Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
αν εννοεις ενα σε ενα πεζοδρομο -δε θυμαμαι δ/νση-
νομιζω εχει κλεισει αλλα δεν παιρνω και ορκο...
παρε μια εφημεριδα καλου κακου ;)
Θα θελα μια διευκολυνση συναγωνιστες  :) Εχει μαθει γνωστος μου για ενα καλο μασατζιδικο στο Παγκρατι και θελει να παει,θελει μονο μασαζ δεν τον νοιαζουν τα αλλα  :headbang:,εχει κανεις ιδεα που ειναι αυτο?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
στην παλαιωλογου τωρα υπαρχουν καποιοι μονιμοι πελατες αυτοι τρωνε μπριζολα και μεσα στο γιακουζι κατα καιρους πανε καποιες κορασιδες που τα δεινουν ολα με τη συμφωνη γνωμη του μαγαζιου.  οταν υπαεχει καλμα αναλαμβανη η ευη το μαλλι ειναι 80 με φραπε αν σου κανουν η δε σου κανουν και 130 οταν ειναι φουλ.

dimis81

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
1
Πόντοι
0
υπαρχει καμια τετοια κορασιδα εκει τωρα τελευταια?η ευη αν δεν κανω λαθος ειναι εγκυος.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
δεν μου ειχε πει τιποτα οταν την ειδα τελευταια οτι ειναι εγκυος θα μαθουμε ποια κανει φουλ συντομα και θα ενημερωσουμε.

stauros5

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καποιοι υσχυριζονται οτι εχουν φαει μπριζολα σε μαγαζια οπως παλαιολογου ,αυτο πισω απο το καραβελ και πατριαρχου ιωακειμ δεν μας λενε ομως πως τα κατεφεραν και με ποια κοπελα .Εγω υπηρξα πελατης και στα τρια και μεχρι φραπε στα δυο πρωτα ειχα.φετος τον φεβρουαριο πηγα ταυλανδη εκει καταλαβα τι σημαινει μασαζ και σε τι τιμη επρεπε να πληρουμε απο τοτε εχω περιορισει τις επισκεψεις μου στα μασατσηδικα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
αν θες μας γραφεις αναλυτικα για τα μασατζιδικα στην ταυλανδη
πατησε
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,33374.0]εδω[/url]
Καποιοι υσχυριζονται οτι εχουν φαει μπριζολα σε μαγαζια οπως παλαιολογου ,αυτο πισω απο το καραβελ και πατριαρχου ιωακειμ δεν μας λενε ομως πως τα κατεφεραν και με ποια κοπελα .Εγω υπηρξα πελατης και στα τρια και μεχρι φραπε στα δυο πρωτα ειχα.φετος τον φεβρουαριο πηγα ταυλανδη εκει καταλαβα τι σημαινει μασαζ και σε τι τιμη επρεπε να πληρουμε απο τοτε εχω περιορισει τις επισκεψεις μου στα μασατσηδικα.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
οταν εισαι χρονια στο κουρμπετι αγαπητε τον μασαζ και ξερεις ταπαντα γυρω απο το θεμα πως να φερθης να ξερεις να κανεις υπομονη πως να μιλησης και το κυριωτερο να την δεις σαν φιλη την οποια θεραπευτρια τοτε να ξερεις το αποτελεσμα θα ειναι υπερ σου. υπαρχουν βεβαια και καποιες εξεραισης εκει πας πασο το να φας μπριζολα ειναι πολλυ ευκολο το θεμα ειναι πως θα το ζητησης και τη θα προσφερης παραπανω.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
τι λες ρε παιδι μου τοσο καλα?
και γλουτο?
προχωρησε η επιστημη!!! :2funny: :2funny: :2funny:
η ευη τη βγαζει τη ρομπα, αν σε ξερει τουλαχιστον και σε αφηνει να πιανεις ποδι και γλουτο.η ξανθια ειναι η δημητρα δημητρα και ειναι δικο της το καταστημα.
Δήμητρα? Για κάνε ακριβή περιγραφή please. Εχει γούστο νάναι η Μέμα

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
για να μαθενου η νεοι και να θυμουντε η παλιοι το μαγαζ της παλαιωλογου και κατω δεν ανηκει σε καμια σε αυτες που ειναι μεσα η ευη ειναι εντελοδοχως αυτον που το εχουν. η ευη ηταν νυφη τους το εχει αυτη που ηταν παλια ορημου 55 η ελενα με την μανα της μια  με μακρια ξανθα μαλια ηταν οικογενεια γαμιομαστε τησ πιασανε καποτε επ αυτοφορω και η μανα με την κορη δεν φαινοντε και βαλανε την ευη να κανει κουμαντο ειναι καμουφλαζ η ιστορια και αυτο διοτι σε οποιον μιλαγανε χρωσταγανε.
Και εκεί στο 55 είχε στο κουδούνι κάτω μια σειρά από πορτοκαλί φατσούλες και όταν έπαιρνες τηλ. σου λέγανε 'χτύπα το κουδούνι με τις φατσούλες' :2funny: :2funny: :2funny:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
για σου μεγαλε συναγωνιστη επιτελους το παρελθον ειναι εδω.

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ανταποκριση απο απολλωνος 1 συνταγμα...70 μασαζακι και σιγουρη γραπεδια,μασαζ οχι και επαγγελματικο αλλα με καλη διαθεση...δευτερη φραπεδια με +20....κοπελαξανθεια ψηλη με μεγαλα :boobies:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
Και εκεί στο 55 είχε στο κουδούνι κάτω μια σειρά από πορτοκαλί φατσούλες και όταν έπαιρνες τηλ. σου λέγανε 'χτύπα το κουδούνι με τις φατσούλες' :2funny: :2funny: :2funny:
εγω πηγαινα οταν το ειχε η μανα και τη πηδουσα μετα το πηρε η κορη η ελενα και πηγαινα πριβε κυριακη που ειχε υσηχοια και πηδουσα και αυτη μετα ηρθε η μικαελα κοντοπουτανο μεγαλο γινοταν χαμος. την ευη δεν τη θυμασε ερχοταν με τον αδελφο της ελενα και εμπεναι στ κλιμα απο τοτε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
ανταποκριση απο απολλωνος 1 συνταγμα...70 μασαζακι και σιγουρη γραπεδια,μασαζ οχι και επαγγελματικο αλλα με καλη διαθεση...δευτερη φραπεδια με +20....κοπελαξανθεια ψηλη με μεγαλα :boobies:

έκαναν επιτέλους ανανέωση στις κοπέλες εκεί???
ενδιαφέρον...
φίλε με το μαλακό την καφείνη....

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Θα ήθελα να αναφερθώ σε μερικούς που το παίζουν έμπειροι και ξερόλες...Διάβασα λίγο πιο πάνω ότι πρέπει να κάνεις υπομονή κλπ για να φας...μπριζόλα όπως το λέτε.Δεν κατάλαβα κάτι.Πρέπει να πάω αρκετες φορες κάπου για να πηδηξω? Χαρη θα μου κάνει? Δηλαδη΄θα σκάσει κάποιος 70αριες και 80αριες  αβέρτα μήπως και γαμήσει??Τ λέτε ρε???Εχετε τρελαθεί εντελώς? Μήπως το κάνουν τζάμπα? Δεν πληρώνονται? Ρε κορόιδα, αν δεν γίνει κάτι την 1η φορά εννοείται μην ξαναπάτε.Γιατί να μην τα δώσετε μία κι έξω όχι να γαμήσετε, αλλά να τρελογαμήσετε! Ε ρε τι βλακείες γράφει ο καθένας που νομίζει ότι επειδή έχει πάει σε αρκετά μπουρδέλα-μασαζάδικα κλπ, ότι έχει κάνει κάτι σημαντικό!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ο καθενας εχει μια αλφα φιλοσωφια για τα πραγματα που ασχολοιτε δικαιωμα του δικα του τα γενια δικα το και τα χτενια αυτη ειναι η αποψη δεν λεει σε κανενα να κανει το ιδιο απλως γινεται μια αναφορα πως βαδιζη στο συγκεκριμενο θεμα.και βεβαια δεν ειναι σημαντικο η αναφορα στη μπουρδελοτσαρκα αυτη αοκτας ομως καποιες εμπειριες πως να πετυχαινης αυτο που θελεις στο μετρο του δυνατου που γινεται. ειχαμε κανει μια αναφορα για μια μασερ στο παγκρατι τη μεμα αυτην τη νγυναικα αν μπορουσα θα εδεινα τα παντα να την ειχα καθε μερα κοντα μου οσα και να μου ελεγε ηταν το κατι αλλο ο συναγωνιστης goyigk ας με διαψευση και ηθελα να τον ρωτησω στην παλαιωλογου ειναι η μεμα συμφωνα με αυτα που διαβαζω απο σενα γιατι ηξερα ηταν ιταλια με μια τελευταια ενημερωση.

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Θα ήθελα να αναφερθώ σε μερικούς που το παίζουν έμπειροι και ξερόλες...Διάβασα λίγο πιο πάνω ότι πρέπει να κάνεις υπομονή κλπ για να φας...μπριζόλα όπως το λέτε.Δεν κατάλαβα κάτι.Πρέπει να πάω αρκετες φορες κάπου για να πηδηξω? Χαρη θα μου κάνει? Δηλαδη΄θα σκάσει κάποιος 70αριες και 80αριες  αβέρτα μήπως και γαμήσει??Τ λέτε ρε???Εχετε τρελαθεί εντελώς? Μήπως το κάνουν τζάμπα? Δεν πληρώνονται? Ρε κορόιδα, αν δεν γίνει κάτι την 1η φορά εννοείται μην ξαναπάτε.Γιατί να μην τα δώσετε μία κι έξω όχι να γαμήσετε, αλλά να τρελογαμήσετε! Ε ρε τι βλακείες γράφει ο καθένας που νομίζει ότι επειδή έχει πάει σε αρκετά μπουρδέλα-μασαζάδικα κλπ, ότι έχει κάνει κάτι σημαντικό!
φιλε ShowLover, εισαι η προσωποποιηση της αρνητικοτητας.

μιλαμε δεν παιζεσαι !!

τη μια σου φταινε τα emoticons, την αλλη η χρησιμοποιουμενη γλωσσα του φορουμ, την παράλλη η αποψη που εχει καποιος για τα μασαζ, την παρα-παράλλη τα κινητα NOKIA, την παρα-παρα-παράλλη η ελλειψη ορθογραφιας σε καποια ποστ κλπ κλπ κλπ κλπ..

παιξε και κανενα τζοκερ..

[size=14pt]κι αν σου κατσει ????[/size]  :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• op.jpg
    op.jpg
    65,8 KB · Εμφανίσεις: 24

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
εγω πηγαινα οταν το ειχε η μανα και τη πηδουσα μετα το πηρε η κορη η ελενα και πηγαινα πριβε κυριακη που ειχε υσηχοια και πηδουσα και αυτη μετα ηρθε η μικαελα κοντοπουτανο μεγαλο γινοταν χαμος. την ευη δεν τη θυμασε ερχοταν με τον αδελφο της ελενα και εμπεναι στ κλιμα απο τοτε.
γεια σε ολους.πρωην alfie14.εκανα διαγραφη και υπαρχει ακομα συνδεδεμενο.
η μικαελα ηταν μια με μαυρα μαλια,σφιχτα στρογγυλα βυζια και κωλο ομοιως?αυτη πρεπει να'ναι.εδινε μπριζολα?σε μενα μονο φραπε αν και ημουν συχνος.μετα πηγε σε ενα κοντα αλεξανδρας σε οροφο και μετα μαλλον αποσυρθηκε.δουλευε μαζι με τη δημητρα στη ν.σμυρνη.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
εδινε μπριζολα και καλη ανοιξε δικο της πισω απο ευρωκλινικη εκλεισε ωμος και εκει εδινε μπριζολα αλλα ηταν χαζη στη δουλεια και επεσε εξω μετα απο καιρο βρεθηκε στη μιχαλακοπουλου καμια πενηνταρια μετρα μετα τα μακ ντοναλτς δεξια σε μια πολυκατηκια στον δευτερο οροφο και αυτο εκλεισε και χαθηκε εκτος αν δουλευει κρυφα. εκει στην απεναντι πορτα ακριβως εχει ενα κρυφο μπουρδελο εφερνε παντα πιτσιρικια μπορει να συνεργαζονται.

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
γεια σας συναγωνιστές
ξέρετε τι επικρατεί αυτό το διάστημα στην Δεριγνύ 14;
Καλό μασαζάκι και ένα περιποιημένο φραπέ ψάχνω.
Έχετε να προτείνεται κάποια συγκεκριμένη κοπελιά;
Η κάποιο άλλο μαγαζάκι….
Ευχαριστώ…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom