Βαλε ρε σι μια το Link PlzΣυναδελφοι υπαρχει νημα με τιτλο ο καλυτερος φραπες που εχει ολες τις πληροφοριες που θελετε στην αρχικη του σελιδα.Ο νηματοθετης ειναι γκουρου του ειδους.Ριξτε μια ματια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Για φραπέ όλα ουσιαστικά είναι απλά δεν ξέρεις που θα τύχεις. Αν ρωτάς για γκαλαξυ πάντως καλύτερα walk in αφού με συγκεκριμένη δεν κλείνεις πια.οτι σοθ τύχει ειναιΚαλησπέρα, ξέρετε ποια καταστήματα είναι "walk in" και σε ποιά απαιτείται ραντεβού;; υπάρχει κάπου σχετική λίστα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε...Οι τελευταίες επισκέψεις μου και εν τέλει και τα καλύτερα μασάζ/γαμήσια ήταν πρωί πρωί με το που άνοιγαν τα καταστήματα..Αλλάζει όλη η μέρα σου μετά.Το μασάζ λοιπόν είναι άλλη περίπτωση. Επιλέγεις πρωινή ώρα 10.30-1 η προτιμότερη, όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα για τον άνδρα, είναι πιο "φορτωμένος" το πρωί, ξεκινάς -σχεδόν- πάντα με ένα ντους στο μπάνιο, έχει φως το δωμάτιο, κρεβάτι, "παραγωγική" ατμόσφαιρα, νοιώθεις 2 γυναικεία χέρια να σε ακουμπούν στο γυμνό σου σώμα, να σε χαϊδεύουν παντού, λεπτά και μακριά δάχτυλα να σε "εξερευνούν", χαλαρώνεις, γνωρίζεις από πριν το ακριβές αντίτιμο των υπηρεσιών που απολαμβάνεις, ενώ η προσμονή της συνέχειας υπερακοντίζει τις αισθήσεις σου, νοιώθεις βασιλιάς..
Υπάρχει πιο ωραίο από ένα ωραίο πρωινό μασάζ με τα παρελκομένα, με τα ντουζάκια, καμιά συζητησούλα και μετά να προχωρήσει η μέρα σου;;
Απόλυτο δίκο.
Διαγραμμένο μέλος 248431
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Μύστες μου καλησπερα !! Μίλησα μαζι της και μπορεί να κάνει και σε δύο άντρες ταυτόχρονα σε διπλό στρώμα ! 400 και για τους 2 ..για 2 ώρες !! Εαν ψηνεται κανείς να μου στείλει pmSundari Amarana | Rio de Janeiro RJ Φαινεται να είναι καλή περίπτωση!
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.551
- Πόντοι
- 2.256
Εγώ ψήνομαι για 3ωρο...Μύστες μου καλησπερα !! Μίλησα μαζι της και μπορεί να κάνει και σε δύο άντρες ταυτόχρονα σε διπλό στρώμα ! 400 και για τους 2 ..για 2 ώρες !! Εαν ψηνεται κανείς να μου στείλει pm
ε ρε τι διαβάζουμε πρωϊνιάτικα
hard4massage
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2019
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας. Διαβάζω πιο πίσω πως στο Μαρούσι υπήρχε ένα κατάστημα στη Δελφών. Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει ακόμα?
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.551
- Πόντοι
- 2.256
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;Καλησπέρα σας. Διαβάζω πιο πίσω πως στο Μαρούσι υπήρχε ένα κατάστημα στη Δελφών. Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει ακόμα?
Η μόνη αναφορά για μαγαζί στη Δελφών αφορά την πόλη του Χαλανδρίου και είναι ανάρτηση από το 2015
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!! - Page 76 - bourdela.com forum
για τα παληκαρια της ενδοπαλαμικης παλινδρομησης ας κανουμε εναν καταλογο με τις φραπετεριες για να σχολιαζονται εδω τα εν λογω καταστηματα παραγωγης πολιτισμου, ωστε να απεμπλακεί το κεντρικο θρεντ απο αυτα για να γινει και πιό ευκολα αναγνωσιμο. ξεκιναω με καποια εξ αυτων και ό,τι θεωρειτε...
www.bourdela.com
hard4massage
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2019
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Αναφέρομαι στις αναφορές που γίνονται για ένα κατάστημα στη Δελφών πίσω από το Ιατρικό Αθηνών. Απλά δεν γίνεται αναφορά καθόλου εάν έκλεισε- μεταφέρθηκε- ή συνεχίζει ακόμα. Ρωτάω γιατί είμαι πολύ κοντά στη περιοχή και αμα μάθω διεύθυνση ή τηλέφωνο θα ήθελα να περάσωΜπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
Η μόνη αναφορά για μαγαζί στη Δελφών αφορά την πόλη του Χαλανδρίου και είναι ανάρτηση από το 2015
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!! - Page 76 - bourdela.com forum
για τα παληκαρια της ενδοπαλαμικης παλινδρομησης ας κανουμε εναν καταλογο με τις φραπετεριες για να σχολιαζονται εδω τα εν λογω καταστηματα παραγωγης πολιτισμου, ωστε να απεμπλακεί το κεντρικο θρεντ απο αυτα για να γινει και πιό ευκολα αναγνωσιμο. ξεκιναω με καποια εξ αυτων και ό,τι θεωρειτε...www.bourdela.com
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 456
αυτό έχει κλείσει εδώ και πολλά χρόνια,καμιά δεκαετία περίπου!Αναφέρομαι στις αναφορές που γίνονται για ένα κατάστημα στη Δελφών πίσω από το Ιατρικό Αθηνών. Απλά δεν γίνεται αναφορά καθόλου εάν έκλεισε- μεταφέρθηκε- ή συνεχίζει ακόμα. Ρωτάω γιατί είμαι πολύ κοντά στη περιοχή και αμα μάθω διεύθυνση ή τηλέφωνο θα ήθελα να περάσω
hard4massage
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2019
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Έχει μεταφερθεί κάπου?αυτό έχει κλείσει εδώ και πολλά χρόνια,καμιά δεκαετία περίπου!
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.383
- Πόντοι
- 3.172
Μύστες μου καλησπερα !! Μίλησα μαζι της και μπορεί να κάνει και σε δύο άντρες ταυτόχρονα σε διπλό στρώμα ! 400 και για τους 2 ..για 2 ώρες !! Εαν ψηνεται κανείς να μου στείλει pm
Εκπλήσσομαι πραγματικά με όσα διαβάζω..
Τι ακριβώς μας λες βρε τύπε??
Μίλησες με μια ανεκδιήγητη μασέρ, η οποία ζήτησε € 200/ώρα από δύο άντρες και ενθουσιάστηκες?!!
Και ψάχνεις εδώ, κάποιον άγνωστο για σένα τύπο, με τον οποίο θα πήγαινες μαζί, για να επωφεληθείς της προσφοράς???
Πως το φαντάζεσαι δηλαδή? Μπορείς να το περιγράψεις?
Γράφτηκες χθες για να μας ενημερώσεις, να προμοτάρεις, ή μήπως ψάχνεις κάτι άλλο?? (όλοι καταλαβαίνουν τι εννοώ)
Για σύνελθε λίγο, γιατί αν δεν είσαι πλανεμένος, κακές υπηρεσίες άρχισες να προσφέρεις στην κοινότητα, με το καλημέρα!
και μένα μου φαίνεται παράξενο αλλά Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...ο καθένας όπως τη βρίσκει.Εκπλήσσομαι πραγματικά με όσα διαβάζω..
Τι ακριβώς μας λες βρε τύπε??
Μίλησες με μια ανεκδιήγητη μασέρ, η οποία ζήτησε € 200/ώρα από δύο άντρες και ενθουσιάστηκες?!!
Και ψάχνεις εδώ, κάποιον άγνωστο για σένα τύπο, με τον οποίο θα πήγαινες μαζί, για να επωφεληθείς της προσφοράς???
