ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.218
- Πόντοι
- 5.006
;)για τοτε λεω.............
;)για τοτε λεω.............
κοιτα το banner,στην αριστερη σειρα ,παιχτη...καλησπερα παιδια. μηπως ξερει κανεις το τηλεφωνο απο το Στουρναρη 29;
Η πολυκατοικία κατοικήθηκε οπότε δύσκολα αποφεύγεις συναντήσεις με τους κατοίκους και τα διακιολογημένως απαξιωτικά βλέμματά τους.
Η πολυκατοικία κατοικήθηκε οπότε δύσκολα αποφεύγεις συναντήσεις με τους κατοίκους και τα διακιολογημένως απαξιωτικά βλέμματά τους.
Ανέραστοι κατοικούν εκεί?
..σεμνοτυφια ε?...αχαχαχαχα..καλο αυτο...οι περισσοτεροι σεμνοτυφοι,ειναι ανωμαλοι,και λουγγρες παντως.... ;)μπα, μικροαστοί που απειλείται η ησυχία και η σεμνοτυφία τους
...ανοιξε τελικα το μαγαζι?.....Απο σποντα και λογω δουλειας βρεθηκα σε μια πολυ ωραια ''κατασταση'' . Καταρχην καλως σας βρηκα αν και χρονια διαβαζω τους χαρτες σας χωρις να εχω κανει register ενα μεγαλο μπραβο για την δουλεια ολων σας!
Παμε στην κατασταση...
Σολωμου 54 6ος Οροφος αν και το ειχα ακουσει το μερος δεν το ειχα επισκεφτει ποτε!
Με λιγα λογια 4 κοπελες , η μια μαλιστα ελληνιδα αν δεν κανω λαθος. Διαλεξα το ''ξενο'' . Λιζα στο ονομα ξανθια και μου....ος με πολυ καλο μασαζ και προγραμμα.
Θα ξαναπαω σιγουρα παλι μεχρι το τελος της εβδομαδος να δοκιμασω και το εγχωριο προιον και τοτε θα επιστρεψω με πληρη αναλυση και περιγραφη.
Αντε καλη μου αρχη..... :p
Πρώην ΣολωμούΠοια είναι αυτή??
...αν ειναι αυτη,αυτο τον καιρο δουλευει σε διαφορα στουντιο...ειδωμεν....η περιγραφη ταιριαζει απολυτα στη δαναη που ηταν πραγματι πατησιων 131
...περασμα χτες το απογευμα...χτυπαγα,χτυπαγα,...τιποτα...την εκανα με ελαφρα...Το μαγαζί Σολωμού 54 6ος όροφος άνοιξε. Υπό την καθοδήγηση της Κ. Ντάλι. Εκεί εθεάθει μια μελαχροινή ονομαζόμενη Δανάη με περίπου 3,5 νεαρά με καλό σώμα μέτριο πρόσωπο με χαρακτηριστικά κακοφτιαγμένη οδοντοστοιχία. Δεν την έχω δει να δουλεύει αλλού. Επίσης μια ξανθιά μιλφ καλοδιατηρημένη με καλό σώμα Ελληνίδα 1,5 που επίσης δεν έχω δει αλλού. Επίσης άλλες δύο όπως μου είπε η Ντάλι που δουλεύανε. Καλές δουλειές Ντάλι.
Προσπάθησα να γράψω στο αντίστοιχο θρεντ αλλά ήταν κλειστό. Πιστεύω οι μοντ να το ανοίξουν και να μεταφέρουν αυτά που γράφω εκεί.
...περασμα χτες το απογευμα...χτυπαγα,χτυπαγα,...τιποτα...την εκανα με ελαφρα...