Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο φιλος sex commando ειπε : θελει να μπριζολιαστει και ασκουφωτα. Αρα υποθετω δεν εννοει καλαμακια , φραπεδες κλπ. Πες εκει δεν φοβουνται, στο σεξ τι στο διαολο σκεφτονται ??

εμένα ασκούφωτη μπριζόλα πάντως ούτε θέλησα ούτε μου προτάθηκε ποτέ!!! :sunglasses:

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
παιδιά από Φωκίωνος κανα νέο?καμιά καινουργια παρουσία?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μόνο φραπεδάκι με καλαμάκι κάνουν ακάποτο ;) το κυρίως πιάτο είναι με προφύλαξη :sunglasses:

Και το φραπεδακι ακαλαμωτο ειναι επικινδυνο........Πρεπει να υπαρχει προσοχη...

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Και το φραπεδακι ακαλαμωτο ειναι επικινδυνο........Πρεπει να υπαρχει προσοχη...

παιδες η κουβεντα αυτη εχει ξαναγινει πολλακις στο παρελθον. Μην λεμε τα ιδια και φορτωνουμε το θεμα με συζητησεις που ανηκουν αλλου, εξαλλου ο καθενας ας προσεχει και να κανει οτι θελει για παρτη του.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
παιδες η κουβεντα αυτη εχει ξαναγινει πολλακις στο παρελθον. Μην λεμε τα ιδια και φορτωνουμε το θεμα με συζητησεις που ανηκουν αλλου, εξαλλου ο καθενας ας προσεχει και να κανει οτι θελει για παρτη του.
Το ειπα απλωs επειδη το αναφερουν σαν κατι το σημαντικο η το πολυ καινουργιο και ακραιο.....κατι που δεν το προσφερουν αλλου..ισωs και να εντυπωσιαζει οταν ακουγεται...αλλα..

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
...Για να συμπληρώσω τον συναγωνιστή, τόσο λυσσασμένη που θέλει να μπριζολιαστεί και με ασκούφωτο...

Όπως το έκοψα με μερικές επισκέψεις, είναι συχνότατα σε μια κατάσταση ημιμέθης. Όπως και να έχει, φίλοι μου, θέλει λίγο προσοχή η κυρία...

Σίγουρα είναι vfm, το αντίθετο της Λαρίσα είναι μια ηλίθια ξεπέτα ονόματι Βίκυ. Αν μπορούσε να σε τελειώσει με την δύναμη της σκέψης για να μην ταλαιπωρηθεί θα ήταν τέλεια...
...επειδη την συγκεκριμενη την εχω επισκεφτει 2 φορες και μαλλον θα ξαναπαω...κατασταση ημιμεθης πως την εννοεις-τα τσουζει? η πινει τιποτα φαρμακα?..γιατι κατι τετοιο δεν εχω εντοπισει.αντιθετα ειναι και προσχαρη ,καθαρη και ...ευωδιασμενη με ροδο.
δηλαδη εσενα σου τον αρπαξε και πηγε να το βαλει ασκουφωτο?...μονο ετσι θα καταλαβες οτι θελει ασκουφωτο η μηπως στο προτεινε?(αν και δεν μιλαει καλα ελληνικος)

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
πηγα στο πρωην ζανοσπιτο και πηρα την φοραδα την βερονικα
μιλφ νταρντανε με παραπανισια κιλα αλλα ετσι μ αρεσει.... :rockon:
με ξεγελασε το μπουστο που τελικα ααποκαλυψε ενα μεσαιο βυζο... :headbang:
καλο βουλγαρακι με προστυχο μουτρακι αλλα απο μασαζ μαπα πασαλειμα :jerking:
,μπορει να ξαναπας ομως για να την χυσω στο μουτρακι.... :cum:
σειρα τωρα εχει μια αλλη φοραδα η τερεζα γαλατσιου 1
θα παω για πρωτη φορα μαζι της και ο θεος βοηθος!
ελπζω να ναι καλυτερη :tits2:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, υπάρχει μια νέα αγγελία για μασαζίδικο στον Πειραιά, Βασ. Γεωργίου (είσοδος Κουντουριώτου 144), 5ος.

