Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καντηλανάφτης

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Σεπ 2019
Κριτικές
38
Like
4.758
Πόντοι
5.646
Το είχα επισκεφτεί πριν κάποιους μήνες, Σεπτέμβριο νομίζω. Ήταν η Κωνσταντίνα και από ότι μου είπε άλλη μια κοπέλα που δεν την είδα. Έκανα με Κωνσταντίνα και μου ζήτησε+20€ για φραπέ, σύνολο 70. Η όλη φάση ήταν χάλια. Δεν θα στο πρότεινα

50 +20 για φραπέ; πολλά μου φαίνονται

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
363
Πόντοι
21
ενημερωση για moment: 4 φορες επισκεφθηκα το συγκεκριμενο ιδρυμα, εχουμε και λεμε, την πρωτη μασαζ με το ρεσεψιονακι, πηγε να φυγει στο τελος, της ζητησα εξτρα μου λεει σε απταιστα σουαχιλι θα σου φερω αλλη κοπελα, ερχεται αλλη μονο για την εκτονωση, κοσαρι φυγαμε, δευτερη φορα δε θα πω με ποια θα πω ομως τι, κανονικα ολα εκτος απο μπριζολιασμα, τριτη φορα με το πουλεν του χωρου, τα γνωστα, τεταρτη και τελευταια επειδη τους εχουμε παρει στο ψιλο καναν τους ανηξερους, αδειαστε το εν λογω ιδρυμα, παμε γι αλλα
Το ρεσεψιονακι πιο είναι φίλε?? Δεύτερη φορά πως ήταν η κοπέλα?? Αν θες στείλε μήνυμα...

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Καλή χρονια. Έχουμε να προτείνουμε μαγαζί που να προσφέρει μαλακια η πιπα με έξτρα χρήματα;

dob

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0
Καλή χρονια. Έχουμε να προτείνουμε μαγαζί που να προσφέρει μαλακια η πιπα με έξτρα χρήματα;
καλη χρονια !!! παλιοτερα πηγαινα στο grace στο μαρουσι οταν ηταν η ξανθια (εχω μπερδεψει τα ονοματα..) . πηγα και τον ιουλιο τελευταια φορα και ηταν μια ξανθια με αφανα το μαλι που εκανε χαλια μασαζ και οταν στον επαιζε μιλαγε στο τηλεφωνο... χαλια.. δεν ξερω αν εχει ερθει καμια καινιυργια. σαν χωρος εμενα μου αρεσει πολυ

• Like
Αντιδράσεις: tawara

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
952
Πόντοι
81
καλη χρονια !!! παλιοτερα πηγαινα στο grace στο μαρουσι οταν ηταν η ξανθια (εχω μπερδεψει τα ονοματα..) . πηγα και τον ιουλιο τελευταια φορα και ηταν μια ξανθια με αφανα το μαλι που εκανε χαλια μασαζ και οταν στον επαιζε μιλαγε στο τηλεφωνο... χαλια.. δεν ξερω αν εχει ερθει καμια καινιυργια. σαν χωρος εμενα μου αρεσει πολυ

Πήγα πριν κάνα 2μηνο, τη λένε grace και λέει πως είναι δικό της το μαγαζί. Μασάζ δεν το έχει, έβγαλε και ένα φτερό σε κάποια φάση και σήκωνε κανονικά το τηλέφωνο. Προφανώς μου έπεσε και με το ζόρι τελείωσα. Μαύρο μαύρο και αραχνο!

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Πήγα πριν κάνα 2μηνο, τη λένε grace και λέει πως είναι δικό της το μαγαζί. Μασάζ δεν το έχει, έβγαλε και ένα φτερό σε κάποια φάση και σήκωνε κανονικά το τηλέφωνο. Προφανώς μου έπεσε και με το ζόρι τελείωσα. Μαύρο μαύρο και αραχνο!
Τουλάχιστον στο τελείωμα είχε έστω και αμυδρή συμμετοχή ή όλα στο ίδιο τέμπο

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά με υγεία.
Πρόσφατη επίσκεψη στο Παγκράτι κρίτωνος 19 Όλγα νομίζω το όνομα.

Ευχάριστη Ρωσίδα ξανθιά άνω των 40 ετών όμορφη γυναίκα, ωραία χίλια και ματιά. Βυζια μεγαλουτσικα και ωραίες ρωγες.

Στην συνέδρια μέτριο μασάζ για τα γούστα μου (δεν ήταν δυνατό όπως μαρεσει) στο τέλος καλός φραπες σκέτος, αφήνει χούφτωμα στο στήθος αν και δεν της αρέσει όπως λέει μετά.

Κόστος 45 ευρώ.

Αν κάποιον έμπειρος γνωρίζει στις τιμές αυτές δυνατό μασάζ με φραπέ και καλαμάκι ας ενημερώσει.

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836

Ευχάριστη Ρωσίδα ξανθιά άνω των 40 ετών όμορφη γυναίκα, ωραία χίλια και ματιά. Βυζια μεγαλουτσικα και ωραίες ρωγες.

Στην συνέδρια μέτριο μασάζ για τα γούστα μου (δεν ήταν δυνατό όπως μαρεσει) στο τέλος καλός φραπες σκέτος, αφήνει χούφτωμα στο στήθος αν και δεν της αρέσει όπως λέει μετά.

Κόστος 45 ευρώ.

Αν κάποιον έμπειρος γνωρίζει στις τιμές αυτές δυνατό μασάζ με φραπέ και καλαμάκι ας ενημερώσει.

παλιό και καταξιωμένο μαγαζί στον τομέα του φραπέ

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.095
Πόντοι
736

Κόστος 45 ευρώ.

αυτο ισως ηταν το πρωτο ιδρυμα μασαζ που ειχα παει, πριν καμια 10ρια χρονια βεβαια..

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361
Ας βοηθήσουν οι έμπειροι να βρουμε δυνατό μασάζ με φραπέ και καλαμάκι σε καλή τιμή.

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
785
Πόντοι
81
Καλησπερα πειρατη ! ναι το ξερω οτι εχει σταματησει..ρωταω μηπως εχουμε καμια πληροφορια για το αν εχει παει καπου αλλου η κανει μονη της σπιτι
Η Βίκυ είναι εξίσου καλή . Μου είπε κιόλας ότι η Εύα σταμάτησε λόγω εγκυμοσύνης. Οπότε δύσκολα θα την βρούμε ξανά .

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Η Βίκυ είναι εξίσου καλή . Μου είπε κιόλας ότι η Εύα σταμάτησε λόγω εγκυμοσύνης. Οπότε δύσκολα θα την βρούμε ξανά .
Οταν λες εξισου καλη? γιατι η ευα τα εκανε ολα ,φραπεδες ,καλαμακια

professorqq1

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
105
Πόντοι
0
καλησπερα απο attica Αθανασια εχει δοκιμασει κανεις ?

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
785
Πόντοι
81
Οταν λες εξισου καλη? γιατι η ευα τα εκανε ολα ,φραπεδες ,καλαμακια
Αυτό ακριβώς εννοώ . Φραπέ καλαμάκι τα κάνει. Και καλό μασαζακι πριν . Το πάει ομαλά. Την έχω προτιμήσει πολλές φορές και στο empire και κατ'οικον για body to body που δεν έχει στο κατάστημα.

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.630
Πόντοι
496
Πόσες κοπέλες έχει τώρα το μαγαζί γιατί έχω πολύ καιρό να πάω

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Αυτό ακριβώς εννοώ . Φραπέ καλαμάκι τα κάνει. Και καλό μασαζακι πριν . Το πάει ομαλά. Την έχω προτιμήσει πολλές φορές και στο empire και κατ'οικον για body to body που δεν έχει στο κατάστημα.
Περιεργο φιλε γτ οσες φορες εχω κανει μαζι της δεν εδειξε κατι τετοιο..+ ποσα λεφτα δινεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom