periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
ειναι πολυ θερμη για την ηλικια της αυτο λεω θανατος.
ειναι πολυ θερμη για την ηλικια της αυτο λεω θανατος.
Έκανες μπάσιμο και για μπριζόλα και στο απέκλεισε;
Καλημερα παιδια, μια βοηθεια..
Η Λεκκας 14 ειναι στο κεντρο της Αθηνας, κοντα σην Σταδιου;;
ναι, πίσω απο την Παλιά Βουλή
Καλημερα παιδια, μια βοηθεια..
Η Λεκκας 14 ειναι στο κεντρο της Αθηνας, κοντα σην Σταδιου;;
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!Τοτε εδοθηκε το σοου του αιωνα!
Αφελής ερώτηση..... μήπως,λέω μήπως,περίμενε να της κάνεις κάποια καλύτερη οικονομική πρόταση? μήπως σε χάιδεψε πρώτα για να σου στείλει το "μήνυμα" και μετά αφού ειδε οτι εσυ δεν προτείνεις κάτι (στο οικονομικό επίπεδο εννοώ) σε άφησε στα κρυα του λουτρού?
Ρε παιδία, πήρα από το Έθνος 24/2 τηλέφωνο αγγελία σχετικά με 30χρονη μελαχρινή Ελλινίδα στην στήλη Προσωπικά σε τηλ που τελειώνει σε 942. Πρόκειται για την Βουλιαγμένης 38Α. Μούπε στο τηλ ότι μπορούσαμε να κλείσουμε ραντεβού σε μια ώρα για μια ώρα. Θα κάναμε μασάζ με στοματικό στο τέλος. Τα άλλα τα άφησα στη τύχη τους (απο κοντά σκεφτηκα).Όταν έφτανα εκεί θα μου έδινε το όνομα του κουδουνιού είπε... Τελικά τζίφος. Όταν έφτασα το κινητό το είχε κλειστό....Και δεν ήξερα τον όροφο και το κουδούνι....
λοιπόν ξαναδοκίμασα,
αυτή τη φορά ήταν εκεί, μου ζητησε πολλα συγνωμη για το στησιμο, κατι εγινε και εφυγε εκτακτα. Μαρεσε πολυ μπορω να πω, μελαχρινη, ελληνιδα, ομορφη με πολυ σεξυ σωματακι...χωρις πιεση χρονου, μασαζακι και στο τελος μενει μονο με κυλοτα και ορμαει πανω σου...δεν εκανα κινηση για μπριζολα, αρκεστηκα σε φραπε με χουφτωματα, υποτιθεται οτι δεν δινει μπριζολα ετσι ειπε στην αρχη, next time θα δοκιμασω πιεστικα...60 το μασαζ και αλλα 40 ο φραπες παει..
Μαντζάρου 8 πρίν το Πάσχα είχε 2 Ελληνίδες μιλφ που παιζανε φραπε...Υπάρχει τίποτα νεότερο από Δερυγνύ 14 και Μαντζαρου 8?
Πως γινεται ρε φιλε και μας εχουν βγει ολες παρθενες σε αυτα τα ιδρυματα?Η Βουλγαρα,σε αφηνει καγκελο πανω στο καλυτερο,μονο μασαζ,τωρα για τις Ελληνιδες,παιζει φραπε και υπονοουμενα για κατι παραπανω,πιασιματα κ.λ.π.Ειναι σαν τους κουλοχερηδες,οσο περισσοτερο ταιζεις,τοσο περισσοτερα δινουν........τι μου θυμήσατε συναγωνιστές στη Μαντζάρου είχα παει πριν καποια χρόνια.
Ηταν τα 2 milf ξανθο και μελαχρινό ( κα(β)λές παντως δεν μποτρώ να πω ).
Νομιζα οτι θα gamiso αλλα τζίφος, με τίποτα - μονο φραπέ.
Μαλιστα συνέβει και το εξής χαριτωμένο περιστατικό : εχω επιλέξει το ξανθό και εχω ξαπλώσει στο μασαζοκρέβατο
για να ξεκινήσει το μασάζ.Κavlomenos όπως ημουν της πιάνω τον κωλο.
-Τι έκανες εκεί ? φωνάζει
Στην συνέχεια εκνευρισμένη ( ....και καλά) άρχίζει να μου λέει ότι εκεί κανουν μονο μασαζ ...οτι
δεν είναι σαν άλλα μασατζίδηκα και διάφορες τέτοις παπαριές.
Τσαντίστηκα και σηκώθηκα να φύγω αλλα στη συνέχεια ηρέμησε και καταλήξαμε σε μασάζ με φραπεδιά.
Δεν ξαναπήγα γιατι δεν μου έδωσαν τη εντύπωση οτι εκει θα φαω κοκό.
Εξαλου απο οτι θυμάμαι δεν εχουν καν δωμάτιο με κρεβατι για να γινει το κανονικό σπορ.
Τελος παντων κριμα γιατι δεν είναι ασκημα τεμάχια...