Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 609K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Καλησπερα.Γνωριζει κανεις κατι για το biospa που ειναι στο Μαρουσι στην οδο θεμιδος?Περασα απ εξω και ειδα την ταμπελα,η οποια ειχε και το τηλεφωνο(αν θα φανει,210***********).Πηρα τηλεφωνο και ειπα οτι ενδιαφερομαι για χαλαρωτικο μασαζ(εχει διαφορα ειδη μου ειπε,σοκολατοθεραπεια,αρωματοθεραπεια κ.α)και μου ειπε για το χαλαρωτικο η τιμη ειναι στα 50 ευρω για 50 λεπτα και γινεται μασαζ σε ολο το σωμα απο το κεφαλι μεχρι τα ποδια,οπως η ιδια μου ειπε.Ρωταω αν ξερει κανεις κατι(π.χ αν παιζει φραπες)γιατι δεχεται μονο με ραντεβου.Ευχαριστω.

[size=30pt]
edit giorgospapa: σβησιμο τηλεφωνου. πλλλλλλλλάκα με κάνετε ???? δεν διαβαζει κανενας τους κανονες λειτουργιας του φορουμ ????
[/size]
ΠαπαΓιωργη ζηταω ειλικρινα συγνωμη,εχεις δικιο,δεν θα ξαναγινει.Ξεχαστηκα τελειως. :)

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Φίλοι μου θα γράψω πάλι για το γνωστό Δεριγνύ 14. Προχθές που πήγα (έκανα με την Νιόβη) είδα ένα νέο ασιατικό κομμάτι  :think:.

Ξέρει κανείς λεπτομέρειες επί του θέματος;

Επίσης να υπογραμμίσω ότι μου άνοιξε ένα ελληνάκι ξανθό με ένα μίνι μέχρι το νιμού, με κορμί και πόδι απίστευτο, φάτσα λίγο χάλια, πολλά υποσχόμενο όμως.

Μην είναι αυτές οι πρώην "Ιλιάδας";

Θα ξαναμπριζολιάσουμε άραγε σε αυτό το ίδρυμα;

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Φίλοι μου θα γράψω πάλι για το γνωστό Δεριγνύ 14. Προχθές που πήγα (έκανα με την Νιόβη) είδα ένα νέο ασιατικό κομμάτι  :think:.

Ξέρει κανείς λεπτομέρειες επί του θέματος;

Επίσης να υπογραμμίσω ότι μου άνοιξε ένα ελληνάκι ξανθό με ένα μίνι μέχρι το νιμού, με κορμί και πόδι απίστευτο, φάτσα λίγο χάλια, πολλά υποσχόμενο όμως.

Μην είναι αυτές οι πρώην "Ιλιάδας";

Θα ξαναμπριζολιάσουμε άραγε σε αυτό το ίδρυμα;
με τη νιόβη τι έπαιξε;

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Δεν έχει σχέση με τα άλλα μαγαζάκια φίλε. Αν θέλεις μόνο σωστό μασάζ η τιμή είναι καλή και το μασάζ όπως πρέπει να είναι. Εννοείται με τις κατάλληλες κοπέλες που είναι εκεί για μασάζ και μόνο.
οχι απλα μονο καλη ειναι η τιμη των 80 ευρω για ''[size=14pt]μόνο[/size] σωστό [size=14pt]μασάζ[/size]'', ΤΖΑΜΠΑ ειναι !!!!

στη γενηματα λογου χαρη που παιρνουν 40-50 ευρω/45 λεπτα ή 80ευρω/90 λεπτα για ''[size=14pt]μόνο[/size] σωστό [size=14pt]μασάζ[/size]'' ειναι μαλακες και στοκοι !!!! ζημιωνουν την τσεπη μας τα παλιόμουνα !!!!  :tooth:

τες πα, τα εχουμε πει τοοοοοσες φορες. απλα, επαναληψη μήτηρ πασης μαθησεως..  :)

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
στη γενηματα λογου χαρη που παιρνουν 40-50 ευρω/45 λεπτα ή 80ευρω/90 λεπτα για ''[size=14pt]μόνο[/size] σωστό [size=14pt]μασάζ[/size]'' ειναι μαλακες και στοκοι !!!! ζημιωνουν την τσεπη μας τα παλιόμουνα !!!!  :tooth:

τες πα, τα εχουμε πει τοοοοοσες φορες. απλα, επαναληψη μήτηρ πασης μαθησεως..  :)

Όντως πέρασα τις προάλλες από τη Ρωσίδα U know... άλλος άνθρωπος μετά... 40 Ευρώπουλα!

Α η χοντρή η ξανθιά ευτυχώς δεν ξαναπάτησε!

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Όντως πέρασα τις προάλλες από τη Ρωσίδα U know... άλλος άνθρωπος μετά... 40 Ευρώπουλα!

Α η χοντρή η ξανθιά ευτυχώς δεν ξαναπάτησε!
τη χοντρη την εστειλαν, γιατι επαιρνε τους πελατες για εξω με προσχημα τα βυζά της..  :tooth:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Αγιε πατέρα

Για δώσε καμιά παραπάνω πληροφορία για καλό μασάζ σε καλύτερη τιμή από το Δεριγνύ 14.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
οχι απλα μονο καλη ειναι η τιμη των 80 ευρω για ''[size=14pt]μόνο[/size] σωστό [size=14pt]μασάζ[/size]'', ΤΖΑΜΠΑ ειναι !!!!

Που είναι αυτό το ιδρυμα φίλε;

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
καλησπερα....δε γραφω συχνα...σχεδον ποτε.
μασατζιδικο,καλο,εστω για κανα φραπε,στο πειραια παιζει???
και μην μου πειτε για καραισκου και φιλωνος...εχω παει και εχω φαει...
μασαζ καλο να κανουν...
αν καποιος ξερει κατι....thanks

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα....δε γραφω συχνα...σχεδον ποτε.
μασατζιδικο,καλο,εστω για κανα φραπε,στο πειραια παιζει???
και μην μου πειτε για καραισκου και φιλωνος...εχω παει και εχω φαει...
μασαζ καλο να κανουν...
αν καποιος ξερει κατι....thanks

Η Τζόντη ήταν στη Λαμπράκη αλλά μετακόμισε/μετακομίζει.

Κατά τα άλλα, για τον πούτσο κλαίγανε.

Πάντως, για σκέτο μασάζ, έχει ένα στην Καραΐσκου, στον πεζόδρομο πίσω από το Δημαρχείο, με νέες θεραπεύτριες αλλά είναι ακριβό.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλε gkrams ειναι καραισκου 106 δεν και τοσο καθαρο το εχει μια που εχει ενα αλλο στον πεζοδρομο στο παναθηναικο σταδιο γινεται παιχνιδι με το σταγονομετρο αλλα γινεται ειναι κατι σαν πριβε και μονο.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε gkrams ειναι καραισκου 106 δεν και τοσο καθαρο το εχει μια που εχει ενα αλλο στον πεζοδρομο στο παναθηναικο σταδιο γινεται παιχνιδι με το σταγονομετρο αλλα γινεται ειναι κατι σαν πριβε και μονο.

Έχεις κάνει τίποτα; Είχα πάει 3 φορές παλιότερα, δεν παίχτηκε τίποτα και δεν ξαναπήγα. Πάντως, οι κοπέλες ήταν ωραία μουνάκια.

Παλιά έβαζε αγγελία στα Νέα και ψάρευε στα θολά νερά ("πλήρης αναζωογόνηση", "απόλυτη χαλάρωση" και λοιπές παπαριές).

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
ναι κι εγώ είχα πάει 2 φορές σε αυτό στον πεζόδρομο πίσω από το καλλιμάρμαρο και σχημάτισα την εντύπωση ότι δεν παίζει τίποτα. Μπορεί να είναι πριβέ η κατάσταση.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ναι κι εγώ είχα πάει 2 φορές σε αυτό στον πεζόδρομο πίσω από το καλλιμάρμαρο και σχημάτισα την εντύπωση ότι δεν παίζει τίποτα. Μπορεί να είναι πριβέ η κατάσταση.
θυμασαι τη διευθυνση?
αυτο ειναι πολυ περιποιημενο μαγαζι...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Είχες πάει κι εσύ; Καλλιδρομίου πρέπει να είναι η οδός. Αριθμό δεν θυμάμαι, δυστυχώς.
Καλλιδρομιου αποκλειεται!
ηξερα ενα σε ενα αδιεξοδο πεζοδρομο,
διπλα σε μια μικρη καφετερια...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλλιδρομιου αποκλειεται!
ηξερα ενα σε ενα αδιεξοδο πεζοδρομο,
διπλα σε μια μικρη καφετερια...

Είχα πάρει ένα διαφημιστικό φυλλάδιο με τηλέφωνα και διευθύνσεις και για τα 2 καταστήματα. Αν το βρω, θα σου πω. Κάπου εκεί πρέπει να είναι. Αυτό που είναι στο παναθηναϊκό στάδιο, έχει και χαμάμ, κάνανε και κάτι προσφορές. Τα ιδρύματα αυτά είχαν αναφερθεί, ατυχώς βέβαια, στις πρώτες 50 - 60 σελίδες του κύριου θρέντ ("μασαζίδικα που γαμάς"). Αν ψάξεις εκεί, θα βρεις τις λεπτομέρειες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom