Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 609K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
εγω,αλλά ενω ειναι πολυ κυριλε τα παντα ολα,εχει μια αμπριζολη εκνευριστικη αυρα που σε θολωνει και σου λεει μεσα σου"φυγε μαλακοκαυλη απο το αμπριζολο ιδρυμα,πηγαινε αλλου να φας σταβλισια"!

Δεν είμαι πάντα της σταβλίσιας!!!
Αρκετέ φορές προτειμω το καλό μασαζ (και ότι ήθελε προκύψει).
Ρωτώ γιατί έχω να περάσω από πριν τα χριστούγεννα και θα ήθελα να μάθω τυχον νεα, όσο αφορά τις υπηρεσίες και τα τεμάχια.

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
απαντησει στο δεσποτα στον πρωτο οροφο το ειχε κανει σπα για γυναικες και ειχε τρεια κοματια μικρα καλα ελληνακια μαλλον τωρα θα τα ανεβασαι επανω για να μπουν στο πνευμα της δουλειας.
παλαιολογου εννοεις,ν.σμυρνη?

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Μήπως έχει επισκευτεί, πρόσφατα, κανείς το Δεριγνύ 14?
:huh: :huh: :huh:
Από πρόσφατη επίσκεψη στη Δεριγνύ 14.
Το μαγαζί έχει κάνει ανανέωση προσωπικού. Οι περισσότερες παλιές έχουν φύγει (μεταξύ των οποίων και η Ροζαλία).
Παρούσα μόνο η Νιόβη από παλία φρουρά και Πόπη, Ασπασία και μία ακόμη που ξεχνώ τ' όνομά της.
Διάλεξα τελικά την Ασπασία, ξανθό milf, συμπαθητική εμφάνιση, ευχάριστη κουβεντούλα,  καλό δυνατό μασάζ (όχι όμως σαν τη Ροζαλία). Στο τέλος προσφέρθηκε και καφές. Ο χώρος όπως πάντα άψογος.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Από πρόσφατη επίσκεψη στη Δεριγνύ 14.
Το μαγαζί έχει κάνει ανανέωση προσωπικού. Οι περισσότερες παλιές έχουν φύγει (μεταξύ των οποίων και η Ροζαλία).
Παρούσα μόνο η Νιόβη από παλία φρουρά και Πόπη, Ασπασία και μία ακόμη που ξεχνώ τ' όνομά της.
Διάλεξα τελικά την Ασπασία, ξανθό milf, συμπαθητική εμφάνιση, ευχάριστη κουβεντούλα,  καλό δυνατό μασάζ (όχι όμως σαν τη Ροζαλία). Στο τέλος προσφέρθηκε και καφές. Ο χώρος όπως πάντα άψογος.

Έκανες μπάσιμο και για μπριζόλα και στο απέκλεισε;

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
καλησπερα κυριοι...ενα νεο να δηλωσω...
Η κυρια που ειχε μασαζερη στη γρηγ.λαμπρακη στο πειραια,στο 106. μετακομησε στην καλλιθεα!
σκρα 94 και θησεως...Μασαζακι πολυ καλο μετα του ωραιοτατου φραπε...τιμη στα 50!
και κατσι αλλο σχετικο...θησεως 142 δεν εχει φραπε!μονο μασαζ!
αυτα.....
καλο απογευμα
(το μηνυμα το εγραψα και στο 'μασαζ που..φραπας!!)δεν ηξερα που επρεπε να το γραψω..

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
πως την ελεγαν τη μικρη; το μαγαζι αυτο το ειχε ο νικος με το μουστακι αυτος εφαρμοσε πρωτα τη μια ωρα μασαζ εφυγε αυστραλια και αφησε την κορη του στο ποδι του υπαρχει λογως που ζηταω το ονομα της μικρης αν αυτη που νομοιζω θα απαντησω.

Άννα, πιτσιρίκα ελληνίδα, καταγωγή Μήλο, αλλά Αθηναία...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Δεν έχω πολυασχοληθεί με τα μαγαζιά αυτού του θρεντ και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν κοπέλες που εκτός από το χειρογλύκανο δουλεύουν και το καλαμάκι. Όποιος ξέρει για κάτι καλό ας ενημερώσει.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Δεν έχω πολυασχοληθεί με τα μαγαζιά αυτού του θρεντ και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν κοπέλες που εκτός από το χειρογλύκανο δουλεύουν και το καλαμάκι. Όποιος ξέρει για κάτι καλό ας ενημερώσει.

Εμένα δε μου απαντάει κανείς ρεμάλια; Πείτε τουλάχιστο πού να ψάξω έστω και στα γεράματα μου να μορφωθώ :grin:

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ειναι εμφανησιακα καστανη με μακρυ    μαλλι  και ωραιο σωμα ηλικια γυρω στα 20 αν ειναι αυτη σε δουλεψε.

καλά καλά δεν μίλαγε ρε παιδιά, πως να την πάω καν την κουβέντα

την έχεις πάρει και ξέρεις?

αν ναι, για πες, το έχει?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
καλά καλά δεν μίλαγε ρε παιδιά, πως να την πάω καν την κουβέντα

την έχεις πάρει και ξέρεις?

αν ναι, για πες, το έχει?
ειναι περιστεριωτησα την πηρα μια μερα ισως ηταν στη μερα της και κατι παραπανω που της εταξα εγεινε το νταλαβερη την ξερω και απο αλλου οχι απο τον χωρο αυτο μπορει να επαιξε και αυτο ρολο ειναι ομως θανατος. τα χαρακτηριστηκα ειναι αυτα;

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ειναι περιστεριωτησα την πηρα μια μερα ισως ηταν στη μερα της και κατι παραπανω που της εταξα εγεινε το νταλαβερη την ξερω και απο αλλου οχι απο τον χωρο αυτο μπορει να επαιξε και αυτο ρολο ειναι ομως θανατος. τα χαρακτηριστηκα ειναι αυτα;

ναι έτσι μοιάζει, πολύ μακρύ μαλλί, έχει και piercing  στην μύτη νομίζω ή κάππου αλλού στην μούρη...

όταν λες θάνατος τι εννοείς? χάλια τελείως? απο μπουκιτσί λέει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom