You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 606K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Η Βουλγάρα σερβίρει και φραπέ!!
καλα και τωρα μας το λες? >
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καλα ρε χαλαρωσε,πλακα κανωμεν
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Το έχω αναφαίρει:
οπως λεμε αναφαιρετο δικαιωμα
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φίλοι μου καλημέρα!
Στο Δεριγνύ 14 υπάρχει μια σοβιετομογγόλα ονόματι Τζούλια. Την δοκίμασε κανείς να μας αναφέρει εντυπώσεις;
Δοκίμασα με το νεαρό τεμάχιο Μαρία που, αντίθετα από παλαιότερα που το δοκίμασα, κάνει συμπαθητικότερο μασάζ. Μάλιστα πρόσθεσε και μια πονηριά και λίγο υπονοούμενο στο παιχνίδι. Μήπως μαθήτευσε δίπλα στις παλιές καραβάνες από Κολωνάκι; Στα πλην η ακατάσχετη φλυαρία...
Στο Δεριγνύ 14 υπάρχει μια σοβιετομογγόλα ονόματι Τζούλια. Την δοκίμασε κανείς να μας αναφέρει εντυπώσεις;
Δοκίμασα με το νεαρό τεμάχιο Μαρία που, αντίθετα από παλαιότερα που το δοκίμασα, κάνει συμπαθητικότερο μασάζ. Μάλιστα πρόσθεσε και μια πονηριά και λίγο υπονοούμενο στο παιχνίδι. Μήπως μαθήτευσε δίπλα στις παλιές καραβάνες από Κολωνάκι; Στα πλην η ακατάσχετη φλυαρία...
freedom1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημερα σε ολους μετα απο πολυ καιρο ειπα να ξανα μπω να δω τι γινετε.
εχω ψαξει λιγο για να βρω μια πληροφορια αλλα βλεπω οτι κανενας δεν ασχολειτε με την Απωλλονος 1.
εκει ηταν τουλαχιστον πρην απο κανενα μηνα η Ναντια και η Τανια (Μαρουσι, Συγγρου και Π. Φαληρο παλιοτερα) τις εχω παρει και τις δυο και μαλιστα την Ναντια απο την πρωτη μερα. Τι γινετε ομως με το μαγαζι? εχει θεμα ή δεν γαμας? αν ξερει καποιος ας μου πει!!!!
περιμενω νεα σας καλη συνεχεια.
εχω ψαξει λιγο για να βρω μια πληροφορια αλλα βλεπω οτι κανενας δεν ασχολειτε με την Απωλλονος 1.
εκει ηταν τουλαχιστον πρην απο κανενα μηνα η Ναντια και η Τανια (Μαρουσι, Συγγρου και Π. Φαληρο παλιοτερα) τις εχω παρει και τις δυο και μαλιστα την Ναντια απο την πρωτη μερα. Τι γινετε ομως με το μαγαζι? εχει θεμα ή δεν γαμας? αν ξερει καποιος ας μου πει!!!!
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
δεν γαμας,αυτο τουλαχιστον εχω καταλαβει εγω...μεχρι φραπε με λαμαμακι το πολυ...και δεν υπαρχει λογως να το παλεψεις...δεν υποτιθεται οτι ειναι το μαγαζι...γιατι να γαμισεις???δεν καταλαβαινω το κωλυμα αυτο που εχουν μερικοι ,να θελουν αν γαμαν στα δεν...τοσα full υπαρχουν...αν εχουν λεφτα για πεταμα ας μην τα δινουν στα δεν για να γαμησουν...τι το καλυτερα θα γινει δηλαδη? θα χουν καταφερει κατι???και εκει παλλιες πουτανες δουλευουν,γιατι δεν μου καννουν για μασατζουδες επαγγελματιες...Καλημερα σε ολους μετα απο πολυ καιρο ειπα να ξανα μπω να δω τι γινετε.
freedom1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε μου εχεις απολυτο δικαιο σε αυτο που λες δεν λεει κανενας το αντιθετο αλλα μου κανει εντυπωση που ειναι σ'αυτην την κατηγορια και δεν ειναι στην αλλη . προφανως δεν δινουν παντα . παντως αν θελει καποιος να γαμησει δεν ειναι και το ιδανικοτερο μαγαζι. υπαρχουν τοσα και με καλητερες γκομενες μεσα. απλα μια απορρεια εξεφρασα.
Αποφασισε να σερβιρει και φραπε?Επιτελους,γιατι την ειχε δει οτι κανει λειτουργημα με το μασαζ,δεν το ηξερα αλλιως θα την προτιμουσα,ειναι ωραιο μωρο παντως,αλλα αυτο το κομπλεξ να μην αποδεχεσαι την καταγωγη σου δεν το καταλαβαινω....καλα και τωρα μας το λες? >
Επιμενει οτι ειναι Ελληνιδα.
Η Ελληνιδα που εχει μεσα,σε κανει τουρμπο παντως,εμφανισιακα δεν λεει,αλλα σωμα πολυ σφιχτο.
ΥΓ.Μαλλον εριξαν και την τιμη?Νομιζω οτι ηταν 70 ευρω πριν κατι μηνες..
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
φιλε μου αναφερω και σε αλλο σαιτ για ματζαρου για να περασης καλα στη ματζαρου πρεπει να τα εχεις καλα με την ξανθια που ειναι το αφεντικο και να εισαι μονοιμος πελατης γιατι αλλιως πας στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα, οτι λεει αυτη γινεται και κανουνε.
Συμφωνω απολυτα φιλε,και η Βουλγαρα αρχιζει και γινεται πιο "γηινη",κατεβηκε απο το καλαμι.Παντως παιζει και τριο,με 150 ευρω.Καλη φαση.φιλε μου αναφερω και σε αλλο σαιτ για ματζαρου για να περασης καλα στη ματζαρου πρεπει να τα εχεις καλα με την ξανθια που ειναι το αφεντικο και να εισαι μονοιμος πελατης γιατι αλλιως πας στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα, οτι λεει αυτη γινεται και κανουνε.
μη δινεις φρουδες ελπιδες στους συναγωνιστεςρε μιν ακουτε μαλακιες σε ολα γαμας........
εκτος και αν εισαι εντελως στοκος
με το αναλογο τιμημα παντου γαμας,
το θεμα ειναι να το επιτυχουμε αυτο με το μικροτερο δυνατον κοστος.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.004
- Πόντοι
- 22.785
aχ ρε ιμπλιδακο δεν ινε αυτος ο σκοπος μου.........μη δινεις φρουδες ελπιδες στους συναγωνιστες
με το αναλογο τιμημα παντου γαμας,
το θεμα ειναι να το επιτυχουμε αυτο με το μικροτερο δυνατον κοστος.
δεν ζητανε τα ιδρυματα ποτε παραπανω απλα
ινε πως θα σε κοψουνε..........
πιγε φιλος το σαββατο Σολωμού 59 και του κανανε μα κ μου
κ οταν πηρα τηλ........ ολα γινανε οπως πρεπη.
καταλαβες τωρα παντου
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.946
- Πόντοι
- 42.697
ρε μιν ακουτε μαλακιες σε ολα γαμας........
εκτος και αν εισαι εντελως στοκος
εσύ έχεις πάει σε ΟΛΑ και έχεις γαμίσει ΠΑΝΤΟΥ?
δεν έχω δεί πουθενά να γράψεις ούτε ενημέρωση
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
φιλε μου αναφερω και σε αλλο σαιτ για ματζαρου για να περασης καλα στη ματζαρου πρεπει να τα εχεις καλα με την ξανθια που ειναι το αφεντικο και να εισαι μονοιμος πελατης γιατι αλλιως πας στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα, οτι λεει αυτη γινεται και κανουνε.
Ποιά είναι αυτή η ξανθιά? Εχω πάει 2 φορές εκεί και έχω δει μόνο την Βουλγάρα (ξανθιά) και μια μελαχρινή ελληνίδα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις