Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Μπακνανά 47 , Νέος Κόσμος "Belissimo"
πέρασμα εχθές πολύς ντόρος για το τίποτα μόνο μια μαυρούλα άξιζε όλα τα άλλα μπάζα 5 τεμ αν θυμάμαι καλά

Στουρνάρη 29 "Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας
θέλει αλλαγές στα κορίτσια τα ίδια κ τα ίδια

Καλλιρρόης 48
αδιάφορα τεμάχια επίσης μονό μια μικρούλα Νάντια άβυζο αλλά καλό μουτράκι και βιαστικό στη πασαρέλα

Μάρνης 28 5ος όροφος
μόνο τα γνωστά 3 τεμ τζενη Χριστίνα και Εύα
:thumbsup:

barkaouan

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ψαχνω για μασαζ με τα ποδια υπαρχει κατι σχετικο παρακαλω αν γνωριζει κανεισ κατι να βοηθησει

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.139
Πόντοι
5.916
ψαχνω για μασαζ με τα ποδια υπαρχει κατι σχετικο παρακαλω αν γνωριζει κανεισ κατι να βοηθησει

με τί θες ακριβώς? με εξειδίκευση στα γόνατα,στα ισχύα,στους αστραγάλους,στούς γάλλους ή στους πορτογάλους?

jimmy1971d

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Kαλημερα παιδες,μετα απο καιρο ξαναγραφω...Απο τα ιδρυματα αραιωσα αρκετα τις επισκεψεις, παλια Στουρναρη 63, ειχε μια Ρωσιδα μοντελο...
Και Μαρνης 28, μετα την κινεζουλα (Λουλου) που τα εδινε ολα στο μασαζ και στα σχετικα...
Δουλευε και μια Στελλα, ελληνιδα. Ξερετα αν δουλευει ακομα???
Μικρο και ωραιο πιπινη!!!
Καλο βολι!!!!

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
το diamonds spa στην δαφνη τι γινεται??? εχυμε κανενα νεο?? εκλεισε??

barkaouan

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αν ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σε μασαζ με ποδια λογω του οτι θα ερθω για τριημερο αθηνα παρακαλω να μοθ πει

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.628
Πόντοι
206
Kαλημερα παιδες,μετα απο καιρο ξαναγραφω...Απο τα ιδρυματα αραιωσα αρκετα τις επισκεψεις, παλια Στουρναρη 63, ειχε μια Ρωσιδα μοντελο...
Και Μαρνης 28, μετα την κινεζουλα (Λουλου) που τα εδινε ολα στο μασαζ και στα σχετικα...
Δουλευε και μια Στελλα, ελληνιδα. Ξερετα αν δουλευει ακομα???
Μικρο και ωραιο πιπινη!!!
Καλο βολι!!!!

Μια Στέλλα Ελληνίδα, γύρω στα 30, ειχε μέχρι προσφατα στο Μπακνανά, δεν ξέρω αν ενοείς αυτή γιατί και γω την ψάχνω.

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
εχει κλεισει εδω και καιρο,διοτι ενας γερος  την ψηλιαστηκε και φωναξε τα στρουμφακια....εχει σταματησει εδω και καιρο διοτι εχει βρει μεγα χορηγό...
στην λιζα της Αχιλλέως αναφερεσαι σωστος? 

φιλτατε αυτα ειναι νεα !!!  ειχα παει πριν 3 βδομαδες κ ολα ηταν κανονικα.. εισαι σιγουρος οτι μιλας για το καινουργιο μαγαζι της Λιζα (πρωην Αχιλλεως στη νΣμυρνη) ;;
επισης ..η Λιζα εχει βρει γκομενο ;;  ..περιεργο μ ακουγεται..

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
σαν παλιός ’'φίλος’’ του μαγαζιού μεσογείων 289 amouage και με την πληροφορία ότι ξανάνοιξε, ροβόλησα στα παλιότερα λημέρια. πόρτα μελαχρινή γνωστή χριστίνα «τι κάνεις ρε παιδί …» και τα τοιαύτα. παρούσες τρεις ελληνίδες, η εβελίνα (μετεγκατάσταση από το αδερφό) και ντενίσα. προτιμήθηκε η ντενίσα η οποία είναι 25άρα ρουμάνα , μελαχρινή με μακρύ μαλλί ψηλή καλό κορμί και μέσο βύζο. ελληνικά γιοκ συνεννόηση στηνν αγγλική επαρκώς.  τελικό συμπέρασμα το πακέτο ειδιαίτερα καλό (και το μασαζάκι) και φεύγοντας μούπαν και για καινούριο προσωπικό προσεχώς (δεν κόβω και το κεφάλι μου)

