Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η πηνελοπη εχει σταματησει δεν δουλευει επεσε ξαφνικα στα βαθεια και ειχε προβλημα το λιγο που δουλεψε ομως ηταν δυναμη την χαρα την ψαχνουμε καιρο αυτη τσακωθηκαι με τη μαρια και εφυγε μακαρι να τη βρησκαμε απο τα καλυτερα παιδια και ωραια του χωρου. η μαρια ηταν παλια ιλιαδα μετα ηταν στο φλοισβο σε ενα εκει εκανε και γαμω τα μπριζολιασματα.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Εχουμε καμιά πρόσφατη ενημέρωση από Δεριγνυ 14?

Παίζουν κάποιες νέες κοπέλες από άλλα ιδρύματα. Η Ροζ πήρε πόδι, δεν ξέρω γιατί. Ίσως επειδή μπριζολιαζόταν πιο γρήγορα από τις άλλες. Επιμένω ότι το μαγαζί δεν είναι "ΔΕΝ". Απλά σου τα μασάνε μέχρι να κάτσει η φάση, και αν. Μάλλον παίζουν και κάποιες πραγματικά ανήξερες για το ξεκάρφωμα του χώρου. Για σιγουριά προτείνω όλα τα μιλφ για να καταλήξεις κάποτε σε ένα φραπέ ή ένα στεγνό μπριζολάκι. Οι νεαρές όλες μου έχουν φανεί "ανήξερες". Τουλάχιστον θα σου μείνει το καλό μασάζ.

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
η πηνελοπη εχει σταματησει δεν δουλευει επεσε ξαφνικα στα βαθεια και ειχε προβλημα το λιγο που δουλεψε ομως ηταν δυναμη την χαρα την ψαχνουμε καιρο αυτη τσακωθηκαι με τη μαρια και εφυγε μακαρι να τη βρησκαμε απο τα καλυτερα παιδια και ωραια του χωρου. η μαρια ηταν παλια ιλιαδα μετα ηταν στο φλοισβο σε ενα εκει εκανε και γαμω τα μπριζολιασματα.
Την Μαρια την ψηνω 3 χρονια τωρα αλλα δεν μου καθεται με τιποτα. Θα δωσει δικαιωματα στις αλλες κοπελες λεει. Με φτιαχνει πολυ αυτη η γυναικα γμτ.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Παίζουν κάποιες νέες κοπέλες από άλλα ιδρύματα. Η Ροζ πήρε πόδι, δεν ξέρω γιατί. Ίσως επειδή μπριζολιαζόταν πιο γρήγορα από τις άλλες. Επιμένω ότι το μαγαζί δεν είναι "ΔΕΝ". Απλά σου τα μασάνε μέχρι να κάτσει η φάση, και αν. Μάλλον παίζουν και κάποιες πραγματικά ανήξερες για το ξεκάρφωμα του χώρου. Για σιγουριά προτείνω όλα τα μιλφ για να καταλήξεις κάποτε σε ένα φραπέ ή ένα στεγνό μπριζολάκι. Οι νεαρές όλες μου έχουν φανεί "ανήξερες". Τουλάχιστον θα σου μείνει το καλό μασάζ.

ακριβως ετσι

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Ειναι γεγονός οτι από μασαζ ειναι ότι καλύτερο έχω βρει! Το έχω επισκευτεί 2-3 φορές και είχα πάρει το "μικρό" πρόγραμμα (45').
Είχα δει και μια νοτιοασιάτισα (νομίζω οτι αυτή ειναι η Ροζ που λες)δεν μου είχε πει το όνομα, είχα πάρει μια βορειοευρωπαία.
Οσες φορές πήγα ΔΕΝ είχε ούτε φραπέ. Το μασάζ όμως ήταν φοβερό!!

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι γεγονός οτι από μασαζ ειναι ότι καλύτερο έχω βρει! Το έχω επισκευτεί 2-3 φορές και είχα πάρει το "μικρό" πρόγραμμα (45').
Είχα δει και μια νοτιοασιάτισα (νομίζω οτι αυτή ειναι η Ροζ που λες)δεν μου είχε πει το όνομα, είχα πάρει μια βορειοευρωπαία.
Οσες φορές πήγα ΔΕΝ είχε ούτε φραπέ. Το μασάζ όμως ήταν φοβερό!!

Τώρα έχει μια φιλιπινεζα ονόματι Ελίζαμπεθ. Βορειοευρωπαία δεν ξέρω ποια λες, είχε παλαιότερα μια Πολωνέζα δεν θυμάμαι όνομα.

Το κατάστημα είναι μια "Ηπείρου 22" με τη διαφορά του πολύ καλού μασάζ.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Τώρα έχει μια φιλιπινεζα ονόματι Ελίζαμπεθ. Βορειοευρωπαία δεν ξέρω ποια λες, είχε παλαιότερα μια Πολωνέζα δεν θυμάμαι όνομα.

Το κατάστημα είναι μια "Ηπείρου 22" με τη διαφορά του πολύ καλού μασάζ.

Την Πολωνέζα λέω!! Άλλη μια φορά είχα πάρει μια Τζένη (αν θυμάμαι καλά γιατί δεν συγκρατώ ονόματα).

Το Ηπείρου 22 τι λέει?

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Την Πολωνέζα λέω!! Άλλη μια φορά είχα πάρει μια Τζένη (αν θυμάμαι καλά γιατί δεν συγκρατώ ονόματα).

Το Ηπείρου 22 τι λέει?

Του έχω δώσει άκυρο εδώ και καιρό. Ζητούσαν 60 ευρώ τα 30' και στα 120 ευρώ ΜΠΟΡΕΙ να σε φραπεδιάζανε. Η Τζένη που λες στο Δ14 είναι η κλασσική περίπτωση φραπιέρας στα 4-5 ραντεβού. Μασάζ του κώλου.

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εχει παει τελευταια καποιος Ξενοπουλου γιατι εχω καιρο να παω και εχω μεινει πισω. Ευχαριστω!!!!!!

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους...
Να ρωτησω ενα μαζατζιδικο που ειναι στους Αγιους Αναργυρους Λαχανα 6, νομιζω, ανοικει στα δεν,στη φραπα,στη μπριζολα???
Περιμενω απαντησεις αν γνωριζει καποιος...
Τι λες τώρα!
Υπάρχει μασατζίδικο στους Αγίους;
Αυτό είναι είδηση.
Γράψτε τίποτα ρε όσοι ξέρετε!

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Τι λες τώρα!
Υπάρχει μασατζίδικο στους Αγίους;
Αυτό είναι είδηση.
Γράψτε τίποτα ρε όσοι ξέρετε!

Αστο συναγωνιστή. Η απόλυτη μούφα. Εκτός του ότι δεν παίζει΄τίποτα, οι "θεραπεύτριες" δεν είναι για τα μπάζα αλλάτα ΑΠΟΛΥΤΑ μπάζα, δεν σκαμπάζουν ούτε από μασσάζ. Πεταμένα λεφτά. Και έχουν γεμίσει τον δρόμο κάτω από τη γέφυρα με ροζ ταμπελίτσες που δείχνουν την κατεύθυνση. Μακριά και με τα ευρώπουλα στην τσέπη, κάνε αλλού τις βόλτες σου να φχαριστηθείς και κανένα κοψίδι...

father of god

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εχει παει τελευταια καποιος Ξενοπουλου γιατι εχω καιρο να παω και εχω μεινει πισω. Ευχαριστω!!!!!!
δες την τελευταία σελίδα στα Μασατζίδικα που φραπάς. έχω γράψει για μία πρόσφατη επίσκεψη μου.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
τελικα στη δερυγνι δινεται μπριζολα η ειναι κρατικο μυστικο.

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
το κουδουνι της δεριγνυ ψαχνω τι γραφει,γιατι ειμαι εξω.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
βοηθεια για δεριγνυ καποιος τι γραφει το κουδουνι.εχει ενα με δυο ονομοτα αντρικο και  γυναικειο.δεν πρεπει να ειναι αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom