Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
ρε παιδια σοορυυ...πολυ σορυ αλλα μηπως ειστε τρελλα ληγουρια που δεν εχετε γαμησει πουθενα αλλου στην αθηνα?ειναι δυνατον να μου λετε για τατιανες και κριστες?ελεος ρε πουστη μου.Μας αξιζουν τελικα ολα αυτα τα πραγματα που μας συμβαινουν.
Κατ' αρχην δες τον τιτλο του θρεντ(ειμαστε στα δεν)
Μετα νοσταλγησαμε λιγο τις παλιες καλες εποχες που ειχες να δωσης μαχες
αλλα οταν κερδιζες αστα να πανε...μεγαλε
βαρεθηκαμε τα ξεκωλα που αφου ανοιξουν το φυλλο(αν το κανουν και αυτο!)
με το που γυρνας ταχουν πεταξει ολα εξω για να σε ξεπεταξουν!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Κατ' αρχην δες τον τιτλο του θρεντ(ειμαστε στα δεν)
Μετα νοσταλγησαμε λιγο τις παλιες καλες εποχες που ειχες να δωσης μαχες
αλλα οταν κερδιζες αστα να πανε...μεγαλε
βαρεθηκαμε τα ξεκωλα που αφου ανοιξουν το φυλλο(αν το κανουν και αυτο!)
με το που γυρνας ταχουν πεταξει ολα εξω για να σε ξεπεταξουν!

και θελησες να δωσεις τη μαχη σου στο τατιανοσπιτο?ελεος αδερφε μου,ελεος..

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αγαπητέ φίλε,να ξέρεις κάτι....όπως το ημίγυμνο είναι πολύ πιο προκλητικό απο το γυμνό,έτσι και η "περιπέτεια" εξιτάρει κάποιους και προσπαθούν ξανά και ξανά....Ασφαλώς και έχουμε γαμήσει σε πολλά μέρη,προσωπικά δε και στο συγκεκριμένο.Ομως,πάντα υπάρχει η γοητεία του αγνώστου....αν θές μουνί στο πιάτο,ξέρεις που θα το βρείς...Εδώ μιλάμε για μέρη όπου υπάρχει και λίγο μυστήριο....

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αγαπητέ φίλε,να ξέρεις κάτι....όπως το ημίγυμνο είναι πολύ πιο προκλητικό απο το γυμνό,έτσι και η "περιπέτεια" εξιτάρει κάποιους και προσπαθούν ξανά και ξανά....Ασφαλώς και έχουμε γαμήσει σε πολλά μέρη,προσωπικά δε και στο συγκεκριμένο.Ομως,πάντα υπάρχει η γοητεία του αγνώστου....αν θές μουνί στο πιάτο,ξέρεις που θα το βρείς...Εδώ μιλάμε για μέρη όπου υπάρχει και λίγο μυστήριο....

+1

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
+10

Φιλε του παθους
Εχουμε αρκετα χρονια στο κουρμπετι, ξερουμε τι αξιζει και προσπαθουμε
για το καλυτερο...
Αλλωστε για να ασχολουμαστε με το σπορ εχουμε και την ανωμαλια μας!
αν θελαμε τα ευκολα ,ξεραμε τι να κανουμε!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

+1000
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Σωστός, ειδικά στο ότι "το ημίγυμνο - κατάλληλα δοσμένο - είναι πολύ πιο προκλητικό από το γυμνό" συμφωνώ και επαυξάνω.

Επειδή όμως υπάρχει πάντα και η σκοτεινή πλευρά του Φεγγαριού, σκέψου το εξής φριχτό για σένα (και για όλους μας) σενάριο: μια καραπουτάνα μασαζού που εκ συστήματος, και σε συνεννόηση πάντα με την "τσατσά" του ιδρύματος, κάνει τη δύσκολη σε πελάτες σαν και σένα, αν δεν απατώμαι είσαι κάποιας ηλικίας, για να σου φάει κανά πεντακοσάρικο ή και παραπάνω πρώτα, και μετά σε αφήνει να νομίζεις, αφελώς, ότι γάμησες μια "παρθένα".

Δεν έχω πάει στο ίδρυμα που αναφέρεστε, αλλά διαβάζω αναφορές από... πέρυσι (!!!) και πιστεύω ότι ενδέχεται να παίζει το σενάριο που περιγράφω.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Και αυτό παίζει....γι' αυτό όταν λέμε "πουτάνες",εννούμε κυρίως αυτές που είναι στηνψυχή και όχι στο σώμα....Αλλωστε,και πολλές καθωσπρέπει "κυρίες" δεν εφαρμόζουν την ίδια τακτική για να τσακώσουν πλούσιο γκόμενο η πλούσιο γαμπρό?

Στο συγκεκριμένο ίδρυμα,δεν παίζει κάτι τέτοιο,κατά την γνώμη μου.Διότι κάθε φορά που πήγαια,η Τατιάννα μου πρότεινε και άλλη κοπέλλα.Βεβαίως,μην φανταστείς πολλές επισκέψεις,5-6 φορές πήγα σε 1 χρόνο μέσα.Δεν έχω περάσει άσχημα σε γενικές γραμμές,αλλά κάποια στιγμή το έκοψα γιατί ήθελα φουλ πρόγραμμα,που με τα ίδια χρήματα το έβρισκα αλλού.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Σωστός, ειδικά στο ότι "το ημίγυμνο - κατάλληλα δοσμένο - είναι πολύ πιο προκλητικό από το γυμνό" συμφωνώ και επαυξάνω.

Επειδή όμως υπάρχει πάντα και η σκοτεινή πλευρά του Φεγγαριού, σκέψου το εξής φριχτό για σένα (και για όλους μας) σενάριο: μια καραπουτάνα μασαζού που εκ συστήματος, και σε συνεννόηση πάντα με την "τσατσά" του ιδρύματος, κάνει τη δύσκολη σε πελάτες σαν και σένα, αν δεν απατώμαι είσαι κάποιας ηλικίας, για να σου φάει κανά πεντακοσάρικο ή και παραπάνω πρώτα, και μετά σε αφήνει να νομίζεις, αφελώς, ότι γάμησες μια "παρθένα".

Δεν έχω πάει στο ίδρυμα που αναφέρεστε, αλλά διαβάζω αναφορές από... πέρυσι (!!!) και πιστεύω ότι ενδέχεται να παίζει το σενάριο που περιγράφω.
Βασικα εχεις δικαιο αλλα πιστευω οτι αμα εισαι εμπειρος δεν μπερδευεις π.χ

Την καραπουτανα σεριφησα της Ηπειρου 22 (πιο αντιπαθες ατομο μακραν      20 χρονια τωρα που ασχολουμαι με το σπορ) αφηνοντας υποσχεσεις για την
επομενη φορα...
με την amateur που εχει διαφορα ηθικα προβληματα και ξεκιναει επιλεκτικα
σιγα -σιγα...
Σε πληροφορω οτι η καυλα ειναι απεριγραπτη οταν την επομενη φορα
που πας σου κανει αλλο προγραμμα απο αυτο που ηξερες.
Το κλειδι ειναι τα υπονουμενα αμα σου αφησουν τετοια για την
επομενη φορα και καλα μακρια.....
Στην προκειμενη περιπτωση ουτε η Τατιανα ουτε η Κριστυ μου αφησαν ποτε...
οποτε ολη η ευθυνη ειναι αποκλειστικα δικη μου

Παιδια αυτο ειναι το μασαζ καλως η κακως ετσι το γνωρισαμε,γι'αυτο το αγαπησαμε
αλλοιως θαπηγαιναμε στουντιο!

Η παραπανω σεριφησα δε οταν σε γνωρισει σε καθοδηγει σωστα,χωρις υπονοουμενα!

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
παλαιολογου πρεπει να το εχει ακομα η ελενα,αλλα δεν εμφανιζεται εκει.οι αλλες λενε οτι το εχει η δημητρα,που ερχεται μερικες φορες και δινει φραπε.ισως και να το εχουν μαζι κι οι δυο.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδιά τη Τατιάννα την έχει φάει κανείς?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Της το πρότεινα μία της το πρότεινα δύο τρίτη δεν ύπαρχει φίλε δεν θα παρακαλάμε και τίς πουτάνες με τα λεφτά μας να μάς κάτσουν.Ήρθανέ ξεβράκωτες, μείνανε ξεβράκωτες κατ'επιλογή,με την μόνη διαφορά ότι το μουνί τους και ενίοτε και το κωλί τους, τους τα χρυσόσαμε για τα καλά.Αν δέν θέλουν υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.............ΒΡΕ ΟΥΣΤ :s&m_1:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
οι αλλες λενε οτι το εχει η δημητρα,που ερχεται μερικες φορες και δινει φραπε.ισως και να το εχουν μαζι κι οι δυο.

η ευη όχι η δημητρα.Νομιζω οτι κανεις ενα λαθακι στο ονομα.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.461
Πόντοι
12.056
Σημερινη επισκεψη στο Σολωμου 54
Πορτιερισσα Ζανα (δεν εργαζοταν)
Παρουσες Ναταλυ.Βερονικα,και Μαρια με την λευκη στολη της θεραπενιδας  :2funny: :2funny:
Δοκιμασα πρωτη και τελευταια την Μπουλγαρα Βερονικα απο την Μπουλγκαρια  :grin: :grin:
Ωραιο μασαζακι μονο που ειναι λιγο τσιγκουνα στο Baby oil...

45 λεπτα μασαζ στα 60 ευρω(τα ειχα για πεταμα) :rockon:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Σημερινη επισκεψη στο Σολωμου 54
Πορτιερισσα Ζανα (δεν εργαζοταν)
Παρουσες Ναταλυ.Βερονικα,και Μαρια με την λευκη στολη της θεραπενιδας  :2funny: :2funny:
Δοκιμασα πρωτη και τελευταια την Μπουλγαρα Βερονικα απο την Μπουλγκαρια  :grin: :grin:
Ωραιο μασαζακι μονο που ειναι λιγο τσιγκουνα στο Baby oil...

45 λεπτα μασαζ στα 60 ευρω(τα ειχα για πεταμα) :rockon:

Μήπως το 'εβαλες σε λάθος τοπικ?
Το συγκεκριμένο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στα "ΔΕΝ"

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Η εμπειρια μου τοσα χρονια μου λεει
οτι ποτε μη λες ποτε!
Αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να χαλασης ενα καρο λεφτα
ντε και καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom