Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Η Βουλγάρα σερβίρει και φραπέ!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
οκ
no problem

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Φίλοι μου καλημέρα!

Στο Δεριγνύ 14 υπάρχει μια σοβιετομογγόλα ονόματι Τζούλια. Την δοκίμασε κανείς να μας αναφέρει εντυπώσεις;

Δοκίμασα με το νεαρό τεμάχιο Μαρία που, αντίθετα από παλαιότερα που το δοκίμασα, κάνει συμπαθητικότερο μασάζ. Μάλιστα πρόσθεσε και μια πονηριά και λίγο υπονοούμενο στο παιχνίδι. Μήπως μαθήτευσε δίπλα στις παλιές καραβάνες από Κολωνάκι; Στα πλην η ακατάσχετη φλυαρία...

freedom1978

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους μετα απο πολυ καιρο ειπα να ξανα μπω να δω τι γινετε.

εχω ψαξει λιγο για να βρω μια πληροφορια αλλα βλεπω οτι κανενας δεν ασχολειτε με την Απωλλονος 1.

εκει ηταν τουλαχιστον πρην απο κανενα μηνα η Ναντια και η Τανια (Μαρουσι, Συγγρου και Π. Φαληρο παλιοτερα) τις εχω παρει και τις δυο και μαλιστα την Ναντια απο την πρωτη μερα. Τι γινετε ομως με το μαγαζι? εχει θεμα ή δεν γαμας? αν ξερει καποιος ας μου πει!!!!

περιμενω νεα σας καλη συνεχεια.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Καλημερα σε ολους μετα απο πολυ καιρο ειπα να ξανα μπω να δω τι γινετε.

εχω ψαξει λιγο για να βρω μια πληροφορια αλλα βλεπω οτι κανενας δεν ασχολειτε με την Απωλλονος 1.

εκει ηταν τουλαχιστον πρην απο κανενα μηνα η Ναντια και η Τανια (Μαρουσι, Συγγρου και Π. Φαληρο παλιοτερα) τις εχω παρει και τις δυο και μαλιστα την Ναντια απο την πρωτη μερα. Τι γινετε ομως με το μαγαζι? εχει θεμα ή δεν γαμας? αν ξερει καποιος ας μου πει!!!!

περιμενω νεα σας καλη συνεχεια.
δεν γαμας,αυτο τουλαχιστον εχω καταλαβει εγω...μεχρι φραπε με λαμαμακι το πολυ...και δεν υπαρχει λογως να το παλεψεις...δεν υποτιθεται οτι ειναι το μαγαζι...γιατι να γαμισεις???δεν καταλαβαινω το κωλυμα αυτο που εχουν μερικοι ,να θελουν αν γαμαν στα δεν...τοσα full  υπαρχουν...αν εχουν λεφτα για πεταμα ας μην τα δινουν στα δεν για να γαμησουν...τι το καλυτερα θα γινει δηλαδη? θα χουν καταφερει κατι???και εκει παλλιες πουτανες δουλευουν,γιατι δεν μου καννουν για μασατζουδες επαγγελματιες...

freedom1978

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου εχεις απολυτο δικαιο σε αυτο που λες δεν λεει κανενας το αντιθετο αλλα μου κανει εντυπωση που ειναι σ'αυτην την κατηγορια και δεν ειναι στην αλλη . προφανως δεν δινουν παντα . παντως αν θελει καποιος να γαμησει δεν ειναι και το ιδανικοτερο μαγαζι. υπαρχουν τοσα και με καλητερες γκομενες μεσα. απλα μια απορρεια εξεφρασα.

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα και τωρα μας το λες? >:(
Αποφασισε να σερβιρει και φραπε?Επιτελους,γιατι την ειχε δει οτι κανει λειτουργημα με το μασαζ,δεν το ηξερα αλλιως θα την προτιμουσα,ειναι ωραιο μωρο παντως,αλλα αυτο το κομπλεξ να μην αποδεχεσαι την καταγωγη σου δεν το καταλαβαινω....
Επιμενει οτι ειναι Ελληνιδα.
Η Ελληνιδα που εχει μεσα,σε κανει τουρμπο παντως,εμφανισιακα δεν λεει,αλλα σωμα πολυ σφιχτο.
ΥΓ.Μαλλον εριξαν και την τιμη?Νομιζω οτι ηταν 70 ευρω πριν κατι μηνες..

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αυτή η Βουλγάρα πουλέτε στη μαντζάρου λέει τίποτα εμφανισιακά? Από υπηρεσίες εκτός του φραπέ τι αλλο κάνει, βγάζει ρούχα σε αφήνει να πιάσεις ή είναι μη μου άπτου.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλε μου αναφερω και σε αλλο σαιτ για ματζαρου  για να περασης καλα στη ματζαρου πρεπει να τα εχεις καλα με την ξανθια που ειναι το αφεντικο και να εισαι μονοιμος πελατης γιατι αλλιως πας στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα, οτι λεει αυτη γινεται και κανουνε.

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου αναφερω και σε αλλο σαιτ για ματζαρου  για να περασης καλα στη ματζαρου πρεπει να τα εχεις καλα με την ξανθια που ειναι το αφεντικο και να εισαι μονοιμος πελατης γιατι αλλιως πας στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα, οτι λεει αυτη γινεται και κανουνε.
Συμφωνω απολυτα φιλε,και η Βουλγαρα αρχιζει και γινεται πιο "γηινη",κατεβηκε απο το καλαμι.Παντως παιζει και τριο,με 150 ευρω.Καλη φαση.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
ρε μιν ακουτε μαλακιες σε ολα γαμας........
εκτος και αν εισαι εντελως στοκος :headbang: :headbang: :headbang:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μη δινεις φρουδες ελπιδες στους συναγωνιστες
με το αναλογο τιμημα παντου γαμας,
το θεμα ειναι να το επιτυχουμε αυτο με το μικροτερο δυνατον κοστος.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
μη δινεις φρουδες ελπιδες στους συναγωνιστες
με το αναλογο τιμημα παντου γαμας,
το θεμα ειναι να το επιτυχουμε αυτο με το μικροτερο δυνατον κοστος.
aχ ρε ιμπλιδακο δεν ινε αυτος ο σκοπος μου.........
δεν ζητανε τα ιδρυματα ποτε παραπανω απλα
ινε πως θα σε κοψουνε..........
πιγε φιλος το σαββατο Σολωμού 59 και του κανανε μα κ μου
κ οταν πηρα τηλ........ ολα γινανε οπως πρεπη.
καταλαβες τωρα παντου  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.946
Πόντοι
42.697

εσύ έχεις πάει σε ΟΛΑ και έχεις γαμίσει ΠΑΝΤΟΥ?
δεν έχω δεί πουθενά να γράψεις ούτε ενημέρωση

anteos

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αν λες για την Ναντια που ηταν στη Λεκα ειναι νομιζω συγγρου 12

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Ποιά είναι αυτή η ξανθιά? Εχω πάει 2 φορές εκεί και έχω δει μόνο την Βουλγάρα (ξανθιά) και μια μελαχρινή ελληνίδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom