Επισκέπτης
Τη προηγούμενη βδομάδα ήθελα να κάνω καλό μασαζάκι και επειδή στα άλλα ιδρύματα το μασαζ έρχεται σε δεύτερη μοίρα πέρασα απ τη Σολωμού 33. Είναι φραπετερια το μαγαζί..έχει ουκρανές και είναι με ραντεβού με τηλ απ τη Χρυσή Ευκαιρία..Παλιά πήγαινα συχνότερα και πρόσφεραν καλό επαγγελματικό μασάζ και στάρνταρτ φραπέ..Πάω λοιπόν και βλέπω μια πιτσιρίκα την Άννα που φόραγε σέξι σορτσάκι και ένα μιλφάκι τη Βίκυ ουκρανές.. Την Άννα την είχα πάρει παλιότερα έκανε καλό μασαζ αλλά στο φραπεδάκι έκλεινε τα μάτια σαν να μη της άρεσε όλο το σκηνικό και με είχε ξενερώσει.. Οπότε διάλεξα το μιλφάκι που ήταν και πολύ φοβερό ψηλή νταρντάνα και όμορφη... Πάμε μου κάνει ωραίο μασαζάκι δυνατό και χαλαρωτικό στο τέλος και όταν γυρνάω και αρχίζω το χούφτωμα έμεινα... βυζί και κώλος πέτρα Αχ γιατί να μη δουλεύει αλλού Εκείνο που με πείραξε είναι ότι δεν ήθελε να μου προσφέρει φραπεδάκι παρότι μου τριβε τα @@.. Δε ξέρω αν άλλαξε κάτι στο μαγαζί γιατί παλιά όλες πρόσφεραν φραπέ... Οταν ντύθηκα να φύγω είχε αλλάξει και εκείνη και με ωραίο ντύσιμο φαινόταν ακόμα πιο όμορφη τη κυκλοφορούσα άνετα.. Πάντως το μαγαζί προτείνεται για καλό μασάζ..με αμφιλεγόμενο φραπέ..