!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
βαζε και το λινκ αν βαζεις αγγελιαΔΕν έχω βάλει ολο το νούμερο απλά μέρος του για να καταλάβει καποιος για ποιο μιλώ γιατί πολές φορες οι αγγελίες μοιάζουν.
βαζε και το λινκ αν βαζεις αγγελιαΔΕν έχω βάλει ολο το νούμερο απλά μέρος του για να καταλάβει καποιος για ποιο μιλώ γιατί πολές φορες οι αγγελίες μοιάζουν.
νομιζωΤο Συγγρου 12 εκλεισε? Ητανε και απο τα πιο παλια στο χωρο... Ξερει κανεις κάτι?
Το Συγγρου 12 εκλεισε? Ητανε και απο τα πιο παλια στο χωρο... Ξερει κανεις κάτι?
καλησπέρα αν θες δωσε πιο πολλες πληροφορίες...καθωτι γειτονας στο εν λόγω μαγαζί..η μικρή κάνει φουλ?αμφιτριτης φουλ
βαζε και το λινκ αν βαζεις αγγελια
Μήπως καποιος συναδελφος γνωριζει που βρισκεται Η Ανια απο ζησιμοπουλου;
καλησπέρα αν θες δωσε πιο πολλες πληροφορίες...καθωτι γειτονας στο εν λόγω μαγαζί..η μικρή κάνει φουλ?
η μια απο της μικρες λεπτη και ψιλη με μαλλι καστανο δεν συγκρατω ονομα θα την καταλαβης αμεσως φραπε κανει.
Στη Μαρνης 28, επιασε η κριση ??
Σημερα στα Νεα γραφει ΑΒΑ 60 ευρω full προγραμμα ...
Το διαπιστωσε κανεις επι τοπου ??
τωωωωωωωωωωωραααααααααα......
δεν διαβάζεις μου φαινεται το φόρουμ καλά...
το έχουμε γράψει πάνω απο ενα μηνα το γεγονός αυτό
για ψάξε και στο θρεντ του Μαρνης να δεις
εχεις δικιο φιλε, τωρα μολις το ειδα...
παντως, σ ευχαριστω που μου απαντησες
παρα πολυΣτη Μαρνης 28, επιασε η κριση ??
Σημερα στα Νεα γραφει ΑΒΑ 60 ευρω full προγραμμα ...
Το διαπιστωσε κανεις επι τοπου ??
αντε γεια ποια η απορια σου;;Ρε παιδιά έχει ξεφύγει πάλι το θρέντ. Θα φτάσει 2000 σελίδες σε λίγο. Δε γίνεται να μηδενισή πάλι και να ποστάρουμε με παραθέσεις σε αυτό όπως είχε γίνει και στο παρελθόν?
αποψη μουΕπαιξε τιποτα η μαυρο?
αντε γεια ποια η απορια σου;;
αποψη μου
αποψη μου
η συμπεριφορα τουςΕπαιξε τιποτα η μαυρο?