Τιμή;μια ώρα είναι το μικρό πρόγραμμα;Εγινε πρωτη δοκιμη σε irena goldfinger , ευκολη συνεννοηση για κλεισιμο σε πολυ συντομο διαστημα. Χωρος καλος σου δινει πετσετα να κανεις μπανιο. Για την ιδια εμφανησιακα δεν σχολιαζω τιποτα γιατι αφενος υπαρχουν φωτο να δειτε παρα πολλες και αφετερου δεν εχει νοημα αφου δεν ακουμπας δεν αγκιζεις την ιδια.
Μασαζ με παρα παρα παρα πολυ λαδι σε σημειο που αγχωθηκα πως θα βγει απο πανω μου, χρησιμοποιει πολυ τους αγκωνες και μονο τοτε ειναι καλο το μασαζ επειδη ασκει περισσοτερη πιεση, οταν δουλευει δαχρυλα και παλαμες ειναι σαν να σφουγγαριζει πανω σου γρηγορες κινησεις πασαληματος οποτε το μασαζ πιανει την βαση η εστω λιγο παραπανω.
Ευτυχως μετα σε σκουπιζει με χαρτι και οινοπνευμα μαλλον ολοκληρο για να φυγει το τοοοοσο λαδι , χαμηλωνει τερμα τα φωτα και ξεκιναει το β μερος που ηταν οκ σχεδον ενδιαφερον εγω δεν ειδα απεχθεια , ν ακοταει ταβανι κλπ ισα ισα παρολο που δεν υπαρχει αγγιγμα ομιλια κλπ τελειωσα πολυ εντονα και μου αρεσε η τεχνικη του πεομασαζ.
Δεν μπορω να προτεινω ουτε να πατε , ουτε να μην πατε οσοι ειστε περιεργοι και κανετε κασκαντεριλικια και δοκιμαζεται αξιζει μια επισκεψη για να εχετε δικη σας κριση , ισως ξαναπαω ακομη μια φορα και απο κει και περα βλεπουμε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
fistikoulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.899
- Πόντοι
- 2.471
Σωστος ξεχασα να γραψω τιμη ,
ειναι 60ευρω και εκατσα συνολικα με τα μπανια κλπ 1ωρα και 25λεπτα
μπορει να ειναι και τυχαιο να μην ειχε αλλο ραντεβου μετα γιαυτο να τραβηξε τοσο
ειναι 60ευρω και εκατσα συνολικα με τα μπανια κλπ 1ωρα και 25λεπτα
μπορει να ειναι και τυχαιο να μην ειχε αλλο ραντεβου μετα γιαυτο να τραβηξε τοσο
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Παιδιά δεν ξέρω αν συμβαίνει και με σας αλλά εγώ θέλω να ''μπαίνει'' στο β' μέρος σιγά-σιγά στο τέλος του α΄μέρους ,το έχουνε αυτό το κακό οι ανατολικές σε αντίθεση με τις δικές μας ακόμη και με τις ερασιτέχνισες στο κατοίκον ,γυρνάνε ξαφνικά ένα κουμπί λες και το δεύτερο μέρος δεν έχει σχέση με το πρώτο!Εγινε πρωτη δοκιμη σε irena goldfinger , ευκολη συνεννοηση για κλεισιμο σε πολυ συντομο διαστημα. Χωρος καλος σου δινει πετσετα να κανεις μπανιο. Για την ιδια εμφανησιακα δεν σχολιαζω τιποτα γιατι αφενος υπαρχουν φωτο να δειτε παρα πολλες και αφετερου δεν εχει νοημα αφου δεν ακουμπας δεν αγκιζεις την ιδια.
Μασαζ με παρα παρα παρα πολυ λαδι σε σημειο που αγχωθηκα πως θα βγει απο πανω μου, χρησιμοποιει πολυ τους αγκωνες και μονο τοτε ειναι καλο το μασαζ επειδη ασκει περισσοτερη πιεση, οταν δουλευει δαχρυλα και παλαμες ειναι σαν να σφουγγαριζει πανω σου γρηγορες κινησεις πασαληματος οποτε το μασαζ πιανει την βαση η εστω λιγο παραπανω.
Ευτυχως μετα σε σκουπιζει με χαρτι και οινοπνευμα μαλλον ολοκληρο για να φυγει το τοοοοσο λαδι , χαμηλωνει τερμα τα φωτα και ξεκιναει το β μερος που ηταν οκ σχεδον ενδιαφερον εγω δεν ειδα απεχθεια , ν ακοταει ταβανι κλπ ισα ισα παρολο που δεν υπαρχει αγγιγμα ομιλια κλπ τελειωσα πολυ εντονα και μου αρεσε η τεχνικη του πεομασαζ.
Δεν μπορω να προτεινω ουτε να πατε , ουτε να μην πατε οσοι ειστε περιεργοι και κανετε κασκαντεριλικια και δοκιμαζεται αξιζει μια επισκεψη για να εχετε δικη σας κριση , ισως ξαναπαω ακομη μια φορα και απο κει και περα βλεπουμε
Που βλεπουμε φωτο; Ινστα και fb δεν βρισκω κατι, αν μπορεις το λινκΕγινε πρωτη δοκιμη σε irena goldfinger , ευκολη συνεννοηση για κλεισιμο σε πολυ συντομο διαστημα. Χωρος καλος σου δινει πετσετα να κανεις μπανιο. Για την ιδια εμφανησιακα δεν σχολιαζω τιποτα γιατι αφενος υπαρχουν φωτο να δειτε παρα πολλες και αφετερου δεν εχει νοημα αφου δεν ακουμπας δεν αγκιζεις την ιδια.
Ναι και εγώ έψαξα δεν βρήκα κάτιΠου βλεπουμε φωτο; Ινστα και fb δεν βρισκω κατι, αν μπορεις το λινκ
Γράψε στο instagram body_pitstop και θα την δεις......Ναι και εγώ έψαξα δεν βρήκα κάτι
Εχει κανείς νεότερα απο En relax στο κολωνάκι ή το olotropiki στην βασιλίσσης Σοφίας 66....???
Φθάνουν έως φραπέ ή πρεπει να πας μιλημένος...???
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 947
- Πόντοι
- 81
Δεν είναι αυτή, αν θυμάμαι καλά.Γράψε στο instagram body_pitstop και θα την δεις......
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.264
- Πόντοι
- 4.365
Παιδιά δεν ξέρω αν συμβαίνει και με σας αλλά εγώ θέλω να ''μπαίνει'' στο β' μέρος σιγά-σιγά στο τέλος του α΄μέρους ,το έχουνε αυτό το κακό οι ανατολικές σε αντίθεση με τις δικές μας ακόμη και με τις ερασιτέχνισες στο κατοίκον ,γυρνάνε ξαφνικά ένα κουμπί λες και το δεύτερο μέρος δεν έχει σχέση με το πρώτο!
Τρίσωστος. Το σκούπισμα της ιρενενε πριν το παίξιμο μου θυμίζει σφουγγάρισμα σε παρκέ. Καμία αισθησιακή προέκταση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν είναι αυτή, αν θυμάμαι καλά.
Μια χαρά θυμάσαι. Άλλη αυτή
En RelaxΓράψε στο instagram body_pitstop και θα την δεις......
Εχει κανείς νεότερα απο En relax στο κολωνάκι ή το olotropiki στην βασιλίσσης Σοφίας 66....???
Φθάνουν έως φραπέ ή πρεπει να πας μιλημένος...???
Έχουν παραμείνει κάποιες κοπέλες λίγο πριν τη σύνταξη φτάνουν μέχρι χέρι το έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους.
Σύνολο 100 για μια ωρα
Olotropiki
Έχει μερικές κοπέλες μικρής ηλικίας που κάνουν φραπέ κ φουλ προφύλαξη μόνο.
45 λεπτά 80 ευρώ
Πριν κάνα 6μηνο είχα πάει.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
σε τρωει ο κωλος σου τωρα εσενα να σου την πουμε ορισμενοιΚαμία αισθησιακή προέκταση
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.841
- Πόντοι
- 3.886
Μπακνανά 47 λέει;
Τρίσωστος. Το σκούπισμα της ιρενενε πριν το παίξιμο μου θυμίζει σφουγγάρισμα σε παρκέ. Καμία αισθησιακή προέκταση
Μια χαρά θυμάσαι. Άλλη αυτή
Αν λετε για αυτη στην ματζαρου στο κολωνάκι ειναι ξεκάθαρα αυτη με το insta body_pitstop ....εχει και 2ο account στο instagram....είχα πάει παλιότερα.....
Αν είναι αυτό που ήταν μιχαλακοποθλου, μέχρι χέρι. Γυμνές αυτές με στρίγκια και μέχρι χέρι. ΑυστηραΚαλημέρα! Γνωρίζει κανείς κάτι για το NURU VIP στους Αμπελόκηπους κοντά στον Ερυθρό
?
GiorgosPapppp
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2022
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Μου φαίνεται καινούργιο δεν το έχω ξαναδεί... Πάντως σίγουρα ενδιαφέρον χώρος αλλά το κλασσικό 100αρικο για 1 ώρα Nuru .Καλημέρα! Γνωρίζει κανείς κάτι για το NURU VIP στους Αμπελόκηπους κοντά στον Ερυθρό
?
Αν μάθεις κάτι παραπάνω πάντως ενημέρωσε.
GiorgosPapppp
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2022
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Δοκίμασε κάνεις b2b ή Nuru με Λίνα από Galaxy ;
Ναι ρε φίλε αυτή είναι δυστυχώς...αν και μεγάλη σε ηλικία είναι γενικά όμορφη οπότε την επέλεξα.τι το ήθελα?την παρακαλούσα να πιάσει έστω λίγο το εργαλείο!και αφού πέρασε κανένα 40 λεπτό με ρώτησε αν θέλω έξτρα κ τον έπιασε κ τον έπαιζε γρήγορα κ αγαρμπα για να με ξεπεταξει.μαυρο από εμένα στην ηλίθια...Όπως το λες φίλε. Εγώ είχα πάει 2 φορές και τις δύο μου είπαν τζενη. Ενώ είδα τις άλλες κάνανε τσιγάρο. Κοροϊδία
Και κάτι άλλο κύριοι διορθώστε με αν κάνω λάθος. Η φωτογραφία της καινούργιας στο γκαλαξυ θυμίζει μια φώτο εκείνης της Ζηνας που ήταν πριν κανένα 6μηνο. Μήπως είναι η ίδια;