kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
H Σεριφισσα του μαγαζιού ειναι,η ξανθιά με το κοντό μαλλί;έχει δικό της μαγαζι στο Συγγρου 45 και δεν κανει πια μασαζ
H Σεριφισσα του μαγαζιού ειναι,η ξανθιά με το κοντό μαλλί;έχει δικό της μαγαζι στο Συγγρου 45 και δεν κανει πια μασαζ
H Σεριφισσα του μαγαζιού ειναι,η ξανθιά με το κοντό μαλλί;
Οταν ειχα επισκεφτεί το μαγαζί 2-3 φορές και δεν ειχα βρει τις κοπέλες που ήθελα,την ρώτησα και μου ειπε,οτι αν δεν εβρισκα αυτο που ήθελα θα μου εκανε η ίδια.Βέβαια ειναι και αναλογα αμα γουσταρει κιόλας απο οτι καταλαβα τοτε δεν την αναγκαζε κανείς.Πιστεύω οτι τους παλιούς τις πελάτες θα τους βολεύει,τι διάολο,αν μη τι αλλο για να τους κρατήσει πελάτες του μαγαζιού
Οταν ειχα επισκεφτεί το μαγαζί 2-3 φορές και δεν ειχα βρει τις κοπέλες που ήθελα,την ρώτησα και μου ειπε,οτι αν δεν εβρισκα αυτο που ήθελα θα μου εκανε η ίδια.Βέβαια ειναι και αναλογα αμα γουσταρει κιόλας απο οτι καταλαβα τοτε δεν την αναγκαζε κανείς.Πιστεύω οτι τους παλιούς τις πελάτες θα τους βολεύει,τι διάολο,αν μη τι αλλο για να τους κρατήσει πελάτες του μαγαζιού
Προφανώς καύλες... Τόσα βογγητά ακούει όλη μέρα... Πόσο να άντεχε ?Είχα αναρωτηθεί παλαιόθεν για το θέμα και απευθυνόμενος στους συναγωνιστές δια του forum είχα λάβει αρνητική απάντηση ! Άραγε άλλαξε κάτι ?
Προφανώς καύλες... Τόσα βογγητά ακούει όλη μέρα... Πόσο να άντεχε ?
Προφανώς καύλες... Τόσα βογγητά ακούει όλη μέρα... Πόσο να άντεχε ?
Οπως ανεφερα και στο αναλογο θρεντ εχθες 12 το μεσημερι εφαγα πορτα
στο Ζανοσπιτο λογω ελειψης δωματιου. Στη συνεχεια πηγα Στουρναρη 63
και Σολωμου 54 και 59 και ηταν ολα κλειστα. (η δεν μου ανοιξαν)
Τι γινεται εκει; Κλεισαν ολα και εμεινε μονοπωλειο η Ζανα;
Οπως ανεφερα και στο αναλογο θρεντ εχθες 12 το μεσημερι εφαγα πορτα
στο Ζανοσπιτο λογω ελειψης δωματιου. Στη συνεχεια πηγα Στουρναρη 63
και Σολωμου 54 και 59 και ηταν ολα κλειστα. (η δεν μου ανοιξαν)
Τι γινεται εκει; Κλεισαν ολα και εμεινε μονοπωλειο η Ζανα;
Tο Σολωμου 59 εχει κλεισει εδω και καιρο για αυτο η Μελινα πηγε στο Στουρναρη 29
Αν σκεφτουμε οτι και το Σ47 εκλεισε και πηγε η πριγκηπισσα Λία στο Σ29 τα μασατζίδικα γινονται σαν τις Τραπεζες . Συγχωνευσεις και εξαγορες ωστε να μεινουν 2-3 παικτες .
Το μονο που απομενει ειναι να τα αναλαβει το κράτος .
Για όσους αναζητούν την άνεση τους και δεν τους βολεύουν τα κρεβάτια του Προκρούστη,
στο λαδοτριβείο της Μαντζαγριωτάκη μπήκε κρεβάτι
Μπα.κανενα καλο τεμάχιο μπήκε???
το Σολωμου 54 νομιζω έχει κλέισει και αυτο