Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Σαν λάτρης της Cult-ίλας, έκανα την καρδιά μου πέτρα και πέρασα χθές απο το μαγαζί της Γ' Σεπτεμβρίου (ο μαλάκας την προηγούμενη φορά έκανα λάθος και έψαχνα το μαγαζί στην Πατησίων  :jerking:)
Πρώτη παρατήρηση: δεν είναι μαγαζί με γριές, όπως το χαρακτηρίζετε. Είναι μαγαζί με φρικιά.
.....................
Στο τέλος κατεβάζω το βρακί μου στην ψύχρα, της πετάω το τιρμπουσόν στα μούτρα και λέω απο μέσα μου ότι βρέξει ας κατεβάσει...
Χωρίς να της κάνει εντύπωση η κίνηση μου, αρχίζει μια  :jerking:  και εγώ της κάνω ένα :tits2: και τα χουφτώνω.

μια ερωτηση φιλε ,  δεν το ειχες βγαλει  ??  ή μηπως εκεινη σου εβαλε πετσετα  ????

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Δεν το είχα βγάλει απο την αρχή γιατί δεν ήξερα τι παίζεται και δεν ήθελα να μου φέρουν κανένα τακούνι στο κεφάλι.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν το είχα βγάλει απο την αρχή γιατί δεν ήξερα τι παίζεται και δεν ήθελα να μου φέρουν κανένα τακούνι στο κεφάλι.

:grin: 

Μπα, δεν υπάρχει περίπτωση, σε τέτοια μέρη... Στη χειρότερη, θα σου έβαζε πετσέτα...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εγω το βγαζω παντα, δε ντρεπομαι. :booty: :booty: :booty:
Spermbomb, μηπως εισαι ο Κουγιας? :2funny: :2funny: :2funny:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το Κατερινάκι πάντως κάνει προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες. Μπράβο του

Εξαιρετική κοπέλα, τρισχαριτωμένη και γλυκύτατη. Εγώ πήγα με μια "καρυωτακική" διάθεση και έφυγα άλλος άνθρωπος. Και η Τζόντι επίσης πολύ καλή κοπέλα. Γενικά το VFM είναι πολύ καλό.
Απλά, για να μην δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις στους συναγωνιστές, να πούμε ότι από εμφάνιση δεν έχουμε να κάνουμε με τίποτα το ιδιαίτερο.

Oxygen71

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σαν συνεχεια απο "τα μασαζ με υδρομασαζ" επειδη εχω να επισκεφθω καιρο το καταστημα στην Παλαιολογου εχει αλλαξει τιποτα σε σχεση με την Ευη η΄ αλλη κοπελα εκει μεσα.

Oxygen71

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μηπωs θα πρεπει να τηs προτεινουμε εμειs καποιεs αλλαγεs για να ανεβει το καταστημα. 

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
πρην μερικες μερες καταιβασα μια τσοντα απο το purtna com , και ηταν τετοια περιπτωση , παει ο τιπως κανει μασαζ , προσπαθη να χουφτωσει , μη και μη αυτη , και τα παιρνει ο τιπος πεταει εξω το παλαμαρι του βαρκαρη καιο κανει η τυπισα , '' οοοοοοο it sweet ....... '' και μετα αρχισει η ταυρομαχεια ............  λετε να κανω κατι τετοιο?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
πρην μερικες μερες καταιβασα μια τσοντα απο το purtna com , και ηταν τετοια περιπτωση , παει ο τιπως κανει μασαζ , προσπαθη να χουφτωσει , μη και μη αυτη , και τα παιρνει ο τιπος πεταει εξω το παλαμαρι του βαρκαρη καιο κανει η τυπισα , '' οοοοοοο it sweet ....... '' και μετα αρχισει η ταυρομαχεια ............  λετε να κανω κατι τετοιο?
Και δεν το κανης τι θα χασης ; το πολυ πολυ να σε βριση αλλα την στιγμη που βριζη βαλτον μεσα στο στομα της θα την αρεση :grin: :grin:

Oxygen71

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν το κανειs φιλε θα εισαι απιθανοs.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.111
Πόντοι
4.365
Μηπωs θα πρεπει να τηs προτεινουμε εμειs καποιεs αλλαγεs για να ανεβει το καταστημα. 

Άσε, προσφάτως της έπιασα συζήτηση αν θα βάλει νέα προγράμματα κτλπ, και με κοίταζε σαν ροφός... (πολύ αθώα μας το παίζει η Ευούλα)..

tasteu2121

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια στη θησεως στο μαρουσι παιζει τωρα τελευταια μια ελληνιδα βικυ
λεγετε γνωριζει κανεις τι παιζει με αυτη?ευχαριστω

dimis81

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Άσε, προσφάτως της έπιασα συζήτηση αν θα βάλει νέα προγράμματα κτλπ, και με κοίταζε σαν ροφός... (πολύ αθώα μας το παίζει η Ευούλα)..
Αντε ρε παιδια.να την ζορισουμε λιγο αλλιως αποχη...

Oxygen71

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παιδια πιστευω πωs η Ευη εχει τη κακη νοοτροπια να τα "ακουμπαs" πρωτα συχνα και χοντρα π.χ. για να αποκτησειs ντε και καλα την εμπιστοσυνη τηs και σε ολο αυτο το διαστημα να σου δινει δηθεν ελπιδεs για να ανεβαινει η επιθυμια σου και ετσι "πουλαει" το μαγαζι τηs.Γι'αυτο μαυρο στη συγκεκριμενη μεχρι να καταλαβει ο,τι θελει καινουρια ενδιαφεροντα ο πελατηs.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom