You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
καθόλου περίεργο,Περιεργο φιλε γτ οσες φορες εχω κανει μαζι της δεν εδειξε κατι τετοιο..+ ποσα λεφτα δινεις?
καθόλου περίεργο , αφού προμότορας είναι ο άνθρωπος !Περιεργο φιλε γτ οσες φορες εχω κανει μαζι της δεν εδειξε κατι τετοιο..+ ποσα λεφτα δινεις?
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.616
- Πόντοι
- 17.436
Φραπές σε όλη την ΕλλάδαΜαγκες το ξέρω οτι ειναι ακυρο, αλλα ψαχνω πολυ καιρο για μασατζιδικο στη Πάτρα που να προσφέρει και παίξιμο τουλαχιστον (δεν ξερω αν λέγοντας φραπέ εννοειται αυτο, φαντάζομαι πως ναι). Θα με βοηθούσε αν ηξερε κανεις τιποτα
Παίξιμο όπως θες
Για Πάτρα έχει thread νομίζω Μασάζ στην Επαρχία - bourdela.com forum
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Τι να πει κανείς για σένα . Για ζαλοπουτσης πολύ άντεξες.καθόλου περίεργο,
καθόλου περίεργο , αφού προμότορας είναι ο άνθρωπος !
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Και στο μαγαζί έχει αυτήν την άνεση η Βίκυ και πρέπει να επενδύσεις σε επισκέψεις ή από την αρχή ανοίγεται - ανοίγονται ?Αυτό ακριβώς εννοώ . Φραπέ καλαμάκι τα κάνει. Και καλό μασαζακι πριν . Το πάει ομαλά. Την έχω προτιμήσει πολλές φορές και στο empire και κατ'οικον για body to body που δεν έχει στο κατάστημα.
steamplayer
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 216
- Πόντοι
- 0
Να κάνω μια ερώτηση; Το my massage ξέρουμε αν προσφέρει κάτι έξτρα; Η είναι στα δεν;
Με 18ε η ώρα τι να προσφέρει παραπάνω;
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.527
- Πόντοι
- 2.256
Να κάνω μια ερώτηση; Το my massage ξέρουμε αν προσφέρει κάτι έξτρα; Η είναι στα δεν;
ρε συ noname_GR μετά παρεξηγιέσαι που σε λέμε μαλάκα..Με 18ε η ώρα τι να προσφέρει παραπάνω;
Επειδη σε έχει φάει η αγαμία, πήγαινε σε ενα απο τα γνωστά μασατζιδικα, που προσφέρουν στάνταρ υπηρεσίες μπας και "ξελαφρώσεις" να ξελαμπικάρει λίγο το μυαλουδάκι σου ...αντε αγόρι μου...
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Φίλε με 18 ευρώ όχι . Αλλά αν αφήσεις 2 ευρώ τιπς δηλαδή 20€ στρογγυλό αλλάζει το πράγμα . Καταρχήν θα σου βάλουν θέρμανση μην είσαι κρύος αφού με τα συν δύο ευρώ πληρώνεις το ρεύμα σου . και στην συνέχεια σου χαϊδεύει πατούσα. Αυτό λογικά είναι υπονοούμενο σεξουαλικό μιας και η πατουσα δεν φοράει πετσέτα αδερφέ. Ψαξτο .Να κάνω μια ερώτηση; Το my massage ξέρουμε αν προσφέρει κάτι έξτρα; Η είναι στα δεν;
Παντως παιδια, μπορει να ειναι αφελης η ερωτηση του φιλου, αν γινεται κατι στα μασατζιδικα του 20αρικου (mymassage,lemassage,ritual κλπ), αλλα ισχυουν τα εξης 2 πραγματα:
1. Πολλες απο τις κοπελες που φραπεδιαζουν ερχονται απο εκει και ποτε δεν ξερεις , αν γινεις πελατης τους και υπαρχει επικοινωνια τι γινεται.
2.Θεωρω απειρως χειροτερο το οτι πληρωνουμε 60αρια σε κατι δηθεν σοβαρα γραφεια τυπου hermes, athensmassage κλπ και μενουμε με το πουλι στο χερι. Οταν δηλαδη παιρνεις μασαζ με 20 ευρω και το ιδιο μασαζ με 60, και δεν εχει φραπε, ποιο ειναι περισσοτερο χυδαιο; το δευτερο.
1. Πολλες απο τις κοπελες που φραπεδιαζουν ερχονται απο εκει και ποτε δεν ξερεις , αν γινεις πελατης τους και υπαρχει επικοινωνια τι γινεται.
2.Θεωρω απειρως χειροτερο το οτι πληρωνουμε 60αρια σε κατι δηθεν σοβαρα γραφεια τυπου hermes, athensmassage κλπ και μενουμε με το πουλι στο χερι. Οταν δηλαδη παιρνεις μασαζ με 20 ευρω και το ιδιο μασαζ με 60, και δεν εχει φραπε, ποιο ειναι περισσοτερο χυδαιο; το δευτερο.
δεν ήξερα ότι έχει 18€ ρε φιλε .. εντάξει κατάλαβα ! Ευχαριστώ εστω και που απάντησες με χαβαλέ! Να είσαι καλά και να περνάς υπέροχαΦίλε με 18 ευρώ όχι . Αλλά αν αφήσεις 2 ευρώ τιπς δηλαδή 20€ στρογγυλό αλλάζει το πράγμα . Καταρχήν θα σου βάλουν θέρμανση μην είσαι κρύος αφού με τα συν δύο ευρώ πληρώνεις το ρεύμα σου . και στην συνέχεια σου χαϊδεύει πατούσα. Αυτό λογικά είναι υπονοούμενο σεξουαλικό μιας και η πατουσα δεν φοράει πετσέτα αδερφέ. Ψαξτο .
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.527
- Πόντοι
- 2.256
τι παει να πει ρε ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ.... τι γράφουμε τόσες χιλιάδες σελίδες εδώ μεσα;;;; υπάρχουν τόνοι από πληροφορίες.. αλλα που να ξερεις.. εκατσες ποτέ να διαβάσεις;;;; Απλά μπαίνεις πετάς μια μαλακισμένη ερώτηση και όταν ακους τα πουστηρλίκια το παίζεις Μάρθα Βούρτση.δεν ήξερα ότι έχει 18€ ρε φιλε .. εντάξει κατάλαβα ! Ευχαριστώ εστω και που απάντησες με χαβαλέ! Να είσαι καλά και να περνάς υπέροχα
Να αλλάξει το nickname σου από Noname σε NoBrain
Τελευταία τροποποίηση:
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Σε ποιο μαγαζί;Με συν 20 έχω πάρει φραπέ σε γνωστό μαγαζί μασάζ, αλλά η κοπέλα μετά από 5-6 συνεδρίες που πρόλαβα έφυγε για άλλες πολιτείες.
Να σου πω εδώ μέσα είμαστε για να χαλαρώνουμε όχι για να φωνάζεις και να βρίζεις ! Μας ζάλισες ! Πάρε χάπια ψυχακιτι παει να πει ρε ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ.... τι γράφουμε τόσες χιλιάδες σελίδες εδώ μεσα;;;; υπάρχουν τόνοι από πληροφορίες.. αλλα που να ξερεις.. εκατσες ποτέ να διαβάσεις;;;; Απλά μπαίνεις πετάς μια μαλακισμένη ερώτηση και όταν ακους τα πουστηρλίκια το παίζεις Μάρθα Βούρτση.
Να αλλάξει το nickname σου από Noname σε NoBrain
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.527
- Πόντοι
- 2.256
χαχαχαχαχα στο ξαναπα. Δε χρειάζομαι χαπια, έχω εσένα το πουτανάκι μου. Σε βρίζω και χαλαρώνω.. Είσαι το καλύτερο αγχολυτικό!!!Να σου πω εδώ μέσα είμαστε για να χαλαρώνουμε όχι για να φωνάζεις και να βρίζεις ! Μας ζάλισες ! Πάρε χάπια ψυχακι
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.627
- Πόντοι
- 496
Περσινά ξινά σταφύλια, αφού έφυγε η κοπέλα δεν έχει νόημα να πω θα τους κάνω διαφήμιση τσάμπαΣε ποιο μαγαζί;
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Δεν είναι θέμα διαφήμισης αλλά νοοτροπίας … αν στην νοοτροπία του μαγαζιού υπάρχει " ανταμοιβή " μετά από λίγες επισκέψεις με θεραπεύτρια τότε μπορεί να γίνει κάτι παραπάνωΠερσινά ξινά σταφύλια, αφού έφυγε η κοπέλα δεν έχει νόημα να πω θα τους κάνω διαφήμιση τσάμπα
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Είναι μονοφαγας . Μόνο παίρνει δεν δίνει .Δεν είναι θέμα διαφήμισης αλλά νοοτροπίας … αν στην νοοτροπία του μαγαζιού υπάρχει " ανταμοιβή " μετά από λίγες επισκέψεις με θεραπεύτρια τότε μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω
Διαγραμμένο μέλος 160281
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2015
- Like
- 565
- Πόντοι
- 81
Αν έχει κάποιος εμπειρία από την Βίκυ του empire ας απαντήσει είτε εδώ είτε σε pm