Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Μήπως υπάρχει καμμιά νεα ενημέρωση για το roster στο Δερυγνύ 14?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ποσεςφορεθα το πουμε το ιδρυμα που ειναι η ευη δεν ειναι δικο της ειναι αυτονων που ειχαν ορημου 55 στον πρωτο οροφο λογω οτι ειναι σταμπαρισμενες απο την ασφαλεια της ειχαν πιαση για μαστροποια μανα και κορη εβαλανε την ευη που ηταν καποτε νυφη τους και φαινετε αυτη η ευη δεν κανει τιποτα εναν φραπε καιαυτος πικρος.

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
υπάρχει ρε παιδιά κανένα μαγαζί που να ειδικεύεται στα τσιμπού καλαμάκια, και να μην σερβίρει μπριζόλα...για να εξηγηθώ, κανένα μέρος ρε παιδί μου που να είναι στα ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ, αλλά να μην είναι μόνο ΣΤΑ ΦΡΑΠΑΣ, που να έχει και μια καλή για το καλαμάκι...όπως για παράδειγμα η Εύη που αναφέρετε πιο πάνω που ερχεται στο τέλος και χτυπά φραπέ.....

υπάρχει κανένα τέτοιο?

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
θα επισκεφτώ το Ξενοπούλου 17, Ν. Ψυχικό.
Ξέρει κάποιος συναγωνιστής να μου προτίνει αξιόλογη θεραπεύτρια για μασάζ και φραπέ ;

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
θα επισκεφτώ το Ξενοπούλου 17, Ν. Ψυχικό.
Ξέρει κάποιος συναγωνιστής να μου προτίνει αξιόλογη θεραπεύτρια για μασάζ και φραπέ ;
δυστηχως εγω δεν εχω να σου πω...το μονο που ξερω ειναι οτι θελει προσοχη με τα εξτρα που ενδεχομενως να σου ζητησουν...απλως πιξε μια ενημερωση μετα αν μπορεισ...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η εφη ειναι ελληνιδα και προσφερει φραπε και πιασηματα.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Νιόβη, Ασπασία, Πόπη, Μαρία, Ελισάβετ, Μαρία, Στέλλα, κλπ
Συναγωνιστες η νιοβη (Δεριγνυ) ειναι γνωστη για το καλο μασαζ!
Για τιποτα παραπανω εχουμε καμια πληροφορια η χανουμε χρονο και λεφτα???

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Συναγωνιστες η νιοβη (Δεριγνυ) ειναι γνωστη για το καλο μασαζ!
Για τιποτα παραπανω εχουμε καμια πληροφορια η χανουμε χρονο και λεφτα???

Δεν υπάρχει περίπτωση ...!!!
Μασάζ only !!!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλοι λιγο παλιος σας το ξαναλεω γνωριζοντας καποια πραγματα στη δεριγνυ ολα γινονται αρκει να σε ξερουν ασπασια ποπη ειναι στο φουλ εφη φραπε και με επιλογη στελλα μακρια η ξεπετα του μασαζ αμα σε μαθουν καλα ολα γινονται.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αυτό ειναι που με ανησυχεί...."το να σε μάθουν καλά"....Δηλαδή,αρκετές επισκέψεις,πληρώνουμε αδιαμαρτύρητα και απλά έχουμε την ελπίδα μήπως και μας κάτσει....Προσωπικά,όποτε το επιχείρησα (σε 2-3 μαγαζιά),η μεν συμπεριφορά βελτιώθηκε,σταματησαν οι ανακρίσεις,κλπ.,αλλά μέχρι φραππέ έφτασα....Βεβαίως,υπάρχει και η περίπτωση να μην αρέσουμε.... :rockon: όμως,γιατί στα μαγαζιά που ειναι φούλ αρέσουμε και με το παραπάνω? :think:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
εχεις δικιο και συμφονω μαζι σου ως προς την αναμονη περιμενοντας κατι παραπανω τα φουλ το δινουν αμεσως γιατι λειτουργουν με στυλ μπουρδελιαρηκο. για εκει που μιλαω εγω δεν εχω τετοιο προβλημα με ξερουν κατι χρονια τα κοριτσια και το μαγαζι να πει οχι αυτο δεν υπαρχει περιπτωση  να μη κανω κατι παραπανω. τα εχω περαση και εγω αυτα την αλλη φορα και να γνωριστουμε καλυτερα το θεμα ειναι αν μπορεις οικονομικα και στης μερες μας κοματακι δυσκολο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom