Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Oχι φιλε μου...πλεον παω εκει και δουλευομαστε αναμεταξυ μας.Βαζω επιτηδες την εκαστοστε πορτιερισσα να μου λεει το προγραμμα και οτι τις επισκεπτομαι μονο και μονο για ιατρικους λογους.Επρεπε να δειτε την φατσα καποιας εκει μεσα οταν μου εκανε ανακριση μεσα στο δωματιο.
Με ρωτησε τι δουλεια κανω και εγω της απαντησα αστυνομικος αλλα εκτος υπηρεσιας... :2funny: :2funny: :2funny:

Δουλεμα αυτες...δουλεμα και εγω..στην τελικη αυτες ειναι υπο τον φοβο του νομου οχι εγω... ;)

Δεν μπορεις να φανταστης την εκφραση της
ρε αλτεκ, αφου σου περισευουν,
δε μας κερνας κ εμας ? :2funny:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ΙΜΒΡΟΥ 2 ,βέβαια  μία φορά δοκίμασα αλλα΄δεν το κουράζω με επαναλήψεις...το μαγαζύ τους χάνει ...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Oχι φιλε μου...πλεον παω εκει και δουλευομαστε αναμεταξυ μας.Βαζω επιτηδες την εκαστοστε πορτιερισσα να μου λεει το προγραμμα και οτι τις επισκεπτομαι μονο και μονο για ιατρικους λογους.Επρεπε να δειτε την φατσα καποιας εκει μεσα οταν μου εκανε ανακριση μεσα στο δωματιο.
Με ρωτησε τι δουλεια κανω και εγω της απαντησα αστυνομικος αλλα εκτος υπηρεσιας... :2funny: :2funny: :2funny:

Δουλεμα αυτες...δουλεμα και εγω..στην τελικη αυτες ειναι υπο τον φοβο του νομου οχι εγω... ;)

Δεν μπορεις να φανταστης την εκφραση της

αντε και την αλλη φορα ενστολος.. :grin: :police:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Παιδιά έχουμε καμιά ενημέρωση από Δερυγνί 14?
Τελευταία φορά που είχα πάει (πάνε 2-3 μήνες) είχα κάνει με Πόπη και είχα δει μία Εφη (κοντή μελαχρινή) και μια Ασπασία (καστανοξανθη γυρω στο 1.70). Ξέρουμε τίποτα για το σερβις τους?

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Παιδιά έχουμε καμιά ενημέρωση από Δερυγνί 14?
Τελευταία φορά που είχα πάει (πάνε 2-3 μήνες) είχα κάνει με Πόπη και είχα δει μία Εφη (κοντή μελαχρινή) και μια Ασπασία (καστανοξανθη γυρω στο 1.70). Ξέρουμε τίποτα για το σερβις τους?
καμμία απάντηση ....όλοι είναι στην παραλία ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και μεις που δεν ειμαστε δεν παμε για μασαζ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Απο αύριο και εγώ διακοπές.
Επιστροφή τον Σεπτέμβρη. Ενοείτε βάβαια οτι οταν έχω ΙΝΤΕΡΝΕΤ θα ρίχνω και μαι ματιά για τις ενημερώσεις γιατί αν ατα αφήσω για τον Σεπτέμβρη θα μαζευτούν πολλές σελίδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom