Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Επισκεψη την προηγούμενη εβδομαδα στο Δερυγνύ 14.
Είδα τις Πόπη, Εφη, Ελισάβετ, νομίζω Στέλλα και μια με ανατολίτικα χαρακτηριστικά (κινέζα?).
Εκανα μασαζ με την Ελισάβετ και δυστυχώς δεν την ρώτησα για την κοπέλα με τα ανατολίτικα χαρακτηριστικά.
Το μασάζ, ως γνωστό, πάρα πολύ καλό προσφέρθηκε και φραπές.
Εκεί συνηθως πάμε για μασάζ και ότι προκείψει. Σκέφτομαι την άλλη φορά να πάρω Πόπη ή Ασπασία, όποια είναι διαθέσιμη γιατί παρακάνει δυνατό μασάζ η Ελισάβετ.

Εσύ τι λες periergos1?

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Είδα τις Πόπη, Εφη, Ελισάβετ, νομίζω Στέλλα και μια με ανατολίτικα χαρακτηριστικά (κινέζα?).
Εκανα μασαζ με την Ελισάβετ και δυστυχώς δεν την ρώτησα για την κοπέλα με τα ανατολίτικα χαρακτηριστικά.
Εκεί συνηθως πάμε για μασάζ και ότι προκείψει. Σκέφτομαι την άλλη φορά να πάρω Πόπη ή Ασπασία, όποια είναι διαθέσιμη γιατί παρακάνει δυνατό μασάζ η Ελισάβετ.

Εσύ τι λες periergos1?
ποσο κοστιζει το μασαζ εκει?

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
η ελισαβετ ειναι ελληνιδα?μια περιγραφη κι αν δουλευε αλλου παλια.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

Εσύ τι λες periergos1?
Ασπασια παρε αν επιμεινεις στον ιδιο χορο αλλα σε αλλαγη παρτενερ.
Βεβαια αν επαιρνες την ασιατισσα, θα μας υποχρεωνες ...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6

Εσύ τι λες periergos1?
συνιστω ποπη ειναι τοκαλυτερο για μενα εκει μπορεις να την παρεις με την ασπασια αν εισαι γνωστος θα περασης καλα το θεμα ειναι οικονομικο διαλεγεις εσυ. οπως προαναφερω και πιο πανω ειναι στο φουλ και η δυο.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
η ελισαβετ ειναι ελληνιδα?μια περιγραφη κι αν δουλευε αλλου παλια.

1. Η Ελισάβετ είναι από Φιλιπίνες και κάνει πάρα πολυ καλό και δυνατό μασάζ την θυμάμαι εκεί από πέρσυ δεν ξέρω αν δούλευε αλλού.
2. Κόστος 80Ε μία ώρα.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Εσύ τι λες periergos1?
συνιστω ποπη ειναι τοκαλυτερο για μενα εκει μπορεις να την παρεις με την ασπασια αν εισαι γνωστος θα περασης καλα το θεμα ειναι οικονομικο διαλεγεις εσυ. οπως προαναφερω και πιο πανω ειναι στο φουλ και η δυο.

Μόλις βαλω κανένα φράγκο πάλι στην άκρη μάλλον θα δοκιμάσω Πόπη γιατί μου έκανε καλή εντύπωση.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Βεβαίως,υπάρχει και η περίπτωση να μην αρέσουμε.... :rockon: όμως,γιατί στα μαγαζιά που ειναι φούλ αρέσουμε και με το παραπάνω? :think:
[/quote]

Αλί και τρισαλί αν πληρώνεις και η επαγγελματίας να μην εκπληρώσει - συνολικά τις συμφωνηθήσες- υπηρεσιες της βάση του αν της αρέσεις ή όχι. Θα έπρεπε να αρνηθεί από την αρχή στην περίπτωση που δεν γουστάρει
Όπως έλεγε και η Julia Robers στον Richard Geer στη γνωστή ταινία I'm a sure thing, babe...αλλοίμονο αν δεν ήταν...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, προσέξτε λίγο τις παραθέσεις.

Ένα κουμπάκι είναι, απλά μετά πρέπει να κλικάρετε έξω από την ετικέτα κλεισίματος για να μην γράψετε μέσα στην παράθεση.

Θα χάσουμε την μπάλα στο τέλος.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.111
Πόντοι
4.365
Ερώτηση από επίσκεψη στην Εύη (Ν.Σμύρνη) την προηγούμενη βδομάδα. Ένα ξανθό μουνί με κοντό μαλλάκι που σήκωνε το τηλέφωνο (μασάζ δεν έκανε) ξέρουμε αν παίζει τίποτα άλλο?  :think:

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
αν ηταν μικρη δεν κανει τιποτα,οπως κι αλλες οι μικρες.μονο η ευη κι η δημητρα,που ειναι μερικες φορες εκει δινουν φραπε.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.111
Πόντοι
4.365
αν ηταν μικρη δεν κανει τιποτα,οπως κι αλλες οι μικρες.μονο η ευη κι η δημητρα,που ειναι μερικες φορες εκει δινουν φραπε.

Thanks φίλε, απ'ότι φαίνεται δεν θα φτιάξει ποτέ το θεραπευτήριο...  >:(

koykoy123

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ερώτηση από επίσκεψη πριν απο μια βδομαδα στη Δεριγνυ 14. Πηρα την Δωρα. Πολύ καλό μασαζ. Δεν προσφερθηκε φραπες. Μετα απο δυο μερες που πηρα τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου μου ειπαν οτι σταμάτησε. Μηπως ξέρουμε αν πήγε σε άλλο κατάστημα η σταμάτησε? 

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Το μασατζίδικο στο Κάραβελ είναι υπό νέα διεύθυνση (από πέρσι, βέβαια, αλλά δεν έχω ξαναπάει εδώ και πάνω από δύο χρόνια). Μήπως ξέρετε αν προσφέρεται φραπές; Στο τηλέφωνο μού το απέκλεισαν κατηγορηματικά, λέγοντας ότι έχει αλλάξει εντελώς η πολιτική του μαγαζιού.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
στο καραβελ τα ιδια προσωπα ειναι τα αλλα ειναι μπαρουφες πηδιωντε επιλεχτηκα μακρια.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
σου λενε στο τηλεφωνο καινουργια διευθυνση και 65 ευρω σε παραμυθιαζουν και την πατας.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Το μασατζίδικο στο Κάραβελ είναι υπό νέα διεύθυνση (από πέρσι, βέβαια, αλλά δεν έχω ξαναπάει εδώ και πάνω από δύο χρόνια). Μήπως ξέρετε αν προσφέρεται φραπές; Στο τηλέφωνο μού το απέκλεισαν κατηγορηματικά, λέγοντας ότι έχει αλλάξει εντελώς η πολιτική του μαγαζιού.

Εννοείς αυτό στην Κρίτωνος, DAY SPA ή κάπως έτσι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom