sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οταν λες δυνατη?
παλεψατε?
Καλό!
Για τον άλλο συναδελφο να εξηγήσω ότι μπορεί να δυσανασχετησει σε καμμια μάλαξη.
οταν λες δυνατη?
παλεψατε?
βοηθεια για δεριγνυ καποιος τι γραφει το κουδουνι.εχει ενα με δυο ονομοτα αντρικο και γυναικειο.δεν πρεπει να ειναι αυτο.
δλδ απαλο μασαζ δεν κανει ουτε για δειγμα?Καλό!
Για τον άλλο συναδελφο να εξηγήσω ότι μπορεί να δυσανασχετησει σε καμμια μάλαξη.
ΗΟΜΜΕ SPA διπλα στο τοσταδικο.βοηθεια για δεριγνυ καποιος τι γραφει το κουδουνι.εχει ενα με δυο ονομοτα αντρικο και γυναικειο.δεν πρεπει να ειναι αυτο.
δλδ απαλο μασαζ δεν κανει ουτε για δειγμα?
μπα δε θα μου αρεσει....Θα πονέσεις αλλά θα σου αρέσει
το κουδουνι της δεριγνυ ψαχνω τι γραφει,γιατι ειμαι εξω.
τι εννοείς 75 μονο για μασαζ ?Απ' ό,τι ξέρω, η Λέκκα είναι full service ίδρυμα. Τα 75 τα δίνεις μόνο για το μασάζ. Για extra services πληρώνεις extra.
τι εννοείς 75 μονο για μασαζ ?
Καλά ,για το τι είναι ακριβό είναι το μονο σίγουρο .Επιλογή μας είναι .Από τεμάχια ,τι λέει ?εμφάνιση ,ωραίες κοπέλες ?δεν έτυχε να πάωΤην τελευταία φορά που πήγα, 30' μασάζ 60 ευρώ, 60' μασάζ 75 ευρώ. Μόνο το μασάζ, για τα εξτρά συνενοήσε με την κοπέλα. Ωστόσο, ο χρόνος τηρείται. Είναι ακριβά, αναμφίβολα, και οι θεραπεύτριες είναι, οι περισσότερες, 45+.
Μπα, δεν λέει. Έχω να πάω μήνες, συναγωνιστές που πήγαν πρόσφατα μου είπαν ότι δεν λένε. Αν κάποιος συναγωνιστής έχει πάει πρόσφατα, ας γράψει.Καλά ,για το τι είναι ακριβό είναι το μονο σίγουρο .Επιλογή μας είναι .Από τεμάχια ,τι λέει ?εμφάνιση ,ωραίες κοπέλες ?δεν έτυχε να πάω
και που ειναι αυτο?Την τελευταία φορά που πήγα, 30' μασάζ 60 ευρώ, 60' μασάζ 75 ευρώ. Μόνο το μασάζ, για τα εξτρά συνενοήσε με την κοπέλα. Ωστόσο, ο χρόνος τηρείται. Είναι ακριβά, αναμφίβολα, και οι θεραπεύτριες είναι, οι περισσότερες, 45+.
Για δες σύστημα ,δηλαδή πας και δεν ξαναπάς .Ευχαριστώ αδερφέΜπα, δεν λέει. Έχω να πάω μήνες, συναγωνιστές που πήγαν πρόσφατα μου είπαν ότι δεν λένε. Αν κάποιος συναγωνιστής έχει πάει πρόσφατα, ας γράψει.
Ένα μείον του ιδρύματος αυτού είναι ότι πρώτα πληρώνεις και μετά βλέπεις τις μεγαλοκοπέλες. Οπότε, λίγο-πολύ, αγοράζεις γουρούνι στο σακί.
Απ' ό,τι ξέρω, η Λέκκα είναι full service ίδρυμα. Τα 75 τα δίνεις μόνο για το μασάζ. Για extra services πληρώνεις extra.