You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 606K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
Αλλα δεν βλεπεται!Πολύ καλό μασάζ εκεί κάνει και μια κοπέλα από Φιλιπίνες.
tasteu2121
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η στελλα στη δεριγνυ τι λεει?εμφανισιακα νομιζω ειναι αρκετα καλη
αυτη απο τισ φιλλιπινες σε ξεπατωνει πολυ πονος αδερφια οποιος γουσταρει βεβαια ειναι οτι πρεπει
αυτη απο τισ φιλλιπινες σε ξεπατωνει πολυ πονος αδερφια οποιος γουσταρει βεβαια ειναι οτι πρεπει
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
μακρια απο στελλα σου σπαει τα αρχιδια δεν λεει τιποτα παρε ποπη ειναι το κατι αλλο.
johnaras3pman
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πολυ καλο μασαζ κανει και στην καλλιθεα στην σκρα 94 η τζουντι , η οποια εχει και μια κοπελα εληνιδα 26 ετων με καλο μασαζ και πολλα προσοντα!!!!
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
καλημερα φιλε η ποπη ειναι γυναικαρα και αυτο που κανει το ζει ειναι το απολυτο θηλυκο παρτη.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
Ναι αλλα δεν ειπανε στην Δεριγνυ μεχρι που φθανει!καλημερα φιλε η ποπη ειναι γυναικαρα και αυτο που κανει το ζει ειναι το απολυτο θηλυκο παρτη.
papaPoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
Καλημερα σας, η αληθεια ειναι οτι και εγω θα ηθελα να ξερω μεχρι που φτανει στη Δεριγνυ, εχω παει 2 φορες, με Νιοβη εχω κανει και τις 2, αλλα δεν εκανε ΚΑΜΜΙΑ κινηση, ουτε καν υπονοουμενο αφησε. Το μασαζ βεβαια παααααρα πολυ καλο... Και θελω να ξερω γιατι ο χωρος ειναι παρα πολυ καλος και εξαιρετικα ανεβασμενος και ποιοτικος. Αν ξερετε και ποιες κοπελες κανουν τι, ακομα καλυτερα, ευχαριστω.
papaPoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
μην σας τρομαξει το οτι ειμαι νεος, ειμαι νεος με αυτο το ονομα...αν οι παλιοι θυμουνται ενα "gourouNiko", αυτος ειμαι... απλα προς ενημερωση για αποφυγη δευτερων σκεψεων...
στο club με τις γριες (!!) δηλαδη στη Γ΄ Σεπτεμβριου 151Α , εχει παει καποιος τελευταια να μας πει τι γινεται ??
Ειχα παει καποιες φορες πιο παλια, και σε μερικες περιπτωσεις με καλες εντυπωσεις κλπ, (περα απο το αρκετα καλο μασαζ), εχω ομως να παω καπου δυο χρονια...σημερα τι γινεται ??
Ειχα παει καποιες φορες πιο παλια, και σε μερικες περιπτωσεις με καλες εντυπωσεις κλπ, (περα απο το αρκετα καλο μασαζ), εχω ομως να παω καπου δυο χρονια...σημερα τι γινεται ??
στο club με τις γριες (!!) δηλαδη στη Γ΄ Σεπτεμβριου 151Α , εχει παει καποιος τελευταια να μας πει τι γινεται ??
Πέρασα χθές μια βόλτα απο εκεί (πρώτη φορά δοκίμασα να πάω), αλλά δεν βρήκα το κουδούνι που πρέπει να χτυπήσω αφού κανένα όνομα δεν πρόδιδε το κατάστημα.
Μόνο ένα πιθανό κουδούνι βρήκα (κάτι με advertisement), αλλά δεν το χτύπησα γιατί κώλωσα...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.949
- Πόντοι
- 42.697
τα ίδια...
δεν εχει κουδουνι, ειναι ανοιχτη η πορτα κ πας στον 1ο οροφο ,Πέρασα χθές μια βόλτα απο εκεί (πρώτη φορά δοκίμασα να πάω), αλλά δεν βρήκα το κουδούνι που πρέπει να χτυπήσω αφού κανένα όνομα δεν πρόδιδε το κατάστημα.
Μόνο ένα πιθανό κουδούνι βρήκα (κάτι με advertisement), αλλά δεν το χτύπησα γιατί κώλωσα...
η πορτα εχει μια ταμπελα λευκη και κατι γραφει
δεν εχει κουδουνι, ειναι ανοιχτη η πορτα κ πας στον 1ο οροφο ,
η πορτα εχει μια ταμπελα λευκη και κατι γραφει
Α, δεν το κατάλαβα. Η πόρτα μου φάνηκε κλειστή.
Τέλος πάντων, θα δοκιμάσω να πάω μια άλλη φορά.
papaPoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
Εδω και παλι... μια απαντηση βρε συναγωνιστες για Δεριγνυ... και το λεω γτ μου αρεσει πολυ ο χωρος και θα ηθελα να ξερω μεχρι που φτανει το "μαθημα" εκει... και με ποιες...
εστω και σε pm αν εν θελετε να πειτε δημοσιως... Ευχαριστω...
εστω και σε pm αν εν θελετε να πειτε δημοσιως... Ευχαριστω...
Πέρασα χθές μια βόλτα απο εκεί (πρώτη φορά δοκίμασα να πάω), αλλά δεν βρήκα το κουδούνι που πρέπει να χτυπήσω αφού κανένα όνομα δεν πρόδιδε το κατάστημα.
πηγες σιγουρα στη σωστη διευθυνση ?? 151Α ??? εχει μια τεραστια πινακιδα κατω, ειναι στον 1ο οροφο, δεν εχει αλλο διαμερισμα εκει
πηγες σιγουρα στη σωστη διευθυνση ?? 151Α ??? εχει μια τεραστια πινακιδα κατω, ειναι στον 1ο οροφο, δεν εχει αλλο διαμερισμα εκει
Λες να είμαι τόσο μαλάκας ?? Δεν ξέρω ρε γμτ. Στο ύψος της Πλατείας Δροσοπούλου, δίπλα απο κάτι everest δεν είναι ?
Είναι μια παλιά πολυκατοικία με τζαμένιες πόρτες. Και γράφει 151 (δεν είδα Α')
πηγες Γ΄Σεπτεμβριου ?? ειναι (νομιζω) μεταξυ Ιθακης και Κεφαλληνιας, στο 151ΑΛες να είμαι τόσο μαλάκας ?? Δεν ξέρω ρε γμτ. Στο ύψος της Πλατείας Δροσοπούλου, δίπλα απο κάτι everest δεν είναι ?
Είναι μια παλιά πολυκατοικία με τζαμένιες πόρτες. Και γράφει 151 (δεν είδα Α')
εχει κατω μια μεγαλη φωτεινη πινακιδα
διπλα ειναι ενα βενζιναδικο ή πλυντηριο αυτοκινητων
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις