Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλοι για σας και χρονια πολλα μετα απο καιρο ναμαστε παλι εδω γεροι και δυνατοι για νεους αγωνες.  ξεκισα απο τζοντι για καλο μασαζ με ολα τα επακολουθα και μια ενημερωση για μια συναγωνηστρια που παει εκει γιατι καπου διαβασα πια ειναι εγω την ειχα παει στη τζοντι και καπου αλλου της αρεσει το πεχνιδι αλλα μονο με γυναικες.  εχθες επηγα ιλιαδα και πηρα μια καταπληκτικη βουλγαρα ζουμερη και σφιχτη κανονι εδωσα ρεστα. και κατι ακομα σημερα κατεβαινα τη λεκκα στο θεραπευτηριο απο εξω ηταν ενα μωρο λεπτο με μαυρο μαλλι μακρυ και ανταυγειες με δυο καφεδες στο χερι και ανεβαινε επανω ξερει κανεις συναγωνιστης τιποτα για το συγκαικριμενο να μου πει γιατι ειχα μια μικρη απουσια για λιγο καιρο και εχω χασει επεισοδια μεχρι να μπουμε σε ταξη να ειστε ολοι καλα.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
φιλοι για σας και χρονια πολλα μετα απο καιρο ναμαστε παλι εδω γεροι και δυνατοι για νεους αγωνες.  ξεκισα απο τζοντι για καλο μασαζ με ολα τα επακολουθα και μια ενημερωση για μια συναγωνηστρια που παει εκει γιατι καπου διαβασα πια ειναι εγω την ειχα παει στη τζοντι και καπου αλλου της αρεσει το πεχνιδι αλλα μονο με γυναικες.  εχθες επηγα ιλιαδα και πηρα μια καταπληκτικη βουλγαρα ζουμερη και σφιχτη κανονι εδωσα ρεστα. και κατι ακομα σημερα κατεβαινα τη λεκκα στο θεραπευτηριο απο εξω ηταν ενα μωρο λεπτο με μαυρο μαλλι μακρυ και ανταυγειες με δυο καφεδες στο χερι και ανεβαινε επανω ξερει κανεις συναγωνιστης τιποτα για το συγκαικριμενο να μου πει γιατι ειχα μια μικρη απουσια για λιγο καιρο και εχω χασει επεισοδια μεχρι να μπουμε σε ταξη να ειστε ολοι καλα.

όνομα η βουλγάρα, πόσο κράτησε το μασάζ και όλη γενικά η συνεδρία;
πόσο πλήρωσες;
Αυτά είναι καυτά ερωτήματα τα οποία πρέπει να συνοδεύουν κάθε περιγραφή.... ;) :coffee:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Τι προέλευσης και ηλικίας είναι η Νικόλ; Μπριζολιάζονται όλες εκει μέσα;
                                                                                        To δινουν ολεs κανονικα.Τωρα η ΝΙΚΟΛ πρεπει να ειναι 25-27 χρονων.Εχει πολυ μεγαλα βυζια και ειναι νταρντανα.Αν σου αρεσει αυτο το ειδοs του παρουσιαστικου.

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
μακρυα απο ζησιμοπουλου στη γλυφαδα ειναι τρελη απατη μακρυα μακρυα μακρυ......

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Επίσκεψη από Choco spa Μαρούσι και μετά από προτροπή συναγωνιστή πήρα μαρίνα. Η κοπέλα είναι ελληνιδα μικρή σε ηλικία, καλή σε εμφάνιση με ωραίο και στητό βυζί. Το πρόγραμμα της όμως σχετικά άνοστο αφού περιλάμβανε μόνο φραπέ και ούτε καν με καλαμακι. Δεν είναι η 1η μου φορά βέβαια εκεί αλλά η 1η φορά με τη συγκεκριμένη της οποίας η στάση μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε. Άλλα περίμενα με βάση τα λόγια του συναθλητή και άλλα βρηκα. Δεν ξέρω αν η κοπέλα είναι φουλ αλλά αυτό μου έδωσε να καταλάβω ο φίλος. Κατα τα άλλα το μαγαζί καθαρό και η συμπεριφορά άψογη. Η τιμή όμως τσουχτερή της τάξης των 100 (Βόρεια προάστεια γαρ) 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.818
Πόντοι
42.697
Επίσκεψη από Choco spa Μαρούσι και μετά από προτροπή συναγωνιστή πήρα μαρίνα. Η κοπέλα είναι ελληνιδα μικρή σε ηλικία, καλή σε εμφάνιση με ωραίο και στητό βυζί. Το πρόγραμμα της όμως σχετικά άνοστο αφού περιλάμβανε μόνο φραπέ και ούτε καν με καλαμακι. Δεν είναι η 1η μου φορά βέβαια εκεί αλλά η 1η φορά με τη συγκεκριμένη της οποίας η στάση μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε. Άλλα περίμενα με βάση τα λόγια του συναθλητή και άλλα βρηκα. Δεν ξέρω αν η κοπέλα είναι φουλ αλλά αυτό μου έδωσε να καταλάβω ο φίλος. Κατα τα άλλα το μαγαζί καθαρό και η συμπεριφορά άψογη. Η τιμή όμως τσουχτερή της τάξης των 100 (Βόρεια προάστεια γαρ) 
τι ακριβώς σου είπε ο φίλος σου?
οτι το μαγαζί είναι φούλ?
Η Μαρίνα εβγαλε ρουχα? πεταξε έξω τα βυζάκια της?

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
Εχω να πάω καιρό στο μαγαζί αυτό. Υποθέτω οτι η Μαρινα ειναι μια που εργαζόταν μεχρι πριν ενα-εναμισυ χρόνο εκεί και μετα δούλευε Ξενοπούλου. Πιο παλιά Ιλιάδα.Ελληνίδα, μελαχρινή, παχουλούλα αλλά όχι πτος το χοντρή, απλά με καμπύλες. Σωστά υποθέτω?

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
195
Πόντοι
6
Kαλησπερα φιλε περιεργε και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
Ποτε πηγες στην Τζοντη , ποια μερα , εγω ημουν εκει χθες Τεταρτη μεσημερι
Αυτη η κοπελια που αναφερεις οτι παει στην Τζοντη ,ειναι δηθεν για αποτριχωση ?

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
τι ακριβώς σου είπε ο φίλος σου?
οτι το μαγαζί είναι φούλ?
Η Μαρίνα εβγαλε ρουχα? πεταξε έξω τα βυζάκια της?

Φίλε Zero μου είπε ότι το μαγαζί είναι φούλ τουλάχιστον από ορισμένες αφήνοντας να εννοηθεί και τη συγκεκριμένη.
Η Μαρίνα εβγαλέ τα ρούχα μέχρι τη μέση. Πράγματι υπέροχο βυζί.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εχω να πάω καιρό στο μαγαζί αυτό. Υποθέτω οτι η Μαρινα ειναι μια που εργαζόταν μεχρι πριν ενα-εναμισυ χρόνο εκεί και μετα δούλευε Ξενοπούλου. Πιο παλιά Ιλιάδα.Ελληνίδα, μελαχρινή, παχουλούλα αλλά όχι πτος το χοντρή, απλά με καμπύλες. Σωστά υποθέτω?

Λάθος υποθέτεις. Για άλλη μαρίνα λέμε όχι αυτη της Ξενοπούλου.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε παιδες να ρωτησω κατι?στο diamond spa και στη ζησιμοπουλου γλυφαδα τι ακριβως παιζεται?υπαρχουν κοπελες απο ιλιαδα εκει?υπαρχουν απο αλλου κοπελες γνωστες ωστε να φαμε και εμεις κανα temachio πατριωτες?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ξέχασα να δώσω περιγραφή Λάνας...
Λευκορωσίδα μιλφ (38 περιπου χρονών) με ωράια μπλε μάτια και κάτασπρη επιδερμίδα.
καθαρή, αδύνατη σχετικά, όχι γυμνασμένο σώμα και μικρό στήθος.

η οποια για οσους δε εχουν καταλαβει ακομη ποια ειναι,ειναι η λευκορωσιδα μιλφ που ηταν προ διετιας στη λεκκα,μετα εφυγε πηγε κουμανουδη,θησεως 31 καλλιθεα ίσως και καπου αλλου ωσπου κατεληξε μονης προδρομου.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.818
Πόντοι
42.697
Φίλε Zero μου είπε ότι το μαγαζί είναι φούλ τουλάχιστον από ορισμένες αφήνοντας να εννοηθεί και τη συγκεκριμένη.
Η Μαρίνα εβγαλέ τα ρούχα μέχρι τη μέση. Πράγματι υπέροχο βυζί.

εγώ όταν είχα πάει πρίν κάτι μήνες και ήμουν σαν τον Σακαπλιά (με μούσια και στα μάυρα ντυμένος) μου το έπαιξαν παρθενώπες και μου έιπαν οτι ολα τα δωμάτια είναι φούλ και πως στο μαγαζί πρεπει να έχεις κλέισει ραντεβού πρώτα και λοιπές μαλακιες....
Αυτά μου τα έιπε μια ελληνίδα κοκκινομάλα πολύ ωραίο μουνί...
Βεβαιά κατάλαβα τι έπαιζε....τέσπα...
εκεί τα μασάνε χοντρά απο τους γιατρο'υς του Ιατρικού κέντρου που είναι δίπλα και απο τα στελέχη των διαφόρων εταιριών που είναι γεμάτος ο τόπος απο γραφεία γύρω....
για αυτό χτυπάνε τις τιμές.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Έλα ρε, αυτήν την είχα δει κι εγώ στον Πειραιά παλιότερα. Ωραίο μουνάκι, milf μελαχροινό, ωραίο πρόσωπο και ωραίο σωματάκι προς το λεπτό (αν λέμε την ίδια)...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγώ όταν είχα πάει πρίν κάτι μήνες και ήμουν σαν τον Σακαπλιά (με μούσια και στα μάυρα ντυμένος) μου το έπαιξαν παρθενώπες και μου έιπαν οτι ολα τα δωμάτια είναι φούλ και πως στο μαγαζί πρεπει να έχεις κλέισει ραντεβού πρώτα και λοιπές μαλακιες....
εκεί τα μασάνε χοντρά απο τους γιατρο'υς του Ιατρικού κέντρου που είναι δίπλα και απο τα στελέχη των διαφόρων εταιριών που είναι γεμάτος ο τόπος απο γραφεία γύρω....

ωστε ετσι οι καριες.. :2funny:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

και εγω τη 1η φορά που πήγα το ίδιο μου έκαναν, έφαγα πόρτα. Από τη 2η όμως όλα καλα. Μάλλον φοβούνται υπερβολικά αλλά φαίνεται ότι δεν έχουν και μεγαλη ανάγκη (ιατροί γαρ).

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

Συνημμένα

• norelco8060X.jpg
    norelco8060X.jpg
    33,1 KB · Εμφανίσεις: 82

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
Φιλε astari η Τζοντη σε ποιο ιδρυμα δουλευει? Thanks

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιφλε ασταρι για σου την τριτη ειχα παει η τζοντι κανει και μανικιουρ πεντικιουρ και αποτριχωση η κοπελια μετα θελεικαι χαδια οποτε γινεται χαμος αφου πληρωνει και της αρεσει.  παει μια φορα στο τοσο δεν παει τακτικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom