Καλά, εσύ δύο χρόνια περίμενες να ακούσεις το όνομά σου για να ξαναεμφανιστείς?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Ψάξε κέντρο,κοντά στου Ψυρρή!!Καλησπέρα,
μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ μια μουνίτσα,σαν την monica bellucci στα 25 της και τους αριθμούς του τζόκερ;
Α....η μουνίτσα να ειναι σαν την monica μετα τις πλαστικές <<ΤΟΥΜΠΑΝΟ>> και να με αγαπήσει παράφορα.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Αυτο που περιγραφεις γινεται στο συγκεκριμενο νημα από το καλοκαιρι που ανοιξε , κατω απο το δικό μου συγκινητικό και παρόλιγο αποχαιραιτηστηριο πόστ αποφασισες να το επισημανεις???
Τεσπα δεν ησουν υποχρεωμενος να πεις κάτι αλλα συνηθως οταν βλεπεις καποιον να πνιγεται και κρατας ενα σωσιβιο καλό ειναι να το πετας .
Εγω πήγα εκει ειδα 4 κοπελες εσυ πήγες και ειδες 6 αρα το προαισθημα μου οτι καποιες δεν βγηκαν ηταν σωστο . Θα μπορουσες να μου το πεις σε εκεινο το ποστ να μην διασυρθω άλλο.
Παντως και το φόρουμ εχει εμμονές . Οταν καποιος κάποτε ειδε την mariak με την πετσετα και αυτη δεν του "εκατσε" την βριζατε για 3 σελίδες και πανηγυριζατε οταν εφυγε από το μαγαζί. Τωρα μονο που δεν ειπατε οτι τα κοριτσια ντράπηκαν να βγουν ή οτί ηταν αχτενιστες και δεν βγηκαν .
κατα τα αλλα
Τοσες ειδες και καποιες όπως λές καλές αρα μαλλον δεν ηξερες τι ηθελες . Στα μασαζ τα ρόστερ πανω- κατω σταθερά ειναι οποτε οι πολλές βόλτες ειναι ματαιες
κυττα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως δεν ειπα... που συμφωνα με σενα θα επρεπε να ειχα πει, και αυτο το γεγονος σε αναγκασε να αναφερθεις στα γραφομενα μου...
πηγα μια βολτα εγραψα οτι ειδα... επισης δεν γαμησα που ειναι δικαιωμα μου... επειδη δεν μου εκανε κατι κλικ αλλωστε... ειμαι και αρκετα δυσκολος πελατης, οταν δε μπαινω στο μασατζιδικο ολες σιχτιριζουν, γιατι οι λιγες που διαλεγω τους λενε οτι ειμαι κακος πελατης... που ειμαι βεβαια... γιατι Θελω ακα-μπουκι τελειωτικο στανταρ και κωλο... και επισης το μασαζ το προσπερνω και θελω 45 λεπτα καθαρο γαμησι... (καλος πελατης ειναι αυτος που καθεται στο μασαζοκρεββατο μπρουμυτα κανα 20λεπτο και μετα γαμει για κανα 10λεπτο...)
παρ'ολα αυτα παρουσιαζονται και δεν κρυβονται γιατι ειμαι πιθανο μεροκαματο... ετσι δεν ειναι?
και σε σενα κακως δεν βγηκαν ολες, αυτες χασανε, αν ειναι ετσι, ΑΛΛΑ γιατι με αφορα αυτο ΕΜΕΝΑ?
εχω υπογραψει πουθενα οτι θα υπερασπιζομαι τον καθε ενα εδω μεσα?
χορχεκαυλαρες ειναι το ονομα οχι Ζορρο... ουτε Ζουπερμαν...
ασε που εισαι και επιθετικος μαζι μου διχως λογο... αστο καλυτερα λοιπον...
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
κυττα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως δεν ειπα... που συμφωνα με σενα θα επρεπε να ειχα πει, και αυτο το γεγονος σε αναγκασε να αναφερθεις στα γραφομενα μου...
Σε άλλο νημα ποσταρω αυτο
Περασμα χθες το μεσημερι ............
Παρόλο που ημουν ο μοναδικος πελάτης στο μαγαζι εμφανίστηκαν μονο 4 κοπελες , καποια ή καποιες μάλλον κατεβηκαν σε στάση εργασίας . Δεν γνωρίζω ποιά δεν εμφανίστηκε αλλα σιγουρα καποια κρύφτηκε γιατι κανανε διαπραγματευσεις για αρκετά λεπτα .
εσυ ποσταρεις μετα από λιγο αυτο
τελικα εχετε λαλησει ολοι ε?
και δεν αναφερεις οτι πηγες και εσυ και ειδες παραπάνω κοπέλες . Σιγουρα δεν σου ζητησα να με υπερασπιστεις ουτε εχω απαιτηση να με ενημερωσεις αλλα εσυ ποσταρες ΜΟΝΟ για να με προσβαλεις . Αφου ποσταρες λιγα λεπτα μετα από εμενα και ενω ειχες επισκεφθει το καταστημα την ιδια μέρα με εμένα ας πόσταρες κατι πιο χρησιμο αλλιως ας το αφηνες.
ΥΓ εγω πάντως ειμαι ηρεμος πελάτης χωρις ακα και κώλους για αυτο και απαιτω καλή συμπεριφορά.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
...αλλα εσυ ποσταρες ΜΟΝΟ για να με προσβαλεις...
κατ'αρχην καμια σχεση... γιατι να σε προσβαλω? δεν εχω κανενα λογο...
...Σε άλλο νημα ποσταρω αυτο
εσυ ποσταρεις μετα από λιγο αυτο...
εεε? οριστε? εσυ ποσταρες σε καποιο νημα και εγω σε προσεβαλα επειδη ποσταρα λιγο μετα απο σενα?
εεε θα το ξαναπω... και τωρα το εννοω προσωπικα για σενα, εχετε λαλησει μερικοι εδω μεσα...
...αλλιως ας το αφηνες...
δεν θα μας πεις και τι θα γραφουμε και ποτε...
σε παρακαλω μην μου ξανα-απευθυνεις τον λογο...
δεν εχω χρονο για χασιμο
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
σε παρακαλω μην μου ξανα-απευθυνεις τον λογο...
δεν εχω χρονο για χασιμο
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλιμερα σε ολους,σειμερα απο 10:30-18:00 απογευμα ΝΑΝΣΙ,ΛΙΑ,ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ,ΖΩΙ,ΣΑΡΑ,ΣΟΝΙΑ ΒΙΚΤΟΡΙΑ,και απο 18:00-12:00 μεσανιχτα ΕΛΛΙ,ΝΤΟΝΑ,ΜΑΡΙΑ,ΣΟΝΙΑ φιλακια σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*τηλ:6972164085-6972164138
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.072
- Πόντοι
- 42.697
Να μαι κι εγώ επέστρεψα μετά από εξάμηνη απουσία ... Τι γίνεται παίδες ? Ζερο ? Αγιαννη ? ¨Ολα καλά ?
ναι ολα οκ ;) εσυ πως τα πας παίκτη???
κανε μας καμια μασαζοενημερωση τοσο καιρο που ελειπες!
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Συγγρού 45
Γυναίκα από τη Ρωσία, είναι όρος με ευρεία σημασία…
Ενδέχεται να προέρχεται από οποιαδήποτε φυλή, καθότι η αχανής χώρα εκτείνεται από αραπάδες μέχρι εσκιμώους, κι από κίτρινους πιθηκομούρηδες, μέχρι αρειοευρωπαίους…
Συναντάς λοιπόν κορμιά με τα πιο απίθανα και διαφορετικά χαρακτηριστικά, κατάλληλα για όλα τα γούστα…
Ξανθότατες μεγαλομαστοφόρες, ξερακιανά μαυροτσούκαλα, χυμώδεις γύφτισσες, μικρούλες εσκιμώες, σχιστομάτισσες, μογγόλες, κοκκινοτρίχισσες, και άλλες, πολλές και διάφορες…
Η λαλιά τους έχει το μακρύ «ЯЯЯ» και το παχύ чччччч… “Мой ребенок…”
Ορισμένες Ρωσίδες πόρνες, μοιάζουν σκανδαλωδώς με κάποιο παλαιό ή νέο πολιτικό πρόσωπο της χώρας τους.
Έχω συνουσιασθεί με πόρνες με διάφορες τέτοιες φάτσες, που τις περισσότερες φορές θυμίζουν τον Πούτιν, τον Γέλτσιν, ή τον Μπρέζνιεφ.
Η Τζέσικα προέρχεται από αυτό το απίθανο πολυφυλετικό μωσαϊκό και μοιάζει στον παμπάλαιο ΥΠΕΞ Andrei Gromyko.
Την ώρα της επίσκεψής μου στο κατάστημα, όλα τα δωμάτια συνουσιών ήταν κατειλημμένα, οπότε το προσωπικό πρότεινε να χρησιμοποιήσω το «δωμάτιο νουρου».
Συμφώνησα, χωρίς να ξέρω τι εστί «δωμάτιο νουρου».
Τελικά, πρόκειται για ένα δωμάτιο όπου η θερμοκρασία είναι πάνω από 30 βαθμούς, με γουστόζικη επίπλωση, με 25 κεριά σε τρία διαφορετικά σχέδια, με αξιοπρεπή λουτήρα, καθώς και με φτηνό πλαστικό στρώμα γεμισμένο με νερό, στρωμένο στο πάτωμα, καλυμμένο με χαρτί μιας χρήσεως.
Η νεαρά Ρωσίς εισήλθε στο δωμάτιο φέρουσα την ομοιόμορφη ελαφρά επαγγελματική στολή του καταστήματος.
Νεαρότατη, πλατύ χαμόγελο, βραχύσωμη, σφριγηλή, γραμμωτή, υποτυπώδεις μικρομαστοί, μελάγχρους μακρά κόμη, επιδερμίδα σκουρόχρωμη, κατά πάσα πιθανότητα με τη βοήθεια σολάριουμ.
Το πολύ 55 κιλά.
Ρωσίς μελαχρινή Ντίγκι Μπελ
(η Ντιγκι Μπελ ήταν φαντασίωση με την οποία αυνανιζόμουν περιστασιακά, μέχρι την ηλικία των 40…)
Διευκρίνισα ότι δε με ενδιαφέρει το μασαζάκι, και συμφωνήσαμε να ασχοληθούμε αποκλειστικά και μόνο με σεξάκι.
Οι περιπτύξεις και οι ερωτοτροπίες κορυφώθηκαν (κυριολεκτικά), όταν την ανασήκωσα ανά χείρας ψηλά, ενώ εκείνη έκανε ναζάκια…
Κατά τη διάρκεια των ερωτοπραξιών, η μουσούδα μου είχε χωθεί μέσα στα καθαρά, κομψά και άοσμα γεννητικά όργανα της νεαράς.
Εκτελώντας αιδοιολειχία σε γυναίκα την οποία ποθείς να κατακτήσεις και να του δοθεί, «γεύεσαι» την προσωπικότητά της, στην οποίο υπακούουν αυτά τα όργανα. Τότε ο πόθος και ο έρωτας φτάνουν ως το μεδούλι.
Με τις πόρνες, δεν είναι έτσι.
Ωστόσο, έτσι είναι, αν έτσι νομίζεις.
Γεύσεις και οσμές οργανικών εκκρίσεων και πνευματικών υποστάσεων.
Η Τζέσικα πεοθήλαζε με αβρό τρόπο.
Το κόσμημά της με τον χρυσό ορθόδοξο σταυρό έκανε έντονη αντίθεση με τη σκούρα επιδερμίδα της και μπλεκόταν στα κατάμαυρα μαλλιά της.
Χούφτωνε και έτριβε το στήθος μου, τις βυζάρες μου δηλαδή, σε σύγκριση με τα αναιμικά μασταράκια της.
Οι άβυζες πόρνες φαίνεται ότι έλκονται από τη γυναικομαστία των ανδρών και κάποτε παίζουν και διασκεδάζουν με αυτήν.
Η αποπνικτική ζέστη, σε συνδυασμό με το περίπου 1 λίτρο κόκκινο αγιοργίτικο που είχα καταναλώσει προηγουμένως, με έκαναν να μοιάζω με ερυθρόδερμο που έσταζε ιδρώτα.
Απενεργοποιήσαμε το κλιματιστικό και ανοίξαμε το παράθυρο.
Η συνουσία διήρκεσε σχεδόν μία ώρα και κάτι.
Βάλε – βγάλε, αλλάξαμε τρεις φορές περικαυλίδα.
Κάθε φορά που σηκωνόμουν από το κρεβάτι και απομακρυνόμουν για να αποσυσκευάσω και να φορέσω περικαυλίδα, το θήλυ, με τα σκέλια ανοιχτά, με τα μαλλιά ανάκατα, με τον ιδρώτα και τις σιέλους να γυαλίζουν στο δέρμα, ανέμενε, μάλλον αμήχανο, τη συνέχιση της διακοπείσας κλινοπάλης.
Κάθε τέτοια στιγμή διακεκομμένης συνουσίας είναι ιδιαίτερη.
Διακόπτεται η προδιαγεγραμμένη ροή «τσιμπούκι – γαμήσι – χύσιμο», ανατσουτσουρώνεσαι και συνεχίζεις με άλλον αέρα.
Μετά την πράξη, η Τζέσικα αποτραβήχτηκε στα πίσω δωμάτια, για να πάρει το λουτρό της.
Στην καρέκλα, είχε ξεχάσει το αιδοιοκάλυμμά της.
Στο τασάκι, η τσίχλα της ήταν κολλημένη με τη δική μου. Τις έβαλα και τις δύο στο στόμα μου.
Ήρθε ξανά, σουλουπωμένη και καθαρή, έψαξε καλά στις γωνίες και στις σχισμές, μάζεψε υγρά και στερεά υπολείμματα, τα έκανε ένα κουβάρι μαζί με τις περικαυλίδες και τα χάρτινα καλύμματα του νεροκρέβατου και τα απέρριψε στον κάλαθο των αχρήστων.
Είπε δύο τουλάχιστον ψεματάκια, ότι έχει ύψος 1:60 και ότι είναι 25 ετών…
Στην πραγματικότητα, είναι κοντύτερη και μεγαλύτερη…
Μου αρέσει να λέει ψεματάκια η Τζέσικα…
Το πρέπον, το ορθόν και το αναμενόμενον είναι το πουτανάκι να κάνει πουτανιές και να λέει ψεματάκια.
Φεύγοντας, έξω είχε τον κακό μου τον καιρό.
Προσπαθούσα να αποδεχθώ τα 80 ευρώ που ρούφηξε η καταβόθρα της πορνείας.
Το μπουρδέλο με ένα δεκάρικο, είναι απάνθρωπο. Είναι ένα σκαλί πάνω από την επαιτεία, οπότε μπορεί να συγκριθεί με αγαθοεργία, ή με πράξη ανθρωπιστικού χαρακτήρα.
Με εικοσάρικο, είναι στα όρια του στοιχειωδώς αποδεκτού.
Με 30ρικο, η κατάσταση είναι καλύτερη, π.χ. δεν υπάρχει αλλοδαπός πελάτης στο δωμάτιο αναμονής και επιδείξεων.
Με 50ρικο, παρέχονται στους πελάτες περισσότερες ανέσεις και χρόνος συνουσίας.
Με 80ρικο, το περιβάλλον είναι πολυτελές, ευρωπαϊκού επιπέδου.
100ρικο και πάνω σημαίνει ότι ο πελάτης είναι Μεγάλος Ευεργέτης.
Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για συνουσία με πόρνη, σε εναλλακτικά περιβάλλοντα και συνθήκες.
Όπως το νερό που πίνεις, είτε από το κρυστάλλινο αγγείο του Χίλτον είτε από τη βρύση του μπουρδέλου, το ίδιο νερό είναι.
Σχεδόν όλες τις φορές που συνουσιάζομαι σε πορνείο, μετά την πράξη σκύβω στο νιπτήρα ψωλών και πίνω νερό από τη βρύση.
Οι παραπάνω περιγραφές και σκέψεις, τελικά είναι μια παραφιλολογία, όπως τα αστυνομικά μυθιστορήματα του Γιάννη Μαρή.
Οι περιγραφές του πορνικού περιβάλλοντος είναι η αφορμή, ώστε τελικά να προσεγγιστούν οι σχέσεις των ανθρώπων.
Ποιες σχέσεις όμως, όταν το σεξάκι είναι αυτοσκοπός;
Στην κανονική ζωή, το σεξάκι συμπεριλαμβάνεται στις σχέσεις των ανθρώπων, ώστε οι σχέσεις να ολοκληρωθούν μέσα από αυτό.
Στην πορνεία, το σεξάκι είναι αυτοσκοπός, άρα αυτό που απομένει να εξεταστεί, είναι η πελατειακή σχέση της πόρνης με τον πελάτη, που εν δυνάμει εξελίσσεται σε ολοκληρωμένη σχέση.
Αυτήν την πτυχή διαπραγματευόταν το σενάριο της παλιάς ταινίας «Το περιθώριο» με την αείμνηστη Σιλβί Κριστέλ που μου είχε αρέσει πολύ.
Τρομερό, το ύφος θυμίζει Μπουκόφσκι
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Τρομερό, το ύφος θυμίζει Μπουκόφσκι
Στην περιπτωση του συγκεκριμενου δοκιμιου που διαπραγματευεται την σεξουαλικη πραξη μιλαμε για ΤΣΙ - Μπουκόφσκι
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Στην περιπτωση του συγκεκριμενου δοκιμιου που διαπραγματευεται την σεξουαλικη πραξη μιλαμε για ΤΣΙ - Μπουκόφσκι
Σοσαντουιτς
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Στο τασάκι, η τσίχλα της ήταν κολλημένη με τη δική μου. Τις έβαλα και τις δύο στο στόμα μου.
ίου (απο το eww το αμερικάνικο - μπλιαχ δηλαδη)
Η Τζέσικα προέρχεται από αυτό το απίθανο πολυφυλετικό μωσαϊκό και μοιάζει στον παμπάλαιο ΥΠΕΞ Andrei Gromyko.
την κατεστρεψες την κοπέλα
Σοσαντουιτς
δεν τον ξέρω
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Έχω μια πληροφορία την οποία δεν την έχω διασταυρωσει.
Όποιος έχει χρόνο μπορέι να το ψάξει.
Γλυφάδα οδός Πανώπης χαμηλά στην παραλιακή έχει ανοίξει μασατζίδικο με γαμήσι.
Ο ανθρωπος που μου είπε την πληροφορία μου είπε για 5 κοπέλες μέσα ανά βαρδια, όλες καλές και όμορφες.
Δεν το έψαξα παραπάνω γιατί μου είπε ακόμη πως μέχρι και το στοματικό είναι με σκουφί.
Σεξ τελείως αποστειρωμένο.
Το αναμεταδίδω με κάθε επιφύλαξη. Το μασάζ γράφει απέξω SPA και βρίσκεται πάνω από το βενζινάδικο.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ο ανθρωπος που μου είπε την πληροφορία μου είπε για 5 κοπέλες μέσα ανά βαρδια, όλες καλές και όμορφες.
Δεν το έψαξα παραπάνω γιατί μου είπε ακόμη πως μέχρι και το στοματικό είναι με σκουφί.
Το αναμεταδίδω με κάθε επιφύλαξη. Το μασάζ γράφει απέξω SPA και βρίσκεται πάνω από το βενζινάδικο.
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
68 κιλά ? Να κόψω κάτι ή θα το πάρετέ όλο όπως έχει ?Βρηκα μια αγγελια που κανει μασαζ αλλα μονο χερι λεει παιζει για να τελειωσεις. Ειναι μου ειπε 29 , εχει υψος 1.75 και 68 κιλα. Της το εκανα απο 50€ στα 40€. Το σκεφτομαι να παω για δοκιμη.
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Α ήρθες Στέλλιο ?
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
δεν τον ξέρω
Το χασαμε το κορμι πατριοτι...
Σοστοστ
Σοσαντουιτς
Α ήρθες Στέλλιο ?
κορυφαια μαιρη αρωνη αθανατη παστα φλωρα...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66