Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Ακριβώς, αυτό που είναι στο ισόγειο. Ηλιόπουλος λέει, αν θυμάμαι καλά, όχι DAY SPA. Στο 19.
Ακριβώς, αυτό που είναι στο ισόγειο. Ηλιόπουλος λέει, αν θυμάμαι καλά, όχι DAY SPA. Στο 19.
ασε ρε τον χτυπάω και μόνος μου....
ΘΑΔΕΛΑ ΙΔΕΕΣ
Τελευταια επειδη εχω βαρεθει τις ξεπετες κανω καλο μασαζακι
ειτε στην Κριστι(Ματζαγριωτακη) ειτε με την Νιοβη(Δεριγνυ)
Ελα ντε που το χουγι δεν κοβεται!
Για κατι παραπανω (ξερω οτι δεν κανουν) με ποια να εντεινω τις προσπαθειες
μπας και πιω κανα φραπεδακι.
Να επικεντρωθω στο οικονομικο μηπως η θα χαλασω την πιατσα?
η θελει αλλη προσεγγιση?
Καθε ιδεα καλοδεχουμενη!!!
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΩΝ
ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΙΚΑ ΜΩΡΑ???
αν δεν σου κανει κοπος ενα πμ γιατι δεν εχω ευκολη εφημεριδα τωρα και θελω να παω σημερα...
σ'ευχαριστω
πηγαινε καπου αλλου φιλε μου τα παλια χρονια δεν υπαρχουν αυτη εχει εξαφανιστη και η μανα της σε οποιον μιλαγανε χρωστανε παλια το ειχε μανατης το 55 και εκανε βυζιτες μετα το πασαρε στην κορη και μπηκε και αυτη στο κολπο τωρα μια φραπεδια και αυτη με το ζορι.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΩΝ
ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΙΚΑ ΜΩΡΑ???
Κρίστι εξαιρετικό μασάζ άδικος κόπος δεν κάνει τίποτα άλλο,επίσης πολύ καλό και δυνατό μασάζ κάνει η Έλενα απο (μαντζαγριωτάκη)μια φορά που της είπα για παραπάνω δεν ενέδωσε ούτε με tips, ούτε με κουβεντούλα του στύλ μην ανησυχείς εγώ θα σε παντρευτώ και τέτοια .Φίλε 76.000 μέλη ψάχνουμε τον υπέρτατο συνδυασμό μουνάρα καβλιάρα και να κάνει και καλό μασάζ.Τί να σου πούμε σε αυτην την χώρα μην το ψάχνεις.ΘΑΔΕΛΑ ΙΔΕΕΣ
Τελευταια επειδη εχω βαρεθει τις ξεπετες κανω καλο μασαζακι
ειτε στην Κριστι(Ματζαγριωτακη) ειτε με την Νιοβη(Δεριγνυ)
Σ'ευχαριστω για την απαντησηΕιδικά για την Ματζαγριωτάκη,όλο το κόλπο είναι οι οδηγίες της Τατιάννας....Αν σε συμπαθήσει,σου στέλνει την Ελενα για πολύ καλό μασάζ και μετά σε "περιποιείται" κάποια άλλη....
Η Κρίστυ είναι ιδιαίτερη περίπτωση.Δεν θα πω τίποτα άλλο,παρά μόνον ότι τα πάντα γίνονται αρκεί να βρείς τον τρόπο...Ο οποίος δεν είναι πάντα το οικονομικό....Πάντως,όσοι δεν έχετε πάρει κάτι περισσότερο απο την Κρίστυ την πρώτη φορά,μην προσπαθήσετε για δεύτερη.Αρκεστείτε στο εξαιρετικό μασαζ που κάνει.