You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Πρωία 28/7
Μάρνη 28 Χριστίνα, Σοφία, Μαρία η βουλγάρα, Καίτη η κινέζα. Στην πόρτα η Λουλου. Η Λιλή αποσύρθηκε από το άθλημα. Μάλλον θα έχει πάει στα νησιά πάλι.
Πατησίων 131, Χριστίνα και Κέλλυ ελληνίδες, η Λάουρα το πιπινομοντέλο από Πατησίων 286 και ένα γλυκό πιπίνι που άνοιξε την πόρτα, καστανόξανθο.
Μάρνη 28 Χριστίνα, Σοφία, Μαρία η βουλγάρα, Καίτη η κινέζα. Στην πόρτα η Λουλου. Η Λιλή αποσύρθηκε από το άθλημα. Μάλλον θα έχει πάει στα νησιά πάλι.
Πατησίων 131, Χριστίνα και Κέλλυ ελληνίδες, η Λάουρα το πιπινομοντέλο από Πατησίων 286 και ένα γλυκό πιπίνι που άνοιξε την πόρτα, καστανόξανθο.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Η κελλυ ξανθια κοντη με μεγαλη περιφερεια?
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
μελαχρινή άσχημη με πεταχτά δόντιαΗ κελλυ ξανθια κοντη με μεγαλη περιφερεια?
oxi allo dalara
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πως είναι δυνατόν να συμβεί αυτό,αφου για να πας εκεί τηλεφώνησες,οπως ειπες....αρα,εχεις το κινητό της Λίζας.....αρα σε ξέρει......δεν θέλω να αμφισβητήσω αυτά που λές,αλλά μου φαίνονται λίγο περίεργα......
και παρεπιπτωντος να αναφερω οτι ΚΑΙ η δευτερη φορα με τη Βικυ ηταν πολυ καλη , καλυτερη απο την πρωτη.Σουπερ σε ολα.Γενικα στο μαγαζι υπαρχει καλος κοσμος και περνας καλα.Και η Ντινα ειναι καλη και στα δυο μερη (μονο τη Λιζα την ειδα λιγο πιο πορτα την τελευταια φορα - πριν 10 μερες -, δεν ξερω αν εχει αναβαθμιστει)
διαβασες αυτα που γραφω και διαφωνεις οτι δεν εγιναν ετσι?
και παρεπιπτωντος να αναφερω οτι ΚΑΙ η δευτερη φορα με τη Βικυ ηταν πολυ καλη , καλυτερη απο την πρωτη.Σουπερ σε ολα.Γενικα στο μαγαζι υπαρχει καλος κοσμος και περνας καλα.Και η Ντινα ειναι καλη και στα δυο μερη (μονο τη Λιζα την ειδα λιγο πιο πορτα την τελευταια φορα - πριν 10 μερες -, δεν ξερω αν εχει αναβαθμιστει)
oxi allo dalara
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
διαβασες αυτα που γραφω και διαφωνεις οτι δεν εγιναν ετσι?
οχι αδελφε , δεν διαφωνω.απλα μαλλον σε περασαν για κατι αλλο , και λογω απειριας τους , εφαγες πορτα.Συνεννοησου καλυτερα την επομενη φορα & δε θα χασεις.
οχι αδελφε , δεν διαφωνω.απλα μαλλον σε περασαν για κατι αλλο , και λογω απειριας τους , εφαγες πορτα.Συνεννοησου καλυτερα την επομενη φορα & δε θα χασεις.
ναι αλλα αυτοι μου ειπαν περασε
και δεν με αφησαν να μηλησω στο τηλ.... ουτε ρωτησαν κατι αλλο, επρεπε να υποστω ολη αυτη την ταλαιπωρια.......
να σου πω και κατι αλλο για την βικη
μου ειπε αλλιως συμπεριφερεται σε καποιον που τον στελνει ο ταδε Α
και αλλιως σε καποιον που το στελνει ο ταδε Β
δεν λεω οτι ειναι κακο απλως ο καθε ενας που θα παει να ξερει τι να περιμενει
oxi allo dalara
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι αλλα αυτοι μου ειπαν περασε
και δεν με αφησαν να μηλησω στο τηλ.... ουτε ρωτησαν κατι αλλο, επρεπε να υποστω ολη αυτη την ταλαιπωρια.......
να σου πω και κατι αλλο για την βικη
μου ειπε αλλιως συμπεριφερεται σε καποιον που τον στελνει ο ταδε Α
και αλλιως σε καποιον που το στελνει ο ταδε Β
δεν λεω οτι ειναι κακο απλως ο καθε ενας που θα παει να ξερει τι να περιμενει
Παντως η δικη μου εμπειρια , την οποια αναφερω παραπανω , ηταν πολυ καλη & τις δυο φορες μαζι της , αλλα και με τις αλλες κοπελες επισης.Τωρα τι να σου πω... εμενα παντως εχουν μπει στα στανταρακια μου
μαλλοναχαχαχαααα
"αλλιως στον πελατη που παει απο τον Α και αλλιως σ'αυτον που παει απο την Β..."
[size=16pt]Τα ευρω τα μαζευει με τον ιδιο ρυθμο παντως ε?
[/size]
αυτο μου ειπε αυτο λεω δικαιωμα της...
μαλλον
αυτο μου ειπε αυτο λεω δικαιωμα της...
τα Ελληνικά της Βίκυς δεν είναι και πολύ καλά....μαλλον δεν κατάλαβε τι σου ελεγε.Αν όμως είναι αλήθεια,απαράδεκτο.......θα τιμωρηθεί δια ραβδισμών......
ετσι πιο δυνατατα Ελληνικά της Βίκυς δεν είναι και πολύ καλά....μαλλον δεν κατάλαβε τι σου ελεγε.Αν όμως είναι αλήθεια,απαράδεκτο.......θα τιμωρηθεί δια ραβδισμών......
μπορει, να ηθελε να πει κατι αλλο αλλα ηταν και οι αλλες μπροστα και δεν ειπαν τιποτα..
τότε υπάρχει άνεση χρόνου και αρχίζουν οι βίζιτες και τα πεσίματα στα μπαρΌμως όταν φευγουν γυναικες και παιδια οι αντρες μενουν μονοι
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
τα λεφτα δεν είναι τα ιδια τυπε
eχοθμε μειωση τιμων?