nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
αν και παλιο αρθρο ειναι κατατοπιστικο οσο για την προελευση οσο και για γενικες πληροφοριες
ναι , θα ανοίξει και νέο μπουρδελάκι στη Σπιναλογκα...
τι να παιζει? ΕΚΛΕΙΣΕ εχουμε πει. το κινητο αυτο , προφανωs θα ειναι του 99. πηρεs να δειs?ρε μαγκες καφανταρη τι παιζει;;στο κουδουνι αναγραφει ενα ονομα με ενα κινητο
σημερα πηγα απο πατσ.314 μηπωs ειχε φερει τιποτα καλο. αλλα που τετοια τυχη. επεσα πανω στην ωρα που ετρωγαν. και ετρωγαν σουβλακια. και μου ερχοντουσαν με τα κρεμμυδια. τι να πω ? ανεγκεφαλεs ειναι?
Nα συγχωνευτεί πάραυτα με το "πατσατζίδικα που γαμάς" και "μασατζούδες που δίνουν γλωσόφιλλα"σημερα πηγα απο πατσ.314 μηπωs ειχε φερει τιποτα καλο. αλλα που τετοια τυχη. επεσα πανω στην ωρα που ετρωγαν. και ετρωγαν σουβλακια. και μου ερχοντουσαν με τα κρεμμυδια. τι να πω ? ανεγκεφαλεs ειναι?
ο καλυτεροs, ο ιδανικοτεροs συνδυασμοs θα ηταν. και θα διναμε και 80 ευρωNα συγχωνευτεί πάραυτα με το "πατσατζίδικα που γαμάς" και "μασατζούδες που δίνουν γλωσόφιλλα"
που τετοια τυχη βαλεντινεΔεν σε ... κέρασαν???!!!
που τετοια τυχη βαλεντινε
τελειο ηταν. κυρωσειs ειναι αυτα για αυτεs ? κυρωσειs θα ηταν να τα υποστουν , αλλα χωριs να παρουν ουτε σεντ.Ά, τις ... τσιφούτες!
Θα υποστούν κυρώσεις ...!!! , , , , , και τέλος (η σειρά κατά βούληση ...! )
re mages kalispera .ti pezi me ta masz-stoydio; skeri kanis;
... κυρωσειs ... να τα υποστουν , αλλα χωριs να παρουν ουτε σεντ.
Φίλε πες αλήθεια, πλάκα μας κάνεις ε... !!!re mages kalispera .ti pezi me ta masz-stoydio; skeri kanis;
ο giasou μαθαίνει αγγλικά?re mages kalispera .ti pezi me ta masz-stoydio; skeri kanis;
θα διαφωνήσω ως προς το ξεπέταΤις έχω πάρει και τις 2 μεμονωμένα.Τώρα δεν θυμάμαι,η μία είναι Αλβανή και η άλλη,η πιο όμορφη,Ουγγαρέζα κατά δήλωσή της.....Και οι 2 είναι ξεπέτες του κερατά....Η "Ουγγαρέζα" απλά έχει πιο "γυναικείο" σώμα,ενω η άλλη είναι κοκαλλιάρα....