Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Το Ιουλιανου 51 ανοιξε παλι. Νομιζω αν δεν με κοροϊδεψανε με νεα διευθυνση. Ροστερ οπως λεει ο συναγωνιστης πιο πανω. Πηρα την Εβελινα αλλα μολις μπηκα στο δωματιο και μου ζητησε τα λεφτα προκαταβολικα, γυρισα και εφυγα. Δεν μου αρεσε και το υφακι της γκομενας. Προσοχη συναγωνιστες μη φατε φολα.

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
αδελφια πήγα χτές και μου άνοιξε  η τύπισσα και μου είπε  απο που μας βρήκες της είπα απο το site μου είπε συγγνώμη αλλα κλείσαμε γιατί είχαμε προβλήματα τι να πο?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
αδελφια πήγα χτές και μου άνοιξε  η τύπισσα και μου είπε  απο που μας βρήκες της είπα απο το site μου είπε συγγνώμη αλλα κλείσαμε γιατί είχαμε προβλήματα τι να πο?

Αν δεν πάς ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ για να σε συστήσει, έτσι σου λένε, ή ότι μεταφέρθηκε.

Βέβαια, μπορεί και να έκλεισε στ' αλήθεια, αλλά μάλλον δεν παίζει τέτοιο σενάριο.

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
εεεεε πήγα με τον φίλο μου τον 50ευρο

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
καλά την αλλη φορά θα πάρω κάνα ζαρζαβατικό μαζί μου ένεκα κρίσις

ΦΟΤΗ

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς. είναι το κάτι άλλο, καθαρό, πολυτελείας και καινούρια κορίτσια...

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς. είναι το κάτι άλλο, καθαρό, πολυτελείας και καινούρια κορίτσια...
Ρε φιλαράκο.. μας τα έχεις πρήξει να πούμε.. Κάνε τη διαφήμισή σου στο θέμα που αφορά το δικό σου μαγαζί.. μην γαμάς και τα άλλα θέματα.. αν και με τις τιμές που έχεις, δύσκολα να πατήσει κόσμος

lion13

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα συναδελφοι. Θα ηθελα να ρωτησω εκτος απο την Παπαδιαμαντη 8 που εχει 40 ευρω η συνεδρια που αλλου θα βρω κατι αναλογο σε αυτα τα χρηματα;;

ΦΟΤΗ

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αποτίει ξερό αυτή την εβδομάδα θα φέρουν και άλλες κοπέλες...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
απoτιειξερό  :huh: :tickedoff: ...ζαλανομαι  0:)....σού λέω !

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
καλησπερα συναδελφοι. Θα ηθελα να ρωτησω εκτος απο την Παπαδιαμαντη 8 που εχει 40 ευρω η συνεδρια που αλλου θα βρω κατι αναλογο σε αυτα τα χρηματα;;

Σε studio που προσφέρουν το απλό πρόγραμμα σε αυτή την τιμή.

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
καλιμερα σε ολους,ΕΥΥΑΝΓΕΛΙΣΤΡΑ 85 (ΚΑΛΛΙΘΕΑ) για να χαλαροσετε και απιστευτα προγραματα τηλ:6972164085-6972164138 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
πετάξου βρε μέχρι τη γωνία και αντέγραψε τ' όνομα του δρόμου. :-*

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
καλιμερα σε ολους,ΕΥΥΑΝΓΕΛΙΣΤΡΑ 85 (ΚΑΛΛΙΘΕΑ) για να χαλαροσετε και απιστευτα προγραματα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πετάξου βρε μέχρι τη γωνία και αντέγραψε τ' όνομα του δρόμου. :-*

Βαγγελίστρα μου

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε άλλο θέμα

και αφου πόσταρα που πόσταρα ας κλαψουρίσω και λίγο (ως Αεκτζης η κλάψα εχει ποτίσει μεσα μου)

Αυτο το συστημα με τα 80€ η ωρα και 60€ το μισαωρο δεν μου εχει κάτσει καλά

Τριτη φορα που πλήρωσα 80€ αλλα μασαζιάστηκα μόνο μιση ώρα (FML) , με δεδομενο οτι καταφερα να περιμένω στην αναμονη πάνω από μιση ωρα μαλλον καποιοι πετυχαν εκει που εγω αποτυχαίνω (παραμονη στο δωμάτιο ανω του ημιωρου).

Την 2η φορα που το επαθα η θεραπίδα ηταν μουλάρα και με εγραψε κανονικα . Την 1η φορα η θεραπίδα πηρε ενα ενοχο χαμόγελο εφυγε-ξαναρθε φορτωμενη υποσχεσεις και υποσχομενη λαγους με πετραχήλια , την επόμενη φορα που ξαναπήγα η θεραπίδα δεν εμφανίστηκε .

Τωρα όντως η συγνωμη φανηκε ειλικρινης αλλα ξαναπήρα υποσχεσεις που δύσκολα θα πραγματοποιηθούν .
 δεν φτανει που μοιράζω 20ευρα σαν να ειμαι Αραβας πετρελαιας θα μου εξαφανίζονται και οι θεραπευτριες (FML)

* FML (FuckMyLife) αναφορα σε αυτό το site οπου μπορει ο καθενας να κλαψουρισει λιγο για καποιες μικροαναποδιες στην ημέρα του .
Το ελληνικο αντιστοιχο θα ηταν ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ που πολυ ευστοχα εχει τραγουδησει ο Ρακιτζης

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
καλιμερα σε ολους,ΕΥΥΑΝΓΕΛΙΣΤΡΑ 85 (ΚΑΛΛΙΘΕΑ) για να χαλαροσετε και απιστευτα προγραματα τηλ:6972164085-6972164138 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Δελαδις στις 2 μια δωρο?

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Βαγγελίστρα μου

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε άλλο θέμα

και αφου πόσταρα που πόσταρα ας κλαψουρίσω και λίγο (ως Αεκτζης η κλάψα εχει ποτίσει μεσα μου)

Αυτο το συστημα με τα 80€ η ωρα και 60€ το μισαωρο δεν μου εχει κάτσει καλά

Τριτη φορα που πλήρωσα 80€ αλλα μασαζιάστηκα μόνο μιση ώρα (FML) , με δεδομενο οτι καταφερα να περιμένω στην αναμονη πάνω από  μιση ωρα μαλλον καποιοι πετυχαν εκει που εγω αποτυχαίνω (παραμονη στο δωμάτιο ανω του ημιωρου).

Την 2η φορα που το επαθα η θεραπίδα ηταν μουλάρα και με εγραψε κανονικα . Την 1η φορα η θεραπίδα πηρε ενα ενοχο χαμόγελο εφυγε-ξαναρθε φορτωμενη υποσχεσεις και υποσχομενη λαγους με πετραχήλια , την επόμενη φορα που ξαναπήγα η θεραπίδα δεν εμφανίστηκε .

Τωρα όντως η συγνωμη φανηκε ειλικρινης αλλα ξαναπήρα υποσχεσεις που δύσκολα θα πραγματοποιηθούν .
 δεν φτανει που μοιράζω 20ευρα σαν να ειμαι Αραβας πετρελαιας θα μου εξαφανίζονται και οι θεραπευτριες (FML)

* FML (FuckMyLife) αναφορα σε αυτό το site οπου μπορει ο καθενας να κλαψουρισει λιγο για καποιες μικροαναποδιες στην ημέρα του .
Το ελληνικο αντιστοιχο θα ηταν ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ που πολυ ευστοχα εχει τραγουδησει ο Ρακιτζης
:rockon: :priest: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom