Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cazzone

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί το φουλ πρόγραμμα δεν είναι υποχρεωτικό...

Νομίζα οτι θα σας ενδιαφέρει...  :tits:

cazzone

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
για πες...
τι συστημα?
1 ωρα μασαζ και μετα ποση ωρα φουλ.
ποσα λεφτα?

1 ωρα και 1 τέταρτο περίπου μου έκανε μασάζ.. έλιωσα λίγο.. δεν βιαζόταν καθόλου... αφου τελικά βιαζόμουν εγώ... :)

Μέχρι Ε80 πάει το full και κάτσαμε κανα μισάωρο ακόμα για το full...

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
1 ωρα και 1 τέταρτο περίπου μου έκανε μασάζ.. έλιωσα λίγο.. δεν βιαζόταν καθόλου... αφου τελικά βιαζόμουν εγώ... :)

Μεγάλη ευκαιρία τρεχτεεεεε!!!

MOD70

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Like
6
Πόντοι
0
Εχω δει και 'χω δει κράχτες εδώ μέσα - αλλά εσύ ρε cazzone ξεπέρασες κάθε προηγούμενο!
Ταυτόγχρονα διαφημιστικά ποστ και στα ΦΟΥΛ και στα ΔΕΝ(!!!???) και με περιγραφή εμπειρίας a'la telemarketing!!!!

Ούτε τα προσχήματα... τσ τσ τσ...  :grin: :grin: :grin:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Εχω δει και 'χω δει κράχτες εδώ μέσα - αλλά εσύ ρε cazzone ξεπέρασες κάθε προηγούμενο!
Ταυτόγχρονα διαφημιστικά ποστ και στα ΦΟΥΛ και στα ΔΕΝ(!!!???) και με περιγραφή εμπειρίας a'la telemarketing!!!!

Ούτε τα προσχήματα... τσ τσ τσ...  :grin: :grin: :grin:

Χ 10000000000000000000

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

Έλααα τελευταίααα κληρώνιει :2funny:!!!

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
...Συνέχεια για την Ρόζαλι, πήγα στη Δημοκρίτου αλλά έλειπε σε διακοπές. Οι γκόμενες εκεί ήταν ντυμένες με κάτι πράσινους χιτώνες, όπου καλυπτόταν ο λοκώς ίσα-ίσα και αποκαλυπτόταν η κυτταρίτιδα σε όλο το μεγαλείο. Άνοιξε την πόρτα μια που τραβελόφερνε και βρώμαγε ο στόμας της. Κάπου την είχα ξαναδεί. Εννοείται έφυγα.

... με κίνδυνο να κραχτώ από τους συναγωνιστές ως κράχτης, λέω ότι κατόπιν επικοινωνίας βρέθηκε το τεμάχιο στο Συγγρού 12. Αν και το μέρος αυτό έχει φάει μαύρο από εμένα πήγα μια επίσκεψη για το Ροζάκι και μόνο. Η τσατσα είπε στην αρχή 80€ για την θεραπεία και μετά ζητούσε 90€....

Όξωωωωωωωω!

Επισκέπτης
Μήπως ο τίτλος του θέματος πρέπει να αλλάξει , με μια μικρή προσθήκη , σε

"Μασατζίδικα που δεν Γαμάς ούτε Φραπάς"

Γαλατσίου 2-4 3ος όροφος.
Με υποδέχθηκε η τσατσά , με ενημέρωσε ότι το μασάζ πάει 70€ για μια ώρα και με έβαλε στο δωμάτιο. Δεν έγινε πασαρέλα από γκόμενες.
Ήρθε ένα κοντοπούτανο γύρω στο 1,60 , κάτω των 25 , ελληνίδα μάλλον και μου έδωσε πετσέτα και παντόφλες για μπάνιο.
Εκανα μπάνιο και μετά ήρθε άλλο κοντοπούτανο , ηλικίας 20-25 , γύρω στο 1,65 , πολύ μαυρισμένο , με σαρκώδη χείλια , που συστήθηκε ως "Ντόρα".
Φορούσε φορεματάκι στράπλες και σαγιονάρες.
Εγώ ήμουν ολόγυμνος και μου έδωσε μια μικρή πετσέτα για να καλύψω τον κροταλία.
Αρνήθηκα και τον άφησα ακάλυπτο , βάζοντας την πετσέτα προσκέφαλο.
Άρχισε μασάζ δυνατό με πολύ λάδι.
Παντού , εκτός από τις ... ερωτογενείς ζώνες , όπου ούτε καν πλησίαζε.
Με είχε ξεκινήσει μπρούμυτα και συνέχισε το ίδιο και όταν με γύρισε ανάσκελα.
Έμενε πολύ μακριά από το εργαλείο.
Το ηλίθιο αυτό show κράτησε όντως γύρω στην ώρα.

Όταν τελείωσε , πρόσεξε ότι στον πούτσο είχα ένα "δάκρυ".
Δεν ξέρω αν είχε φυγει κανένα σκάγι νούμερο 1 ,

σύμφωνα με το τραγούδι
"ψωλή μου καυμένη , τι τραβάς και δε χύνεις
στο μπουρδελό-ντουνιά , τόσα ξεκωλά που αντικρύζεις" ,

παρόλο που δεν καύλωσε καθόλου καθόλη τη διάρκεια του μαλακισμένου μασάζ ή είχε πάει λάδι , από την τεράστια ποσότητα που κατανάλωσε. Με ρώτησε αν ήθελα κανένα χαρτομάντηλο να το σκουπίσω και πήρε ύφος παρθένας καλόγριας που σε πιάνει να τραβάς μαλακια πιτσιλώντας της τα ιερά της βιβλία!

Η γκόμενα προφανώς και το μαγαζί την έχουν δει φυσικοθεραπευτές και δεν προσφέρουν ούτε μπριζόλα , ούτε καν φραπέ , έστω χωρίς καλαμάκι.

Δεν ξέρω αν έπρεπε να πω κάποιο συνθηματικό , ότι έχω χτίσει το μαγαζί , είμαι φίλος του ... Jhonnie Walker ή κάποια άλλη μαλακία. Πήγα με τον ίδιο τρόπο που είχα πάει και στη Φραντζή 4 και στην Καλλιρόης 48 και στη Λέκκα παλιότερα και στα τρία αυτά είχα πάρει φραπέ με καλαμάκι και μου είχε προσφερθεί και μπριζόλα , ενώ στο Γαλατσίου 2-4 πήρα από τα 3 , το μακρύτερο.

Είναι γελοίο στα μπουρδελο-μασατζίδικα να στο παίζουν ... φυσικοθεραπεύτριες.
Για φυσικοθεραπεία πας τσάμπα , με ... το ασφαλιστικό σου ταμείο , άμα λάχει και εξυπηρετήσαι από πτυχιούχους και όχι από πουτανάκια.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
πεστα !!!!!!!!!!!! επειδη μερικη εδω μεσα το διαφημηζουν για μπριζολε . . . . 

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Επίσκεψη στο Δεριγνυ 14 μεσημέρι(12:30 περιπου) και χωρίς να προηγηθεί τηλ.ραντεβού.
Διαθέσιμες κοπέλες 2, η Ελισάβετ και η Λιντα ή Λινα (δεν θυμαμαι καλα το ονομα).
Εκανα με Ελισαβετ μια και προτιμώ το καλό μασαζ. Στο τελος είχε φραπέ σχετικά καλό.
Χρονος περιπου 1 ώρα κόστος 80 ευρώπουλα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αλήθεια η νατάσσα η σερίφισσα της δημοκρίτου τί απέγινε?δεν πήγαινε καλά το μαγαζί και είπε να το αφήσει σε άλλους?αν κρίνω απο τους συνεχιστές της μέχρι τέλος σεπτέμβρη βλέπω τα λουκέτα να έρχονται...αφού δεν έχουν μυαλό τί να τους κάνουμε?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αλήθεια η νατάσσα η σερίφισσα της δημοκρίτου τί απέγινε?δεν πήγαινε καλά το μαγαζί και είπε να το αφήσει σε άλλους?αν κρίνω απο τους συνεχιστές της μέχρι τέλος σεπτέμβρη βλέπω τα λουκέτα να έρχονται...αφού δεν έχουν μυαλό τί να τους κάνουμε?
καλα τα λες φιλαρακι...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Επίσκεψη στο Δεριγνυ 14 μεσημέρι(12:30 περιπου) και χωρίς να προηγηθεί τηλ.ραντεβού.
Διαθέσιμες κοπέλες 2, η Ελισάβετ και η Λιντα ή Λινα (δεν θυμαμαι καλα το ονομα).
Εκανα με Ελισαβετ μια και προτιμώ το καλό μασαζ. Στο τελος είχε φραπέ σχετικά καλό.

Ήταν η 1η φορά που πήγες;

Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα έχει διολισθήσει ελαφρώς προς το φραπάς - γαμάς (ενδεχομένως).

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
ωραία η Ελισάβετ; έβγαλε και ρούχα;

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456

Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα έχει διολισθήσει ελαφρώς προς το φραπάς - γαμάς (ενδεχομένως).
παει να το παιξει οπως η ματζαγριωτακη
Οταν τελειωσα με την νιοβη τελευταια φορα με ρωτησε αν ηθελα να μου στειλη
αλλη...............

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Δεν ήταν πρώτη φορά. Επειδή μου αρέσει κατ΄αρχάς το καλό μασαζ εχω πάει πολλές φορές και με έχω κάνει με την συγκεκρμένη αλλά και με άλλες. Στο τέλος πάντα είχα φραπέ εκτός από 2 φορές.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Δεν ήταν πρώτη φορά. Επειδή μου αρέσει κατ΄αρχάς το καλό μασαζ εχω πάει πολλές φορές και με έχω κάνει με την συγκεκρμένη αλλά και με άλλες. Στο τέλος πάντα είχα φραπέ εκτός από 2 φορές.
λιγο πιο αναλυτικος
δεν ειχες φραπε με καποια συγκεκριμενη ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
λιγο πιο αναλυτικος
δεν ειχες φραπε με καποια συγκεκριμενη ?

Σίγουρα δεν είχα φραπέ την πρώτη φορά και μετά, δεν θυμάμαι καλά, δεν είχα με μια Τζενη (δεν είναι πια εκεί) αλλά και με μια άλλη. Συνολικά επειδή έχω πάει αρκετές φορές από πέρσυ τον Ιουνιο μέχρι σήμερα μπορώ να πω οτι μάλλον θεωρούμαι πελάτης. Πάντως αν κάποια δεν σε ξέρει εκεί βρίσκουν δικαιολογία και σε συναντά "τυχαια" κάποια που σε ξέρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom