Καλημέρα έχω γράψει και ποιο πάνω υπάρχει administrator που μπορεί να κάνεις το παράπονο σου αν είμαι λάθος θα μου στείλει μήνυμα η θα με πάρει τηλέφωνο γιατί εμείς δε κρυβόμαστε πίσω από ένα nickname γιατί εσείς και εμείς φιλοξενουμαστε σε αυτό το σαιτ .Και δεύτερο μη δίνεις λάθος συμβουλές στο κόσμο γιατί όταν κάνεις διαφήμιση στο φορουμ μας υπάρχουν κυρώσεις και μάλιστα σοβαρές. Και αν είσαι αυτός Πού πήρε τηλέφωνο και μίλησε άσχημα στα κορίτσια που εργάζονται να πάρεις τηλέφωνο κάποια ώρα που θα είμαι εγώ η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού να το συζητήσουμε και αν θέλεις να γνωριστούμε δε σε φοβάμαι επειδή πήρες τηλέφωνο και απειλής. ΑΝ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΔΕ ΕΧΩ ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΑΝ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΩ. Καλημέρα και πάλι
1)Πρώτον είσαι λάθος
2)δεν μπορεί να σου στείλει μήνυμα MOD γιατί πληρώνεται από σένα σαν μαγαζί
3)το ποιος κρύβεται πίσω από ονόματά μην το ψάχνεις..................................
4)Φιλοξενία οχι δεν θα το έλεγα έτσι πληρώνεις που είσαι εδώ μέσα ενώ εμείς όχι
5)κυρώσεις υπάρχουν μόνο για μας που γράφουν εδώ ενώ εσύ σαν (μαγαζί) είστε εν λευκώ
6)βέβαια οι απειλές είναι καταδικαστέα αλλά δεν κατηγορουμε κάποιον χωρίς αποδείξεις
7)εσείς πουλάτε ένα προϊόν οκ δώστε χώρο στους άλλους για να γράψουμε για αυτό που πουλάτε και για αυτό που προσφέρετε βέβαια με ανταμοιβή
8)το να διαφημίζεται ή μάλλον να βομβαρδίζεται με διαφημίσεις για το α β γ και δ δεν σημαίνει ότι έχετε πάντα δίκιο δώστε χωρο σε άλλους να ανασάνουν και λίγο
Καλημέρα και πάλι