Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ειναι ο πεζοδρομος αριστερα απο κυρια εισοδο καλιμαρμαρου αν δεν με απαταει η μνημη μου πρεπει να ειναι 74 η 48 ειχα φαει μπριζολα εκει δουλευαι μια βουλγαραπου ηταν στη παλαιωλογου οταν τους πιασανε και ηταν και η κα μια αλλη ηφανηπου ηταν στην εφη καλλιθεα στο 79. οταν τους ειπα οτι καθομαι πειραια μου ειπε η μπος θα πηγαινης στην καραισκου 106 και πηγα καποιες φορες και περασα καλα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Είχα πάρει ένα διαφημιστικό φυλλάδιο με τηλέφωνα και διευθύνσεις και για τα 2 καταστήματα. Αν το βρω, θα σου πω. Κάπου εκεί πρέπει να είναι. Αυτό που είναι στο παναθηναϊκό στάδιο, έχει και χαμάμ, κάνανε και κάτι προσφορές. Τα ιδρύματα αυτά είχαν αναφερθεί, ατυχώς βέβαια, στις πρώτες 50 - 60 σελίδες του κύριου θρέντ ("μασαζίδικα που γαμάς"). Αν ψάξεις εκεί, θα βρεις τις λεπτομέρειες.
αυτο λεω με τα υδρομασαζ και το μπλε πλακακι στο μπανιο

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ειναι ο πεζοδρομος αριστερα απο κυρια εισοδο καλιμαρμαρου αν δεν με απαταει η μνημη μου πρεπει να ειναι 74 η 48 ειχα φαει μπριζολα εκει δουλευαι μια βουλγαραπου ηταν στη παλαιωλογου οταν τους πιασανε και ηταν και η κα μια αλλη ηφανηπου ηταν στην εφη καλλιθεα στο 79. οταν τους ειπα οτι καθομαι πειραια μου ειπε η μπος θα πηγαινης στην καραισκου 106 και πηγα καποιες φορες και περασα καλα.
α μπραβο, ακριβως αυτος ειναι.
πριν το αδιεξοδο ειναι το ιδρυμα.

edit
η οδος μαλλον ειναι η Ευφοριωνος

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Ενημέρωση για Λέκκας 19

είναι πλέον σαφέστατα στα ΔΕΝ

άλλαξε διεύθυνση, στην υποδοχή ένας κύριος (?)

μια νεαρή ελληνίδα , πραγματικά ππιτσιρίκα, μου έκανε επαγγελματικό σουηδικό μασάζ

απο πολύ νωρίς κατάλαβα ότι δεν θα φάω αλλά να πω την αμαρτία μου απόλαυσα ένα σωστό καλό μασάζ στην τιμή των 50 ευρώ

πλεόν λειτουργεί σαν ΣΠΑ

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Ενημέρωση για Λέκκας 19

μια νεαρή ελληνίδα , πραγματικά ππιτσιρίκα, μου έκανε επαγγελματικό σουηδικό μασάζ

απο πολύ νωρίς κατάλαβα ότι δεν θα φάω αλλά να πω την αμαρτία μου απόλαυσα ένα σωστό καλό μασάζ στην τιμή των 50 ευρώ

πλεόν λειτουργεί σαν ΣΠΑ

ούτε φραπεδάκι;

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ενημέρωση για Λέκκας 19

πλεόν λειτουργεί σαν ΣΠΑ
τεμαχια μη ελληνικης κοπης ειχε ??

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
συνέχεια απο Λέκκας

τίποτα παίδες ξεχάστε το
είναι μια πιτσιρίκα που κάνει επαγγελματικό μασάζ, αν κανετε και υπονοούμενο θα τρομάξει
έβαλε μέχρι και πετσέτα όταν με γύρισε μπροστά, μιλάμε για την γελοιότητα

άσε που σου περνάει απ'το μυαλό ότι ο κυριος μπροστά μπορεί να είναι τίποτα θείος της ή κάτι τέτοιο, οικογενειακή επιχείρηση μου είπε ότι είναι

στα επιπλέον μείον το κρύο δωμάτιο που έκανε ώρα να ζεσταθεί...και δεν το ζέστανε όπως καταλάβατε ούτε η κοπέλα

ως παθών είμαι λαλίστατος
είναι ΔΕΝ ΔΕΝ

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
μόνη της ήταν η μικρή, μου είπε οτι προσλάβανε και άλλη σήμερα αλλά δεν είδα καμία άλλη

λέτε να ήταν η μέρα της βιτρίνας? :rolleyes:

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
συνέχεια απο Λέκκας

τίποτα παίδες ξεχάστε το
είναι μια πιτσιρίκα που κάνει επαγγελματικό μασάζ, αν κανετε και υπονοούμενο θα τρομάξει
έβαλε μέχρι και πετσέτα όταν με γύρισε μπροστά, μιλάμε για την γελοιότητα

άσε που σου περνάει απ'το μυαλό ότι ο κυριος μπροστά μπορεί να είναι τίποτα θείος της ή κάτι τέτοιο, οικογενειακή επιχείρηση μου είπε ότι είναι

στα επιπλέον μείον το κρύο δωμάτιο που έκανε ώρα να ζεσταθεί...και δεν το ζέστανε όπως καταλάβατε ούτε η κοπέλα

ως παθών είμαι λαλίστατος
είναι ΔΕΝ ΔΕΝ
αν σου ειπε οικογενειακη επιχειρηση, μαλλον δεν αλλαξε χερια..

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
αν σου ειπε οικογενειακη επιχειρηση, μαλλον δεν αλλαξε χερια..

ήταν πάλι η ίδια οικογενειακή επιχείρηση σε άλλη διεύθυνση και πριν ένα μήνα μπήκαν στην Λέκκας...

έχει βάλει μεγάλη ταμπέλα κάτω και το διαφημίζει, είναι ανοιχτή η εξώπορτα της πολυκατοικίας και η είσοδος στον πρώτο με τζαμαρία, ο κύριος σουδίνει μέχρι και εκτυπωμένα προγράματα μασάζ...σπα σας λέω

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Μήπως έχει επισκευτεί, πρόσφατα, κανείς το Δεριγνύ 14?
:huh: :huh: :huh:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ήταν πάλι η ίδια οικογενειακή επιχείρηση σε άλλη διεύθυνση και πριν ένα μήνα μπήκαν στην Λέκκας...

έχει βάλει μεγάλη ταμπέλα κάτω και το διαφημίζει, είναι ανοιχτή η εξώπορτα της πολυκατοικίας και η είσοδος στον πρώτο με τζαμαρία, ο κύριος σουδίνει μέχρι και εκτυπωμένα προγράματα μασάζ...σπα σας λέω

Πάντως, με το προηγούμενο status, το μαγαζί ήταν τίγκα στα ηλικιωμένα μπάζα. Κάτι έπρεπε να γίνει... Είναι κρίμα μια τέτοια "υλικοτεχνική" υποδομή να μην πλαισιώνεται από το κατάλληλο προσωπικό.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
πως την ελεγαν τη μικρη; το μαγαζι αυτο το ειχε ο νικος με το μουστακι αυτος εφαρμοσε πρωτα τη μια ωρα μασαζ εφυγε αυστραλια και αφησε την κορη του στο ποδι του υπαρχει λογως που ζηταω το ονομα της μικρης αν αυτη που νομοιζω θα απαντησω.

lougros yasaitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως έχει επισκευτεί, πρόσφατα, κανείς το Δεριγνύ 14?
:huh: :huh: :huh:

εγω,αλλά ενω ειναι πολυ κυριλε τα παντα ολα,εχει μια αμπριζολη εκνευριστικη αυρα που σε θολωνει και σου λεει μεσα σου"φυγε μαλακοκαυλη απο το αμπριζολο ιδρυμα,πηγαινε αλλου να φας σταβλισια"!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
απαντησει στο δεσποτα στον πρωτο οροφο το ειχε κανει σπα για γυναικες και ειχε τρεια κοματια μικρα καλα ελληνακια μαλλον τωρα θα τα ανεβασαι επανω για να μπουν στο πνευμα της δουλειας.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά, αυτό στη Λέκκα μεταφέρθηκε στα ΔΕΝ;

Μα είναι δυνατόν μεσούσης της οικονομικής κρίσης, τα καταστήματα από full service να γίνονται αμπρίζολα;

Έχω την εντύπωση ότι όταν σφίξουν κι άλλο οι κώλοι, θα το ξανασκεφτούν.

Τα πάντα ρει...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
συγννωμην αλλα τα "μασατζιδικα που φραπας" με τα"μασατζιδικα που δεν γαμας" δεν ειναι το ενα και το αυτό? :jerking:

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι