Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

spetses7

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ναι , θα ανοίξει και νέο μπουρδελάκι στη Σπιναλογκα...
Αμα πας να γαμήσεις περιξ της ομόνοιας το τελευταίο που θα πάθεις θα είναι η λέπρα...για να συνέλθουμε λίγο λέω εγώ...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε μαγκες καφανταρη τι παιζει;;στο κουδουνι αναγραφει ενα ονομα με ενα κινητο

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ρε μαγκες καφανταρη τι παιζει;;στο κουδουνι αναγραφει ενα ονομα με ενα κινητο
  :tickedoff:  τι να παιζει?  ΕΚΛΕΙΣΕ εχουμε πει.  το κινητο  αυτο , προφανωs θα ειναι του  99.  πηρεs να δειs?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σημερα πηγα απο πατσ.314 μηπωs ειχε φερει τιποτα καλο.  αλλα που τετοια τυχη.  επεσα πανω στην ωρα που ετρωγαν.  και ετρωγαν σουβλακια.  και μου  ερχοντουσαν  με τα κρεμμυδια. τι να πω ? ανεγκεφαλεs ειναι?

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
σημερα πηγα απο πατσ.314 μηπωs ειχε φερει τιποτα καλο.  αλλα που τετοια τυχη.  επεσα πανω στην ωρα που ετρωγαν.  και ετρωγαν σουβλακια.  και μου  ερχοντουσαν  με τα κρεμμυδια. τι να πω ? ανεγκεφαλεs ειναι?

Δεν σε ... κέρασαν???!!! :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Nα συγχωνευτεί πάραυτα με το "πατσατζίδικα που γαμάς" και "μασατζούδες που δίνουν γλωσόφιλλα"

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Nα συγχωνευτεί πάραυτα με το "πατσατζίδικα που γαμάς" και "μασατζούδες που δίνουν γλωσόφιλλα"
  :2funny:  ο καλυτεροs, ο ιδανικοτεροs συνδυασμοs θα ηταν. και θα διναμε και 80 ευρω  :2funny:

spetses7

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
τι μπριζόλα τί καλαμάκι.... εκεί θα κολλήσεις? πατάτες είχε?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ά, τις ... τσιφούτες! :(
Θα υποστούν κυρώσεις ...!!! :tickedoff:, :bottom:, :s&m_3:, :pipa3:, :fuck1:, :knockinb: και τέλος :2on1: (η σειρά κατά βούληση ...! :cheesy:)
  :2funny:    τελειο ηταν.    κυρωσειs ειναι αυτα για αυτεs ?  κυρωσειs θα ηταν να τα υποστουν ,  αλλα χωριs να παρουν ουτε σεντ.

honda600

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
re mages kalispera .ti pezi me ta masz-stoydio; skeri kanis;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τις έχω πάρει και τις 2 μεμονωμένα.Τώρα δεν θυμάμαι,η μία είναι Αλβανή και η άλλη,η πιο όμορφη,Ουγγαρέζα κατά δήλωσή της.....Και οι 2 είναι ξεπέτες του κερατά....Η "Ουγγαρέζα" απλά έχει πιο "γυναικείο" σώμα,ενω η άλλη είναι κοκαλλιάρα....
θα διαφωνήσω ως προς το ξεπέτα
κάθετα.
όπως είπα...τιμημένο το 45λεπτο.
συμφωνώ ως προς το λουκ.
Η Αλβανή είναι σκίνυ. Βεβαίως εξαιρετικό κωλαράκι και προστυχόφατσα.
όταν της αρέσει σκυλιάζει. Μου είχε πιάσει τα κωλεμέρια και με τράβαγε με δύναμη.

Συνεργασία αρκετά καλή...αν και δεν ήτανε το "λεσβιακό" που θα ήθελες να δεις, λάιτ πράγματα.
Παλεύουν να τελειώσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom