You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)
Μόνο μασάζ. Τπτ άλλο απολύτως. Στα ΔΕΝ.Ρε μάγκες , γνωρίζει κάποιοσ τι παιζει σε Massagio Hammam ?
Βλέπω στο tick tock κάτι γκομενάκια που διαφημίζουν το μαγαζί..
Υπάρχει και στο Κερατσίνι και στον Πειραια από ότι βλέπω !!
Αν θες μόνο μασάζ τότε αξίζει. Οι περισσότερες κάνουν καλο. Ειδικά στην μέση κ κωλο.
Μόνο μασάζ. Τπτ άλλο απολύτως. Στα ΔΕΝ.
Αν θες μόνο μασάζ τότε αξίζει. Οι περισσότερες κάνουν καλο. Ειδικά στην μέση κ κωλο.
Κρίμα πάντως που δεν προχωράνε γιατί στο τικ τοκ είναι πολύ ωραία μωρα
Διαγραμμένο μέλος 227030
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Βρήκες τίποτα για το empire τελικά;Also, I didn't ask who makes a frappe, which one and which the other... I was just interested in who is beautiful... But even for that I didn't get an answer haha
Διαγραμμένο μέλος 224760
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
αν θέλεις όμορφα κορίτσια, πήγαινε στην Έλενα. σίγουρα θα βρεις όμορφα κορίτσια εκεί. αλλά θα αφήσεις πολλά λεφτά εκεί.Επίσης, δεν ρωτησα ποια κανει φραπε, ποια το ενα ποια το αλλο... Απλα ποια ειναι ομορφη με ενδιεφερε.. Αλλα ουτε καν γι αυτο δεν πηρα απαντηση χαχα
Διαγραμμένο μέλος 224760
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
Don’t go to Empire. Bad Massage and No Extras. Here are some Promoters who told us there where good frappe. But you will only loose your money there.Βρήκες τίποτα για το empire τελικά;
antegeia20000
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα!! Λέω να πεταχτω τις επόμενες μέρες στη Λένορμαν 233.. έχουμε κμ στανταρακι αυτή τη περίοδο εκεί για να τη ζητήσω; Όποιος ξέρει ας στείλε και .. ευχαριστω!
φιλε μου ειχα επισκεφτει τον χωρο πριν εναμιση μηνα αλλα εφαγα ακυρο απο δυο ασιατισες οι οποιες περιοριστηκαν μονο σε μασαζ(ηταν αρνητικες στην προταση μου για κατι παραπανω με καποιο δωρακι)απο οτι ξερω ομως αλλαζει συχνα προσωπικο και δεν ξερω τι παιζεται εκει τωρα,αν τυχον πας ενημερωσεΚαλησπέρα!! Λέω να πεταχτω τις επόμενες μέρες στη Λένορμαν 233.. έχουμε κμ στανταρακι αυτή τη περίοδο εκεί για να τη ζητήσω; Όποιος ξέρει ας στείλε και .. ευχαριστω!
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
Έχει πάει κανείς στο Moment massage τώρα τελευταία? Να μας πει αν υπάρχει τίποτα καινούργιο??
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
τζαμπα θα πας,αλλα μιας και θα πας χτυπα μια ζαμπον-τυρι απο κατω.Καλησπέρα!! Λέω να πεταχτω τις επόμενες μέρες στη Λένορμαν 233.. έχουμε κμ στανταρακι αυτή τη περίοδο εκεί για να τη ζητήσω; Όποιος ξέρει ας στείλε και .. ευχαριστω!
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Περίμενε εσύ , να σε ενημερώσει το μαλακισμένο...αν τυχον πας ενημερωσε
Από τον Αύγουστο του 2021 "λέει να πεταχτεί" στο συγκεκριμένο μαγαζι και ρωτάει τι παίζει. Δες τα μηνυματά του και θα καταλάβεις
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
ειπα να μην το πω κι εγω αυτο.Περίμενε εσύ , να σε ενημερώσει το μαλακισμένο...
Από τον Αύγουστο του 2021 "λέει να πεταχτεί" στο συγκεκριμένο μαγαζι και ρωτάει τι παίζει. Δες τα μηνυματά του και θα καταλάβεις
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Ακόμα εδώ είσαι ρε μαλακισμένο; Πήγες στη Λένορμαν ή ακόμα πετάγεσαι;;; χαχαχαχα α ρε μαλακισμένο.
Σε πμ εχεις απαντήσει;;;;; χαχαχα Κι εγω σε πμ εχω γράψει κριτικες για ολες τις πουτάνες του φόρουμ...
Σε πμ εχεις απαντήσει;;;;; χαχαχα Κι εγω σε πμ εχω γράψει κριτικες για ολες τις πουτάνες του φόρουμ...
Οκ μάπα από ότι φαίνεται το μαγαζίτζαμπα θα πας,αλλα μιας και θα πας χτυπα μια ζαμπον-τυρι απο κατω.
Μόνο για το τυροπιταδικο από κάτω...
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Εγω ρε μαλακισμένο βρίζω ΜΟΝΟ εσένα. Εσυ γιατι πιάνεις μαναδες στο στόμα σου; Προφανώς δεν έχεις αρχίδια και δε θα αποκτήσεις ποτέ. Ούτε το πληκτρολόγιο θα σε κάνει να αποκτήσεις και πάω στοίχημα ότι το πουλάκι σου είναι μικρότερο από το πλήκτρο SPACE του πληκτρολογίου σου.Είμαι σίγουρος ότι έχεις γραψει για όλες τις πουτανες του φόρουμ..για τη μανούλα σου τη πουτανα γράφω μόνο εγώ όμως! Απόκτησε λίγο ζωή φίλε! Καλή συνέχεια!
Τώρα εξηγείται γιατί μόνο ρωτάς για τα μασατζίδικα. Χωρίς προσόντα πως να πας εκεί μέσα. Ρεζίλι θα γίνεις
Παρά μονο σαν ζήτουλας, ρωτάς να μάθεις απο άλλους για να φαντασιώνεσαι και να τον παίζεις κάτω απο τα σεντόνια.
Αντε καλο ban-ακι τώρα για να ξεβρωμίσεις.
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 947
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα συναγωνιστές. Ποια είναι η 3η κοπέλα στο γκρεις στο Μαρούσι; Εννοώ 1η τη Φαίη, 2η την Κατερίνα. Την έχω άκουσει το τηλέφωνο, παίζει φραπέ αυτή; Κι αν ναι, είναι απολαυστικός;
ενημερωση για moment: 4 φορες επισκεφθηκα το συγκεκριμενο ιδρυμα, εχουμε και λεμε, την πρωτη μασαζ με το ρεσεψιονακι, πηγε να φυγει στο τελος, της ζητησα εξτρα μου λεει σε απταιστα σουαχιλι θα σου φερω αλλη κοπελα, ερχεται αλλη μονο για την εκτονωση, κοσαρι φυγαμε, δευτερη φορα δε θα πω με ποια θα πω ομως τι, κανονικα ολα εκτος απο μπριζολιασμα, τριτη φορα με το πουλεν του χωρου, τα γνωστα, τεταρτη και τελευταια επειδη τους εχουμε παρει στο ψιλο καναν τους ανηξερους, αδειαστε το εν λογω ιδρυμα, παμε γι αλλα
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Το είχα επισκεφτεί πριν κάποιους μήνες, Σεπτέμβριο νομίζω. Ήταν η Κωνσταντίνα και από ότι μου είπε άλλη μια κοπέλα που δεν την είδα. Έκανα με Κωνσταντίνα και μου ζήτησε+20€ για φραπέ, σύνολο 70. Η όλη φάση ήταν χάλια. Δεν θα στο πρότειναΈχει επισκεφθεί κάποιος το μασαζ Επτανήσου 1