Πως το φαντάζεσαι δηλαδή? Μπορείς να το περιγράψεις?
Γράφτηκες χθες για να μας ενημερώσεις, να προμοτάρεις, ή μήπως ψάχνεις κάτι άλλο?? (όλοι καταλαβαίνουν τι εννοώ)
Για σύνελθε λίγο, γιατί αν δεν είσαι πλανεμένος, κακές υπηρεσίες άρχισες να προσφέρεις στην κοινότητα, με το καλημέρα!
Συναγωνιστές υπάρχει κάπου updated list για να ξέρουμε που κινούμαστε;για τα παληκαρια της ενδοπαλαμικης παλινδρομησης ας κανουμε εναν καταλογο με τις φραπετεριες για να σχολιαζονται εδω τα εν λογω καταστηματα παραγωγης πολιτισμου, ωστε να απεμπλακεί το κεντρικο θρεντ απο αυτα για να γινει και πιό ευκολα αναγνωσιμο.
ξεκιναω με καποια εξ αυτων και ό,τι θεωρειτε οτι πρεπει να σχολιαζεται εδω το ριχνετε μεσα..
1. Σολωμού 33(Κέντρο)
2. 3 ης Σεπτεμβρίου 151α(Κέντρο),1 ος όροφος,Κουδούνι ΄΄Μασαζ ΄΄
3. Φερών 19 (πλ.Βικτωρίας)
4. Δημοκρίτου 9(Κολωνάκι),2 ος όροφος
5. βείκου 48 (γαλατσι)
6. μιχαλακοπουλου 171
7. ξενοπουλου 17, 2ος οροφος (ψυχικο)
8. ομυρου 58 (Νέα Σμύρνη)
9. αχιλεως (ν.σμυρνη)
10. ηρακλειου 5
11. Δεριγνύ 14 & Πατησίων(Κεντρο), ος όροφος,Κουδούνι ΄΄HOME SPA΄΄
12. Απόλλωνος 1,(Σύνταγμα),2ος όροφος,Κουδούνι ΄΄ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ΄΄
13. δελφων (μαρουσι)
14. Ηπείρου 22 & 3 ης Σεπτεμβρίου(Κέντρο),2 ος όροφος,Κουδούνι ΄΄STUDIO΄΄
15. Λεωφόρος Κηφισίας & Κρήτς 7(Κηφίσια)
16. Δαρειώτου 11(Κηφίσια),1ος όροφος
εννοειται οτι ο καταλογος για τα εν λογω ειναι φτωχος και περιμενει τις ενημερωσεις μας..
ζντόινγκ !!!!
εχει κλείσει αυτό εδώ και χρόνια.Για Απολλωνος 1 κανεις πληροφορίες?
δεν ξέρω αν μεταφέρθηκε κάπου.
δεν πήγαινα λόγω του κακού χαρακτήρα της μανταμ Εύας.
figa_lygourio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Όπως το είπες Κρίτωνα, η Ζωή δεν είναι πια στο galaxy. Ούτε 20 μέρες δεν πέρασαν κ επαληθεύτηκε η πρόβλεψη σου. Πάντα έγκυρες οι πληροφορίες σου.Διάβασε εδώ για Πένυ , η Ζωή είναι γνωστή , παλιά καραβάνα, αν είσαι του χώρου θα την ξέρεις..
Ήρθε η ώρα να συνεργαστεί κ με την Αριστούλα,, όχι για πολύ..
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.437
- Πόντοι
- 446
Ονειρεύομαι μπριζόλα από την Αριστουλα....μμμμμμμ...Για όσους ενδιαφέρονται, από αύριο, νέα λαδοκόρη στο galaxy.
Υπηρεσίες body to body & nuru...
Θέμα χρόνου να μετατραπεί σε αμιγώς μπριζολάδικο..
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Μπα αυτή σεριφισα θα μείνειΟνειρεύομαι μπριζόλα από την Αριστουλα....μμμμμμμ...