!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
καλως το αστέρι μας !!!καλημερουλιαααααααα.......
καλως το αστέρι μας !!!καλημερουλιαααααααα.......
καλως το αστέρι μας !!!
μια καλισπερα ιπαμε ρε δε εγραψα πορνογραφιμαρε σι δεν ιπαμε θα γαμαμε κε δεν θα γραφουμε κριτικες
γιατι ενοχλιτε ι κλικα του σαιτ ........
Δάκος ,...
πεστα δεν ειναι δουλεια...τί ρε?μόνο με σένα θα γελάμε νομίζεις?μόνο εσύ είσαι αστείο παληκάρι,εμείς μπρικια κολλάμε?επειδής δηλαδής(παροξυσμός όπως μας έλεγαν στο δημοτικό...όπα σόρρυ πλεονασμός ήθελα να πώ )εμείς δεν έχωμεν ταλέντο εις την ομοικαταληξία των στιχακίων,δεν έχουμε κάτι άλλον να παραθέσωμεν? αμ δέ πιπαμπούκιε αμ δέ!
μια καλισπερα ιπαμε ρε δε εγραψα πορνογραφιμα
... όσον δε αφορά τον γράφοντα, οι(δύο, όλες κι όλες) κριτικές που ανέβασα, αφορούν συναντήσεις του τελευταίου διμήνου.
Δεν τις λες και ανεπίκαιρες...
γραψε ρε φιλε, αν ειναι κατι ενδιαφερον...Υπάρχη κλίκα λέμε καί άν θέλης στούς γραφω τώρα στούς σχολιασμούς κριτικών ..........
καλά βρε ασχολείσαι με τον κεμπάμ και τα παράγωγα των ξυγκακίων του?κάνε ότι τραβάει η ψυχή σου που θα μας πεί και ανεπίκαιρους.
και εδω μεσα κλικα ?Υπάρχη κλίκα λέμε καί άν θέλης στούς γραφω τώρα στούς σχολιασμούς κριτικών ..........
Άνθρωπο τόσο "νόστιμο" nick δεν γίνεται να τον παρεξηγήσω
δεν είμαι αθεόφοβος,απλά αμάσαζος λόγω νηστείας που κάνουν τα μετρητά και κάθε είδους συναλλακτικό μέσο(όπως πιστωτικές κάρτες,συναλλαγματικές,επιταγές) απο τη τσέπη μου και το πορτοφόλι μου το οποίο να ξέρετε πώς είναι ιστορικό και κάποια μέρα(ή νύχτα) θα γραφτεί στην ιστορία όπως ο άιζενχάουερ!
υ.γ. η νηστεία των μετρητών κλπ συναλλακτικών μέσων οφείλεται στο γεγονός ότι έπεσε επιδημία δάκου στις παντελονομπουφανοτσέπες μου.Άρα ώς συμβουλή θα σας έλεγα μακρυά απο ελιές καλαμών μέχρι να φύγει η επιδημία. Στις βρώσιμες μή φοβάστε,στα παπάρια σας.Εκεί ο δάκος ξενερώνει με τη ζωή του.Αυτά.
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/extreme_face.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και με 60 παιρνεις φουλ απλά σε λιγότερο χρόνο (30')Τα προγράμματα παραμένουν στα 60 μόνο χειρογλύκανο και στα 80 φουλ, για 45 λεπτά
πες μας εσύ καλή μου :-* :-* :-*γεια σας παιδια, τι ξερετε για καλλιροις 38;
γεια σας παιδια, τι ξερετε για καλλιροις 38;