Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Η σερίφισσα στην Καλλιροης 48 μπριζολιάζεται? Γιατί μιλήσαμε λίγο προχθές, δεν πέρασα μέσα διότι δεν ήθελα μούφα μασάζ απο καμιά ξεπέτα....αλλά η σερίφισσα μου έκανε τρελλό κλίκ και παιγνίδι...λέτε όταν ξαναπάω να την επιδιώξω...???

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Η σερίφισσα στην Καλλιροης 48 μπριζολιάζεται? Γιατί μιλήσαμε λίγο προχθές, δεν πέρασα μέσα διότι δεν ήθελα μούφα μασάζ απο καμιά ξεπέτα....αλλά η σερίφισσα μου έκανε τρελλό κλίκ και παιγνίδι...λέτε όταν ξαναπάω να την επιδιώξω...???
εννοειται!!

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

Και μένα μου κάνει κλίκ αυτή η σερίφισα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Ούτε κουκλάρα είναι ούτε κορμάρα είναι αλλά για κάποιο λόγο είναι πολύ σέξυ.
Εχεις πάρει Μαριάννα από εκεί ?

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Και μένα μου κάνει κλίκ αυτή η σερίφισα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Ούτε κουκλάρα είναι ούτε κορμάρα είναι αλλά για κάποιο λόγο είναι πολύ σέξυ.

Όχι δεν έχω πάρει καμία απο κει, πιο καλές βρήκα στο διπλανό αλλά εκεί και αν μύριζε ξεπέτα οπότε την έκανα. Τα πάντα είναι στο καλό μασάζ που οδηγεί στο φαί, αλλιώς πηγαίναμε και σε στούντιο...
εισηγήσεις ?

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1

Συμφωνώ για τη σερίφισσα, τα πάντα πάνω της υπόσχονται ...καλοπέραση και θέρμη στο κρεβάτι

AGELOSM

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
το μελαχροινο στη ρεσεψιον ειναι θανατος πηγα να το παρω αλλα επεσα σε περιοδο που ειχε αυτο καθεται βαρκιζα αν δεν μου κατση κατι αλλο σημερα θα το επισκεφθω.
:jerking: :jerking: :jerking:Περιεργε εισαι οντος περιεργος και επειδη ειμαι απο Γλυφαδα απο αυτα που γραφεις για τα δυο μαγαζια (Ζησιμοπουλου - Ποσειδωνος) δεν εχεις κανει καν το κοπο να περασεις απο εκει. Περιεργο δεν ειναι!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
:jerking: :jerking: :jerking:Περιεργε εισαι οντος περιεργος και επειδη ειμαι απο Γλυφαδα απο αυτα που γραφεις για τα δυο μαγαζια (Ζησιμοπουλου - Ποσειδωνος) δεν εχεις κανει καν το κοπο να περασεις απο εκει. Περιεργο δεν ειναι!!!
ενημερωσε μας εσυ ρε φιλε!

AGELOSM

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τους χωρους αυτους τους επισκεπτομαι πολυ συχνα. Τα πραγματα ειναι σχετικα (γνωριμια κλπ). Η ενσταση μου για τον περιεργο αφορα συγγεκριμενες πληροφοριες του για προσωπικο και υπηρεσειες επειδη για κακη του τυχη σημπεσανε καποιες επισκεψεις μας, κατα τα λεγομενα του.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Τους χωρους αυτους τους επισκεπτομαι πολυ συχνα. Τα πραγματα ειναι σχετικα (γνωριμια κλπ). Η ενσταση μου για τον περιεργο αφορα συγγεκριμενες πληροφοριες του για προσωπικο και υπηρεσειες επειδη για κακη του τυχη σημπεσανε καποιες επισκεψεις μας, κατα τα λεγομενα του.
ανελυσε σχετικα με αυτες τις πληροφοριες στις οποιες ενιστασαι
προς χαριν καθολικης ενημερωσης.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
δεν θελω να μπουμε σε αντιπαραθεση αυτα ειδα αυτα μεταφερω στην ποσειδωνος αυτες ηξερα αυτες λεω της αλλες δεν της ξερω οτι λεω για ζησιμοπουλου αυτο ειναι. αν μπορουσα που δεν γινεται γιατι υπαρχει κωλυμα και το ξερεται θα σου ελεγα πηγαινε και ρωτα μια και οπως λες εισαι κοντα ο ταδε περασε απο εδω και ποτε γιατι με ξερουν σαν καλπικη δεκαρα. ειδηκα η αννα και η βραζιλιανα και μια αλλη που δε λεω ονομα αυτα και καλη συνεχεια.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.088
Πόντοι
42.697

Επίσης για κακή σου τύχη τυγχάνει ο περίεργος να είναι απο τους πιο αξιοπιστους και ενημερωτικούς συναγωνιστές στα μασάζ εδώ και πολλά χρόνια στο σάιτ.
Πάντα δίνει σωστές πληροφορίες και ενημερώσεις.
Εσύ δεν έχεις δώσει ούτε μια.
οπότε αυτομάτως συνδέεσαι με Κάιρο απο τους συναγωνιστές που ξέρουν...
εκτόςκαι αν μας αναπτύξεις τις διαφωνίες σου με επιχειρήματα, κάτι που δεν έκανες πριν...
για προχώρα..

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
δεν θελω να μπουμε σε αντιπαραθεση αυτα ειδα αυτα μεταφερω στην ποσειδωνος αυτες ηξερα αυτες λεω της αλλες δεν της ξερω οτι λεω για ζησιμοπουλου αυτο ειναι. αν μπορουσα που δεν γινεται γιατι υπαρχει κωλυμα και το ξερεται θα σου ελεγα πηγαινε και ρωτα μια και οπως λες εισαι κοντα ο ταδε περασε απο εδω και ποτε γιατι με ξερουν σαν καλπικη δεκαρα. ειδηκα η αννα και η βραζιλιανα και μια αλλη που δε λεω ονομα αυτα και καλη συνεχεια.
Φιλε περιεργε μη μου στεναχωριεσαι.Αυτα που γραφεις ειναι παντα τεκμηριωμενα και αληθινα και εγω προσωπικα εχω πολλες εμπειριες απο οσα κατα καιρους μου ειπες.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες
ενημερωση για την προχθεσινη μου επισκεψη στο ιδρυμα καλλιρροης 85 3ος
δεν ειδα παρα μονο μια κοπελα γιατι ολες οι αλλες ηταν στα δωματια (κριση σου λεει μετα?)βεβαια ηταν κι αργα και ειχαν ηδη φυγει 2 κοπελες οπως μου ειπε η παντα ευγενικη νταλι
το ονομα της κοπελας αλεξανδρα,τυπικο ρωσιδακι γυρω στα 23-25,ξανθο με καλο κορμακι,αρκετα καλο-πλουσιο-στητο-φυσικο στηθος και με πολυ διαθεση για πηδημα.εχει εξαιρετικη επιδοση στο στοματικο γιατι οπως μου ειπε της αρεσει πολυ.
μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις και η προσπαθεια της στο κυριως πιατο και σε γενικες γραμμες δεν τα εκλαψα τα 80.
ειναι αξιον δοκιμης το τεμαχιο
α! παραλιγο να ξεχασω να το αναφερω,απο μασαζ θυμιζει την τζουλι απο στουρναρη οταν ξεκιναγε (φουλ της τσιμπιας δηλαδη)
καλο τριημερο σε ολους,να περνατε τελεια!!! :thumbsup:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
AGELOSM ,με το να την πεφτεις ετσι σε συναγωνιστη,
ειδικα οταν δεν εχεις επιχειρηματολογια,
μονο σε υποψιες μπορει να βαλει καποιον...

katsikas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Ξερει κανεις τι παιζει σκρα  72 καλλιθεα?Αγγελια λεει 22 ετων κοπελλα κανει αισθησιακο μασσαζ

AGELOSM

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
O.K. perierge γιατι δεν βγενει ακρη. Απλος πληροφοριες σου για ατομα που ειδες την συγκεκριμενη επισκεψη που αναφερεις δεν υσχειουν μου βαλαν perierges σκεψεις και καποια αλλα τα οποια μονο κατ΄ιδιαν μπορω να πω γιατι ρουφιανος δεν ειμαι. Και εδω κλεινω την οποια αωτιπαραθεση.Ο λογος που δεν γραφω ειναι οτι εχω ξαναδει οτι οποιος σηκωσει κεφαλη στη συγκεκριμενη ομαδα (ολοι καταλαβενουν ) μαυρο φιδι που τον εφαγε. Συνεχιστε τη καλη δουλεια. Με τιμη AGELOSM  

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Φιλικα θελω να πω στους νεωτερους (ηλικιακα και σαιτικα) οτι αν διαβαζετε το σαιτ για να πατε να μασαζοφραπομπριζολιαστητε αυτο ειναι πολυ καλο και μπραβο !!!!!
Αν βγενετε "τσαρκα" για ναχετε να γραφετε και να την λετε στο σαιτ σε καποιον που κατα την γνωμη σας δεν ηταν σαφης η δεν σας καλυψε η περιγραφη του, αυτο να το προσεξετε και συντομα διοτι ειναι θεμα............ :jerking:  :jerking:  :jerking:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
καλησπέρα παίδες!!!!!!!!!!!!Είχα ξανα-ποστάρει στο συγκεκριμένο thread και θέλω αν γίνεται κάποιος που έχει δοκιμάσει τα μασατζίδικα του Πειραιά να μου στείλει σε πμ κάποιες πληροφορίες ώστε να ξέρω που βαδίζω.
Διάβασα προηγούμενες απαντήσεις άλλων συναγωνιστών αλλά δεν έβγαλα κάποια άκρη.Με ενδιαφέρει το θέμα μιας και θέλω να επισκεφθώ τα ενλόγω ιδρύματα αλλά δεν γνωρίζω τι ακριβώς παίζει.

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα! τελικα στον πειραια χαρ. τρικουπη ανοιξε? ξερεις καποιος κατι τιμες προιοντα
ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom