Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

zigrift

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
το gouglara αλλα  δεν μου εβγαλε καποια αγγελια μονο links για κριτικες. μαλλον ομως εγω  :jerking:  :grin:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Πρωία 28/7

Μάρνη 28 Χριστίνα, Σοφία, Μαρία η βουλγάρα, Καίτη η κινέζα. Στην πόρτα η Λουλου. Η Λιλή αποσύρθηκε από το άθλημα. Μάλλον θα έχει πάει στα νησιά πάλι.

Πατησίων 131, Χριστίνα και Κέλλυ ελληνίδες, η Λάουρα το πιπινομοντέλο από Πατησίων 286 και ένα γλυκό πιπίνι που άνοιξε την πόρτα, καστανόξανθο.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Η κελλυ ξανθια κοντη με μεγαλη περιφερεια?

oxi allo dalara

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Πως είναι δυνατόν να συμβεί αυτό,αφου για να πας εκεί τηλεφώνησες,οπως ειπες....αρα,εχεις το κινητό της Λίζας.....αρα σε ξέρει......δεν θέλω να αμφισβητήσω αυτά που λές,αλλά μου φαίνονται λίγο περίεργα......

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

και παρεπιπτωντος να αναφερω οτι ΚΑΙ η δευτερη φορα με τη Βικυ ηταν πολυ καλη , καλυτερη απο την πρωτη.Σουπερ σε ολα.Γενικα στο μαγαζι υπαρχει καλος κοσμος και περνας καλα.Και η Ντινα ειναι καλη και στα δυο μερη (μονο τη Λιζα την ειδα λιγο πιο πορτα την τελευταια φορα - πριν 10 μερες -, δεν ξερω αν εχει αναβαθμιστει)

greta15

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
19
Like
1.261
Πόντοι
1.211
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

και παρεπιπτωντος να αναφερω οτι ΚΑΙ η δευτερη φορα με τη Βικυ ηταν πολυ καλη , καλυτερη απο την πρωτη.Σουπερ σε ολα.Γενικα στο μαγαζι υπαρχει καλος κοσμος και περνας καλα.Και η Ντινα ειναι καλη και στα δυο μερη (μονο τη Λιζα την ειδα λιγο πιο πορτα την τελευταια φορα - πριν 10 μερες -, δεν ξερω αν εχει αναβαθμιστει)
διαβασες αυτα που γραφω και διαφωνεις οτι δεν εγιναν ετσι?

oxi allo dalara

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
διαβασες αυτα που γραφω και διαφωνεις οτι δεν εγιναν ετσι?

οχι αδελφε , δεν διαφωνω.απλα μαλλον σε περασαν για κατι αλλο , και λογω απειριας τους , εφαγες πορτα.Συνεννοησου καλυτερα την επομενη φορα & δε θα χασεις.

greta15

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
19
Like
1.261
Πόντοι
1.211
οχι αδελφε , δεν διαφωνω.απλα μαλλον σε περασαν για κατι αλλο , και λογω απειριας τους , εφαγες πορτα.Συνεννοησου καλυτερα την επομενη φορα & δε θα χασεις.
:thumbsup: :thumbsup:
ναι αλλα αυτοι μου ειπαν περασε
και δεν με αφησαν να μηλησω στο τηλ.... ουτε ρωτησαν κατι αλλο, επρεπε να υποστω ολη αυτη την ταλαιπωρια.......
να σου πω και κατι αλλο για την βικη
μου ειπε αλλιως συμπεριφερεται σε καποιον που τον στελνει ο ταδε Α
και αλλιως  σε καποιον που το στελνει ο ταδε Β
δεν λεω οτι ειναι κακο απλως ο καθε ενας που θα παει να ξερει τι να περιμενει

oxi allo dalara

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
:thumbsup: :thumbsup:
ναι αλλα αυτοι μου ειπαν περασε
και δεν με αφησαν να μηλησω στο τηλ.... ουτε ρωτησαν κατι αλλο, επρεπε να υποστω ολη αυτη την ταλαιπωρια.......
να σου πω και κατι αλλο για την βικη
μου ειπε αλλιως συμπεριφερεται σε καποιον που τον στελνει ο ταδε Α
και αλλιως  σε καποιον που το στελνει ο ταδε Β
δεν λεω οτι ειναι κακο απλως ο καθε ενας που θα παει να ξερει τι να περιμενει

Παντως η δικη μου εμπειρια , την οποια αναφερω παραπανω , ηταν πολυ καλη & τις δυο φορες μαζι της , αλλα και με τις αλλες κοπελες επισης.Τωρα τι να σου πω... εμενα παντως εχουν μπει στα στανταρακια μου  :rockon:

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
αχαχαχαααα

"αλλιως στον πελατη που παει απο τον Α και αλλιως σ'αυτον που παει απο την Β..."

[size=16pt]Τα ευρω τα μαζευει με τον ιδιο ρυθμο παντως ε?
[/size]

greta15

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
19
Like
1.261
Πόντοι
1.211
αχαχαχαααα

"αλλιως στον πελατη που παει απο τον Α και αλλιως σ'αυτον που παει απο την Β..."

[size=16pt]Τα ευρω τα μαζευει με τον ιδιο ρυθμο παντως ε?
[/size]
μαλλον
αυτο μου ειπε αυτο λεω δικαιωμα της...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
μαλλον
αυτο μου ειπε αυτο λεω δικαιωμα της...

τα Ελληνικά της Βίκυς δεν είναι και πολύ καλά....μαλλον δεν κατάλαβε τι σου ελεγε.Αν όμως είναι αλήθεια,απαράδεκτο.......θα τιμωρηθεί δια ραβδισμών...... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1:

greta15

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
19
Like
1.261
Πόντοι
1.211
τα Ελληνικά της Βίκυς δεν είναι και πολύ καλά....μαλλον δεν κατάλαβε τι σου ελεγε.Αν όμως είναι αλήθεια,απαράδεκτο.......θα τιμωρηθεί δια ραβδισμών...... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1:
  :grin: :grin: ετσι πιο δυνατα :grin: :grin:
μπορει, να ηθελε να πει κατι αλλο αλλα ηταν και οι αλλες μπροστα και δεν ειπαν τιποτα..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
αυτές τις μερες επικρατει σχετικη ησυχια στα ιδρυματα ή είναι δικη μου εικονα μονο?
Εφυγε κοσμος διακοπες?
Όμως όταν φευγουν γυναικες και παιδια οι αντρες μενουν μονοι  :think:

dim_pap70

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρουμε τίποτα για "Γλαύκη Spa";

Ένας φίλος από Αθήνα βρήκε κουπόνι σε ντιλάδικο, υπάρχει περίπτωση αν παίζει τίποτα παραπάνω από απλό μασάζ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom