FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
τελικα που δουλευει ρε μαγκες η βερονικα?χλωμό το κόβω
βυζο εχει μεγαλο ?
τελικα που δουλευει ρε μαγκες η βερονικα?χλωμό το κόβω
Καλησπέρα μάγγες !
ξέρουμε πόσο πάει το μαλλί στο oceanBlueMassageSpa?
και γενικά πιστέυετε οτι αξίζει ???
Καλησπέρα μάγγες !
ξέρουμε πόσο πάει το μαλλί στο oceanBlueMassageSpa?
και γενικά πιστέυετε οτι αξίζει ???
η κατω πορτα ηταν κλειστη...
εεε? τα τελευταία 1000 χρόνια η πόρτα αυτή είναι ανοικτή...
Η Λιζα απο Τοταλ ρελαξ που βρισκετε ?
γνωριζει κανεις αν το Σαρκουδινου (αδελφο του Μ99) εκλεισε ;; προχτες περασα 2 φορες και η κατω πορτα ηταν κλειστη, και καμια ανταποκριση στα κουδουνια.. η κατασταση στη περιοχη παει απ το κακο στο χειροτερο μου φαινεται
μεσα στο εδιμβουργο?..η στα προαστεια?..δεν το ξεκαθαρισες...εδιμβούργο σε χοτέλ σπα
μεσα στο εδιμβουργο?..η στα προαστεια?..δεν το ξεκαθαρισες...
οκ με καλυψες,γιατι ο αλλος το αφησε φλου,και μπερδευτηκα.μην τρεχω τσαμπα. :Sμάλλον στα προάστεια.......στο κέντρο έχει κόσμο και φασαρία.........δεν μπορείς να χαλαρώσεις.....
αν ηταν Σαββατο ειναι κλειστο λογο λαικηςγνωριζει κανεις αν το Σαρκουδινου (αδελφο του Μ99) εκλεισε ;; προχτες περασα 2 φορες και η κατω πορτα ηταν κλειστη, και καμια ανταποκριση στα κουδουνια.. η κατασταση στη περιοχη παει απ το κακο στο χειροτερο μου φαινεται
ισχύειΚαλησπερα. Γνωριζει κανεις ποια μαγαζια ειναι ανοιχτα την Κυριακη????????
Αν θυμαμαι καλα ειναι το class masaz. Ισχυει????
Ποιο αλλο μαγαζι μπορει να ειναι?????
Ευχαριστω.
το class masaz δεν θα ειναι ανοικτα μπροστοπαρον την κυριακη,ειναι ανοικτα απο δευτερα εως σαββατο απο 11,00 προι εως 21,00 βραδη με διαφορετικες κοπελεςΚαλησπερα. Γνωριζει κανεις ποια μαγαζια ειναι ανοιχτα την Κυριακη????????
Αν θυμαμαι καλα ειναι το class masaz. Ισχυει????
Ποιο αλλο μαγαζι μπορει να ειναι?????
Ευχαριστω.
το class masaz δεν θα ειναι ανοικτα μπροστοπαρον την κυριακη,ειναι ανοικτα απο δευτερα εως σαββατο απο 11,00 προι εως 21,00 βραδη με διαφορετικες κοπελες
Έεμπρός!...Εμπρός?...εμπρός??......Πίσω?..Μπρός?...ΠισωΜπρός?..ΜπρόςΠίσω?.....
-Μπαμπά!!... δεν απαντούν στο ακουστικο!!!
-Είναι Κυριακή Αγόρι μου