spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
100-120..καπου εκει,αναλογα το παζαρι,και ποσο σε περνει...πόσα ας πούμε;
100-120..καπου εκει,αναλογα το παζαρι,και ποσο σε περνει...πόσα ας πούμε;
παναγία βόηθα, χρυσά μουνιά έχουν;100-120..καπου εκει,αναλογα το παζαρι,και ποσο σε περνει...
...και χρυσα κωλια αμα σου πω....παναγία βόηθα, χρυσά μουνιά έχουν;
ψηλο,μαλλι χτενισμενο,πενα,κορμι σπαθατο,ωραιο στηθος,πολυ καλος κωλος γυμνασμενος...καλησπερα μου ειπε,καλα χριστουγεννα της απαντησα...ντοινγκ!!!!!!!Ενα μαυρισμένο αψηλό γερό σκαρί 25ρι... Το ειδα και ταράχτηκα έτοιμος ήμουν να πάω στο ΑΤΜ για ανάληψη...
χορχε?....εγω που ΔΕΝ ειμαι κωλακιας,εμεινα αγαλμα....ξερεις ομως ε?...μεγαλη η προικα για το πισω συστημα...στο λεω αν πας,να πας προετοιμασμενος...Μην το χοντραίνεις με τα κωλιά τώρα, θες να πάθω κάνα καρδιακό?
ο τσατσος,με κοιτουσε απο το βαθος πισω απο την πορτα...με την γρια μιλησα..ωραιο τυπακι,και καλη ξηγα αν μιλησεις καθαρα...3-4 αν θυμαμαι...οι 2 ηταν παρα πολυ καλες...οι αλλες,οχι αμεληταιες..φαντασου οτι οι δευτερες εκει μεσα,ειναι οι ποιο καλες στ υπολοιπα μαγαζια..φαντασου οι 2 πρωτες...ειδικα η μια ,με γονατισε...τραγουδαγα τα καλαντα φευγοντας...Πόσα κορίτσια είδες όταν πήγες σπάνκυ?
Εμένα μου δείξαν μόνο μία... Και η μανταμ με το γυαλί και το κοντό ξανθό μαλλί
Ααα και ο πουστοτσάτσος τον ξέχασα....
3-3,30?..καπου εκει....Τι ώρα πήγες?
Καταλαβα........Αμετι μωχαμετι θα μου ξεκωλιασετε την Τανια ....ατιμοι
Ειναι καβλιαρικο το μικροτην εχω στα υποψιν
Σε πέρασμα μου απουσίαζε χωρίς να ξέρουν πότε και αν θα επιστρέψει....Ξερει κανεις αμα επεστρεψε το λαρυγγι Βικυ απο Χευδεν κουδουνι Αφροδιτη?
Εχει τυχει κανεις κατι σε απυθμενο λαρυγγι τεσπα σε λαδοσπιτο?
Ευχαριστω φιλε, αν δω και γω θα μιλησω αλλα τπτ καινουριο για τωραΣε πέρασμα μου απουσίαζε χωρίς να ξέρουν πότε και αν θα επιστρέψει....
Οπου αλλού πήγα δεν εντόπισα τίποτα καινούργιο, οπότε περιμένουμε από Σεπτέμβριο μήπως και 'ανοίξει' κάποιο λαρύγγι.