υ.γ. η σελίδα του είναι κλειδωμένη μοιραία φράφω εδώ   

επειδη δεν ειμαι της περιοχης, ποιο ειναι το αδελφο καταστημα ;
το κουδουνι τι γραφει, amouage ? 
τελικα ειναι 80 η μια ωρα ;;

jimmy1971d

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μια Στέλλα Ελληνίδα, γύρω στα 30, ειχε μέχρι προσφατα στο Μπακνανά, δεν ξέρω αν ενοείς αυτή γιατί και γω την ψάχνω.
Καλημερα,η κοπελα που περιγραφω ηταν γυρω στα 22-23, με τρομερο στηθος (μικρο αλλα καλο), μολις ειχε μπει στο επαγγελμα (2-3 μηνες πριν), και οταν πιασαμε κουβεντα βγηκαμε και κοντοχωριανοι...Δεν αναφερω αλλες λεπτομερειες για ευνοητους λογους,ελπιζω να μην τα παρατησε...Μαρνης 28,πριν κανα τετραμηνο .

apaixtable

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
το diamonds spa στην δαφνη τι γινεται??? εχυμε κανενα νεο?? εκλεισε??

Σε επίσκεψη προ διμήνου μου έκαναν ένα μετριότατο masaz και ώξω απ την πόρτα. όταν ψιλοπαραπονέθηκα μου δικαιολογήθηκαν ότι δεν με ήξεραν και νόμιζαν ότι είμαι αστυνομικός και κάτι παπαριέρες πράσινες.
στο μαγαζί δεν ξαναπατάω. Προσοχή μην πάτε για standarακι και φάτε μούφα

taper

Μέγας
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Κριτικές
20
Like
518
Πόντοι
4.440
Περασα προ ημερων απ το μαγαζι στην Σαρκουδινου 56 στο Νεο Κοσμο  οπου μου ανακοινωσαν με τη μια τα προγράμματά μαζι με θεξ χωρις να με ξερουν, εχω κατάθεσή και κριτικη μιας και εκατσα

Odyseas

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
0
Πέρασμα επίσης και από τη γνωστή φωλιά  των δεινόσαυρων,το "ίδρυμα" της Φιλοτίου 2 στην Κυψέλη...

Δύο κοπέλες και εδώ-μέσα σε ένα άθλιο βρωμοδιαμέρισμα. :S

Η μελαχροινή Αννέτα,με σκούρο χρώμα δέρματος,με γλυκό πρόσωπο και χοντρή με κοιλιά σαν αερόστατο αλλά με βυζάρες...

Και η επίσης μελαχροινή (μιλφ αυτή) Άννυ,κοντή,με πρόσωπο περιποιημένης νοικοκυρούλας και με κανονικό σώμα που το τόνιζε το μίνι μαύρο φορεματάκι της - για την ηλικία της πάντως δεν έχει άσχημο κώλο.

Στη φάτσα φέρνει λίγο στην γυναίκα του Πασχάλη - στο πιο βελτιωμένο όμως!

Στα 40 ευρώ το πλήρες μενού για την καθεμιά και στα 50 ευρώ και οι δύο μαζί-προσφορά του καταστήματος!  :orchestra:
Σε ποιο όνομα κτυπάς (στο κουδούνι) για να σου ανοίξουνε?,  Πέρασα τις προάλλες και δεν ήξερα που να κτυπήσω για να επισκεφθώ το ιδρυμα

Σαϊνης

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
επειδη δεν ειμαι της περιοχης, ποιο ειναι το αδελφο καταστημα ;
το κουδουνι τι γραφει, amouage ? 
τελικα ειναι 80 η μια ωρα ;;

το αδελφό κατάστημα είναι το pink beauty στη συγγρού 45 το γνωστό από παλιά ως nuroμάγαζο. έχω γράψει γι αυτό στη σελίδα του.
η γεμάτη ώρα είναι πράγματι 80 ευρώ . αλλά εχει και άλλα προγράμματα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
το αδελφό κατάστημα είναι το pink beauty στη συγγρού 45 το γνωστό από παλιά ως nuroμάγαζο. έχω γράψει γι αυτό στη σελίδα του.
η γεμάτη ώρα είναι πράγματι 80 ευρώ . αλλά εχει και άλλα προγράμματα.

ποια προτεινεις για εκει ? :hi:

Σαϊνης

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
ποια προτεινεις για εκει ? :hi:

για τους λάτρεις του βύζου και μιλφ η μερλιν η νταρντάνω. η ντιάνα καλή στο nuru απ’ ‘ότι θυμάμαι και η έρυκα  μελαχρινό νεαρότερο ζουμώδες.
ανάλογα β'εβαια και με το τι ζητάς - τις προδιαγραφές σου.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
για τους λάτρεις του βύζου και μιλφ η μερλιν η νταρντάνω. η ντιάνα καλή στο nuru απ’ ‘ότι θυμάμαι και η έρυκα  μελαχρινό νεαρότερο ζουμώδες.
ανάλογα β'εβαια και με το τι ζητάς - τις προδιαγραφές σου.

δινουν κωλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom