You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει καλά την περιοχή στα Νότια (Φάληρο, Άλιμος, Ελληνικό, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη) ?
Δεν μπορω να βρώ τίποτα σε "σωστό" μασάζ ! Δεν είναι δυνατόν μια τόσο μεγάλη γεωγραφικά περιοχή να μην έχει τίποτα
Αυτό που ήταν επι τις Παραλιακής Ποσειδώνος 80Β, πρέπει να έχει κλείσει
Θα περιμένω νέα σας
Το μονο που εχει μεινει νομιζω ειναι αυτο στην Πανωπης, αλλα πρεπει να σε ξερουν για να μπεις, εχω να πω πανω απο χρονο εκει
visitarxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2015
- Like
- 402
- Πόντοι
- 21
παιδια επειγων βοηθεια ανοιξε κατι προτοποριακο στην βουλα λεγετε paradise house αν ξερει καποιος κατι ας ενημερωσει ψαξτετο ισως αξιζει.
bourdelos
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 175
- Πόντοι
- 4.445
αυτο μηπως?
visitarxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2015
- Like
- 402
- Πόντοι
- 21
Οχι καμια σχεση ειναι μασατζιδικο αλλα ειναι με μελοι και συνδρομη με τον μηνα house paradise στο φειςμποοκ γραψτε.
Οχι καμια σχεση ειναι μασατζιδικο αλλα ειναι με μελοι και συνδρομη με τον μηνα house paradise στο φειςμποοκ γραψτε.
αρχηγέ μου,το κανεις που το κανεις το promotion,δωσε τουλάχιστον σωστές πληροφορίες........εψαξα στο fb για house paradise και δεν μου εβγαλε κατι σχετικό......δώσε το λινκ αν θέλεις.....
Andy, αυτο θα λεει μαλλον....
Ευχαριστώ πολύ.......αν οι φωτογραφίες του χώρου και οι φωτο των κοριτσιών είναι πραγματικές,ασφαλώς πρόκειται για κάτι εξαιρετικό.......θα μαθω κόστος και θα σας πω.......πρόκειται πάντως για φουλ μπριζολάδικο.......
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.077
- Πόντοι
- 736
μυριζει απατη απο χιλιομετραΕυχαριστώ πολύ.......αν οι φωτογραφίες του χώρου και οι φωτο των κοριτσιών είναι πραγματικές,ασφαλώς πρόκειται για κάτι εξαιρετικό.......θα μαθω κόστος και θα σας πω.......πρόκειται πάντως για φουλ μπριζολάδικο.......
Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
παμε για μασαζακι με το ξανθο!!!
μασαζ και πλατσουρισμα στο τζακουζι! ;)
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
παμε για μασαζακι με το ξανθο!!!
μασαζ και πλατσουρισμα στο τζακουζι! ;)
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.077
- Πόντοι
- 736
δε λεει ουτε καν που ειναι, απλως βουλαΑν είναι απάτη,θα χασεις ενα 50ρικο........αλλά αν δεν είναι,αξιζει τον κόπο.....ζητούνται κασκαντερ που να μενουν προς τα νότια........
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.077
- Πόντοι
- 736
πουτσα με το μηναΣυνδρομη με το μηνα???
Τι ειναι, περιοδικο ή γυμναστηριο???
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.180
- Πόντοι
- 5.595
Xμμμ.. καλο φενεται αλλα .... μου μυριζει απατηAndy, αυτο θα λεει μαλλον....
Στα σχολια διαβαζω οτι ζητανε λεφτα προκαταβολικα για τα 'νεα μελη' !!!!???
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Πρωτα θα πληρωσεις τη συνδρομη και μετα θα μαθεις τύπε ;)δε λεει ουτε καν που ειναι, απλως βουλα
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.077
- Πόντοι
- 736
δε νομιζω φιλε, εσυ αν θες να μαθεις μαθε, ο δρομος ειναι ανοιχτοςΠρωτα θα πληρωσεις τη συνδρομη και μετα θα μαθεις τύπε ;)
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
ρεεεεεεεε γαμω τις πιτσες μου γαμω! ενα λεπτο μακρια τους ειμαι! πιο κεντρικο μερος δεν υπαρχει στη πλατεια της Βουλας!Θα παω να δω κ θα μεταδωσωΑν είναι απάτη,θα χασεις ενα 50ρικο........αλλά αν δεν είναι,αξιζει τον κόπο.....ζητούνται κασκαντερ που να μενουν προς τα νότια........
ρεεεεεεεε γαμω τις πιτσες μου γαμω! ενα λεπτο μακρια τους ειμαι! πιο κεντρικο μερος δεν υπαρχει στη πλατεια της Βουλας!Θα παω να δω κ θα μεταδωσω
δεν μπορεις να πας ετσι......εχει συγκεκριμενη διαδικασία.....μπες στο facebook και θα σου πουνε.........χρειάζεσαι μια καρτα paysafe των 50 ευρω.......
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66