφωνο κάποια ώρα που θα είμαι εγώ η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού να το συζητήσουμε και αν θέλεις να γνωριστούμε δε σε φοβάμαι επειδή πήρες τηλέφωνο και απειλής. ΑΝ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΔΕ ΕΧΩ ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΑΝ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΩ. Καλημέρα και πάλι
δεν ξερω για πιο τηλεφωνημα μιλας, εδω μιλαμε για μια ανευ προηγουμενων σπασιμο αρχιδιων με βομβαρδισμο διαφημισης copy and paste σε αλλο νημα που αφορα αλλα θεματα ενω εχετε δικο σας νημα, αν ειχατε κατι καινουργιο να μας πειτε να το γραφατε στο δικο σας νημα .
εχει γινει αναφορα και παραπονα απο πολλους εδω μεσα αλλα εσεις περα βρεχει , πρεπει να καταλαβετε οτι μερικες φορες η πολυ διαφημιση και η προσπαθεια πλυσης εγκεφαλου λειτουργει αρνητικα στην διαφημιση .
και σε παρακαλω να πεσουν οι τονοι στο πως μιλας , ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω .
Εκανα μια προταση για να σταματησουν οι διαφημισεις στο νημα αυτο
Αν δεν σου αρεσει αυτο στειλε και συ μηνυμα στο αντμιν να με μπαναρει
massage musses
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2018
- Like
- 2.294
τα πιτόγυρο να τα φας εσύ και η παρέα σου και αυτός που βάζει να λες κουκουλοφορε. Εδώ τα κορίτσια είναι όλα αστέρια. Εδώ μόνο δείχνεις πόσο κομπλεξικός είσαι και δε έχεις να πεις κάτι. Κρύψουν πίσω από ένα πληκτρολόγιο μονο αυτο έχεις μάθει να κάνεις. Πήγαινε να σου δώσει το clamour κανε free fack γιατί μόνο εκεί ψωνίζεις στη δεκα κριτικές η 6 είναι clamour και η υπόλοιπες το παρακλάδι τους .ειμαι από κάτω για την παραγγελία ...
20 πιτόγυρα με απ όλα για τα κορίτσια σας...
Ανοίξτε καλέ ...
Βρε δε πάτε στο νήμα σας λέω εγώ γιουβερλάκια ???
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.423
- Πόντοι
- 26.236
τα πιτόγυρο να τα φας εσύ και η παρέα σου και αυτός που βάζει να λες κουκουλοφορε. Εδώ τα κορίτσια είναι όλα αστέρια. Εδώ μόνο δείχνεις πόσο κομπλεξικός είσαι και δε έχεις να πεις κάτι. Κρύψουν πίσω από ένα πληκτρολόγιο μονο αυτο έχεις μάθει να κάνεις. Πήγαινε να σου δώσει το clamour κανε free fack γιατί μόνο εκεί ψωνίζεις στη δεκα κριτικές η 6 είναι clamour και η υπόλοιπες το παρακλάδι τους .
Εσύ πρέπει να με γουστάρεις τελικά πολύ και δε το ξέρεις...
και από εσας έχω ψωνίσει....
Από σβέρκο !!!
massage musses
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2018
- Like
- 2.294
Καλά πάρε από το clamour να κλάψεις ανέβασε και καμία κριτική πας και σου κάνουν καμία καλύτερη τιμουλα.. Α και κάτι ακόμα πάρε και τα σουβλάκια σου μαζί θα σου χρειαστούν.Εσύ πρέπει να με γουστάρεις τελικά πολύ και δε το ξέρεις...
και από εσας έχω ψωνίσει....
Από σβέρκο !!!
cloudrider
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 103
- Πόντοι
- 11
Ερώτηση αδαούς που ενδιαφέρεται να δοκιμάσει το χώρο: Απαιτείται προσυνεννόηση για να σε δεχτούν στα μαγαζιά του νήματος? Το τελικό ζητούμενο είναι δεδομένο για όλους τους επισκέπτες ή μονό για γνωστούς? Ευχαριστώ
Καλά πάρε από το clamour να κλάψεις ανέβασε και καμία κριτική πας και σου κάνουν καμία καλύτερη τιμουλα.. Α και κάτι ακόμα πάρε και τα σουβλάκια σου μαζί θα σου χρειαστούν.
έχεις γίνει Ακρόπολη νούμερο 2
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις