Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Ρε αδέλφια λέω να πάω για κανονικό μασάζ στο Δεριγνύ 14. Πήγε κανένας τελευταία για τρίψιμο; Έχουμε τίποτα νέο;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Ρε αδέλφια λέω να πάω για κανονικό μασάζ στο Δεριγνύ 14. Πήγε κανένας τελευταία για τρίψιμο; Έχουμε τίποτα νέο;

Είχα πάει πριν τα χριστούγεννα. Πήρα το σύντομο πρόγραμμα. Σκέτο μασαζ, δυνατό, 45λεπτα, χωρις πετσέτα στη μέση, με μια κοπέλα που δεν θυμάμαι τώρα όνομα (μελαχρινή μέτριο ανάστημα, μαλιά μέχρι τον ώμο πιασμένα πίσω, 28-30 ετων, μάλλον ελληνίδα). Η Ροζυ μάλλον έφυγε!

Αν πας και έχει κάτι καλό ενημέρωσε.

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
μελαχροινη μαλλον ενοεις τη στελα πρωην ιλιαδα που προσφερει μονο φραπε.ειναι και η ποπη,επισης πρωην ιλιαδα που εδινε και μπριζολα.οι αλλες μονο μασαζ,εκτος αν ξερει καποιος κατι παραπανω.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες, πήρα τηλέφωνο στο Δ[size=50pt]εριγνύ[/size] 14 να κλέισω ραντεβού με Τζένη και μου είπανε ότι δεν δουλεύει εκεί πια.  :think:

Θα πάω και θα πάρω μια στην τύχη και ό,τι βγει.

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Μάγκες, πήρα τηλέφωνο στο Δ[size=50pt]εριγνύ[/size] 14 να κλέισω ραντεβού με Τζένη και μου είπανε ότι δεν δουλεύει εκεί πια.  :think:

Θα πάω και θα πάρω μια στην τύχη και ό,τι βγει.
πεφτει και κανενασ πηδουλοσ εκει η μονο μασαζ?

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
...αυτο μονο..

ΤΕΛΟΣ !

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
...βρε κουτο..

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
πεφτει και κανενασ πηδουλοσ εκει η μονο μασαζ?

Φίλε, έχει αρχίσει φαίνεται ξεσκαρτάρισμα εκεί φεύγουν οι φραπιέρες, έφυγαν οι μπριζολιέρες, θα μείνουν μόνο τα μικρά και αθώα. Μόνο τα αρθριτικά μας θα διορθώνουμε εκεί.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε, έχει αρχίσει φαίνεται ξεσκαρτάρισμα εκεί φεύγουν οι φραπιέρες, έφυγαν οι μπριζολιέρες, θα μείνουν μόνο τα μικρά και αθώα. Μόνο τα αρθριτικά μας θα διορθώνουμε εκεί.

Μια απορία, ρε παιδιά. Μακροπρόθεσμα, είναι δυνατόν ένα τέτοιο αμπρίζολο ίδρυμα να επιβιώσει οικονομικά; Μήπως όλα αυτά τα ιδρύματα είναι full service αλλά [size=18pt]επιλεκτικά[/size];

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Θα το καταλάβαινα αν είχε εξειδικευμένο προσωπικό. Αλλά, εν προκειμένω, οι θεραπεύτριες δεν έχουν τα ανάλογα τυπικά προσόντα. Είναι απλώς εμφανίσιμες. Δεν μιλάμε για κάποιο κανονικό SPA. Μιλάμε για μαγαζιά που απλά κοροϊδεύουν τους πελάτες.

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Θα το καταλάβαινα αν είχε εξειδικευμένο προσωπικό. Αλλά, εν προκειμένω, οι θεραπεύτριες δεν έχουν τα ανάλογα τυπικά προσόντα. Είναι απλώς εμφανίσιμες. Δεν μιλάμε για κάποιο κανονικό SPA. Μιλάμε για μαγαζιά που απλά κοροϊδεύουν τους πελάτες.
σωστα τα λες, αλλα παραλειπεις τον παραγοντα ελλάντα.. ενας πεθαινει, εκατο γεννιουνται.. :)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά είναι το μόνο που βρήκα μέχρι τώρα με πολύ καλό μασαζ καθαρό, ντους σε όλα το δωμάτια και όμορφο χώρο!!! Το έχω επισκευτεί συνολικά τρείς (3) φορές από το καλοκαίρι μέχρι τα χριστούγεννα. Με το νέο έτος δεν ξέρω τι γίνεται.

Αμα ξέρεις τι θέλεις, ξέρεις τι σου προσφέρουν και το αποδέχεσαι ευχαριστημένος δεν νομίζω οτι είσαι κορόιδο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom