You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Το Ιουλιανου 51 ανοιξε παλι. Νομιζω αν δεν με κοροϊδεψανε με νεα διευθυνση. Ροστερ οπως λεει ο συναγωνιστης πιο πανω. Πηρα την Εβελινα αλλα μολις μπηκα στο δωματιο και μου ζητησε τα λεφτα προκαταβολικα, γυρισα και εφυγα. Δεν μου αρεσε και το υφακι της γκομενας. Προσοχη συναγωνιστες μη φατε φολα.
χλωμό αδελφέ ...
Επειδη δε σου ανοιγει την πόρτα, δε σημαινει ότι έκλεισε... ;)
ανοιχτα ειναι
Φιλαρακι, εχει τιποτα καλο ???
αδελφια πήγα χτές και μου άνοιξε η τύπισσα και μου είπε απο που μας βρήκες της είπα απο το site μου είπε συγγνώμη αλλα κλείσαμε γιατί είχαμε προβλήματα τι να πο?
Αν δεν πάς ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ για να σε συστήσει, έτσι σου λένε, ή ότι μεταφέρθηκε.
Βέβαια, μπορεί και να έκλεισε στ' αλήθεια, αλλά μάλλον δεν παίζει τέτοιο σενάριο.
εεεεε πήγα με τον φίλο μου τον 50ευρο
Η πολιτική του εν λόγω μαγαζιού, δεν αναγνωρίζει τέτοιους φίλους, φίλτατε.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ρε φιλαράκο.. μας τα έχεις πρήξει να πούμε.. Κάνε τη διαφήμισή σου στο θέμα που αφορά το δικό σου μαγαζί.. μην γαμάς και τα άλλα θέματα.. αν και με τις τιμές που έχεις, δύσκολα να πατήσει κόσμοςΗρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς. είναι το κάτι άλλο, καθαρό, πολυτελείας και καινούρια κορίτσια...
καλησπερα συναδελφοι. Θα ηθελα να ρωτησω εκτος απο την Παπαδιαμαντη 8 που εχει 40 ευρω η συνεδρια που αλλου θα βρω κατι αναλογο σε αυτα τα χρηματα;;
Σε studio που προσφέρουν το απλό πρόγραμμα σε αυτή την τιμή.
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλιμερα σε ολους,ΕΥΥΑΝΓΕΛΙΣΤΡΑ 85 (ΚΑΛΛΙΘΕΑ) για να χαλαροσετε και απιστευτα προγραματα τηλ:6972164085-6972164138 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
καλιμερα σε ολους,ΕΥΥΑΝΓΕΛΙΣΤΡΑ 85 (ΚΑΛΛΙΘΕΑ) για να χαλαροσετε και απιστευτα προγραματα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πετάξου βρε μέχρι τη γωνία και αντέγραψε τ' όνομα του δρόμου. :-*
Βαγγελίστρα μου
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε άλλο θέμα
και αφου πόσταρα που πόσταρα ας κλαψουρίσω και λίγο (ως Αεκτζης η κλάψα εχει ποτίσει μεσα μου)
Αυτο το συστημα με τα 80€ η ωρα και 60€ το μισαωρο δεν μου εχει κάτσει καλά
Τριτη φορα που πλήρωσα 80€ αλλα μασαζιάστηκα μόνο μιση ώρα (FML) , με δεδομενο οτι καταφερα να περιμένω στην αναμονη πάνω από μιση ωρα μαλλον καποιοι πετυχαν εκει που εγω αποτυχαίνω (παραμονη στο δωμάτιο ανω του ημιωρου).
Την 2η φορα που το επαθα η θεραπίδα ηταν μουλάρα και με εγραψε κανονικα . Την 1η φορα η θεραπίδα πηρε ενα ενοχο χαμόγελο εφυγε-ξαναρθε φορτωμενη υποσχεσεις και υποσχομενη λαγους με πετραχήλια , την επόμενη φορα που ξαναπήγα η θεραπίδα δεν εμφανίστηκε .
Τωρα όντως η συγνωμη φανηκε ειλικρινης αλλα ξαναπήρα υποσχεσεις που δύσκολα θα πραγματοποιηθούν .
δεν φτανει που μοιράζω 20ευρα σαν να ειμαι Αραβας πετρελαιας θα μου εξαφανίζονται και οι θεραπευτριες (FML)
* FML (FuckMyLife) αναφορα σε αυτό το site οπου μπορει ο καθενας να κλαψουρισει λιγο για καποιες μικροαναποδιες στην ημέρα του .
Το ελληνικο αντιστοιχο θα ηταν ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ που πολυ ευστοχα εχει τραγουδησει ο Ρακιτζης
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
καλιμερα σε ολους,ΕΥΥΑΝΓΕΛΙΣΤΡΑ 85 (ΚΑΛΛΙΘΕΑ) για να χαλαροσετε και απιστευτα προγραματα τηλ:6972164085-6972164138 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δελαδις στις 2 μια δωρο?
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Βαγγελίστρα μου
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε άλλο θέμα
και αφου πόσταρα που πόσταρα ας κλαψουρίσω και λίγο (ως Αεκτζης η κλάψα εχει ποτίσει μεσα μου)
Αυτο το συστημα με τα 80€ η ωρα και 60€ το μισαωρο δεν μου εχει κάτσει καλά
Τριτη φορα που πλήρωσα 80€ αλλα μασαζιάστηκα μόνο μιση ώρα (FML) , με δεδομενο οτι καταφερα να περιμένω στην αναμονη πάνω από μιση ωρα μαλλον καποιοι πετυχαν εκει που εγω αποτυχαίνω (παραμονη στο δωμάτιο ανω του ημιωρου).
Την 2η φορα που το επαθα η θεραπίδα ηταν μουλάρα και με εγραψε κανονικα . Την 1η φορα η θεραπίδα πηρε ενα ενοχο χαμόγελο εφυγε-ξαναρθε φορτωμενη υποσχεσεις και υποσχομενη λαγους με πετραχήλια , την επόμενη φορα που ξαναπήγα η θεραπίδα δεν εμφανίστηκε .
Τωρα όντως η συγνωμη φανηκε ειλικρινης αλλα ξαναπήρα υποσχεσεις που δύσκολα θα πραγματοποιηθούν .
δεν φτανει που μοιράζω 20ευρα σαν να ειμαι Αραβας πετρελαιας θα μου εξαφανίζονται και οι θεραπευτριες (FML)
* FML (FuckMyLife) αναφορα σε αυτό το site οπου μπορει ο καθενας να κλαψουρισει λιγο για καποιες μικροαναποδιες στην ημέρα του .
Το ελληνικο αντιστοιχο θα ηταν ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ που πολυ ευστοχα εχει τραγουδησει ο Ρακιτζης
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δελαδις στις 2 μια δωρο?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις