Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Τη προηγούμενη βδομάδα ήθελα να κάνω καλό μασαζάκι και επειδή στα άλλα ιδρύματα το μασαζ έρχεται σε δεύτερη μοίρα πέρασα απ τη Σολωμού 33. Είναι φραπετερια το μαγαζί..έχει ουκρανές και είναι με ραντεβού με τηλ απ τη Χρυσή Ευκαιρία..Παλιά πήγαινα συχνότερα και πρόσφεραν καλό επαγγελματικό μασάζ και στάρνταρτ φραπέ..Πάω λοιπόν και βλέπω μια πιτσιρίκα την Άννα που φόραγε σέξι σορτσάκι και ένα μιλφάκι τη Βίκυ ουκρανές.. Την Άννα την είχα πάρει παλιότερα έκανε καλό μασαζ αλλά στο φραπεδάκι έκλεινε τα μάτια σαν να μη της άρεσε όλο το σκηνικό και με είχε ξενερώσει.. Οπότε διάλεξα το μιλφάκι που ήταν και πολύ φοβερό ψηλή νταρντάνα και όμορφη... :boobies: Πάμε μου κάνει ωραίο μασαζάκι δυνατό και χαλαρωτικό στο τέλος και όταν γυρνάω και αρχίζω το χούφτωμα έμεινα...  βυζί και κώλος πέτρα  :boobies:  Αχ γιατί να μη δουλεύει αλλού :(  Εκείνο που με πείραξε είναι ότι δεν ήθελε να μου προσφέρει φραπεδάκι παρότι μου τριβε τα @@.. Δε ξέρω αν άλλαξε κάτι στο μαγαζί γιατί παλιά όλες πρόσφεραν φραπέ... Οταν ντύθηκα να φύγω είχε αλλάξει και εκείνη και με ωραίο ντύσιμο φαινόταν ακόμα πιο όμορφη τη κυκλοφορούσα άνετα.. :rolleyes: Πάντως το μαγαζί προτείνεται για καλό μασάζ..με αμφιλεγόμενο φραπέ..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
γεια σας συναγωνιστές
ξέρετε τι επικρατεί αυτό το διάστημα στην Δεριγνύ 14;
Καλό μασαζάκι και ένα περιποιημένο φραπέ ψάχνω.
Έχετε να προτείνεται κάποια συγκεκριμένη κοπελιά;
Η κάποιο άλλο μαγαζάκι….
Ευχαριστώ…

μάλλον θα βρείς αυτάπου ζητάς εκεί...
τελευταιες πληροφορίες αναφέρουν για 2 καλές ασιάτισες που δουλεύουν εκει...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Τη προηγούμενη βδομάδα ήθελα να κάνω καλό μασαζάκι και επειδή στα άλλα ιδρύματα το μασαζ έρχεται σε δεύτερη μοίρα πέρασα απ τη Σολωμού 33. Είναι φραπετερια το μαγαζί..έχει ουκρανές και είναι με ραντεβού με τηλ απ τη Χρυσή Ευκαιρία..Παλιά πήγαινα συχνότερα και πρόσφεραν καλό επαγγελματικό μασάζ και στάρνταρτ φραπέ..Πάω λοιπόν και βλέπω μια πιτσιρίκα την Άννα που φόραγε σέξι σορτσάκι και ένα μιλφάκι τη Βίκυ ουκρανές.. Την Άννα την είχα πάρει παλιότερα έκανε καλό μασαζ αλλά στο φραπεδάκι έκλεινε τα μάτια σαν να μη της άρεσε όλο το σκηνικό και με είχε ξενερώσει.. Οπότε διάλεξα το μιλφάκι που ήταν και πολύ φοβερό ψηλή νταρντάνα και όμορφη... :boobies: Πάμε μου κάνει ωραίο μασαζάκι δυνατό και χαλαρωτικό στο τέλος και όταν γυρνάω και αρχίζω το χούφτωμα έμεινα...  βυζί και κώλος πέτρα  :boobies:  Αχ γιατί να μη δουλεύει αλλού :(  Εκείνο που με πείραξε είναι ότι δεν ήθελε να μου προσφέρει φραπεδάκι παρότι μου τριβε τα @@.. Δε ξέρω αν άλλαξε κάτι στο μαγαζί γιατί παλιά όλες πρόσφεραν φραπέ... Οταν ντύθηκα να φύγω είχε αλλάξει και εκείνη και με ωραίο ντύσιμο φαινόταν ακόμα πιο όμορφη τη κυκλοφορούσα άνετα.. :rolleyes: Πάντως το μαγαζί προτείνεται για καλό μασάζ..με αμφιλεγόμενο φραπέ..

το μαγαζί αυτό είναι καθαρό και προσφέρει πολύ καλό μασάζ και συνηθως στανταρ καιφέ....

Επισκέπτης
Τα ρημάδια που δεν γαμάς στη Γαλατσίου έκλεισαν;

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Τα ρημάδια που δεν γαμάς στη Γαλατσίου έκλεισαν;
χωσε λακη, χωσεεεεεεεεεεεεεε..

(παντως στο πανω της εβιτας γαμας, δεν ξερω γιατι σου εχει κολησει οτι δεννννν)

Επισκέπτης
το μαγαζί αυτό είναι καθαρό και προσφέρει πολύ καλό μασάζ και συνηθως στανταρ καιφέ....

Ναι είναι κυριλέ το χει η Χριστίνα μια ουκρανή επαγγελματιάς μασέρ έκανε και εκείνη πολύ καλό μασάζ με φραπεδάκι αλλά τη τελευταία φορά μου πε οτι σταμάτησε και έχει μόνο τη διεύθυνση..

Επισκέπτης
προσωπικα δεν νομιζω οτι υπαρχει θεραπευτρια που να εινα καλη σε ολα.Οσοι εχουν μυοσκελετικα προμπλεμς κ θελουν μασαζ να πανε σε καποιο καλο χειροπρακτικο κ γιατα υπολοιπα να πανε εκει που ξερουν οτι πρεπει να πανε :grin:

θα βγει κ πιο οικονομικα κ καλυτερη δουλεια imo

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
προσωπικα δεν νομιζω οτι υπαρχει θεραπευτρια που να εινα καλη σε ολα.Οσοι εχουν μυοσκελετικα προμπλεμς κ θελουν μασαζ να πανε σε καποιο καλο χειροπρακτικο κ γιατα υπολοιπα να πανε εκει που ξερουν οτι πρεπει να πανε :grin:

θα βγει κ πιο οικονομικα κ καλυτερη δουλεια imo

Είναι γεγονός ότι στις καφετέριες κάνουν κατά κανόνα, πολύ καλύτερο μασάζ απ' ό,τι στα μπριζολάδικα. Ο λόγος είναι απλός, στα μπριζολάδικα η βασική υπηρεσία είναι η μπριζόλα και δευτερευόντως το μασάζ (που είναι συχνά του κώλου). Αντίθετα, στις καφετέριες, το μασάζ ( + φραπές) είναι η μοναδική υπηρεσία και πρέπει να παρέχεται σε ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές επίπεδο αν θέλει να επιβιώσει το μαγαζί. Υποτιθέμενες καφετέριες που δεν παρέχουν στοιχειωδώς αξιοπρεπές μασάζ και δεν κλείνουν σημαίνει ότι είναι (κρυφο)μπριζολάδικα.  ;)

Όσοι έχουν περάσει π.χ. από την καφετέρια της Μιχαλακοπούλου (171) ή από την προαναφερόμενη στη Σολωμού (33) αντιλαμβάνονται τη διαφορά αναφορικά με την ποιότητα του παρεχόμενου μασάζ. Η μεγάλη πίκρα είναι όταν πας σε μπριζολάδικα, έχοντας εμπειρίες από αξιοπρεπές ή και πολύ καλό μασάζ, και αρχίζει να σε τρίβει η άσχετη θεραπεύτρια. Μεγάλο ξενέρωμα...

Επισκέπτης
Η μεγάλη πίκρα είναι όταν πας σε μπριζολάδικα, έχοντας εμπειρίες από αξιοπρεπές ή και πολύ καλό μασάζ, και αρχίζει να σε τρίβει η άσχετη θεραπεύτρια. Μεγάλο ξενέρωμα...

Οπως και μεγάλη πίκρα είναι να πας στη καφετέρια να σου κάνουν υπέροχο μασάζ και μετά να μη θέλουν να συνεχιστεί το μασάζ στη επίμαχη περιοχή.. :'(

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Νομίζω το tip είναι 20 ευρώ, δηλαδή 100 ευρώ το κουστούμι. Καλύτερα όμως ρώτα τον Borg.

Εγώ έχω ρίξει μαύρη πέτρα ... και έχω να περάσω μήνες ...

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι το Δεριγνυ 14 μου είχε προσφέρει αξιοπρεπέστατο+ μασάζ όποια κοπέλα και να με είχε αναλάβει !!!

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παρακληση..

βαζετε [size=30pt]ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ[/size] [size=30pt]τις διευθυνσεις[/size] για να καταλαβαινουν και τα νεα και απειρα μελη του θρεντ..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Νομίζω το tip είναι 20 ευρώ, δηλαδή 100 ευρώ το κουστούμι. Καλύτερα όμως ρώτα τον Borg.

σωστά
100+ ζητάνε για καφέ και συνήθως οχι απο την πρώτη επισκεψη.
Σαν χώρος πάντως ειναι ωραίος, καθαρός και το μασάζ πολύ καλό.
περι ορέξεως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom