Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον Αχιλλεως , αλλα δεν περνω και ορκο...
δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει τετοιο περιστατικο
σε ναο του λαδιου και του καλαμου (χωρις τον αλεκο)
οχι περασα το βραδυ και σε ερωτηση μου δεν ειναι ουτε το "αδερφακι" της Ζησιμοπουλου

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Φωκ. Νέγρη 11,μετά απο τηλ. επικοινωνία με την κυρία Ινγκα με ενημέρωσε οτι αφίχθη νεαρά που σύμφωνα με τα λεγόμενα της και τον ζήλο της πρέπει να είναι απο τις ομορφότερες παρουσίες στον χώρο των ελαιοτριβείων.Θα κάνω καταδρομική και θα ενημερώσω παραυτα.Το έγραψα και στο ανάλογο thread.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Φωκ. Νέγρη 11,μετά απο τηλ. επικοινωνία με την κυρία Ινγκα με ενημέρωσε οτι αφίχθη νεαρά που σύμφωνα με τα λεγόμενα της και τον ζήλο της πρέπει να είναι απο τις ομορφότερες παρουσίες στον χώρο των ελαιοτριβείων.Θα κάνω καταδρομική και θα ενημερώσω παραυτα.Το έγραψα και στο ανάλογο thread.

για πάμε για πάμε.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
    διαμαρτυριεs,  παραπονα  και γκρινιa.    γενικωs,  δεν πανε καλα τα πραγματα  απο δουλεια(  ειχαν μαθει στα ευκολα και στα γρηγορα) και  ηδη  ζοριζονται.    γιατι  δεν κατεβαινουν και αυτεs στουs  δρομουs ?      να κανουν καμμια πορεια ,  να ακουστει η φωνη τουs , να υπερασπιστουν τα αιτηματα kai δικαωματα τουs.  που ειναι οι συνδικαλιστριεs τουs?   

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
    διαμαρτυριεs,  παραπονα  και γκρινιa.    γενικωs,  δεν πανε καλα τα πραγματα  απο δουλεια(  ειχαν μαθει στα ευκολα και στα γρηγορα) και  ηδη  ζοριζονται.    γιατι  δεν κατεβαινουν και αυτεs στουs  δρομουs ?      να κανουν καμμια πορεια ,  να ακουστει η φωνη τουs , να υπερασπιστουν τα αιτηματα kai δικαωματα τουs.  που ειναι οι συνδικαλιστριεs τουs?   

Υπάρχει το ΣΕΠΕ (Σωματείο Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδας) που κατά καιρούς έχει κάνει κινητοποιήσεις (κύρια για θέματα σχετικά με τις άδειες εργασίας και τις άδειες των οίκων). Όμως επειδή *υποτίθεται* ότι οι μασατζούδες δεν είναι *ακριβώς* sex workers ίσως θα έπρεπε να σκεφτούν τη συνδικαλιστική τους οργάνωση μέσω ενός ξεχωριστού σωματίου  :)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.331
Πόντοι
506
Υπάρχει το ΣΕΠΕ (Σωματείο Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδας) που κατά καιρούς έχει κάνει κινητοποιήσεις (κύρια για θέματα σχετικά με τις άδειες εργασίας και τις άδειες των οίκων). Όμως επειδή *υποτίθεται* ότι οι μασατζούδες δεν είναι *ακριβώς* sex workers ίσως θα έπρεπε να σκεφτούν τη συνδικαλιστική τους οργάνωση μέσω ενός ξεχωριστού σωματίου  :)

...Μόνο αυτό έλειπε τώρα...ο συνδικαλισμός  στα μασατζίδικα...Δε μας συμφέρει καθόλου...ξυπνάτε...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.626
Πόντοι
42.697
προσφατο πέρασμα απο μερικά μαγαζια....
3ης Σεπτεμβριου 25, χάλια μαυρα, ουτε μια δεν αξιζε...
Ιουλιανου 51-53 τα ίδια, απελπισια, αν και η κα Νταλια στην πορτα ηταν ευγενικότατη και χαμογελαστη...
3ης Σεπτεμβριου 119, 1ος οροφος, ψιλομέτρια πραγματα. Βρηκα την Γιουλια που μεχρι πριν ενα μηνα δουλευε στο 3ης Σεπτ 166 (τωρα εχει κλεισει το μαγαζι αυτο). Η Γιουλια μιλφ με ωραιαο σωμα και ποδαρες. Επίσης στην πορτα η κα Βικυ μεσα στην χαρα και την γλυκα...
εκανα μεταβολή και πηγα και μια επισκεψη στο Ιουλιανου 35. Εκει βρηκα 2 κοπελιες. Μια πολυ χοντρη τριμπαζο και την Στελίτσα που ηταν μέσα στο νάζι...Άξια η Στέλλα :zfuck: για 70 ευρω πολυ καλο μασαζ και γενικοτερα προγραμμα...

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
    διαμαρτυριεs,   παραπονα  και γκρινιa.    γενικωs,  δεν πανε καλα τα πραγματα   απο δουλεια(  ειχαν μαθει στα ευκολα και στα γρηγορα) και  ηδη  ζοριζονται.     γιατι  δεν κατεβαινουν και αυτεs στουs  δρομουs ?       να κανουν καμμια πορεια ,   να ακουστει η φωνη τουs , να υπερασπιστουν τα αιτηματα kai δικαωματα τουs.   που ειναι οι συνδικαλιστριεs τουs?   

πλάκα κάνεις έτσι... :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
γιατι  δεν κατεβαινουν και αυτεs στουs  δρομουs ?       να κανουν καμμια πορεια ,   να ακουστει η φωνη τουs , να υπερασπιστουν τα αιτηματα kai δικαωματα τουs.   που ειναι οι συνδικαλιστριεs τουs?

Υποκινείς τα πλήθη προς κινηματικού χαρακτήρα ενέργειες, ή μου φαίνεται? :cheesy:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Υποκινείς τα πλήθη προς κινηματικού χαρακτήρα ενέργειες, ή μου φαίνεται? :cheesy:
Γειά σου agiana, δεν θέλεις η εργατική τάξη να διεκδικεί το αναφέρετο δικαίωμα της στην βελτίωση των εργασιακών σχέσεων και δομών που της έχουν επιβάλλει τα καπιταλιστικά γουρούνια.Τσ τσ τσ δεν το περίμενα αυτό το σχόλιο απο σένα  :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Γειά σου agiana, δεν θέλεις η εργατική τάξη να διεκδικεί το αναφέρετο δικαίωμα της στην βελτίωση των εργασιακών σχέσεων και δομών που της έχουν επιβάλλει τα καπιταλιστικά γουρούνια.Τσ τσ τσ δεν το περίμενα αυτό το σχόλιο απο σένα   :grin:

Εφ'όσον η βελτίωση των εργασιακών σχέσεων, σημάνει και βελτίωση των υπηρεσιών, είμαι απόλυτα σύμφωνος με τις δυννητικές και μελλοντικά δυναμικές διεκδικήσεις των εργαζομένων. Αλλά στο χώρο που όλα είναι κρυφά και παράνομα, δύσκολα μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο.

Πάντως είμαι υπέρ των μαχητικών διεκδικήσεων των εργαζομένων. Γι'αυτό και απήργησα στις 15/12, κατέβηκα στο δρόμο διαδηλώνοντας και ήμουν στην ευρύτερη περιοχή της Πλ.Συντάγματος εκείνη την ημέρα μέχρι τις 14.00.

(Περνώντας πάντως από τη συμβολή των οδών Πατησίων & Στουρνάρη δεν μπόρεσα να μην αναρωτηθώ, τι άραγε να πράττουν εκείνη τη στιγμή τα κορίτσια στο "Κέντρο Φυσικής Ευεξίας"! :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Εφ'όσον η βελτίωση των εργασιακών σχέσεων, σημάνει και βελτίωση των υπηρεσιών, είμαι απόλυτα σύμφωνος με τις δυννητικές και μελλοντικά δυναμικές διεκδικήσεις των εργαζομένων. Αλλά στο χώρο που όλα είναι κρυφά και παράνομα, δύσκολα μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο.

Πάντως είμαι υπέρ των μαχητικών διεκδικήσεων των εργαζομένων. Γι'αυτό και απήργησα στις 15/12, κατέβηκα στο δρόμο διαδηλώνοντας και ήμουν στην ευρύτερη περιοχή της Πλ.Συντάγματος εκείνη την ημέρα μέχρι τις 14.00.

(Περνώντας πάντως από τη συμβολή των οδών Πατησίων & Στουρνάρη δεν μπόρεσα να μην αναρωτηθώ, τι άραγε να πράττουν εκείνη τη στιγμή τα κορίτσια στο "Κέντρο Φυσικής Ευεξίας"! :grin:
:rockon: Να σας διορθώσω μόνο σύντροφε στο ότι είναι ημιπαράνομα και οχι εντελώς παράνομα γιατί το 90% έχουν άδεια λειτουργίας τίποτα άλλο με καλύψατε πλήρως.
Γιατί δεν διερωτηθήκατε όμως  (αφού είσασταν στην ευρύτερη αυτή περιοχή)τί κάνουν και τα κορίτσια της ελένης στο ινστιτούτο ομορφιάς και περιποιήσης  :think: για χοντρά και μόνο πορτοφόλια μην χέσω :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Γιατί δεν διερωτηθήκατε όμως  (αφού είσασταν στην ευρύτερη αυτή περιοχή)τί κάνουν και τα κορίτσια της ελένης στο ινστιτούτο ομορφιάς και περιποιήσης  :think: για χοντρά και μόνο πορτοφόλια μην χέσω :2funny: :2funny:

Δυστυχώς ο παλμός και η μαζικότητα της πορείας ήτο τέτοια που δεν μου έδωσε ικανό χρόνο για περαιτέρω σκέψεις και αναλύσεις..... ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Δυστυχώς ο παλμός και η μαζικότητα της πορείας ήτο τέτοια που δεν μου έδωσε ικανό χρόνο για περαιτέρω σκέψεις και αναλύσεις..... ;)
Καλημέρα και καλές γιορτές agiana.

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

Αφού η πορεία είχε μάζα, γιατί δεν ανέβαινες πάνω ?
Θα κατέβαινες σε 30-40 λεπτα κάτω φρέσκος φρέσκος, και θα προλάβαινες να μπείς στην ουρά της πορείας !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
μαγκες ξερουμε κανενα μαγαζι με κανενα καλο μαυρακι?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Eργατοπατερα μου εσυ !!!!!!!!!!!!!!

Μονο ........αναρωτηθηκεs?????????????????  Δεν αρτηθηκεs ρε????????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Mε το καλό και φραπέ με καλαμάκι και ζουμερί μπριζολίτσα  :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ.Δεν ανήκω πουθενά κομματικά οπότε μην αρχίσουμε τσακωμούς

Συνημμένα

• masaztzis.png
    masaztzis.png
    395,7 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom