Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
OK. Σίγουρα πήγα αλλού !

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
πολυ καλο μασαζ κανει και στην καλλιθεα στην σκρα 94 η τζουντι , η οποια εχει και μια κοπελα εληνιδα 26 ετων με καλο μασαζ και πολλα προσοντα!!!!
Βρηκε επιτελους κοπελα η Τζουντη ? κανε περιγραφη συναγωνιστη.
Φιλε "περιεργε" εκανες κρας τεστ ?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βρηκε επιτελους κοπελα η Τζουντη ? κανε περιγραφη συναγωνιστη.
Φιλε "περιεργε" εκανες κρας τεστ ?

Θα σου απαντήσω εγώ, επειδή σε συμπαθώ...  :grin:

Η Κατερίνα είναι, αυτή που ήταν πέρυσι το καλοκαίρι στον Πειραιά αλλά σταμάτησε λόγω ατυχήματος. Η στρουμπουλή φραπεδιάρα. Καλή κοπέλα, τίποτα το ιδιαίτερο από εμφάνιση, πολύ καλό μασάζ, πτυχιούχος γαρ η μικρή.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Θα σου απαντήσω εγώ, επειδή σε συμπαθώ...  :grin:

Η Κατερίνα είναι, αυτή που ήταν πέρυσι το καλοκαίρι στον Πειραιά αλλά σταμάτησε λόγω ατυχήματος. Η στρουμπουλή φραπεδιάρα. Καλή κοπέλα, τίποτα το ιδιαίτερο από εμφάνιση, πολύ καλό μασάζ, πτυχιούχος γαρ η μικρή.
Eυχαριστω και ανταποδιδω την συμπαθεια
Αν ειναι αυτη που νομιζω η λεξη στρουμπουλη ειναι μεγαλο κοπλιμεντο αλλα κατα τα αλλα και πολυ καλο μασαζ  τελειο φραπεδακι και υποσχεσεις για κατι περισσοτερο την επομενη φορα και καθε φορα το ιδιο για την επομενη φορα.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλοι πηγα εχθες ειναι η κατερινα οπως λεει και ο φιλος γκραμς καλο φραπε καλα πιασηματα η τζοντι το επαιζε αφεντικο στον καναπε με το βυζι εξω.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Eυχαριστω και ανταποδιδω την συμπαθεια
Αν ειναι αυτη που νομιζω η λεξη στρουμπουλη ειναι μεγαλο κοπλιμεντο αλλα κατα τα αλλα και πολυ καλο μασαζ  τελειο φραπεδακι και υποσχεσεις για κατι περισσοτερο την επομενη φορα και καθε φορα το ιδιο για την επομενη φορα.
Κανω παραθεση σε μενα για να ζητησω συγνωμη απο τους συναγωνιστες που εγραψα "κοπλιμεντο η λεξη στρουμπουλη" πηγε το μυαλο μου σε μια νταρντανα που ειχε η Τζοντη στον Πειραια μαζι με μια ξεδοντιαρα και το Κατερινακι που ειδα σημερα και θυμηθηκα οτι ηθελα απο τοτε να συνεδριασω μαζι του.Καλο σωματακι με τα πιασιματακια του , εξυπνο μουτρακι.Οταν περασα ηταν μονη και εκανε συνεδρια με καποιοο τυχερο συναγωνιστη , δεν ειχα τον απαιτουμενο χρονο για να περιμενω , υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι μεχρι την Δευτερα θα την επισκευτω.

nenepas

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κανω παραθεση σε μενα για να ζητησω συγνωμη απο τους συναγωνιστες που εγραψα "κοπλιμεντο η λεξη στρουμπουλη" πηγε το μυαλο μου σε μια νταρντανα που ειχε η Τζοντη στον Πειραια μαζι με μια ξεδοντιαρα και το Κατερινακι που ειδα σημερα και θυμηθηκα οτι ηθελα απο τοτε να συνεδριασω μαζι του.Καλο σωματακι με τα πιασιματακια του , εξυπνο μουτρακι.Οταν περασα ηταν μονη και εκανε συνεδρια με καποιοο τυχερο συναγωνιστη , δεν ειχα τον απαιτουμενο χρονο για να περιμενω , υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι μεχρι την Δευτερα θα την επισκευτω.

Επιβεβεώνω και εγώ συναγωνιστές. Εχθές το μεσημέρι η πιτσιρικα είχε ραντεβού όπως μου είπε η Τζόντι. Την περίμενα για να την δώ και όντως συστήθηκε σαν Κατερίνα. Κοντούλα μελαχρινή με τσαχπίνικο πρόσωπο όμως λίγο ..ντούλα. Έκανα με Τζόντι και της βγάζω το καπέλο για την περιποίηση αν και απο εμφάνιση.. μέτρια πράγματα. Φραπεδιά πολύ καλή (και πήγαινα για πρώτη φορά). Πάντως ρε συνάδελφοι χίλιες φορές σε τέτεια υδρίματα που και καλό μασάζ κάνεις και την φραπεδούμπα έχεις, πάρα στα δήθεν μπουρδελό-μασατζίδικα που σε ξεπετάνε σε 25 λεπτά... Αυτά και αν έχετε κάποια πρόταση για ανάλογο ύδριμα είναι καλοδεχούμενη.

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
σήμερα είναι ανοιχτά η Τζόντη στη Σκρά; ξέρει κανείς τι ώρα κλείνει;

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Χθεσινη πριβε επισκεψη στο θεραπευτηριο της Τζοντη και γραφω πριβε για ηταν με ραντεβου απο το Σαββατο για της 12.00 μεσημερι Κυριακης.
Ανετο παρκινκ επι της Θησσεως και βουρ στο Κατερινακη που με περιμενε . Ντουζακι και ξαπλα στο κρεβατι της μαλαξης.
Πολυ καλο μασαζ με πονηρα αγγιγματα στσ ευαισθητα και ερωτογονα σημεια μου και μετα γδυσιμο και απο εκεινη και τελεια φραπεδια με πολλα χουφτωματα απο μερους μου . Συνολο 60 ευρω ,μια
αξιοπιστη προταση για τους λατρεις του καλου μασαζ με επισης καλοχτυπημενο φραπε.

nenepas

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά στείλτε με ένα PM το τηλ της Τζόντις. Μου έδωσε καρτούλα όταν πήγα αλλά την έσκισα μην την βρεί καμια γυναίκα και τον πιούμε....

johnaras3pman

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια ειχα παει στην τζουντι ετχες και παλι ηταν φοβερη στην περιποιηση της , απο τυχη εμαθα οτι κανει και αποτριχωση (γιατι ενα φυσικο μαλακι το εχουμε ....) και κανονισα για σημερα αποτριχωση. πολλα καλα και γλυτωσα και πολλα ξυρισματα ... το γραφω μηπως και κανενας συναγωνιστης ενδιαφεται....

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Σαν λάτρης της Cult-ίλας, έκανα την καρδιά μου πέτρα και πέρασα χθές απο το μαγαζί της Γ' Σεπτεμβρίου (ο μαλάκας την προηγούμενη φορά έκανα λάθος και έψαχνα το μαγαζί στην Πατησίων  :jerking:)
Πρώτη παρατήρηση: δεν είναι μαγαζί με γριές, όπως το χαρακτηρίζετε. Είναι μαγαζί με φρικιά.
Τέλος πάντων, ήταν 2 "κοπέλες", μια ξανθιά γύρω στα 40 και μια μελαχρινή απροσδιορίστου ηλικίας με φυσίκ σαν μέλος της οικογένοιας Adams (Adams Family για εμάς τους Αγγλομαθής...)
Δοκίμασα την λιγότερο freak, δηλαδή την ξανθία.
60Ε μια ώρα μασάζ είναι η ταρίφα και η μάλαξη αρκετά καλή. Την ώρα της φυσικοθεραπείας προσπαθούσα να της πιάνω τον γκόλο, τα βυζά κτλ. κάτι που δεν φαινόταν να την ενοχλούσε, αφού δεν μου έκανε παρατήρηση, αλλά ούτε να το επικροτεί, αφού δεν έβγαλε τίποτα απο πάνω της.
Στο τέλος κατεβάζω το βρακί μου στην ψύχρα, της πετάω το τιρμπουσόν στα μούτρα και λέω απο μέσα μου ότι βρέξει ας κατεβάσει...
Χωρίς να της κάνει εντύπωση η κίνηση μου, αρχίζει μια  :jerking:  και εγώ της κάνω ένα :tits2: και τα χουφτώνω.
Αυτά είναι τα μόνα που κατάφερα να αρπάξω απο την εκδρομή μου σε αυτό το μαγαζί.
Σίγουρα δεν θα ξαναπάω, αλλά ήθελα να δοκιμάσω μια φορά να δώ τι γίνεται.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.949
Πόντοι
42.697
Σαν λάτρης της Cult-ίλας, έκανα την καρδιά μου πέτρα και πέρασα χθές απο το μαγαζί της Γ' Σεπτεμβρίου (ο μαλάκας την προηγούμενη φορά έκανα λάθος και έψαχνα το μαγαζί στην Πατησίων  :jerking:)
Πρώτη παρατήρηση: δεν είναι μαγαζί με γριές, όπως το χαρακτηρίζετε. Είναι μαγαζί με φρικιά.
Τέλος πάντων, ήταν 2 "κοπέλες", μια ξανθιά γύρω στα 40 και μια μελαχρινή απροσδιορίστου ηλικίας με φυσίκ σαν μέλος της οικογένοιας Adams (Adams Family για εμάς τους Αγγλομαθής...)
Δοκίμασα την λιγότερο freak, δηλαδή την ξανθία.
60Ε μια ώρα μασάζ είναι η ταρίφα και η μάλαξη αρκετά καλή. Την ώρα της φυσικοθεραπείας προσπαθούσα να της πιάνω τον γκόλο, τα βυζά κτλ. κάτι που δεν φαινόταν να την ενοχλούσε, αφού δεν μου έκανε παρατήρηση, αλλά ούτε να το επικροτεί, αφού δεν έβγαλε τίποτα απο πάνω της.
Στο τέλος κατεβάζω το βρακί μου στην ψύχρα, της πετάω το τιρμπουσόν στα μούτρα και λέω απο μέσα μου ότι βρέξει ας κατεβάσει...
Χωρίς να της κάνει εντύπωση η κίνηση μου, αρχίζει μια  :jerking:  και εγώ της κάνω ένα :tits2: και τα χουφτώνω.
Αυτά είναι τα μόνα που κατάφερα να αρπάξω απο την εκδρομή μου σε αυτό το μαγαζί.
Σίγουρα δεν θα ξαναπάω, αλλά ήθελα να δοκιμάσω μια φορά να δώ τι γίνεται.

έτσι, έτσι!!!
υποκουλτούρα , καφρίλα και cult! :rockon: :rockon:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
ρε παιδια ειχα παει στην τζουντι ετχες και παλι ηταν φοβερη στην περιποιηση της , απο τυχη εμαθα οτι κανει και αποτριχωση (γιατι ενα φυσικο μαλακι το εχουμε ....) και κανονισα για σημερα αποτριχωση. πολλα καλα και γλυτωσα και πολλα ξυρισματα ... το γραφω μηπως και κανενας συναγωνιστης ενδιαφεται....

Τι έλεγε η αποτρίχωση γιατι θέλω και εγω να κάνω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom