Η παλιά η Ζήνα είναι, χάλια υπηρεσίες...Μια Λίνα που μπήκε στην ομάδα του Galaxy Massage? Ξέρουμε έχουμε εντυπώσεις;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
Α οκ - ευχαριστω για την απαντηση.Η παλιά η Ζήνα είναι, χάλια υπηρεσίες...
Κάποιος είχε πει ότι είχε πάρει καλαμάκι από αυτήν. Σου άφησε υπονοούμενα ότι πάει και παρακάτω από το χέρι; με το αζημίωτο εννοείταιΗ παλιά η Ζήνα είναι, χάλια υπηρεσίες...
Φίλε νομίζω σε καμία περίπτωση, μάλιστα το ξεκαθαρίζει ότι μόνο με το χέρι κάνει...δεν της το έχω ζητήσει 2 φορές που έχω κάνει μαζί τής οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος...Κάποιος είχε πει ότι είχε πάρει καλαμάκι από αυτήν. Σου άφησε υπονοούμενα ότι πάει και παρακάτω από το χέρι; με το αζημίωτο εννοείται
Αυτή είναι άνω των 45 σωστά;Η παλιά η Ζήνα είναι, χάλια υπηρεσίες...
Ναι, ακριβώςΑυτή είναι άνω των 45 σωστά;
Μέχρι φραπέ φτάνει ;Ναι, ακριβώς
ΝαιΜέχρι φραπέ φτάνει ;
Με τι κόστος;
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Ειχες κλεισει ραντεβου ή πηγες ετσι;Olotropiki
Έχει μερικές κοπέλες μικρής ηλικίας που κάνουν φραπέ κ φουλ προφύλαξη μόνο.
45 λεπτά 80 ευρώ
Πριν κάνα 6μηνο είχα πάει.
Επισης, οι κοπελες ειχαν καμμια σχεση με τις φωτογραφιες;
Εγω δυο φορες πηγα, την μια δεν υπηρχαν διαθεσιμες κοπελες και εφυγα την δευτερη υπηρχε μια που καμμια σχεση δεν ειχε με φωτογραφια στη σελιδα τους.
Η σεριφισα, πολυ ευγενικη, μου εξηγησε οτι σε γενικες γραμμες δουλευουν με ραντεβου
Ναι θέλει ραντεβού αδερφέ.Ειχες κλεισει ραντεβου ή πηγες ετσι;
Επισης, οι κοπελες ειχαν καμμια σχεση με τις φωτογραφιες;
Εγω δυο φορες πηγα, την μια δεν υπηρχαν διαθεσιμες κοπελες και εφυγα την δευτερη υπηρχε μια που καμμια σχεση δεν ειχε με φωτογραφια στη σελιδα τους.
Η σεριφισα, πολυ ευγενικη, μου εξηγησε οτι σε γενικες γραμμες δουλευουν με ραντεβου
Οι φωτογραφίες πλησιάζουν στο 80- 90% την πραγματικότητα με αυτές τουλάχιστον που βρεθήκα εγω
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 371
κλαημερα σε ολους , μια ερωτηση ετσι αν θελει καποιος να απαντησει και σε pm. η κλεα απο το world of massage, φραπεδακι μετα απο ποσες φορες κανει?
μια φημη ειπε οτι παλια ( στο παλιο μαγαζι στον πειραια το εκανε συνεχεια), τωρα στο καινουριο στο φαληρο οχι. εχει καποιος απαντησ εστω και πριβε .
ευχαριστω
μια φημη ειπε οτι παλια ( στο παλιο μαγαζι στον πειραια το εκανε συνεχεια), τωρα στο καινουριο στο φαληρο οχι. εχει καποιος απαντησ εστω και πριβε .
ευχαριστω
mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 382
- Πόντοι
- 21
Πήγα κ εγώΝα παραθέσω εδώ λοιπόν την εμπειρία μου από Mansion (Αλίκη) όπου πήγα για πρώτη (και τελευταία) φορά.
Η συνεννόηση στο τηλέφωνο εύκολη. Δέχεται σε περιοχή πίσω απ το Πεδίο του Άρεως σε χώρο που μετά βίας θα νοίκιαζαν Πακιστανοί.
Η υπηρεσία ήταν μασαζ με τελείωμα με το χέρι.
Το μασαζ αρκετά καλό τρίψιμο με πολύ παρλαπιπίαση όμως, σχεδόν σε σημείο ζάλης.
Σε κάποια στιγμή μου ανέφερε πως από 20 χρονών μέχρι πρόσφατα ήταν στην Ταϋλάνδη όπου εκπαιδευόταν () στα μυστικά του...μασάζ().
Στα του μασάζ φάνηκε ξεκάθαρα πως πήγαν χαμένα τόσα χρόνια.
Σε κάποια στιγμή λίγο μετά που γύρισα ανάσκελα μου πέταξε στο πρόσωπο τις δύο βυζάρες και άρχισε το χειρογλύκανο.
Πολύ ωραίος φραπές χωρίς υποσχέσεις για παραπάνω - που δεν θα επεδίωκα κιόλας. Κόστος 100 ευρώ.
Συμπαθητικός χαρακτήρας (αν πας με τα νερά της) αλλά μέχρι εκεί.
Καθαρά BBW (για τα δικά μου στάνταρ) για τους φίλους του είδους.
Ο χώρος όπως προείπα - ειδικά το μπάνιο - προδιαθέτει για διαμέρισμα λαθρομετανάστη - με ελάχιστο χώρο για να στρίψεις και θέα στο πίσω μέρος της απέναντι πολυκατοικίας - απ όπου είσαι εμφανώς ορατός αν το παράθυρο είναι ανοικτό.
Δεν θα ξαναπήγαινα αλλά για μια φορά δεν μπορώ να πω οτι πήγαν τα λεφτά χαμένα.
Όπως τα λες είναι ακριβώς
Ωραια εμπειρία ήταν έστω κ με φραπέ.
Πήγα κ εγώ
100€ για ανθυπομέτριο μασάζ με φραπέ μέσα σε τρώγλη ....
είπαμε , ο καθένας κρίνει ανάλογα με το πορτοφόλι του, αλλά ...
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.091
- Πόντοι
- 4.365
Πήγα κ εγώ
Ρε θα μας τρελάνεις; Συμφωνείς στο χάλια χώρο, στο χάλια μασάζ και επειδή στον έπαιξε για 100 εβραίους, την προτείνεις ???????
Πες ρε φίλε ότι πήγες με τα φλόκια να βγαίνουν από τα αυτιά αντί για κερί και δεν μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά... δεν θα σε μαλώσουμε
mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 382
- Πόντοι
- 21
Μου δικαιολόγησε την κατάσταση του χώρου ότι είναι έτσι γιατί το ανακαινίζει βάφοντας το100€ για ανθυπομέτριο μασάζ με φραπέ μέσα σε τρώγλη ....
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.241
- Πόντοι
- 2.472
100€ για ανθυπομέτριο μασάζ με φραπέ μέσα σε τρώγλη ....
Μου δικαιολόγησε την κατάσταση του χώρου ότι είναι έτσι γιατί το ανακαινίζει βάφοντας το
Είναι προβληματικό άτομο, αυτοπροβάλλεται διαρκώς, λέγοντας ασυναρτησίες.
Αναπαράγει φαντασιώσεις, μιλά ακατάπαυστα, θεωρώντας πως η ηχορύπανση εντάσσεται στα πλαίσια της θεραπείας. Αν σας πω τι ιστορίες μου διηγήθηκε για τη ζωή της, θα γελάτε μέχρι Δευτέρας Παρουσίας..
Χώρος άθλιος, σε πλήρη αντιδιαστολή με τη φωτο που έχει στην ιστοσελίδα, πακιστανού, άβολος και ακατάστατος.
Είναι προετοιμασμένη για κάθε ερώτηση, για τον χώρο το ίδιο λέει συνέχεια, και αν ξαναπάς πάλι έχει απάντηση, δικαιολογεί τα πάντα..
Ως προς τις υπηρεσίες, άσχετη με μασάζ, ατάλαντη στο δεύτερο μέρος, με άλλα λόγια πανάκριβη για όσα προσφέρει..
Εγώ είμαι εκτός..
Αναπαράγει φαντασιώσεις, μιλά ακατάπαυστα, θεωρώντας πως η ηχορύπανση εντάσσεται στα πλαίσια της θεραπείας. Αν σας πω τι ιστορίες μου διηγήθηκε για τη ζωή της, θα γελάτε μέχρι Δευτέρας Παρουσίας..
Χώρος άθλιος, σε πλήρη αντιδιαστολή με τη φωτο που έχει στην ιστοσελίδα, πακιστανού, άβολος και ακατάστατος.
Είναι προετοιμασμένη για κάθε ερώτηση, για τον χώρο το ίδιο λέει συνέχεια, και αν ξαναπάς πάλι έχει απάντηση, δικαιολογεί τα πάντα..
Ως προς τις υπηρεσίες, άσχετη με μασάζ, ατάλαντη στο δεύτερο μέρος, με άλλα λόγια πανάκριβη για όσα προσφέρει..
Εγώ είμαι εκτός..
Τελευταία τροποποίηση:
GiorgosPapppp
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2022
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς για olotropiki (απέναντι από Μέγαρο μουσικής) τι παίζει;
Είχα πάει παλιά μια φορά και μου είπαν ότι κάνουν μόνο μασάζ ... Δεν με άφησε καν να βγάλω εσώρουχο ...
Είχα πάει παλιά μια φορά και μου είπαν ότι κάνουν μόνο μασάζ ... Δεν με άφησε καν να βγάλω εσώρουχο ...
Horny1982?
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα.κλαημερα σε ολους , μια ερωτηση ετσι αν θελει καποιος να απαντησει και σε pm. η κλεα απο το world of massage, φραπεδακι μετα απο ποσες φορες κανει?
ευχαριστω
Δυστηχως δεν προχωράει παραπάνω ούτε η κλέα ούτε η ομάδα της.
Εάν έχει κάποιος άλλος διαφορετική εμπειρία ας το πει
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.439
- Πόντοι
- 2.256
Τίνος....(κλώνος)....ισι συ;Καλησπερα.
Δυστηχως δεν προχωράει παραπάνω ούτε η κλέα ούτε η ομάδα της.
Εάν έχει κάποιος άλλος διαφορετική εμπειρία ας το πει