Ξέρει κανείς τίποτα;  :helpplea:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, υπάρχει μια νέα αγγελία για μασαζίδικο στον Πειραιά, Βασ. Γεωργίου (είσοδος Κουντουριώτου 144), 5ος.

Ξέρει κανείς τίποτα;  :helpplea:
Για Πειραιά από τι ξέρω παίζει ηρώων πολυτεχνείου απέναντι στη αστυνομία ,δεν λέει μια όμως  :jerking:

tourist

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια σε ποια μασατζιδικα  του κεντρου παιζει κουλουρι?δεν μου περισσευουν ευρω για πειραματα.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια σε ποια μασατζιδικα  του κεντρου παιζει κουλουρι?δεν μου περισσευουν ευρω για πειραματα.
Φιλε μου το σπορ αυτό θέλει φράγκα και υπομονή .Δεν πας σε οίκο ανοχής που ξέρεις τι θα δόσεις και τι θα πάρεις .Φίλος μας έκανε ένα χρόνο να φάει σε μασατζίδικο. Εσύ μου θες κουλούρι κι όλας ,αν φύγεις με κάνα φραπεδάκι θα είσαι τυχερουλις  :2funny:

tourist

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ενταξει οτι να ναι.
παντως απο μασατζιδικο χωρις να φαω δεν εχω φυγει ακομη .για τα φουλ μιλαμε εννοειται
αλλα το 80αρι δεν το βρισκουμε κ στο δρομο για να κανουμε πειραματα
πρωην ζανοσπιτο κ μονης προδρομου εχω φαει προσωπικα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλησπερα,επισκεψη θ31 και κλαουντια θερμοκρασια βλαδιβοστοκ...χιλιες φορες να πηγαινα θ67,αλλα απο κει την εκαναν τα κοριτσια,παρεπιμπτοντως αν γνωριζει κανεις τιποτα για μια αντζελα ας ενημερωσει...μεσω pm

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
...επειδη την συγκεκριμενη την εχω επισκεφτει 2 φορες και μαλλον θα ξαναπαω...κατασταση ημιμεθης πως την εννοεις-τα τσουζει? η πινει τιποτα φαρμακα?..γιατι κατι τετοιο δεν εχω εντοπισει.αντιθετα ειναι και προσχαρη ,καθαρη και ...ευωδιασμενη με ροδο.
δηλαδη εσενα σου τον αρπαξε και πηγε να το βαλει ασκουφωτο?...μονο ετσι θα καταλαβες οτι θελει ασκουφωτο η μηπως στο προτεινε?(αν και δεν μιλαει καλα ελληνικος)

Καλημέρα σε όλους!

Δύο στις τέσσερις-πέντε Κυριακές που πήγα μύριζε κρασί και ζήτησε συγνώμη μάλιστα. Αυτό υποθέτω δικαιολογεί το "συχνά" που έγραψα. Την τελευταία φορά, εκεί που τον έτριβε στο νιμού της πήγε να τον βάλει μέσα και την σταμάτησα. Όταν λοιπόν είναι εκτός ελέγχου είναι πιθανόν να το κάνει με πολλούς.

Το γιατί, που ρωτάνε κάποιοι, δεν έχει σημασία, πάντως δεν αξίζει κανένα τέτοιο ρίσκο από τον πελάτη, ΙΜΗΟ. Εγώ μια ενημέρωση έκανα για κάτι που το θεωρώ καίριο. Όταν μπαίνουμε σε αυτό το σαιτ δηλώνουμε "άνω των 18", άρα μπορούμε να κρίνουμε και να αποφασίσουμε.

lasusurela

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
9
Like
834
Πόντοι
361
φρατζη 4 χριστινα οταν ξεκινησει το λες 80+20το κουλουρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom