tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.339
- Πόντοι
- 3.656
Και σκάτε πάνω από 15€ με 20€ για αυτό ;;;;Επίσκεψη σε κατάστημα στη Λεωφ. Κυμης. Chill Massage. Καλό μασαζ αλλά με εσώρουχο.
Και σκάτε πάνω από 15€ με 20€ για αυτό ;;;;Επίσκεψη σε κατάστημα στη Λεωφ. Κυμης. Chill Massage. Καλό μασαζ αλλά με εσώρουχο.
μασαζ του πεους μου εκανε μια απο εκει και μονο μασαζ κανουν,τιποτε αλλα...μακριακαλησπερα,
γνωρίζουμε artemis art massagio εαν κανει η ιδια η αρτεμις μασαζ; Αξιζει; κανει και παραπανω πραγματα;
μασαζ του πεους μου εκανε μια απο εκει και μονο μασαζ κανουν,τιποτε αλλα...μακρια
Ναι αλλα ανεβάζουν παραπλανητικές διαφημίσεις που αφήνουν υποννούμενα ότι ειναι φραπεδερί.Δεν είναι όλα τα μαγαζιά φραπεδερι. Υπάρχουν και κανονικά
ρε τυπε, μας εχεις ζαλίσει τα αρχιδια με αυτην την artemis.... σπαμάρεις σε όλα τα νήματα.... βάλε το όνομα στην αναζήτηση και διάβασε τα αποτελέσματα
Έτσι ξεκινάνε όλα φίλε όμως , σαν κοτόπουλο στην αρχή κ μετά σε ξεπουπουλιάζουν αν πάει το γράμμα …skin fresh massage ,Νεα φιλαδελφεια,πρωτη φορα αισθανθηκα σαν κοτοπουλο,οχι μονο εσωρουχο μιας χρησης,αλλα κα πετσετα σε ολο το σωμα να μην φαινεται ουτε δειγμα δερματος,καλο μασαζ και μια πολυ ομορφη κοπελα,φυσικα δεν παιζει τιποτα παραπανω.
+1 ακριβώς έτσιΈτσι ξεκινάνε όλα φίλε όμως , σαν κοτόπουλο στην αρχή κ μετά σε ξεπουπουλιάζουν αν πάει το γράμμα …
Ενδιαφέρον μου φαίνεται αυτη η πίστα . Έχει βαθμό δυσκολίας .
Ναι δεν ειδα ότι είναι καλοκαιρινό . Θα το ψάξω αν λειτουργεί το μαγαζί ακόμα κ θα ενημερώσω .+1 ακριβώς έτσι
Αν και από το καλοκαίρι το ποστ αλλά αλήθεια σε τι τιμή το απλό πακέτο;
Ναι δεν ειδα ότι είναι καλοκαιρινό . Θα το ψάξω αν λειτουργεί το μαγαζί ακόμα κ θα ενημερώσω .
εισαι εκτος θεματοςΚαλησπέρα .
Εχει πάει κάποιος πρόσφατα στο mansion massage ???
Γιατί; Σκέτο φραπαδερί δεν είναι το Αλικάκι η βυζαρου;εισαι εκτος θεματος