Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Πολύ καλό μασάζ εκεί κάνει και μια κοπέλα από Φιλιπίνες.

tasteu2121

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
η στελλα στη δεριγνυ τι λεει?εμφανισιακα νομιζω ειναι αρκετα καλη
αυτη απο τισ φιλλιπινες σε ξεπατωνει πολυ πονος αδερφια οποιος γουσταρει βεβαια ειναι οτι πρεπει

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
μακρια απο στελλα σου σπαει τα αρχιδια δεν λεει τιποτα παρε ποπη ειναι το κατι αλλο.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τί λέει από εμφάνιση η πόπη?

johnaras3pman

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πολυ καλο μασαζ κανει και στην καλλιθεα στην σκρα 94 η τζουντι , η οποια εχει και μια κοπελα εληνιδα 26 ετων με καλο μασαζ και πολλα προσοντα!!!!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
καλημερα φιλε η ποπη ειναι γυναικαρα και αυτο που κανει το ζει ειναι το απολυτο θηλυκο παρτη.

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Καλημερα σας, η αληθεια ειναι οτι και εγω θα ηθελα να ξερω μεχρι που φτανει στη Δεριγνυ, εχω παει 2 φορες, με Νιοβη εχω κανει και τις 2, αλλα δεν εκανε ΚΑΜΜΙΑ κινηση, ουτε καν υπονοουμενο αφησε. Το μασαζ βεβαια παααααρα πολυ καλο... Και θελω να ξερω γιατι ο χωρος ειναι παρα πολυ καλος και εξαιρετικα ανεβασμενος και ποιοτικος. Αν ξερετε και ποιες κοπελες κανουν τι, ακομα καλυτερα, ευχαριστω.

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
μην σας τρομαξει το οτι ειμαι νεος, ειμαι νεος με αυτο το ονομα...αν οι παλιοι θυμουνται ενα "gourouNiko", αυτος ειμαι... απλα προς ενημερωση για αποφυγη δευτερων σκεψεων...

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
στο club με τις γριες (!!) δηλαδη στη Γ΄ Σεπτεμβριου 151Α , εχει παει καποιος τελευταια να μας πει τι γινεται ??
Ειχα παει καποιες φορες πιο παλια, και σε μερικες περιπτωσεις με καλες εντυπωσεις  :jerking:  :tits:  :pipa1:  κλπ, (περα απο το αρκετα καλο μασαζ), εχω ομως να παω καπου δυο χρονια...σημερα τι γινεται  ??

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
στο club με τις γριες (!!) δηλαδη στη Γ΄ Σεπτεμβριου 151Α , εχει παει καποιος τελευταια να μας πει τι γινεται ??
Ειχα παει καποιες φορες πιο παλια, και σε μερικες περιπτωσεις με καλες εντυπωσεις  :jerking:  :tits:  :pipa1:  κλπ, (περα απο το αρκετα καλο μασαζ), εχω ομως να παω καπου δυο χρονια...σημερα τι γινεται  ??

Πέρασα χθές μια βόλτα απο εκεί (πρώτη φορά δοκίμασα να πάω), αλλά δεν βρήκα το κουδούνι που πρέπει να χτυπήσω αφού κανένα όνομα δεν πρόδιδε το κατάστημα.
Μόνο ένα πιθανό κουδούνι βρήκα (κάτι με advertisement), αλλά δεν το χτύπησα γιατί κώλωσα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.949
Πόντοι
42.697

τα ίδια...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Πέρασα χθές μια βόλτα απο εκεί (πρώτη φορά δοκίμασα να πάω), αλλά δεν βρήκα το κουδούνι που πρέπει να χτυπήσω αφού κανένα όνομα δεν πρόδιδε το κατάστημα.
Μόνο ένα πιθανό κουδούνι βρήκα (κάτι με advertisement), αλλά δεν το χτύπησα γιατί κώλωσα...
δεν εχει κουδουνι, ειναι ανοιχτη η πορτα κ πας στον 1ο οροφο ,
η πορτα εχει μια ταμπελα λευκη και κατι γραφει

atikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους! Θυμάται κανείς την Αντζολέτα που δούλευε στη Θησέως, δε θυμάμαι αριθμό, στον 5ο όροφο, εκέι που δε κάνανε ούτε φραπέ?

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
δεν εχει κουδουνι, ειναι ανοιχτη η πορτα κ πας στον 1ο οροφο ,
η πορτα εχει μια ταμπελα λευκη και κατι γραφει

Α, δεν το κατάλαβα. Η πόρτα μου φάνηκε κλειστή.
Τέλος πάντων, θα δοκιμάσω να πάω μια άλλη φορά.

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Εδω και παλι... μια απαντηση βρε συναγωνιστες για Δεριγνυ... και το λεω γτ μου αρεσει πολυ ο χωρος και θα ηθελα να ξερω μεχρι που φτανει το "μαθημα" εκει... και με ποιες...

εστω και σε pm αν εν θελετε να πειτε δημοσιως... Ευχαριστω...

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1

πηγες σιγουρα στη σωστη διευθυνση ??  151Α  ???  εχει μια τεραστια πινακιδα κατω, ειναι στον 1ο οροφο,  δεν εχει αλλο διαμερισμα εκει

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
πηγες σιγουρα στη σωστη διευθυνση ??  151Α  ???   εχει μια τεραστια πινακιδα κατω, ειναι στον 1ο οροφο,  δεν εχει αλλο διαμερισμα εκει

Λες να είμαι τόσο μαλάκας ?? Δεν ξέρω ρε γμτ. Στο ύψος της Πλατείας Δροσοπούλου, δίπλα απο κάτι everest δεν είναι ?
Είναι μια παλιά πολυκατοικία με τζαμένιες πόρτες. Και γράφει 151 (δεν είδα Α')

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Λες να είμαι τόσο μαλάκας ?? Δεν ξέρω ρε γμτ. Στο ύψος της Πλατείας Δροσοπούλου, δίπλα απο κάτι everest δεν είναι ?
Είναι μια παλιά πολυκατοικία με τζαμένιες πόρτες. Και γράφει 151 (δεν είδα Α')
πηγες Γ΄Σεπτεμβριου ??   ειναι (νομιζω) μεταξυ Ιθακης και Κεφαλληνιας,  στο 151Α
εχει κατω μια μεγαλη φωτεινη πινακιδα
διπλα ειναι ενα βενζιναδικο ή πλυντηριο αυτοκινητων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom