Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Μια απορία, ρε παιδιά. Μακροπρόθεσμα, είναι δυνατόν ένα τέτοιο αμπρίζολο ίδρυμα να επιβιώσει οικονομικά; Μήπως όλα αυτά τα ιδρύματα είναι full service αλλά [size=18pt]επιλεκτικά[/size];

Αδελφέ, αυτό λέω εγώ από τότε που άρχισα να γράφω. Εγώ πήγα συστημένος και μέχρι το καλοκαίρι μπριζόλιαζα. Οι τιμές λίγο τσιμπημένες αλλά το μασάζ άψογο και με όλα τα συν του χώρου. Βλέπω ότι σουτάρανε όμως κάποια άτομα και ίσως τελικά να το καθαρίζουν το μαγαζάκι. Όχι μόνο από μπριζόλα, αλλά και από αθώο φραπεδάκι.

Κάποιος συνάδελφος έγραψε ότι υπάρχουν κοπέλες από Ιλιάδα, το τι κάνουν όμως άγνωστο.

Άποψη μου είναι και το έχω ξαναγράψει ότι οι μικρές μάλλον δεν κάνουν τίποτα. Για να μην ρισκάρω την Δευτέρα πήγα σε άλλο χώρο (στούντιο) που είμαι πελάτης και πέρασα τέλεια.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά είναι το μόνο που βρήκα μέχρι τώρα με πολύ καλό μασαζ καθαρό, ντους σε όλα το δωμάτια και όμορφο χώρο!!! Το έχω επισκευτεί συνολικά τρείς (3) φορές από το καλοκαίρι μέχρι τα χριστούγεννα. Με το νέο έτος δεν ξέρω τι γίνεται.

Αμα ξέρεις τι θέλεις, ξέρεις τι σου προσφέρουν και το αποδέχεσαι ευχαριστημένος δεν νομίζω οτι είσαι κορόιδο!!!

Συμφωνώ φίλε. Το βασικό είναι να ξέρεις για τι πράγμα πας στον κάθε χώρο.

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μια απορία, ρε παιδιά. Μακροπρόθεσμα, είναι δυνατόν ένα τέτοιο αμπρίζολο ίδρυμα να επιβιώσει οικονομικά; Μήπως όλα αυτά τα ιδρύματα είναι full service αλλά [size=18pt]επιλεκτικά[/size];
Ναι, Ναι, Ναι.
Μόνο που το κριτίριο επιλογής είναι αποκλειστικά το χοντρό ...πορτοφόλι...
Το πόοοσοι μαλάκες με χοντρό πορτοφόλι κυκλοφορούν είναι γνωστό...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
εγω θα πω κατι που το εχω ξαναπει και βγαλτε συμπερασματα ασπασια ποπη ηταν ιλιαδα και ηταν στο φουλ  στελλα και αυτη ιλιαδα σουπερ φραπεδιαρα εκει και γδυσιμο πληρες  αυτες ξερω τη κανουν αν ξαφνικα γειναν παρθενες μπραβο τους.

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παντα τα χοντρα πορτοφολια περναγανε καλυτερα απο τα αδυνατα. Γαμω την φτωχεια μου γαμω να λες.

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Και σιγα να μην γουσταρω τα φτηνιαρικα και να πηγαινουν ολοι οι πεινασμενοι και να θελουν να φανε φιλετακι με 60. Και να γινουν τα μασατζιδικα στουντιο. Και να βρωμανε τα σεντονια κατουρο. Καλυτερα ,για μενα, ακριβα και με λιγους πελατες παρα φτηνα με πολλους.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω θα πω κατι που το εχω ξαναπει και βγαλτε συμπερασματα ασπασια ποπη ηταν ιλιαδα και ηταν στο φουλ  στελλα και αυτη ιλιαδα σουπερ φραπεδιαρα εκει και γδυσιμο πληρες  αυτες ξερω τη κανουν αν ξαφνικα γειναν παρθενες μπραβο τους.

Μπορεί να το παίζουν δύσκολες για να πάρουν περισσότερα. Όπως βλέπεις, υπάρχουν αρκετοί πρόθυμοι να πληρώσουν παραπάνω.

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Και σιγα να μην γουσταρω τα φτηνιαρικα και να πηγαινουν ολοι οι πεινασμενοι και να θελουν να φανε φιλετακι με 60. Και να γινουν τα μασατζιδικα στουντιο. Και να βρωμανε τα σεντονια κατουρο. Καλυτερα ,για μενα, ακριβα και με λιγους πελατες παρα φτηνα με πολλους.
Είπε κανείς ότι θέλει μασάζ με 60; Το μίνιμουμ είναι 80 (ως γνωστόν). Εδώ όμως (αν μας παρακολουθείς) μιλούσαμε για τα 'αμπρίζολα' και καλά, 'κυριλέ' ιδρύματα. Εκεί για να γίνει δουλειά πρέπει να πας 3-4 φορές (από 100 χωρίς να γίνει τίποτα) και μετά βλέπουμε... Εννοείται πάνω από 150, μπορεί και 200 Ε, αφού γίνεις πελάτης.
Με αυτά τα χρήματα (συνυπολογίζοντας τις φορές που μένεις με το πουλί στο χέρι), έχεις ένα μοντέλο city tour. Ή μήπως βρωμάνε κάτουρο και τα σεντόνια του Hilton;

boobman

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
30
Πόντοι
1
καλλιροης 48 1ος ανηκει στα δεν?
εχει παει κανεις τελευταια?

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ανταπόκριση απο Δημοκριτου. Πηρα τη Νικολ η οποια εκ πρωτης οψεως ηταν οντως εντυπωσιακη. Ψηλο ξανθο αλογο με βυζαρες. Το πρωτο ξενερωμα ομως ηταν που μου ζητησαν προκαταβολικα τα χρηματα. Δεν πειραζει λεω το ιδιο ειναι και τα δινω (80). Περναμε και ξεκιναει το μασαζ το οποιο ηταν απαλο αλλα τιποτα ιδιαιτερο. Το μασαζ διηρκεσε σχεδον 40 λεπτα (εμπρος και πισω). Στο ζουμι τωρα μετα βιας την καταφερα να με φραπεδιασει και να βγαλει μόνο το απο πανω για να δω τις βυζαρες της η οποιες ειναι σιλικονατες βεβαια. Δεν ξερω αν σε επομενη συνεδρια θα αφησει κατι παραπανω αλλα δεν αφησε υπονοουμενα. Σημειωτεον οτι ηθελε και το δωρο της (+20) για να κανει τα αυτονοητα (καλά να πάθω). Αυτο που με ξένισε επισης ηταν και το γεγονος οτι κατα τη διαρκεια της συνεδριας σχεδον ποτε δε γελασε και κοιταξε 2-3 φορες το ρολοι λεγοντας μου οτι περασε η ωρα. Η κοπελα ειναι Ελληνιδα με πολυ καλο σωμα και προσωπο σχετικα καλο προς τη τσοντόφατσα θα ελεγα. Δεν ξερω αν θα ξαναπαρω γιατι με ξενισε η συμπεριφορα και η κρυαδα που αποπνεε η κοπελα αφου παρα το οτι ηταν πολυ συζητησιμη, στο κυριως πιατο ηταν παγερή.

mpampis53

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ομιρου εχει παει στα δεν δε το σιζιταγε με τιποτα αυτι που τα παρουζιαζει τα κοριτσια  :idiot:

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
μιχαλακοπούλου 171 πήρα γιάννα η οποία από εμφάνιση είναι έτσι κι έτσι, άλλα μου άρεσε που φορούσε μινάκι με καλσόν και είχε ωραία πόδια. Μασάζ καλό και αρκετά αισθησιακό φραπεδάκι. 65 €. από εκεί αξίζει καμία άλλη;

Ματζάρου Κολωνάκι τι παίζει ρε παιδιά ξέρει κανείς; 

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
μιχαλακοπούλου 171 πήρα γιάννα η οποία από εμφάνιση είναι έτσι κι έτσι, άλλα μου άρεσε που φορούσε μινάκι με καλσόν και είχε ωραία πόδια. Μασάζ καλό και αρκετά αισθησιακό φραπεδάκι. 65 €. από εκεί αξίζει καμία άλλη;

Ματζάρου Κολωνάκι τι παίζει ρε παιδιά ξέρει κανείς; 

αυτες ειναι τιμες

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και είναι και τίμιο αυτό που προσφέρουν. Όχι σαν τα μπουρδέλα με φερετζέ μασαζ...

Μασάζ (αξιοπρεπές) + φραπές παίζει και με 60.
Για το 171, θα συμφωνήσω αν και δεν βλέπω να μακροημερεύει το ίδρυμα αν δεν υπάρξει άνεμος ανανέωσης.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Καλησπερα.Γνωριζει κανεις κατι για το biospa που ειναι στο Μαρουσι στην οδο θεμιδος?Περασα απ εξω και ειδα την ταμπελα,η οποια ειχε και το τηλεφωνο(αν θα φανει,210***********).Πηρα τηλεφωνο και ειπα οτι ενδιαφερομαι για χαλαρωτικο μασαζ(εχει διαφορα ειδη μου ειπε,σοκολατοθεραπεια,αρωματοθεραπεια κ.α)και μου ειπε για το χαλαρωτικο η τιμη ειναι στα 50 ευρω για 50 λεπτα και γινεται μασαζ σε ολο το σωμα απο το κεφαλι μεχρι τα ποδια,οπως η ιδια μου ειπε.Ρωταω αν ξερει κανεις κατι(π.χ αν παιζει φραπες)γιατι δεχεται μονο με ραντεβου.Ευχαριστω.

[size=30pt]
edit giorgospapa: σβησιμο τηλεφωνου. πλλλλλλλλάκα με κάνετε ???? δεν διαβαζει κανενας τους κανονες λειτουργιας του φορουμ ????
[/size]

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
[size=30pt]
edit giorgospapa: σβησιμο τηλεφωνου. πλλλλλλλλάκα με κάνετε ???? δεν διαβαζει κανενας τους κανονες λειτουργιας του φορουμ ????
[/size]

Η κοινή λογική και η αξιοπρεπής ανταλλαγή απόψεων για οποιοδήποτε θέμα, συνήθως είναι πιο αυστηρή από τους κανόνες του φόρουμ ...
Εγώ ποτέ δεν τους έχω διαβάσει ...  :grin:
(ΠαπαΓιώργη, αν το θεωρείς απρεπές το off topic ρίχτο στη λεκάνη και τράβα και το καζανάκι 2 φορές ...!!!

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Μασάζ (αξιοπρεπές) + φραπές παίζει και με 60.
Για το 171, θα συμφωνήσω αν και δεν βλέπω να μακροημερεύει το ίδρυμα αν δεν υπάρξει άνεμος ανανέωσης.
με 60 και με κανονικό μασάζ όχι απλό χάιδεμα δεν ξέρω πουθενά να παίζει. Για πες, που παίζει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom