μιλας για τον πονο η το αποτελεσμα?
Για το αποτέλεσμα. Τον πόνο τον αντέχω
μιλας για τον πονο η το αποτελεσμα?
Το Κατερινάκι πάντως κάνει προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες. Μπράβο τουΕλεγξε π.μ.
Σαν λάτρης της Cult-ίλας, έκανα την καρδιά μου πέτρα και πέρασα χθές απο το μαγαζί της Γ' Σεπτεμβρίου (ο μαλάκας την προηγούμενη φορά έκανα λάθος και έψαχνα το μαγαζί στην Πατησίων )
Πρώτη παρατήρηση: δεν είναι μαγαζί με γριές, όπως το χαρακτηρίζετε. Είναι μαγαζί με φρικιά.
.....................
Στο τέλος κατεβάζω το βρακί μου στην ψύχρα, της πετάω το τιρμπουσόν στα μούτρα και λέω απο μέσα μου ότι βρέξει ας κατεβάσει...
Χωρίς να της κάνει εντύπωση η κίνηση μου, αρχίζει μια και εγώ της κάνω ένα και τα χουφτώνω.
Δεν το είχα βγάλει απο την αρχή γιατί δεν ήξερα τι παίζεται και δεν ήθελα να μου φέρουν κανένα τακούνι στο κεφάλι.
εγω το βγαζω παντα, δε ντρεπομαι.
εγω το βγαζω παντα, δε ντρεπομαι.
Spermbomb, μηπως εισαι ο Κουγιας?
απου ντρέπεται, κακά ζει!!
Το Κατερινάκι πάντως κάνει προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες. Μπράβο του
Και δεν το κανης τι θα χασης ; το πολυ πολυ να σε βριση αλλα την στιγμη που βριζη βαλτον μεσα στο στομα της θα την αρεσηπρην μερικες μερες καταιβασα μια τσοντα απο το purtna com , και ηταν τετοια περιπτωση , παει ο τιπως κανει μασαζ , προσπαθη να χουφτωσει , μη και μη αυτη , και τα παιρνει ο τιπος πεταει εξω το παλαμαρι του βαρκαρη καιο κανει η τυπισα , '' οοοοοοο it sweet ....... '' και μετα αρχισει η ταυρομαχεια ............ λετε να κανω κατι τετοιο?
Μηπωs θα πρεπει να τηs προτεινουμε εμειs καποιεs αλλαγεs για να ανεβει το καταστημα.
Αντε ρε παιδια.να την ζορισουμε λιγο αλλιως αποχη...Άσε, προσφάτως της έπιασα συζήτηση αν θα βάλει νέα προγράμματα κτλπ, και με κοίταζε σαν ροφός... (πολύ αθώα μας το παίζει η Ευούλα)..