Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 608K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
βοηθεια για δεριγνυ καποιος τι γραφει το κουδουνι.εχει ενα με δυο ονομοτα αντρικο και  γυναικειο.δεν πρεπει να ειναι αυτο.

Ακριβώς δίπλα στο τυροπιτάδικο η είσοδος, γράφει "Homespa".

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
θελω να παω στην λεκκα.εχει παει κανεις τελευταια.ειχε μια ροσιδα μελαχροινη ψηλη την τελευταια φορα που πηγα.δωστε μου πληροφοριες παρακαλω

blueeyes

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μόνο για μασαζ ενοειται, Πήγα το Σάβατο και καλα να πάθω, 75 για μια ωρα , και μου ζήτησε και 20 !!! η κυρια επανω για να με ανακουφήσει . Τα οποια φυσικά και δεν πήρε .
1 'ωρα μασαζ μονο
μήν ζητήσεις τίποτα άλλο , ξυνό θα στο βγάλουν

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
ειχα παρει τιν ξανθια και δεν ζιτισε τιποτα παραπανω για  φραπε με διαδικαστικο χαρακτηρα.εκανες με την μελαχροινη που λεω,γιατι φαινοταν πολυ καλο κοματι.ψηλη αδυνατη με ωραιο στηθος

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καμια ενημερωση απο chokospa υπάρχει?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Απ' ό,τι ξέρω, η Λέκκα είναι full service ίδρυμα. Τα 75 τα δίνεις μόνο για το μασάζ. Για extra services πληρώνεις extra.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τι εννοείς 75 μονο για μασαζ ?

Την τελευταία φορά που πήγα, 30' μασάζ 60 ευρώ, 60' μασάζ 75 ευρώ. Μόνο το μασάζ, για τα εξτρά συνενοήσε με την κοπέλα. Ωστόσο, ο χρόνος τηρείται. Είναι ακριβά, αναμφίβολα, και οι θεραπεύτριες είναι, οι περισσότερες, 45+.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Την τελευταία φορά που πήγα, 30' μασάζ 60 ευρώ, 60' μασάζ 75 ευρώ. Μόνο το μασάζ, για τα εξτρά συνενοήσε με την κοπέλα. Ωστόσο, ο χρόνος τηρείται. Είναι ακριβά, αναμφίβολα, και οι θεραπεύτριες είναι, οι περισσότερες, 45+.
Καλά ,για το τι είναι ακριβό είναι το μονο σίγουρο .Επιλογή μας είναι .Από τεμάχια ,τι λέει ?εμφάνιση  ,ωραίες κοπέλες ?δεν έτυχε να πάω  :think:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλά ,για το τι είναι ακριβό είναι το μονο σίγουρο .Επιλογή μας είναι .Από τεμάχια ,τι λέει ?εμφάνιση  ,ωραίες κοπέλες ?δεν έτυχε να πάω  :think:
Μπα, δεν λέει. Έχω να πάω μήνες, συναγωνιστές που πήγαν πρόσφατα μου είπαν ότι δεν λένε. Αν κάποιος συναγωνιστής έχει πάει πρόσφατα, ας γράψει.

Ένα μείον του ιδρύματος αυτού είναι ότι πρώτα πληρώνεις και μετά βλέπεις τις μεγαλοκοπέλες. Οπότε, λίγο-πολύ, αγοράζεις γουρούνι στο σακί.  :grin:

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
και που ειναι αυτο?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σύνταγμα, Λέκκα. Όπως κατεβαίνεις αριστερά, φαίνεται. Δεν θυμάμαι νούμερο.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Μπα, δεν λέει. Έχω να πάω μήνες, συναγωνιστές που πήγαν πρόσφατα μου είπαν ότι δεν λένε. Αν κάποιος συναγωνιστής έχει πάει πρόσφατα, ας γράψει.

Ένα μείον του ιδρύματος αυτού είναι ότι πρώτα πληρώνεις και μετά βλέπεις τις μεγαλοκοπέλες. Οπότε, λίγο-πολύ, αγοράζεις γουρούνι στο σακί.  :grin:
Για δες σύστημα ,δηλαδή πας και δεν ξαναπάς .Ευχαριστώ αδερφέ

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Απ' ό,τι ξέρω, η Λέκκα είναι full service ίδρυμα. Τα 75 τα δίνεις μόνο για το μασάζ. Για extra services πληρώνεις extra.

Επιβεβαιώνω τον συναγωνιστή. Δίνεις από 20 έως 50 γιούρια επιπλέον, ανάλογα την υπηρεσία που θέλεις. Τιμές διετίας και βάλε, μπορεί να αλλάξανε τώρα. Μιλφοκαταστάσεις τότε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom