bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.340
- Πόντοι
- 5.916
.....στο photoshop...
τί εννοείς??
.....στο photoshop...
Καλησπέρα στους συναδελφους μασαζονομάχους!
Φραντζή 4 συγκράτησα την Σάντρα ... ενα ξανθο κοντοπουτανο με ωραιο προσωπο ... έχουμε καμια κριτικη για αυτην ;;; σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την δοκιμασω. 60 ευρω μιση ωρα και 70 ευρω 45 λεπτά.
Συγγρου 108 μονο η Σιλια μελαχροινη με εκφυλο προσωπο αλλα λιγο κυταριτιδα στον κωλο. Πιρσιν στο χειλος.
Φραντζη 7 μ αρεσε η βερονικα η οποια εχει και καλες κριτικές απο οτι διάβασα.
Οι φολιτσες στο 60αρι δεν ειναι για εμας! Εκαποιες πανε στη δουλεια για να παιξουν .... Δυστυχως με τα λ7 μας.
Για αυτο οποιος εχει κριτικη για καποια μπορει να σωσει!
Για την σαντρα απο φρατζη 4 εχουμε τιποτα; εμενα μ αρεσε βγηκε με ενα κολητο φορεμα κοντο κ οι βυζαρες ασφυκτιουσαν απο μεσα.
πρώτη φορά την είδα τη σάντρα και εγώ...δεν με ικανοποίησε όσο θα ήθελα η εμφάνιση να είμαι ειλικρινής..αλλά ότι είναι σεξουάλα κάνει μπάμ..
Έχω βαλει στο μάτι την Σάντρα και την Βερονικα. Μ αρεσουν και οι 2. Η Βερονικα ειναι γνωστη με καλές κριτικές. Η Σάντρα απο οτι καταλάβαινω οχι ... εκτος και αν κανενας συναγωνιστης κρατάει την κριτική για την πάρτη του.
Ένας τροπος μένει να την ανακαλυψουμε .... η δοκιμη με το αναλογο ρισκο. Μπορει να το επιχειρησω ή μπορει τελευταια στιγμη να επιλέξω σιγουρη λυση με γνωστες κριτικές. Θα δούμε.
Πάντως παιδια μην ανησυχειτε μια πουτανα που δεν προσφέρει καλες υπηρεσιες ετσι και αλλιως μας έχει γραμμενους δεν προκειται να συγκινηθει απο μια κακη κριτικη παραπανω. Αυτο το λεω μονο για οσους έχουν κριτικές και δεν τις γράφουν.
Τυπε διαλεγεις και παιρνεις : τσιμπουκι με λαστιχο και τσιγαριλα η' τσιμπουκι χωρις και πουτσιλα
Φουλ σερβις ... Και το παρασημο προσφορα του καταστηματος.
καλά... φοράς και κράνος προστασίας, γάντια γυαλιά και ωτοασπίδες?
jorge για αυτο ημουν επιγραμματικος και απλως αναφερα τα μεν και τα δε... ωστε να υπαρχει μια βασικη εικονα και να ξερεις απο πριν τι περιπου θα παρεις μεσα στο δωματιο....εμενα προσωπικα μου αφησε μια αντικρουομενη εντυπωση..Αν την τσιγαρίλα, τα ανύπαρκτα γλωσσόφιλα και το λαστιχο στο μπούκι εσείς το λέτε σέρβις...
Εγώ πάω πάσο!
τόσο χάλια δηλαδή απαπαπα....μεσα στο δωματιο....εμενα προσωπικα μου αφησε μια αντικρουομενη εντυπωση..